nihat şahin cenaze / NİHAT ŞAHİN DUALARLA DEFNEDİLDİ

Nihat Şahin Cenaze

nihat şahin cenaze

NİHAT ŞAHİN DUALARLA DEFNEDİLDİ

A+A-


Bafralı Sedat Şahin, Merhum Vedat Şahin’in kardeşleri Nihat Şahin yurt dışında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Merhum Nihat Şahin’in cenazesi sabah Samsun Çarşamba Havalimanından alınarak Bafra’ya Kavakpınar Mahallesindeki baba evine getirildi. 

Merhum Nihat Şahin için evinin önünde alınan helalliğin ardından Alaçam Gökçeboğaz Mahallesi'ndeki camiye getirildi. Burada kılınan ikindi ve cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

seafoodplus.infonihat-sahin-dualarla-defnedildiJPGnihat-sahin-dualarla-defnedildiJPGnihat-sahin-dualarla-defnedildiJPG

nihat-sahin-dualarla-defnedildiJPG

Etiketler :sedat şahin, vedat şahin, nihat şahin, nihat şahin dualarla uğurlandı, serkan şahin

Vedat Şahin ve Ferdi Topal toprağa verildi

&#;stanbul &#;i&#;li'deki silahl&#; sald&#;r&#;da hayat&#;n&#; kaybeden Vedat &#;ahin'in cenazesi, Samsun'da topra&#;a verildi. 

Önceki gün silahl&#; sald&#;r&#; sonucu hayat&#;n&#; kaybeden &#;ahin ile korumalar&#;ndan Ferdi Topal için Bafra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Kavakp&#;nar Mahallesi'ndeki evinden al&#;nan &#;ahin ile Bafra Devlet Hastanesi morgundan al&#;nan Topal'&#;n cenazeleri, Mevlana Camisi'ne getirildi. 

Cuma namaz&#; sonras&#; k&#;l&#;nan cenaze namaz&#;n&#;n ard&#;ndan &#;ahin'in cenazesi, Alaçam ilçesine ba&#;l&#; Gökçebo&#;az Mahallesi'ndeki aile kabristan&#;na defnedildi. Ferdi Topal'&#;n cenazesinin ise Bafra Asri Mezarl&#;k'ta topra&#;a verilece&#;i ö&#;renildi. 

jpg

Cenaze törenine, &#;ahin ve Topal'&#;n yak&#;nlar&#;, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin &#;im&#;ek, belediye ba&#;kanlar&#; ve çok say&#;da vatanda&#; kat&#;ld&#;. 

Vedat &#;ahin'in a&#;abeyi Sedat &#;ahin ile karde&#;i Nihat &#;ahin'in kat&#;lmad&#;&#;&#; cenazede taziyeleri, Sedat &#;ahin'in o&#;ullar&#; Serkan ve &#;ehmi ile Vedat &#;ahin'in o&#;ullar&#; Bahad&#;r ve Birbey &#;ahin kabul etti. 

Cenaze töreni ile &#;ahin'in topra&#;a verildi&#;i kabristanda güvenlik güçlerinin önlem ald&#;&#;&#; gözlendi.  

&#;i&#;li Ni&#;anta&#;&#; Vali Kona&#;&#; Caddesi'nde 24 Aral&#;k'taki silahl&#; sald&#;r&#;da, organize suç örgütü lideri oldu&#;u iddia edilen Sedat &#;ahin'in karde&#;i Vedat &#;ahin ile yan&#;ndaki korumalar&#;ndan Ferdi Topal hayat&#;n&#; kaybetmi&#;, Enver Ayd&#;n ise yaralanm&#;&#;t&#;. Uzun namlulu silahlarla ate&#; açan sald&#;rganlar otomobille olay yerinden kaçm&#;&#;t&#;. 

Bu konularda ilginizi çekebilir

Yeraltı dünyasının tanınan ismi Sedat Şahin kardeşinin cenazesine katıldı

Hollanda'da kalp krizi sonucu vefat eden Nihat Şahin'in cenazesi uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Buradan baba ocağı Bafra'ya getirilen Nihat Şahin'in cenazesi için Kavakpınar Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındı.

SEDAT ŞAHİN'İ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Cenaze, helalliğin ardından Alaçam ilçesi Kargılı Mahallesi'nde Gökçeboğaz Camisi'ne götürüldü. Bu sırada cami önünde toplanan kalabalık, cezaevinden izinli olarak getirilen Sedat Şahin'i görüntüleyebilmek için cep telefonlarına sarıldı.

KARDEŞİNİN CENAZESİNE CEZAEVİNDEN İZİNLİ KATILDI

Kardeşinin cenazesine kaldığı cezaevinden izinli olarak getirilen Sedat Şahin için geniş güvenlik önlemi alındı. Şahin, geniş güvenlik önlemleri altında cenazeye katılmak üzere Gökçeboğaz Camisi'ne getirildi. Nihat Şahin'in cenazesi burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi. Mezarlığa Nihat Şahin'in yakınlarının dışında kimse alınmadı. Sedat Şahin mezarlıkta uzaktan taziyeleri kabul ettikten sonra tekrar cezaevi aracıyla mezarlıktan ayrıldı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir