son dakika karayazı / Karayazı Haberleri, Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler

Son Dakika Karayazı

son dakika karayazı

Karayazı

Karayazı

Son dakika Karayazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karayazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karayazı haber sayfamızda...

Daha Fazla

Karayazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 323 karayazı haberi bulunmuştur.

Karayazı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de

Karayazı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Karayazı Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Karayazı için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Erzurum ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.

27.05.2023Bilgi Rehberi

Beştaş ameliyat edildi

Beştaş ameliyat edildiErzurum’da geçirdiği trafik kazası sonrası Ankara’ya sevk edilen HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, omurgasında kırık tespit edilince ameliyat edildi.

15.04.2023Gündem

1983 depremini yaşadı, boğasını satıp depremzedeler için bağışladı

1983 depremini yaşadı, boğasını satıp depremzedeler için bağışladıErzurum'da 30 Ekim 1983'de meydana gelen ve 1155 kişinin hayatını kaybettiği 6.9 büyüklüğündeki depremi Narman ilçesinde yaşayan 8 çocuk annesi Nazime Kılıç (67), beslediği büyükbaş hayvanı satarak elde ettiği 23 bin lirayı depremzedelere bağışladı. Nazime Kılıç, "Kaç gecedir uyku uyuyamıyorum. 1983 depremini gördüm. Depremzedelerin yarası bizim de yaramız. 8 çocuğum var onlara da yardım etmelerini söyledim" dedi.

11.02.2023Haberler

‘Fiskos masasında pazarlıklar yapıldı’

‘Fiskos masasında pazarlıklar yapıldı’Erzurum’da konuşan Erdoğan altılı masayı kastederek “Önümüzdeki seçimler için kurulan fiskos masasında ne sinsi pazarlıklar yaptılar. Amaç Erdoğan’ı devirmek. Gelince ne yapacaklar; bizim yaptıklarımızı yıkacaklar. Her şeyi eskiye döndürecekler” dedi. Erdoğan ayrıca Karadeniz gazıyla ilgili de yarın yeni müjdeler paylaşacağını söyledi...

25.12.2022Gündem

SON DEPREMLER LİSTESİ! En son nerede kaç şiddetinde deprem oldu?

SON DEPREMLER LİSTESİ! En son nerede kaç şiddetinde deprem oldu?Aktif fay hatları üzerinde yer alan ülkemizde zaman zaman depremler meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Son olarak Kahramanmaraş'ta 3.7 şiddetinde bir deprem meydana gelirken deprem yüzeyin 1.9 km derinliğinde meydana geldi. İşte son depremler listesi...

30.07.2022Bilgi Rehberi

İstinaf, gri kategorideki PKK'lı terörist ile 6 sanığa verilen cezayı bozdu

İstinaf, gri kategorideki PKK'lı terörist ile 6 sanığa verilen cezayı bozduErzurum'un Karayazı ilçesinde AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük'ü 'kasten öldürmek' suçundan 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan gri kategorideki terörist 'Şevger' kod adlı Muhammed Fadullah Kamış'a verilen 4 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası ile terör örgütüne yardım etme suçundan ceza alan 6 sanık hakkında 'adam öldürmeye yardım etme' suçundan verilen beraat kararı, İstinaf Mahkemesi tarafından bozuldu. Mahkemenin gerekçeli kararında, Kamış hakkındaki hükmün, Erciş, Iğdır ve Muş'ta açılan davaların birleştirilerek verilmesi gerektiğini belirtti. Mahkeme, 6 sanığın beraat kararını bozma gerekçesini ise üzerlerine atılı suçların, terörist Muhammed Fadullah Kamış’a yöneltilen suçlarla doğrudan bağlantılı olması olarak açıkladı.

18.05.2022Gündem

Erzurum'da PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı

Erzurum'da PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltıErzurum'da, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999'da Kenya'da yakalanmasının sözde yıl dönümünü bahane ederek, provokatif eylem hazırlığında olan 8 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

17.02.2022Gündem

İcradan satılık tarla ilanı

İcradan satılık tarla ilanıBasın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Erzurum Karayazı Yeşilova Mahallesinde 3.894 metrekare tarla icradan satışa çıkarıldı.

3.01.2022Ekonomi

Son dakika... Eğitime kar engeli! 18 ilde okullar tatil edildi

Son dakika... Eğitime kar engeli! 18 ilde okullar tatil edildiGelen bir son dakika haberine göre, yoğun kar yağışı sebebiyle birçok kentte eğitime ara verildi. Şiddetli kar yağışına teslim olan Erzurum, Hakkari, Bitlis, Bartın, Karabük, Kastamonu, Artvin, Sinop, Ordu, Giresun ve Zonguldak dahil 18 ilde okullar bugün tatil edildi.

22.12.2021Gündem

1963 köy yolu ulaşıma kapandı

1963 köy yolu ulaşıma kapandıYoğun kar yağışı nedeniyle 12 ilde toplam 1963 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler yolları açmak için çalışmalara başlarken, sekiz ilde eğitime bir gün ara verildi.

22.12.2021Gündem

Feci kaza: 5 ağır yaralı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yayınlanma:

Feci kaza: 5 ağır yaralı

Yiğit Şafakan A. idaresindeki 25 GD 583 plakalı otomobil, Karayazı-Hınıs kara yolu Alemdağ mevkisinde, karşı yönden gelen Mevlüt B’nin kullandığı 02 AG 106 otomobille çarpıştı.

DURUMLARI KRİTİK

Kazada sürücüler ile iki otomobildeki Suat İ, Deniz İ. ve Ömer İ. ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada hurdaya dönen otomobillerin içerisinde sıkışan yaralılar, bulundukları yerden ekiplerin çalışması sonucu çıkartıldı.

Sürücülerden Mevlüt B, helikopter ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi’ne, diğer yaralılar ambulanslarla önce Karayazı Devlet Hastanesi’ne ardından Erzurum’daki hastanelere sevk edildi. (AA)

Feci kaza! Biri çocuk üç kişi öldüİlginizi ÇekebilirFeci kaza! Biri çocuk üç kişi öldüKatliam gibi kaza: 12 ölü, 3'ü ağır 31 yaralıİlginizi ÇekebilirKatliam gibi kaza: 12 ölü, 3'ü ağır 31 yaralı

ErzurumhelikopterkazaotomobilSağlık

Son Dakika Karayazı Haberleri

  • 23.06.202323 Haz 19:39Vatandaşlar Kurbanlık İçin Son Günü BekliyorVatandaşlar Kurbanlık İçin Son Günü Bekliyor

    Denizli'de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala pazarda durgunluk devam ederken, satıcılar her sene olduğu gibi bu senede vatandaşın son günü beklediğini söyledi. Fiyatların yüksek olmasından kaynaklı olarak hayvanların çoğunluğu satılamadı. Pazarın en gözde hayvanı ise 800 kilogram ağırlığındaki simental cinsi olan 'Paşa' isimli büyükbaş oldu. Satıcılar ve vatandaşlar son günü işaret ederken, fiyatların düşmesi bekleniyor.

  • 23.06.202323 Haz 11:12Erzurum'da Zehirli Mantarlar Nedeniyle YoğunlukErzurum'da Zehirli Mantarlar Nedeniyle Yoğunluk

    Erzurum'da doğadan topladıkları zehirli mantarları yiyenler, bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle acil servislerde yoğunluk oluşturuyor. Kent merkezi ve ilçelerde mayıs ayından bu yana yediği mantardan zehirlenen yaklaşık 60 kişi, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi gördü. Hastanedeki acil yoğun bakım servisinde 5 kişinin ise tedavisi sürüyor.

  • 18.06.202318 Haz 16:43Erzurum'da terör örgütü tarafından şehit edilen amca ve yeğen kabri başında anıldıErzurum'da terör örgütü tarafından şehit edilen amca ve yeğen kabri başında anıldı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde terör örgütü tarafından şehit edilen amca ve yeğen kabri başında anıldı. Şehitlerin çocukları, buruk bir Babalar Günü yaşadılar. Terör örgütü PKK tarafından Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Turnagöl ve Anıtlı mahalleleri arasındaki bir bölgede araç içinde şehit edilen AK Parti Karayazı Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ve yeğeni Ahmet Küçük için bir anma programı yapıldı.

  • 18.06.202318 Haz 16:20Erzurum'da terör kurbanları anıldıErzurum'da terör kurbanları anıldı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce katledilen Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük, ölüm yıldönümlerinde mezarları başında anıldı. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Aile yakınları terör örgütü PKK'yı lanetledi. AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, terörün kökünün kazındığını belirtti. Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Muammer Sarıdoğan da devletin failleri yakalayıp adalete teslim ettiğini söyledi. Şehit edilen Ahmet Küçük'ün eşi Feriha Küçük, eşinin şehadetini doğumdan sonra öğrendiğini söyledi.

  • 12.06.202312 Haz 20:05Erzurum'da 20 düzensiz göçmen yakalandıErzurum'da 20 düzensiz göçmen yakalandı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde, yurda yasa dışı yollarla giren Afganistan uyruklu 20 düzensiz göçmen yakalandı.

  • 05.06.202305 Haz 20:20Erzurum'da Otomobil Kazası: 5 YaralıErzurum'da Otomobil Kazası: 5 Yaralı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazada sürücüler ile iki otomobildeki üç kişi ağır yaralandı. Olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin çalışması sonucu çıkartıldı ve hastanelere sevk edildi.

  • 29.05.202329 May 10:56Erzurum'da ikinci tur seçim sonuçları açıklandıErzurum'da ikinci tur seçim sonuçları açıklandı

    Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, Erzurum'da seçime katılım oranı birinci turda % 86,53 iken 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 83,09 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da oyunu ilk tura oranla yaklaşık 5 puan arttırdı ve 306 bin 489 oy aldı. Erzurum bu destekle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en çok oy veren ilk 10 il içinde yer aldı.

  • 28.05.202328 May 17:11Erzurum, Ardahan, Kars ve Erzincan'da Vali, Milletvekili ve Belediye Başkanları Oy KullandıErzurum, Ardahan, Kars ve Erzincan'da Vali, Milletvekili ve Belediye Başkanları Oy Kullandı

    Erzurum, Ardahan, Kars ve Erzincan'da milletvekili, vali ile belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oylarını kullandı. Detaylar haberimizde.

  • 28.05.202328 May 15:42Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandı

    Giresun'da yapılan 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranları açıklandı. Detaylar haberimizde.

  • 28.05.202328 May 14:49Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'daki oy oranları açıklandı. Detaylar haberimizde.

  • 28.05.202328 May 14:17Erzurum'da Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranlarıErzurum'da Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranları

    Erzurum'da yapılan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın oy oranları açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan %68,59 oy alırken Kemal Kılıçdaroğlu %24,56 oy aldı. Sinan Oğan ise %6,57 oy aldı.

  • 28.05.202328 May 13:48Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'da aldıkları oy oranları açıklandı. Sinan Oğan'ın oy oranı da belli oldu.

  • 28.05.202328 May 13:17Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandı

    14 Mayıs seçiminde Giresun genelinde Erdoğan %61,05, Kılıçdaroğlu %32,92 oy aldı. Sinan Oğan ise %5,48 oy oranına ulaştı. Detaylar haberimizde.

  • 28.05.202328 May 12:4614 Mayıs Giresun Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun Oy Oranları14 Mayıs Giresun Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun Oy Oranları

    Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun'da kaç oy aldığı merak edilen konular arasında. 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre, Erdoğan Giresun'da %61,05 oy alırken, Kılıçdaroğlu %32,92 oy aldı. Sinan Oğan ise %5,48 oy oranına ulaştı.

  • 28.05.202328 May 12:45Erzurum'da seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarıErzurum'da seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları

    Erzurum'da yapılan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın oy oranları açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'daki oy oranları ve ilçe ilçe dağılımı haberimizde.

  • 28.05.202328 May 12:18Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Giresun oy oranları açıklandı

    14 Mayıs seçim sonuçlarına göre, Giresun genelinde Kemal Kılıçdaroğlu %32,92 oy alırken Recep Tayyip Erdoğan %61,05 oy aldı. Sinan Oğan ise %5,48 oy oranına ulaştı. İlçe ilçe oy oranları da açıklandı.

  • 28.05.202328 May 11:48Erzurum'da Kim Önde? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu?Erzurum'da Kim Önde? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu?

    Erzurum'da yapılan 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları merak ediliyor. İlçe ilçe detaylı sonuçlar ve oy oranları haberimizde.

  • 24.05.202324 May 09:21Erzurum'da ikinci tur seçimleri öncesi sessizlik hakimErzurum'da ikinci tur seçimleri öncesi sessizlik hakim

    28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala Erzurum'da sakin bir seçim ortamı gözleniyor. Partiler daha çok salon toplantıları, esnaf ve ev ziyaretlerini tercih ediyor. İlk tur sonuçlarına da yer verilen haberde, Cumhur İttifakı'nın Erzurum'daki oy oranları da paylaşıldı.

  • 20.05.202320 May 19:27Cannes'da bir Türk! Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' film gösterimi yapıldıCannes'da bir Türk! Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' film gösterimi yapıldı

    Fransa'da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali'nde yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi ilk kez izleyicilerle bir araya geldi. Altın Palmiye ödülü için yarışan film, tam 11 dakika boyunca izleyicilerden alkış aldı.

  • 15.05.202315 May 12:13Erzurum'da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçları açıklandıErzurum'da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçları açıklandı

    Erzurum'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a önemli bir destek çıkarken, Ak Parti, MHP ve Yeşil Sol Parti ilk üç sırada yer aldı. Ak Parti 15 ilçede, Yeşil Sol Parti 4 ilçede birinci parti oldu.

  • 13.05.202313 May 11:13Erzurum'un metalik maden ve endüstriyel hammadde potansiyeliErzurum'un metalik maden ve endüstriyel hammadde potansiyeli

    Erzurum, bakır, krom, civa, jips, perlit, tuğla-kiremit, mermer, Oltu taşı, linyit, manganez ve manyezit gibi metalik maden ve endüstriyel hammadde yatakları bakımından zengin bir potansiyele sahip. İl Afet Risk Azaltma Planları raporlarına göre, İspir ilçesi bakır-molibden, Narman ilçesi civa, Aşkale ve Palandöken ilçeleri krom bakımından önemli potansiyele sahip. Pasinler ilçesi ise özellikle perlit bakımında zengin rezerve sahip.

  • 03.05.202303 May 18:53HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: 'AKP Erzurum halkının ne yaşadığını bilmez'HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: 'AKP Erzurum halkının ne yaşadığını bilmez'

    HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Erzurum Hınıs'ta seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge katıldı. Buldan, AKP'nin Erzurum halkının ne yaşadığını bilmediğini söyledi ve Yeşil Sol Parti'nin Meclis'te 100 vekille temsil edileceğini belirtti.

  • 01.05.202301 May 09:47Türkiye'de En Çok Camii Olan İller BelirlendiTürkiye'de En Çok Camii Olan İller Belirlendi

    Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de toplam 89 bin 817 cami bulunuyor. İstanbul, Konya ve Ankara en çok camii olan ilk üç ilimiz olarak belirlendi. Erzurum ise bin 601 cami ile Türkiye'de 15. sırada yer aldı. Yakutiye ilçesi 163 cami ile listenin başında bulunuyor.

  • 27.04.202327 Nis 15:04Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere ekmek pişiren kadınlara teşekkür ettiErzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere ekmek pişiren kadınlara teşekkür etti

    Hatay'da 70 gün boyunca lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere 1 TIR dolusu ekmek pişirerek gönderen Karayazılı kadınlara teşekkür etti.

  • 27.04.202327 Nis 14:48Erzurum Valisi Memiş, depremzedelere tandır ekmeği gönderen kadınları ziyaret ettiErzurum Valisi Memiş, depremzedelere tandır ekmeği gönderen kadınları ziyaret etti

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı Hatay'da, lojistikten sorumlu koordinatör olarak görevlendirilen Erzurum Valisi Okay Memiş, afet bölgesine 1 tır tandır ekmeği gönderen kadınları ziyaret etti.

  • 27.04.202327 Nis 12:21Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere ekmek gönderen Karayazılı kadınlara teşekkür ettiErzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere ekmek gönderen Karayazılı kadınlara teşekkür etti

    Depremin vurduğu Hatay'da lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere 1 TIR dolusu ekmek pişirerek gönderen Karayazılı kadınlara teşekkür etti. Vali Memiş, ekmeklerin tüm depremzedelere ulaştığını ve yapılan yardımın çok değerli olduğunu belirtti.

  • 27.04.202327 Nis 11:50Vali Memiş depremzedeler için köy ekmeği pişiren yardımsever kadınlarla buluştuVali Memiş depremzedeler için köy ekmeği pişiren yardımsever kadınlarla buluştu

    Erzurum Valisi Okay Memiş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölge halkına 1 tır dolusu köy ekmeği pişiren yardımsever kadınlarla Karayazı'da bir araya geldi. Vali Memiş, ekibiyle kapı kapı dolaşarak gönderilen bütün yardımları afetzede kardeşlerimize ulaştırdıklarını belirtti. Toplantıda, deprem bölgesinde yaşanan zor sürecin üstesinden gelmek için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

  • 27.04.202327 Nis 11:03Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere yardım eden kadınlara teşekkür ettiErzurum Valisi Okay Memiş, depremzedelere yardım eden kadınlara teşekkür etti

    Erzurum Valisi Okay Memiş, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki depremzedelere yardım eden Karayazılı kadınlara teşekkür ederek, Tandır ekmeği göndermelerini çok değerli bulduklarını söyledi. Vali Memiş, ilçeye geldiğinde kadınlarla bir araya gelerek yaptıkları yardımın çok değerli olduğunu belirtti.

  • 26.04.202326 Nis 17:24AK Parti Erzurum Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam EdiyorAK Parti Erzurum Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    AK Parti Erzurum milletvekili adayları, çevre politikaları ve gelecek dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermek için ilçe ve kent merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Partinin çevrenin korunması anlamında daha büyük ölçekli çalışmaları olacağı belirtildi.

  • 26.04.202326 Nis 15:58Öz, Karayazı'da konuştu; 'Aramıza kimse nifak sokamaz'Öz, Karayazı'da konuştu; "Aramıza kimse nifak sokamaz"

    Karayazı'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, ilçe merkezi ve mahalleleri dolaşarak vatandaşlardan destek istedi.

  • 24.04.202324 Nis 13:11Başkan Sekmen Tekman'a çıkarma yaptıBaşkan Sekmen Tekman'a çıkarma yaptı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in ilçelere yönelik seçim gezileri artarak devam ediyor.

  • 20.04.202320 Nis 12:58Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Karayazıda Köy Köy Seçim Çalışması YaptıErzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Karayazıda Köy Köy Seçim Çalışması Yaptı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı ilçesinde köy köy seçim çalışması yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başlayan gezide, Başkan Sekmen vatandaşlarla buluşarak seçimlerin önemini vurguladı. Yatırım ve durum tespiti için Köyceğiz, Üzengili, Elmalıdere ve Çelikli mahallelerini ziyaret eden Sekmen, Akıllı Köyler projesi hakkında da müjde verdi.

  • 18.04.202318 Nis 10:18Fırat, güney ilçelerinin nabzını tuttuFırat, güney ilçelerinin nabzını tuttu

    AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, güney ilçelerine çıkarma yaptı.

  • 15.04.202315 Nis 14:00Erzurum'da 14 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandıErzurum'da 14 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 14 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

  • 14.04.202314 Nis 18:55Hdp: 'Belinde Kırık Tespit Edilen Meral Danış Beştaş Bu Sabah Ameliyata Alınmıştır, Tedavisi Yoğun Bakımda Sürmektedir'Hdp: "Belinde Kırık Tespit Edilen Meral Danış Beştaş Bu Sabah Ameliyata Alınmıştır, Tedavisi Yoğun Bakımda Sürmektedir"

    HDP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), dün Erzurum'da trafik kazası geçiren HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın sağlık durumuna ilişkin, "Belinde kırık tespit edilen Beştaş bu sabah ameliyata alınmıştır. Başarılı bir ameliyat geçiren Beştaş'ın tedavisi yoğun bakımda sürmektedir. Diğer iki arkadaşımızın sağlık durumu ise iyidir" açıklamasını yaptı.

  • 14.04.202314 Nis 13:54HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş ameliyat edildiHDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş ameliyat edildi

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, belindeki kırık nedeniyle ameliyat edildi.

  • 14.04.202314 Nis 00:13HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve Mehtap Demirkaya Erzurum'a getirildiHDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve Mehtap Demirkaya Erzurum'a getirildi

    Erzurum'da seçim çalışmaları sırasında kaza geçiren HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve partili Mehtap Demirkaya ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi'ne getirildi. Beştaş'ın durumu hafif yaralı olarak açıklandı.

  • 13.04.202313 Nis 22:58HDP GRUP BAŞKANVEKİLİ BEŞTAŞ, ERZURUM'DA KAZA GEÇİRDİHDP GRUP BAŞKANVEKİLİ BEŞTAŞ, ERZURUM'DA KAZA GEÇİRDİ

    ERZURUM'dan Yeşil Sol Parti 1'inci sıra milletvekili adayı olan HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, taziye için gittiği Karayazı ilçesinden kent merkezine dönerken, kaza geçirdi.

  • 13.04.202313 Nis 22:10Kaza geçiren HDP Grup Başkan Vekili Ankara'ya sevk edildiKaza geçiren HDP Grup Başkan Vekili Ankara'ya sevk edildi

    Kaza geçiren HDP Grup Başkan Vekili Ankara'ya sevk edildi HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları için geldiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde içinde bulunduğu aracın virajı alamayarak şarampole devrilmesi sonucu yaralandı.

  • 13.04.202313 Nis 21:55HDP'li Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdiHDP'li Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi

    HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları için gittiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi.

  • 05.04.202305 Nis 15:47Enerjide indirim seferberliğiEnerjide indirim seferberliği

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti grup toplantısında elektrik ve doğalgazda Nisan ayı itibariyle indirime gidileceği müjdesinin yankıları sürüyor.

  • 02.04.202302 Nis 13:5933 kaçak göçmen donmak üzereyken jandarma kurtardı33 kaçak göçmen donmak üzereyken jandarma kurtardı

    ERZURUM'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 33 kaçak göçmen yürüyerek aşmak istedikleri dağda tipiye tutuldu.

  • 31.03.202331 Mar 18:03Erzurum'da 33 düzensiz göçmen yakalandıErzurum'da 33 düzensiz göçmen yakalandı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 33 düzensiz göçmen yakalandı.

  • 29.03.202329 Mar 10:20KARAYAZILILAR, 38 YIL SONRA TAPULARINA KAVUŞABİLECEKKARAYAZILILAR, 38 YIL SONRA TAPULARINA KAVUŞABİLECEK

    ERZURUM'un Karayazı ilçesinde 1985 yılında ev, işyeri ve arazileri hazineye kaydedilen vatandaşlar 38 yıl süren hukuk mücadelesini kazandı.

  • 09.03.202309 Mar 14:19Başkan Sekmen Karayazı'nın 40 yıllık tapu sorununu çözdüBaşkan Sekmen Karayazı'nın 40 yıllık tapu sorununu çözdü

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı ilçesinin 40 yıllık tapu sorununu çözdü.

  • 05.03.202305 Mar 15:47Erzurum'da 20 düzensiz göçmen yakalandıErzurum'da 20 düzensiz göçmen yakalandı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde, yasa dışı yollarla yurda giren 20 düzensiz göçmen yakalandı.

  • 23.02.202323 Şub 09:23Erzurum ilçe nüfusları açıklandıErzurum ilçe nüfusları açıklandı

    Yakutiye Erzurum'un nüfusu en kalabalık ilçesi olma konumunu sürdürürken, Pazaryolu nüfusu en düşük ilçe olarak kaldı.

  • 19.02.202319 Şub 22:15Erzurumlu köylüler hayvanlarını satıp gelirini depremzedelere bağışladıErzurumlu köylüler hayvanlarını satıp gelirini depremzedelere bağışladı

    Erzurum'un Karayazı ilçesindeki vatandaşlar, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sattıkları hayvanların gelirlerini depremzedelere harcadı.

  • 18.02.202318 Şub 13:43Erzurum'da 26 düzensiz göçmen yakalandıErzurum'da 26 düzensiz göçmen yakalandı

    Erzurum'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 26 Afganistan uyruklu yakalandı.

  • 11.02.202311 Şub 09:291983 Erzurum depremini yaşadı, boğasını satıp depremzedeler için bağışladı1983 Erzurum depremini yaşadı, boğasını satıp depremzedeler için bağışladı

    ERZURUM'da 30 Ekim 1983'te meydana gelen 1155 kişinin hayatını kaybettiği 6.9 büyüklüğündeki depremi Narman ilçesinde yaşayan 8 çocuk annesi Nazime Kılıç (67), beslediği büyükbaş hayvanı satarak elde ettiği 23 bin lirayı depremzedelere bağışladı.

  • Son Dakika Erzurum Karayazı Haberleri

    Karayazı Son Dakika Haberleri (Erzurum)

    Geleceğin Şampiyonları Proje İçin Koştu Haberi
    Geleceğin Şampiyonları Proje İçin Koştu
    Atletizmi Geliştirme Projesi 2. Kademe Yarışları Erzurum’da yapıldı. Genç atletler şampiyonluk için koşarken, yarışlara Karayazılı atletler damga vurdu....
    Fırtına Enerji Nakil Hatlarına Zarar Verdi Haberi
    Fırtına Enerji Nakil Hatlarına Zarar Verdi
    Doğu’da etkisini sürdüren elverişsiz hava şartları, kırsalda enerji nakil hatlarına zarar veriyor. Erzurum’da fırtına direkleri yıkarken, Iğdır’da hem hat hem de hattı taşıyan direk yandı. Aras EDAŞ ekipleri, kara kışın hüküm sürdüğü bölgede güçlükle...
    TBMM'de Erzurum Buluşması Haberi
    TBMM'de Erzurum Buluşması
    AK Parti 7’inci olağan kongresi sonrasında TBMM’de Erzurum sinerjisi yaşandı. Kongreye katılan Erzurum AK Parti Grubu AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in konuğu oldu. Heyet daha sonra AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un da ka...
    Erzurum'un Tarih Kokan Mağarası Açıklaması Cunni
    Karayazı ilçesinin Salyamaç Mahallesi'nin kuzey doğusundaki kalkerli kayalıklarda yer alan ve iki kattan oluşan Cunni Mağarası tarihten izler taşıyor Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Özgül: 'Hocalarımı...
    Milletvekili Aydemir'den Özgüneş'e Sert Tepki Açıklaması Haberi
    Milletvekili Aydemir'den Özgüneş'e Sert Tepki Açıklaması
    AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi İçişleri Bakanlığı etabında söz alarak, Komisyonda da bulunan HDP Milletvekili Hasan Özgüneş’in Erzurum’a yönelik ifadelerini telin etti. Ayd...
    Bu İlçenin 'Kara Yazısı' Görevlendirmeyle Değişiyor
    İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Erzurum'un Karayazı ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara, eğitimden spora ve sağlıktan yaşama kadar büyük bir değişim yaşanıyor Bisiklet yolu, ağaçlandırma ve ...
    GRAFİKLİ - YPG/PKK'ya Yılın İlk 3 Ayında Ağır Darbe
    Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, bu yılın ilk 3 ayında 230 teröristi etkisiz hale getirerek terör örgütü YPG/PKK'ya ağır darbe vurdu Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Karayazı grup sorumlus...
    Minik Devran'dan Duygulandıran Davranış Haberi
    Minik Devran'dan Duygulandıran Davranış
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na minik Devran’dan da destek geldi. 9 yaşındaki küçük çocuk kumbarasında biriktirdiği paraları bankaya giderek kampanya için bağışlad...
    Ateşle Oyun Erzurumlu Mehmet Can'ın Kabusu Oldu
    Erzurum'da, arkadaşlarıyla yaktıkları ateşe çöpten topladıkları parfüm ve çakmak gazı kutusu attıktan sonra meydana gelen patlamada yaralanan Mehmet Can Gültekin, yaşadığı korkuyu unutamıyor Mehmet Can Gültekin: 'Okulumu özledim. Çocuklar ateşle oyna...
    Krosta Şampiyon Spor Lisesi Ve Karayazı Haberi
    Krosta Şampiyon Spor Lisesi Ve Karayazı
    Erzurum GSİM tarafından düzenlenen Okullar arası Kros İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Dereceye giren sporculara ve okullara ödülleri verildi. Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, yarışlarda başarılı olan atletlerin 8 Ocak’ta Rize’de yapılacak gru...
    'Gri' Kategorideki Teröristin Yargılanmasına Devam Edildi
    AK Parti Karayazı Belediye Meclisi üyesi ile yeğeninin öldürülmesi olayının faili, 300 bin lira ödülle aranırken Erzurum'da yakalanıp tutuklanan 'Şevger' kod adlı terörist Muhammed Fadullah Kamış'ın, örgütün talimatıyla Karayazı ilçesindeki Kobani ey...
    GRAFİKLİ - YPG/PKK'ya Eylülde Ağır Darbe
    Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik eylül ayında yurt içi ve yurt dışında düzenlenen operasyonlarda 144 terörist etkisiz hale getirildi Bu teröristler arasında Terörden Arananlar Listesi'nde 'gri' kategor...
    GRAFİKLİ - Bebek Katili YPG/PKK'ya 'Yaz Darbesi'
    Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik bu yılın yaz döneminde yurt içi ve yurt dışında düzenlenen operasyonlarda 396 terörist etkisiz hale getirildi Bu teröristler arasında 'kırmızı' kategoride aranan teröri...
    GÜNCELLEME - Karayazı Belediyesine Görevlendirme
    Erzurum'un Karayazı ilçesinde, belediye başkan vekilliğine Kaymakam Mesut Tabakcıoğlu atandı Vali Okay Memiş: 'Bugün İçişleri Bakanlığımız ve Valiliğimizce yapılan bu işlem tamamıyla hukuk devleti ilkelerinin gereğidir. Bugün itibarıyla kaymakam arka...
    O ilçe belediyesine de kayyum atandı Haberi
    O ilçe belediyesine de kayyum atandı
    Erzurum’un HDP’li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu’nun ’terör örgütüne üye olmak’ suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası alması sonrası belediyeye kayyum ataması yapıldı. Belediyeye kayyum olarak Karayazı Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu atandı....
    HDP’li belediye başkanı kardeşinin kimliği ile kaçarken yakalandı Haberi
    HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu'ya Gözaltı
    Erzurum'da 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan yargılandığı davada verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtayca bir süre önce onanan HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu ile belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına a...
    FETÖ'cüleri Menfezde Yakalayan Komutan Erzurum'a Atandı Haberi
    FETÖ'cüleri Menfezde Yakalayan Komutan Erzurum'a Atandı
    Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Vali Memiş, törende yaptığı konuşmada Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Semih Okyar’ın geçmişte önemli başarılara imza attığını belirterek, “Kendisi fetöcüleri menfezde yakalayan k...
    GRAFİKLİ - Çocuk Katili YPG/PKK'ya Temmuzda Ağır Darbe
    Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik temmuz ayında yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 145 terörist etkisiz hale getirildi Bu teröristler arasında, 1 milyon 500 bin lira ödülle 'mavi' kategoride ...
    Erzurum Kurban Pazarının Gözdesi 'Paşa' Haberi
    Video - Erzurum Kurban Pazarının Gözdesi 'Paşa'
    Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurulan hayvan pazarlarında sıkı pazarlıklar devam ediyor. Erzurum kurban pazarının gözdesi “Paşa” isimli tosun oldu. 22 bin 500 TL fiyat biçilen ’Paşa’ alıcısını bekliyor....
    Erzurum'da 'Gri' Kategorideki Teröristin Yakalanması Haberi
    Video - Erzurum'da 'Gri' Kategorideki Teröristin Yakalanması
    Erzurum'da yakalanan ve AK Parti Karayazı Belediye Meclisi üyesi ile yeğeninin öldürülmesi olayının faili olan gri kategorideki terörist Muhammet Fadullah Kamış adliyeye çıkarıldı Terörist Kamış'ın, terör örgütü yöneticilerinin istediği 100 bin liray...
    ER-VAK'tan 100.Yıl'a Yakışır Kültür Hizmeti Haberi
    ER-VAK'tan 100.Yıl'a Yakışır Kültür Hizmeti
    Şehrin kalkınması ve kültürünün yaşatılması yönünde yaptığı çalışmalarla Erzurum’un en etkin Sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), Milli Mücadele’nin ve Erzurum Kongresi’nin 100.yılında “ Birinci Dünya Harbi ve Milli M...
    Vali Memiş, Küçük Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
    Erzurum Valisi Okay Memiş, Karayazı İlçesi Turnagöl Mahallesi’nde 18 Haziran’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen AK Parti Karayazı Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ve yeğeni Ahmet Küçük’ün ailelerine taziye ziyaretinde bulundu....
    Vali Memiş, 'Önceliğimiz İstihdam'
    Erzurum Valisi Okay Memiş, Karayazı İlçesi’ne bağlı Altıntaht Mezrasını ziyaret etti. İş Adamı Savcı Kaya tarafından düzenlenen yemekte vatandaşlarla bir araya gelen Vali Memiş, Erzurum’da istihdama yönelik önemli işlere imza atacaklarını söyledi....
    Erzurum'da Terör Operasyonu
    Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla aralarında HDP'li 5 meclis üyesinin de bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı....
    Erzurum Valisi Memiş İHA'ya Açıkladı Haberi
    Erzurum Valisi Memiş İHA'ya Açıkladı
    Erzurum Valisi Okay Memiş, Karayazı ilçesinde AK Parti meclis üyesi ve yeğeninin öldürülme sebebinin tüm yönleriyle araştırıldığını söyledi....
    O Ses Karayazı Yarışmasına Yoğun İlgi Haberi
    O Ses Karayazı Yarışmasına Yoğun İlgi
    Erzurum’un Karayazı ilçesinde O Ses Karayazı yarışması düzenlendi. Karayazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği yarışmaya ilgi çok büyüktü....
    Büyükşehir'den Renkli Bir Organizasyon Daha Haberi
    Büyükşehir'den Renkli Bir Organizasyon Daha
    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Karayazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte renkli bir organizasyona imzasını attı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen “O Ses Karayazı” adlı yarışma programına katılan öğrenci...
    Vali Memiş Mehmetçik'in Sofrasında İftar Açtı Haberi
    Vali Memiş Mehmetçik'in Sofrasında İftar Açtı
    Göksu Jandarma Karakolunda iftar açan Vali Okay Memiş, “Türkiye Cumhuriyeti üzerinde yaşayan tüm vatandaşlarımız kardeştir. Ayrılıkçı hareketlerle ve bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz” diye ...
    Doğu'da Soğuk Hava Açıklaması Erzurum Eksi 6 Haberi
    Doğu'da Soğuk Hava Açıklaması Erzurum Eksi 6
    Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışının ardından soğuk hava etkisini sürdürüyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum’un Karayazı ilçesinde sıfırın altında 6 derece olarak ölçüldü....
    'İnsanları Ayrıştırmak Ve Kutuplaştırmaktan Vazgeçin'
    HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: 'Biz insanlar arasında ayrım yapmıyoruz. Oy vereni de vermeyeni de seviyoruz. İnsanlar seçim dönemlerinde istediği partiye oy verir. Bırakın insanlar gönüllerinden geldiğine oy versinler. İnsanları ayrıştırmak ve k...
    Kaymakamlık Bursu FETÖ/PDY'ye Kaynak Olarak Aktarılmış
    Erzurum'da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve sözde örgütün 'büyük bölge mülkiye yapılanması'nda yer aldığı iddiasıyla yargılanarak 6 yıl 3 ay hapse mahkum edilen eski Ağrı vali yardımcısı Kamil Aksoy hakkındaki gerekçeli karar açıklandı Gerekçeli karardan: 'T...
    Doğu Anadolu Buz Kesti Haberi
    Video - Doğu Anadolu Buz Kesti
    Aşırı soğuk havanın etkisi altında bulunan Doğu Anadolu’da şelaleler ve şadırvanlar buz tuttu, araçların aküleri boşaldı. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı eksi 27 derece ile Erzurum’da kaydedildi....
    (Özel) Doğu Anadolu Buz Kesti Haberi
    (Özel) Doğu Anadolu Buz Kesti
    Aşırı soğuk havanın etkisi altında bulunan Doğu Anadolu’da şelaleler ve şadırvanlar buz tuttu, araçların aküleri boşaldı. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 27 derece ile Erzurum’da kaydedildi....
    Doğu Buz Tuttu Haberi
    Doğu Buz Tuttu
    Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Soğuk havanın etkisiyle yollar ve kaldırımlarda yoğun buzlanma meydana geldi. Erzurum’da şadırvanlar buz tuttu....
    Doğu Anadolu'da Sibirya Soğukları Haberi
    Video - Doğu Anadolu'da Sibirya Soğukları
    Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Soğuk havanın etkisiyle yollar ve kaldırımlarda yoğun buzlanma meydana geldi. Erzurum’da şadırvanlar buz tuttu....
    'Kayyum Ataması Keyfi Yapılan Bir Uygulama Değildir'
    Erzurum Valisi Okay Memiş: 'Kayyum ataması, keyfi yapılan bir uygulama değildir. İçişleri Bakanlığımız terör örgütüyle irtibatlı ve iltisaklı olan şahısları tespit ettiğinde gerekli görülen yönetim şeklini tabii ki belirleyecektir. Bizler Kürt, Türk,...
    Erzurum'da Terör Operasyonu
    Karayazı ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca kullanılan sığınakta mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu....
    Bu İlçenin 'Kara Yazısı' Görevlendirme İle Değişti
    Erzurum'un Karayazı ilçesi, belediyeye yaklaşık 2 yıl önce KHK kapsamındaki görevlendirmenin ardından yapılan 23 milyonluk yatırımla yıllar boyunca alamadığı hizmete kavuştu Karayazı Belediye Başkan Vekili Eyyüp Özdemir:'Eski belediye birçok açıdan v...
    Off-Road Yarışları Havadan Görüntülendi Haberi
    Off-Road Yarışları Havadan Görüntülendi
    Erzurum’da Karayazı Belediyesi tarafından Karayazı Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen off-road yarışlarında heyecanlı anlar yaşandı. Çamurla kaplı parkurda yapılan yarışlar drone ile havadan görüntülendi....
    Erzurum'da Off-Road Heyecanı Haberi
    Video - Erzurum'da Off-Road Heyecanı
    Karayazı ilçesinde, Karayazı Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilen offroad yarışları, heyecanlı anlara sahne oldu Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Eyyüp Özdemir:'Bugün ilçede terör örgütüyle siyaset yapanların aday olmak için 'Dağ...
    Eski Vali Yardımcısı Aksoy'a 'FETÖ'den 6 Yıl 3 Ay Hapis
    Erzurum'da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve örgütün sözde 'büyük bölge mülkiye yapılanması'nda yer aldığı iddiasıyla meslekten ihraç edilen eski Ağrı Vali Yardımcısı Kamil Aksoy'a 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi Tu...
    Milletvekili Aydemir'den Sert Tepki Haberi
    Milletvekili Aydemir'den Sert Tepki
    AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Kafasında, zihninde “öteki” diye bir kavram barındıranlar vatan hainleridir, bölücülerdir. Bizim zihnimiz çok berrak. Biz tek millet mefhumuna, tek millet inancına yüreğiyle iman etmiş bir kadroyuz. Ve ...
    Büyükşehir'den Karayazı'ya Canlı Hayvan Pazarı Haberi
    Büyükşehir'den Karayazı'ya Canlı Hayvan Pazarı
    Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinde de Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yatırımda sona yaklaşıldı....
    Nilgün Azizoğlu, Karayazı'da Çocuklarla Bir Araya Geldi Haberi
    Nilgün Azizoğlu, Karayazı'da Çocuklarla Bir Araya Geldi
    Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Karayazı ilçesini ziyaret etti. Yakutiye, Aziziye, Oltu, Narman, Tekman, Karaçoban Pasinler ve Uzundere ilçe kaymakam eşleriyle birlikte ilçeye giden Nilgün Azizoğlu, ilk olarak Karçiçeği Ana...
    Erzurum Merkezli 4 İlde Terör Operasyonu Haberi
    Erzurum Merkezli 4 İlde Terör Operasyonu
    Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 9 şahıs yakalandı. Operasyonda şahıslarla birlikte çok sayıda silah ve örgütsel doküman ele geçirildi....
    PKK'nın Doğu Grubuna Ağır Darbe
    Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik Erzurum, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Kars, Van, Muş, Bitlis, Hakkari ve Bingöl'de bu yılın 9 ayında düzenlenen operasyonlarda aralarında kırmızı kategoride aranan 6 teröri...
    İçişleri Bakanı Soylu Erzurum'da
    Bakan Süleyman Soylu başkanlığında 11 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanlarının katılımıyla 'Bölge Güvenlik Toplantısı' gerçekleştirildi....
    Eski Vali Yardımcısı Aksoy Yeniden Tutuklandı
    Erzurum'da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve sözde örgütün 'büyük bölge mülkiye yapılanması'nda yer aldığı iddiasıyla meslekten ihraç edilen eski Ağrı Vali Yardımcısı Kamil Aksoy 'un 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yargılanmasına başlandı Tutuksuz...
    Asayişi Sağlamak İçin 'Bylock'tan Talimat Beklemiş
    Erzurum'da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve sözde örgütün 'büyük bölge mülkiye yapılanması'nda yer aldığı iddiasıyla meslekten ihraç edilen eski Ağrı Vali Yardımcısı Kamil Aksoy hakkında hazırlanan iddianamede, şüphelinin Karayazı Kaymakamlığı yaptığı dönemd...
    Tesadüfen Başladığı Atletizmde Gözünü Zirveye Dikti Haberi
    Video - Tesadüfen Başladığı Atletizmde Gözünü Zirveye Dikti
    Erzurum’da 7 yıl önce koşu yaparken antrenörü tarafından keşfedilerek atletizme başlayan ve şu ana kadar yarıştığı müsabakalarda 38 madalya kazanan Onur Aras, Hollanda’da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için ter döküyor Milli spo...
    PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Haberi
    PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
    Erzurum’un Karayazı ilçesi Geventepe Mahallesi kırsalında jandarmanın yaptığı operasyonda 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. 1 askerin hafif şekilde yaralandığı operasyonda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirild...
    Erzurum'da PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Haberi
    Erzurum'da PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
    Erzurum’un Karayazı ilçesi Geventepe Mahallesi kırsalında jandarmanın yaptığı operasyonda 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. 1 askerin hafif şekilde yaralandığı operasyonda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirild...
    Erzurum'da Terör Operasyonu
    Karayazı ilçesindeki operasyonda terör örgütü PKK/KCK'nın 'milis yapılanması' mensubu olduğu değerlendirilen 3 şüpheli yakalandı....
    Devlet Olmazsa Millet Ne Yapacak? Haberi
    Devlet Olmazsa Millet Ne Yapacak?
    Seçim çalışmalarını kapsamına AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Tekman ve Karayazı’da kanaat önderleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile bir araya geldi. Taşkesenlioğlu’nun programına Karayazılı Hacı Sait Barış dedenin konuşmala...
    Erzurum'da Sağanak Ve Dolu Yol Kapattı
    Doğu Anadolu'da etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle ulaşıma kapanan Erzurum'un Karayazı ilçesi ile Ağrı'nın Tutak ilçesi arasındaki karayolu, ekiplerin çalışmalarıyla açıldı....
    Kız Kardeşini Öldüren Ağabeye Müebbet
    Erzurum'un Karayazı ilçesinde öpüşürken gördüğü kız kardeşini öldürdüğü, öpüştüğü kişiyi de yaraladığı iddiasıyla yeniden yargılanan sanık, 'kasten öldürmek' suçundan müebbet ve 'kasten öldürmeye teşebbüs etmek'ten 2 yıl 6 ay hapse çarptırıldı....
    Erzurum'da PKK'ya Ait Sığınak Ele Geçirildi
    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; teröristlere ait sığınak ele geçirildi....
    Erzurum'da Terör Operasyonu Haberi
    Video - Erzurum'da Terör Operasyonu
    Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, önceki seçimlerde vatandaşları açık oy kullanmaları konusunda tehdit ettikleri ve terör örgütü PKK/KCK adına sosyal medya paylaşımları yaptıkları belirlenen 5 şüpheli yakalandı....
    Erzurum'da 1 Terörist Yakalandı
    Karayazı ilçesinde yakalanan teröristin terör örgütü PKK/KCK'nın yurt dışındaki kamplarında siyasi ve askeri eğitim aldığı tespit edildi....
    Erzurum'da Terör Operasyonu
    HDP'nin Karayazı ilçesindeki milletvekili aday tanıtımında terör örgütü propagandası yaptıkları öne sürülen 30 kişi yakalandı....
    Kırkpınar Dolu Dizgin Haberi
    Kırkpınar Dolu Dizgin
    İYİ Parti Milletvekili aday adayı Melih Kırkpınar seçim çalışmalarını Güney ilçelerde sürdürüyor. Kırkpınar Karayazı merkez ve köylerde İYİ Parti ve Millet İttifakı’na destek istedi....
    'Artık Bu Topraklarda Teröristin Esamesi Okunmayacak'
    Başbakan Yardımcısı Akdağ: 'Her türlü hizmeti bu topraklara taşımaya devam edeceğiz. Artık bu topraklarda teröristin esamesi okunmayacak, onlar bir daha sizi rahatsız edemeyecekler' 'Gördük ki FETÖ ile PKK terör örgütü işbirliği yaptı. Bunların güya ...
    Kasil Güney İlçelerinde Haberi
    Kasil Güney İlçelerinde
    Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum’da Cumartesi günü yapacağı temayül yoklamasına hazırlanırken, milletvekili aday adaylarıda teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Temayül yoklaması için hazırlanan başvuru listesinde 57. Sırada olan iş adamı mühendis S...
    GRAFİKLİ - PYD/PKK'ya Kış Ve Baharda Ağır Darbe
    Halkın huzur ve güvenliği için yurt içi ve dışında yürütülen faaliyetlerle terör örgütü PYD/PKK'ya ağır darbe vuran güvenlik güçleri, yılın ilk 3 ayında düzenlenen operasyonlarda örgütün sözde sorumlularının da aralarında bulunduğu 3 bin 623 terörist...
    GRAFİKLİ - Martta Yurt İçi Ve Dışında PYD/PKK'ya Ağır Darbe
    TSK, EGM ve MİT'in, halkın huzur ve güvenliği için işbirliği halinde yürüttüğü yoğun ve kararlı operasyonlarla ağır darbe indirilen terör örgütü PYD/PKK'ya mart ayında yurt içi ve yurt dışında düzenlenen operasyonlarda da sözde sorumluların da yer al...
    Erzurum'da PKK'nın grup sorumlusu öldürüldü Haberi
    Erzurum'da PKK'nın grup sorumlusu öldürüldü
    Erzurum’un Karayazı ilçesinde etkisiz hale getirilen 4 PKK’lı teröriste yönelik düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Teröristlerin, özel timin üzerine el bombası attığı ve hücre evinde etkisiz hale getirildikleri açıklandı....
    FETÖ Sanığı Eski Karayazı İlçe Emniyet Müdürü Töngür'e Hapis
    Erzurum'da, Kobani bahanesiyle düzenlenen gösterilere gerektiği gibi müdahale etmediği için disiplin cezası verilen, FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan eski Karayazı İlçe Emniyet Müdürü Töngür, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı....
    Soyguncu Yüzlerce Kamera Kaydı İncelenerek Yakalandı Haberi
    Video - Soyguncu Yüzlerce Kamera Kaydı İncelenerek Yakalandı
    Erzurum'da silahlı ve kar maskeli olarak bir markette soygun gerçekleştiren zanlı, yüzlerce güvenlik kamerası incelendikten sonra kimliği tespit edilerek gözaltına alındı Zanlının kar maskesi takarak girdiği marketten silah zoruyla soygun yapma anı, ...
    'Ülkemiz Terörün Belini Kırdı, Gündeminden Çıkardı'
    Erzurum'da 2017'de yapılan operasyonlarda 2'si 'yeşil ve gri' listede yer alan 'sorumlu' düzeyinde olmak üzere 10 teröristin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği bildirildi Erzurum Valisi Azizoğlu:'Çok şükür ki ...
    Vahşetin cezası kesildi! Haberi
    Vahşetin cezası kesildi!
    Erzurum’un Karayazı ilçesinde nesli tükenmekte olan vaşağı öldürdükten sonra yanında fotoğraf çektirip, bunu sosyal medya sitesinden paylaşan iki gence toplam 8 bin 818 lira para cezası kesildi....
    Doğu Kar Hapsinde Haberi
    Doğu Kar Hapsinde
    Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda köy ve mahalle yolu ile şehirlerarası bazı yollar ulaşıma kapandı. Kars’ta okullar 1 gün süreyle tatil edildi....

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir