antalya öğretmenevi misafirhanesi / Antalya Öğretmenevi | Anasayfa

Antalya Öğretmenevi Misafirhanesi

antalya öğretmenevi misafirhanesi

Rezervasyon 1. Adım

ONLINE REZERVASYON

Kredi Kartı veya EFT/Havale ile ödemenizi yapabilirsiniz.

SAYGIDEĞER MİSAFİRLERİMİZ,

0/5 YAŞ ÜCRETSİZDİR. 6 YAŞ VE ÜZERİ, YETİŞKİN ÜCRETİNE TABİDİR.
14/7/ TARİHLİ VE SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU KAPSAMINDA GÖREVLENDİRİLEN KAMU PERSONELİ,KAMU EMEKLİLERİ İLE EŞ,ÇOCUK,ANNE,BABA İNDİRİMDEN FAYDALANIR.

M.E.B. ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULLARI YÖNETMENLİĞİ MADDE 94/B YE GÖRE KONAKLAMA TARİHİNDEN BEŞ(5) GÜN ÖNCESİNE KADAR KONAKLAMA REZERVASYONLARINI İPTAL ETTİRENLERE PEŞİN YATIRDIKLARI ÜCRETİN TAMAMI İADE EDİLİR.5 GÜN İÇİNDE İPTAL EDİLEN REZERVASYONLARIN %80'İ İADE funduszeue.infoAMA BELİRTİLEN ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE SONLANDIRILMAK İSTENDİĞİNDE EN GEÇ 'E KADAR KURUMA BİLGİ VERMEK KAYDIYLA PEŞİN ALINAN KONAKLAMA ÜÇRETİNİN KONAKLANMAYACAK GÜNLERE AİT KISMI %20 KESİNTİLİ OLARAK İADE EDİLİR. REZERVASYON İPTALİ DURUMUNDA,ÜCRETLERİN İADESİ 30 (OTUZ) İŞ GÜNÜ İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLİR.

ÇİFT OLARAK AYNI ODADA KONAKLAMAK İSTEYENLERDEN,EVLİ OLDUKLARINI BELGELENDİRMELERİ İSTENİR.

LÜTFEN "REZERVASYON ONAYLANDI" MESAJINI GÖRENE KADAR REZERVASYON SAYFASINI KAPATMAYINIZ.
KAHVALTI SAATLERİ HAFTA İÇİ HAFTA SONU
REZERVASYON BAŞLANGIÇ SAATİ, ODADAN ÇIKIŞ SAATİ DİR.


BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ANTALYA ÖĞRETMENEVİ KEPEZ ANTALYA

ANTALYA KEPEZ

Antalya Öğretmenevi        

antalya öğretmenevi kepez antalya
antalya öğretmenevi kepez antalya
antalya öğretmenevi kepez antalya

antalya öğretmenevi kepez antalya

Genel Bilgiler

ANTALYA KEPEZ

Antalya Öğretmenevi

Antalya Öğretmenevi'nin Genel Özellikleri

Odalarda televizyon, mini bar, telefon, saç kurutma makinesi, klima ve sıcak su mevcuttur. 

Antalya Öğretmenevi Fiyatları

1 KİŞİLİK ODA 

- Öğretmen: TL

- Kamu Personeli: TL

- Sivil: TL

2 KİŞİLİK ODA 

- Öğretmen: TL

- Kamu Personeli: TL

- Sivil: TL

3 KİŞİLİK ODA 

- Öğretmen: TL

- Kamu Personeli: TL

- Sivil: TL

EK YATAK

- Öğretmen: 70 TL

- Kamu Personeli: 70 TL

- Sivil: 80 TL

Öğretmenevi fiyatları ile ilgili notlar;

Güncel fiyatlar için mutlaka telefon ile teyit ediniz.

Antalya Öğretmenevi Kepez Antalya Adres ve İletişim

Kültür Mah. Sok. No:2 Kepez/Antalya

Antalya Öğretmenevi Yol Tarifi Al

yol tarifi al

NOT: 

Antalya Öğretmenevi 78 oda ve yatak ile hizmet vermektedir. Antalya Öğretmenevi ayrıca otopark, okuma odası, kütüphane, dinlenme odası, bayan kuaförü, mescit, toplantı salonu, konferans salonu, VIP salon, çok amaçlı salon, açık düğün salonu, kapalı düğün salonu ve kokteyl salonu bulundurmaktadır. 

UYARI

Güncel fiyat ve rezervasyon bilgilerini ve müsaitlik durumunu telefon numaralarından ilgili kurum ile irtibata geçerek teyit ediniz.

Kurum Müdürümüz Ahmet KARTÖZ İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre ÇALIŞKAN’I Ziyaret Etmiştir.

Antalya Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz tarihinde hizmete açılmıştır. Öğretmenevimiz uluslararası Antalya havalimanına 20 kilometre, şehirler arası otobüs terminaline 2 kilometre, dünyaca ünlü Konyaaltı Plajına 3 kilometre uzaklıktadır. 

Antalya Öğretmenevimiz 78 konaklama odasına ve yatak kapasitesine sahiptir. Odalarımızda banyo, WC, balkon, klima, LCD TV, minibar, saç kurutma makinesi, 24 saat kesintisiz sıcak su bulunmakta olup ferah bir ortama sahiptir.

Antalya Öğretmenevimizde ayrıca; yemek bir kültürdür diyen tüm misafirlerimiz için hijyenik ve modern mutfağında görevli usta aşçılarımız maharetleri ile üretilen Türk Mutfağından lezzetlerin sunulduğu kişilik restaurant, kişilik Teras restaurant, Projeksiyon, laptop bilgisayar, kablosuz internet, motorlu otomatik perde sistemi gibi teknik donanımlı çok amaçlı kişilik toplantı salonuna sahiptir. Düğün, nişan, sünnet doğum günü, özel gün ve geceler gibi pek çok sosyal aktivitenin yapıldığı havuz başında kişilik açık alan, tüm hijyen ve temizlik kurallarının titizlikle uygulandığı kişilik Yüzme Havuzu, 50 kişilik Kamelyalı ve Süs Havuzlu Çay Bahçesi, 20 ve 40 Kişilik iki adet Özel Yemek ve Toplantı Salonu, Kütüphane, ve 50 araçlık otopark bulunmaktadır.

KONAKLAMA REZERVASYON

Antalya Öğretmenevimiz 78 konaklama odasına ve  yatak kapasitesine sahiptir. Odalarımızda banyo, WC, balkon, klima, LCD TV, minibar, saç kurutma makinesi, 24 saat kesintisiz sıcak su bulunmakta olup ferah bir ortama sahiptir.

 

KONAKLAMA KURALLARIMIZ

  • Misafirlerimizin konaklama istedikleri tarihe ilişkin kurumumuz resepsiyonu ile irtibat kurarak odaların uygunluk durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra rezervasyonun geçerli olabilmesi için kurumumuz banka hesabına 1 günlük konaklama bedelini kaparo olarak yatırarak dekontunu (0 ) 02 95 numaralı faksımıza veya [email protected] göndererek teyit almaları yeterli olacaktır.
  • Belirtilen fiyatlarımıza KDV dâhildir.
  • Oda çıkış saatimiz (Check-Out) 'dir.
  • Belirtilen fiyatlarımıza açık büfe kahvaltı ücreti dâhildir.
  • Kahvaltı saatimiz hafta içi ile , hafa sonu ile saatleri arasındadır.
  • Paylaşımlı oda uygulamamız yoktur.
  • Çift olarak konaklamak isteyen misafirlerimizden evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenmektedir.
  • yaş arası çocuklar için yatak talep edilmesi durumunda ek yatak ücretinin yarısı alınır. 6 yaş ve üzeri çocuklardan tam ücret alınır.
  • Konaklama ücreti; nakit olarak, kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.

KONAKLAMA REZERVASYONU İPTALLERİ

  • Konaklama tarihinden 5 gün öncesine kadar konaklama rezervasyonlarını iptal ettirenlere peşin yatırdıkları ücretin tamamı iade edilir. Rezervasyonlarını konaklama tarihine 5 günden daha az süre kalınan dönem içinde iptal ettirenlere ise peşin yatırdıkları ücret % 20 kesinti yapılmak suretiyle iade edilir.
  • Konaklama, belirtilen çıkış tarihinden önce sonlandırılmak istendiğinde; en geç saat ’e kadar kuruma bilgi vermek kaydıyla peşin alınan konaklama ücretinin konaklanmayacak günlere ait kısmı % 20 kesintili olarak iade edilir.

Yukarıda belirtilen kurallar ve rezervasyon iptalleri  Tarihli Sayılı Resmi gazetede yayınlanani MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENEVİ, ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU UYGULAMA YÖNETMELİĞİ çerçevesinde hazırlanmıştır. Tüm faydalanıcılar, kurum kurallarına uymakla yükümlüdür.

Not:Yüzme havuzundan yararlanmak isteyen misafirlerimizin yanlarında bone bulundurmaları gerekmektedir.

 

 

İLETİŞİM KANALLARIMIZ
TELEFON( 0 ) 11 42 - 44 - 45
FAKS(0 ) 02 95
ADRESKültür Mahallesi Sokak No:2 Kepez/ANTALYA
POSTA KODU
e-mail[email protected]
BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ
BANKA ADIYAPI KREDİ BANKASI A.Ş.
ŞUBE ADIANTALYA TEOMANPAŞA ŞUBESİ
ŞUBE KODU
HESAP ADIANTALYA ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ İKT.
HESAP NO
IBAN NOTR62 65

 



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası