pera nın anlamı nedir / Pera isminin anlamı Pera ne demek? 3 farklı anlamı keşfet!

Pera Nın Anlamı Nedir

pera nın anlamı nedir

Pera ne demek? Pera isminin anlamı nedir?

Pera adı son zamanlarda çocuklar için en çok tercih edilen isimler arasında yer alıyor. Kız çocuk ismi arayan ebeveynler Pera isminin anlamını araştırıyor. Peki, Pera ne demek? Pera isminin anlamı nedir?

PERA NE DEMEK?

Türk Dil Kurumu’nda yer alan bilgiler eşliğinde, Pera ismi ne demek ve anlama gelir sorularının cevabı şu şekildedir:

-Peri

-Karşı yaka, öte.

-İstanbul, Beyoğlu ilçesinde, Tünel-Taksim arasında uzanan İstiklal Caddesi ve ona açılan sokakların belirlediği alanı kapsayan semt.

PERA İSMİ KURAN’DA GEÇİYOR MU?

Pera ismi Kur'an-ı Kerim'de geçmemektedir ve Pera ismini koymak caizdir.

PERA İSMİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Pera isminde olan kişilerin iç dünyalarında yaşadıkları yoğun duyguları dışarıya yansıtırlar. Olayları derinlemesine inceler ve düşünürler.

Pera ismine sahip kişiler iş ahlakları oldukça yüksektir. Bitip tükenmek bilmeyen bir enerji ile çalışırlar.

Ancak iş ve özel hayatları arasındaki dengeyi ayarlamakta zorluk yaşayabilirler.

Pera ne demek? Pera isminin anlamı nedir? Camdaki Kız yeni oyuncu: Leyla Feray detaylı bilgiler

Camdaki Kız dizisinde Pera karakterinin sırrı çözülmeye başlıyor. Sevilen dizide Pera'nın kim olduğu ilgiyle sorgulanıyor. Pera karakterinin Muzaffer ile aşk yaşaması bekleniyor. Bir diğer iddiaya göre ise Pera'nın Rafet Koroğlu'nun çocuğu olduğu yönünde Peki ama Pera kimdir, hikayesi nedir, isminin anlamı nedir?

Pera isminin anlamı nedir?

Pera karşı taraf öte taraf anlamına gelmektedir. Latince bir kelime olan Petra söz öbeğinden türetilmiştir. Sağlam ve güçlü bir kişiyi ifade eder. Pera isminin bir diğer anlamı ise Peri olarak bilinir.

Pera'nın hikayesi ne?

Camdaki Kız dizisinde Pera'nın hikayesi büyük ilgi gördü. Pera'nın annesiyle konuştuğu sırada ''Muzaffer ile karşılaştık.'' dediği duyuldu. Annesinin ise bu karşılaşmanın er ya da geç olacağı yönünde yanıt verdiği anlaşıldı. Pera'nın Rafet'in çocuğu olduğu ya da Muzaffer ile aşk yaşamak istediği iddia ediliyor. Cavit, Gülcihan'a; Rafet seninle evlenmeden önce nişanlıydı demişti. Rafet'in nişanlısından çocuğu olduğu iddiası da sosyal medyada gündem. Önümüzdeki haftalarda Pera'nın hikayesi netleşecek. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası