akçakoca devlet hastanesi göz doktoru / Düzce Üniversitesi | Tıp Fakültesi - Göz Hastalıkları Anabilim Dalı

Akçakoca Devlet Hastanesi Göz Doktoru

akçakoca devlet hastanesi göz doktoru

AKÇAKOCA'DA GÖZ DOKTORU AYRILDI

Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Haldun Çolak, hastaneden istifa edip ayrılan göz hastalıkları uzmanının, eş ve ailesinin Bolu’da olmasını gerekçe göstererek istifa edip ilçeden ayrıldığını söyledi. 

Başhekim Çolak ayrıca, uzman hekime ayrılmaması yönünde kendisinin ve İl Sağlık Müdürü’nün teşvikleri olmasına rağmen tercihini istifa etme yönünde kullandığını belirterek, yeni uzman hekimlerin Akçakoca’ya gelmesi konusunda temasların sürdüğünü söyledi.

Başhekim Çolak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

”Türkiye’nin genelinde tüm hastanelerde olduğu gibi yeni gelen doktorlarımız bazı nedenlerle hastanelerden ayrılabiliyor. Hastanemize gelen göz hastalıkları uzmanımızın eşi ve ailesi Bolu’da olduğu için Bolu’ya tayin istedi. Sağlık Bakanlığı da bazı nedenlerden dolayı talebini reddetti. Biz, bu dönem içerisinde hekimimizle daima bu konuda istişarede bulunduk. Ben de İl Sağlık Müdürümüz de kendisinin Akçakoca’da hizmet vermesi için teşviklerde bulunduk. Tabii geliş gidiş problemleri, ailesinin özellikle orada olması nedeniyle, Bolu’ya mutlak surette tayin istiyordu. Bakanlığın ret cevabı sonrası istifası gündeme geldi. İstifa süreciyle ilgili de biz bayağı istişarede bulunduk ama kendisi ısrarlı bir şekilde Bolu iline geçiş yapmak için istifasını vererek hastanemizden ayrıldı. Hatta daha önce de bir kere istifa etmiş olması hekimimiz adına negatif bir konum ortaya çıkarsa da istifayı göze alarak hastanemizden ayrılmış oldu.

Branş hekimlerimizin Akçakoca gelmesi noktasında İl Müdürlüğü ile de yaptığımız koordineli çalışmalar ve çabalarımız devam etmekte. Buna göz hastalığı uzmanlığı da dahil.

Her mecburi hizmet dönemindeki mezun olmuş hekim sayılarının az olması nedeniyle hastanemize direkt olarak uzmanları getirmemiz bazen çok kolay olmuyor. Fakat bu konuyla ilgili resmi temaslarımız devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Akçakoca Devlet Hastanesinden faydalanan insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmesi için maddi ve insani kaynakların bir araya getirilerek, hastanemizde görev yapan personellerin ortak katılımı ve çabalarıyla sürekli gelişme ve yüksek verim anlayışı içerisinde ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun, güvenilir ve kaliteli hizmet sunma, bu hizmeti en uygun maliyete dayalı ve en kısa sürede bireylere ulaştırmaktır. Akçakoca Devlet Hastanesi olarak oluşabilecek bütün problemlerin bir ekip ruhu ve anlayışı içerisinde en kısa zamanda çözülmesini sağlayarak Batı Karadeniz&#;de ve Ülkemizde hizmet veren hastaneler içinden ilk sıralara yerleşmek hedeflenmektedir.

Akçakoca Devlet Hastanesi Hakkında İçerikler

Akçakoca Devlet Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres  Cumhuriyet Mahallesi Park Caddesi No Akçakoca/Düzce
Telefon () 40 05
Fax() 44 56
E-Mail&#;

Akçakoca Devlet Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi &#;
Salı &#;
Çarşamba &#;
Perşembe &#;
Cuma &#;
Cumartesi&#;
Pazar&#;

Akçakoca Devlet Hastanesi Nerede

Akçakoca Devlet Hastanesi Randevu Alma

Akçakoca Devlet Hastanesinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Randevu Al

Akçakoca Devlet Hastanesi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları

Akçakoca Devlet Hastanesinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları İçin Tıkla

Akçakoca Devlet Hastanesi Bölümleri ve Servisleri

-Acil Poliklniği

-Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları

-Diş Hekimliği

-Diyaliz

-Genel Cerrahi

-Göğüs Hastalıkları

-İç Hastalıkları

-Kadın Hastalıkları Ve Doğum

-Kardiyoloji

-Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

-Ortopedi ve Travmataloji

-Anesteziyoloji ve Reanimasyon,​

Akçakoca Devlet Hastanesi Doktorları

Akçakoca Devlet Hastanesinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Doktorlar Listesi İçin Tıkla

Akçakoca Devlet Hastanesi

Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Göğüs Hastalıkları , Acil Servis Daha fazla göster

Akçakoca Devlet Hastanesi Hakkında

Adres:

Cumhuriyet Mahallesi, Park caddesi, No: 20 / Düzce

Yol tarifi, adresi nerede?

Akçakoca Devlet Hastanesi, sağlık alanında en iyi hizmeti sunabilmek için ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun cihaz ve donanımı bünyesinde bulundurmaktadır. Düzce’de hizmet veren hastane, kaliteli hizmet sunmak ve bu hizmeti en uygun maliyetle yurttaşlara ulaştırmak için faaliyetlerini sürdürmektedir. Akçakoca Devlet Hastanesi çalışma ortamında ekip ruhu ve anlayışı ile kısa sürede sorunların çözülmesini sağlamakta, bu özelliği sayesinde de hastalara maksimum fayda sağlayacak şekilde sağlık hizmeti vermektedir. Hastanede tüm sağlık kuruluşlarında bulunan genel hizmet birimlerinin dışında diyaliz ünitesi faaliyet göstermektedir.

Hastanede tanı ve tedavi için gerekli laboratuvar ve görüntüleme sistemleri bulunmaktadır. Akçakoca Devlet Hastanesi bünyesinde hemogram, bronkoskopi, trakeostomi, kasık fıtığı, PPD testi uygulanmaktadır. Hepatit B, sedef ve hemoroid gibi hastalıkların tedavisi de hastalara ulaştırılmaktadır. Devlet hastanesi statüsünde hizmet veren sağlık kuruluşunda hastalara, ve  Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevulu olarak hizmet verilmektedir. Düzce Akçakoca Hastanesi, 50 yataklı devlet hastanesi olarak planlanmıştır. Uygulama projeleri ve ihalelerin hazırlanabilmesi için ihale açılmış, 24 Aralık tarihinde Kamu İhale Kurumu bülteninde duyurusu yapılmıştır. yılının 8 Ocak tarihinde ise hastanenin yeni binasında hizmet vermesi sağlanmıştır. Yeni binanın inşaatı için pek çok ihale düzenlenmiş, ancak müteahhit problemi nedeniyle hastanenin yeni binasına geçmesi oldukça uzun sürmüştür. yatak kapasiteli olarak hastanenin yeni hizmet binası oluşturulmuştur.

Dr. Aslıhan Uzun
Uzm. Dr. Mete Erbaş
Dr. Atilla Bal
Op. Dr. Serhan Gürgen
Dr. Hikmet Pamuk
Dr. Abdullah Ünal
Dr. Çimen Güden
Dr. Dilek Eser
Dr. Selcan Sarıca
Dr. Murat Tuzcuoğlu
Dr. Volkan Dericioğlu
Dr. Serhat Tunç Gökmen

Göz Sağlığınızı Koruyun

Bulanık görme, göz ya da çevresinde kızarıklık, şişlik, ağrı, uzak veya yakını görememe, çift görme, gözün aşırı sulanması, batma, yanma, şaşılık ve göz renginde değişme gibi göz hastalıklarını hatırlatan belirtilerde mutlaka doktora başvurulmalıdır.

Göz sağlığını korumak ve olumsuz sonuçların önüne geçmek için dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

•Televizyon ve bilgisayar ekranına uzun süre yakından bakılmamalıdır.
•Uzun süren bilgisayar kullanımlarında gözler sık sık dinlendirilmelidir.
•Görme yeteneğini güçlendiren A vitamini içeren besinler (havuç, yumurta, yeşil sebzeler) bol miktarda tüketilmelidir.
•Göz hijyenine özen gösterilmelidir.
•Kitap okurken göz ile kitap arasında en az 30 cm mesafe olmasına dikkat edilmelidir.
•Çok az ya da fazla ışıkta okuma ve yazma yapılmamalıdır.
•Başkalarına ait gözlükler kullanılmamalıdır.
•Çocuklarda herhangi bir göz kayması veya görme bozukluğu şüphesi varsa en kısa sürede göz doktoruna başvurulmalıdır.
•İlerleyen yaşla birlikte göz sağlığında herhangi bir problem yaşanmaması için hayat boyu düzenli aralıklarla göz muayenesi yaptırılmalıdır.

No photo description available.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası