bestsuit erzurum konaklama / Best Suit Erzurum, otel, Erzurum, Yakutiye, Muratpaşa Mah., Aliravi Cad., 17 - Yandex Haritalar

Bestsuit Erzurum Konaklama

bestsuit erzurum konaklama

Best Suit Erzurum Hakkında

Best Suit Erzurum, kültürel dokusu ve kış sporlarına elverişli doğası ile bilinen Erzurum ilinde yer almaktadır. Misafirlerini sadece oda konsepti ile ağırlamaktadır. Erzurum otelleri listesini incelerken karşılaşacağınız Best Suit Erzurum'un Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne uzaklığı 9 kilometre ve Erzurum Havalimanı’na uzaklığı ise 14 kilometredir. Özel aracıyla gelenler, tesisin otoparkını kullanabilmektedirler.

Best Suit Erzurum’da konforlu ve huzurlu bir şekilde konaklayabileceğiniz toplam 60 otel odası bulunmaktadır. Odalarının tamamı ihtiyaç duyabileceğiniz gereksinimler göz önünde bulundurularak büyük bir özenle hazırlanmıştır. Ayrıca hijyen konusunda hassas olan konuklarının gönül rahatlığı ile konaklayabilmesi için her gün düzenli olarak odalar temizlenmektedir. 

Güne sağlıklı bir başlangıç yaparak gün içerisinde katıldığınız aktivitelerde daha dinç olabilmeniz için Best Suit Erzurum bünyesindeki ana restoran büyük bir özenle hizmet sunmaktadır. Bunların yanı sıra bir yandan sevdikleriniz ile vakit geçirirken diğer yandan içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz Cafe Türk bulunmaktadır.

Misafirlerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinen Best Suit Erzurum’da çamaşırhane, ütü servisi ve mescit gibi hizmetlerin verildiği alanlar sunulmaktadır. 

Sevdikleriniz ile birlikte Erzurum’un eşsiz güzelliklerine kendinizi bırakarak huzur ve konfor odaklı bir tatil geçirmek isterseniz, tercihlerinizi Best Suit Erzurum’dan yana kullanabilirsiniz.

Best Suit Erzurum Özellikleri

Önemli Bilgiler

Best Suit Erzurum, odalarına giriş, saat 'ten itibaren başlar. 

Odalardan çıkış saati ise en geç 'dir. 

Evcil hayvan kabul ediliyor. 

Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

İletişim

Best Suit Erzurum’da tatil planlamak ve yerinizi hemen ayırmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden de direkt olarak tesise ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

funduszeue.info

Adres: Şeyhler, Cami Sk. No:5, Yakutiye/Erzurum 

Telefon: 75 33

Garanti BBVA Shop Fly

Popüler Özellikler

Adres

Murat Paşa Mahallesi̇, Ali̇ravi̇ Caddesi̇ Çirçir, Cami Sk. No, Erzurum Türkiye
Örnek Harita Görseli
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?

Otel Hakkında

Konum

Örnek Harita Görseli
funduszeue.info

Sıkça Sorulan Sorular

Kar Suit için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Kar Suit için 1 gecelik ortalama fiyat TL - TL aralığındadır.
Kar Suit için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Kar Suit odalarında Dolap, Balkon, Oda Servisi, Oda Görevlisi, Ücretsiz İlave Yatak bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Kar Suit için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Kar Suit için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Kar Suit için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Kar Suit için popüler tesis özellikleri; Çocuk Dostu Büfe, Havaalanı Servisi, Çamaşırhane, Araba Kiralama olmasıdır.

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Kar Suit Erzurum, merkezi konumuyla dikkat çeken tesis, gerek tarihi gerekse kültürel ve sosyal alanlara yakınlığıyla sizlere Doğu Anadolu güzelliklerini keşfedeceğiniz bir tatil vaat ediyor. Erzurum'da yer alan tesis genelinde ücretsiz wifi erişimi sunmaktadır. Tesisteki 24 saat açık olan resepsiyon, oda servisi hizmeti vermektedir. Tüm odalar düz ekran uydu tv, klima ve mini bar ile donatılmıştır. Elektrikli su ısıtıcısı da mevcuttur. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri vardır. Tesisteki diğer imkanlar arasında ise ortak salon ve bagaj muhafazası yer almaktadır. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü hizmetleri verilmektedir. Her gün açık büfe tarzında kahvaltı servis edilmektedir. Otel bünyesindeki restoranda öğle ve akşam yemekleri servis edilmektedir.

Evcil hayvan kabul ediyor

Kar Suit Erzurum, toplamda 60 odası ile hizmetinizdedir. Apart oda konseptiyle sizlere eşsiz bir konaklama imkanı tanır. Tesisin her odasında lcd tv, uydu kanalları, ücretsiz kablosuz internet, ücretsiz banyo ve kozmetik malzemeleri, çamaşır makinesi, çamaşırlık, makyaj masası, uyandırma servisi ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Tercihinize bağlı olarak değişen oda konseptleriyle sigara içilebilir-içilemez, engelli odası ve aile odalarıyla çeşitli konseptlerde hizmet sunmaktadır. Ayrıca siz degerli misafirlerimizin rahatı ve konforu düşünülerek dizayn edilen tesis, minik misafirlerimiz için iki çocuk ücretsiz olarak sizlere konaklama fırsatı sunar. Evcil hayvan dostu olarak dikkat çeken otel sizlere aile sıcaklığında bir tatile kapı aralıyor.

Kar Suit Erzurum, sizlere oda kahvaltı konseptiyle hizmet vermektedir. Yetenekli aşçıların ellerinden çıkan leziz sabah kahvaltılarını açık büfe şeklinde servis edilen restorandan sabah saat ve saatleri arasında istediğiniz zaman temin edebilirsiniz. Ayrıca özel misafirlerimiz için diabetik menü, vejeteryan köşesi ve minibarda kullanımınız için diabetik yiyeceklerle hizmetinizdedir. 

Kar Suit Erzurum, merkezi konumda bulunan tesis doyasıya bir Erzurum gezisini ayağınıza getiriyor. Konumu itibariyle Erzurum'un tarihi ve kültürel yapılarıyla iç içe geçirebileceğiniz aile sıcaklığında bir tatile kapı aralayın. 

Balayı çiftlerıne özel oda süslemesi ve meyve ikramı yapılmatadır.

Genel alanlarda ve odalarda ücretsiz internet kullanımı mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

LALAPAŞA MAHALLESİ funduszeue.infoARABEKİR CAD. NO YAKUTİYE ERZURUM

Kar Suit Erzurum, Erzurum Havalimanına 10 dk,şehir merkezi’ne 3 dk yürüme mesafesi'nde, hastahane'ye, alışveriş merkezleri'ne ,eğlence mekanları'na yakın, tüm ihtiyaçlarınızı bir telefonla karşılayabileceğiniz merkezi konumda bulunmaktadır.
 

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

Kar Suit

Kar Suit adlı otelde hangi tarihlerde kalmak istiyorsunuz?

{{funduszeue.info}}

{{funduszeue.info(", ")}}

{{funduszeue.infoDemand}}

{{getLowAvailabilityText(funduszeue.infobility)}}

  • {{funduszeue.infoable ? funduszeue.infoable : funduszeue.infolicy}}
  • {{funduszeue.infoion}}
  • {{getModPercentageMessage(funduszeue.infocentage)}} {{funduszeue.infoock}}
  • {{funduszeue.infoluded}}
  • {{funduszeue.infoption}}
  • Daha sonra öde!
  • Installments available

{{price(funduszeue.infothrough)}}

{{price(funduszeue.info)}}

{{price(funduszeue.infothrough)}}

{{price(funduszeue.info)}}

{{price( (funduszeue.infothrough > funduszeue.infoPrice) ? funduszeue.infothrough : funduszeue.infoPrice)}}

{{price(funduszeue.infoce)}}

{{funduszeue.infoValueDeal}}

{{getLowAvailabilityText(funduszeue.infobility)}}

{{funduszeue.infoble}}

Oda Özellikleri

{{funduszeue.info(', ')}}

{{funduszeue.infoe('%0%', totalInCity).replace('%1%', funduszeue.info)}}
Konum

Kar Suit konaklamanızda Erzurum bölgesinde merkezde, Yakutiye Medresesi ve Lala Mustafa Paşa Camii ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Caferiye Camii ile 1,2 km (0,7 mil) ve Castle of Erzurum ile 1,5 km (1 mil) mesafede.

Odalar

Misafirler için 50 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için masa bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Otelin güzelliği

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Restoran

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 9 ve 11 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Diğer güzellikler

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

▼ Devamını Oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası