mersin otogar bitlis taç telefon numarası / Bitlis Taç Mersin Telefon Numaraları | TürkiyeOtobüsFirmaları.com

Mersin Otogar Bitlis Taç Telefon Numarası

mersin otogar bitlis taç telefon numarası

  Sitene Ekle 

Firmanın AdıBİTLİS TAÇ TURİZM
Telefon 13 13
E-PostaBulunamadı
Otogar Tel: 84 10
İnternet sitesi :funduszeue.info
Adres :Mersin Otogar

Bitlis Taç Turizm Mersin Telefon Numaraları:
Bitlis Taç Turizm Tarsus Tel: 31 79 &#; 15 75

Bitlis Taç Mersin Otogarı telefon numaraları, şehir içi servis güzergahları, şehirler arası otobüs seferleri güzergahları, otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri. Bitlis Taç Turizm Mersin > Bitlis otobüs bileti.

Bitlis Taç Turizm İletişim: 13 13

Hakkımızda
Bitlis Taç Turizm yılında Kurulmuştur Güvenlik ve kalite vazgeçilmez ilkelerimizdir. Bitlis Taç Turizm , otobüs işletmeciliğini sadece bir taşımacılık değil bir sistem olarak planlayarak ve uygulayarak satış hizmetleri, seyir hizmetleri, konaklama tesisleri, kalkış noktaları ve varış hizmetlerini bir bütünlük içinde sunmaktadır. Vazgeçilmez ilkelerimiz, güvenlik ve kalite olan Bitlis Taç Turizm’de hizmet planlaması müşteri beklentilerinin önünde yürümektedir.
Bu politika doğrultusunda güvenli, konforlu, ekonomik, standart hizmetler üretmeyi ve kalite sistemini sürekli iyileştirmeyi bir görev olarak benimsemiştir .

Vizyonumuz
Turizm alanında taahhüt ettiğimiz kaliteli ve prestijli hizmeti, gelişim ve takım ruhunu tam anlamıyla kazanmış ekibimiz ile çalışanlarımızın ve konuklarımızın memnuniyeti ile sağlayarak sektöründe lider seyahat şirketi olmaktır. Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti. Sürdürülebilir yenilikçi anlayış.

Misyonumuz
Hayatta yedeği olmayan tek şeyin can olduğu ve tasarrufu olmayan tek şeyinde zaman olduğu bilinci ile hiçbir mazeret üretmeden konuklarımızı karşılayıp, ağırlayıp ve uğurlamak için; Alanında yeniliklere uyum sağlayarak lider olmak, Kurumsal ve bireysel anlamda sürekli gelişmek, Teknolojinin tüm imkanlarını çalışanlara ve konuklara sunmak, Örf, adet ve ana değerlere sahip çıkarak çalışmalarını sürdürmektir. Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak. Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini arttırmak. İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek.

Kalite Politakamız
Kalite Politikamız Sınırsız bir merakı, coşkuyu, insanlığı ve erdemliği kazanmış çalışanlarımız ile temel değeri güvenilirlik olan hizmetlerimizi kaliteli ve sağlıklı bir ortamda konuklarımıza hızlı ve etkin iletişim ile Bitlis Taç olarak sağlamaktayız. Bu hizmet süreçlerimizi yasal düzenlemelerin ve yasal sorumlulukların içerisinde belirlenmiş kalite standartları ile gizlilik ilkelerine bağlı kalarak hizmet ağımızı sürekli geliştirmekteyiz. Yolcularımızın memnuniyeti için güvenli ve rahat yolculuk imkanı yaratmak. Kendimizi yenilemek. “Her Şey Zamanında” ilkesiyle hatasız hizmet vermek. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak, dünya standartlarını yakalamak ve yaşatmak. Ulusal kara yolu insan taşımacılığında mükemmele ulaşmak için toplam kalite, hizmet ve yaşam tarzımızda sürekli iyileşme ve gelişme çabası içinde olmak. Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti, çalışanların motivasyonu ve mutluluğu. Tüm ilişkilerimizde saygılı, içten, adaletli, açık ve dürüst bir yapı içerisinde olmak.

Secdem

  Gizlilik Bildirimi   İletişim

Her hakkı saklıdır. © E-Yaşam Rehberi -

Bu sitenin içeriği telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası