öğretmen temmuz maaş / Memur Ve Memur Emeklisinin Zamlı Maaşları Hesaplandı! - Foto Galeri - funduszeue.info

Öğretmen Temmuz Maaş

öğretmen temmuz maaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerden önce 11 Mayıs'ta HAK-İŞ Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını duyurmuştu. 22 bin liralık memur maaşının brüt mü yoksa net mi olacağına dair soru işaretleri oluşmuşsa da  İletişim Başkanlığı 22 bin liralık memur maaşı müjdesinin net miktar olduğunu söyleyerek soru işaretlerini gidermişti.

para-8

SGK Başuzmanı İsa Karakaş, yaptığı açıklamada en düşük öğretmen maaşı, en düşük memur emeklisi maaşı ile en düşük kamu işçisinin maaşının Temmuz ayında ne kadar olacağını hesapladı.

paradk-rDvb_cover-1

Karakaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Mayıs'taki ifadelerine istinaden  11 bin lira olduğunu hatırlatarak en düşük memur maaşını 22 bin liraya tamamlamak için en az yüzde 94 oranında bir zam yapılması gerektiğini söyledi. 

Öğretmen maaşı 14 bin iken 26 bin ’e yükselecek

Karakaş, kamudaki dengeleri göz önünde bulundurup yapılacak zamları göz önünde bulundurulduğunda en düşük öğretmen maaşının 14 bin liradan 26 bin lira civarlarına çıkacağını belirtti.

Karakaş'ın hesaplarına göre maaş durumları Temmuz ayı için şu durumda oluyor:

para-9

Şef maaşı: 26 bin lira

Müdür maaşı:  33 bin lira

En düşük öğretmen maaşı: 26 bin lira

En düşük memur emeklisi maaşı: 15 bin lira

En düşük kamu işçisi maaşı: 25 bin 12 lira

Temmuz öğretmen maaşları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi Hak iş kongresinde yapmış olduğu açıklamada Temmuz ayında memur maaşlarıyla alakalı yapılacak düzenleme hakkında açıklama yapmıştı.

Buna göre ilk etapta en düşük memur maaşlarının 15 bin lira seviyesine çekileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra enflasyon farkı + refah payıyla birlikte bu rakamın 22 bin lira olacağını ifade etmişti.

MEB'de o iki isim Bakan Yardımcılığı Koltuğuna Oturdu.MEB'de o iki isim Bakan Yardımcılığı Koltuğuna Oturdu.

Yani en düşük memur maaşları 15 bin lira olacak ve üstünde kalan memur maaşlarına yüzde arasında bir zam verilecek.

Konuyla alakalı henüz net bir açıklama olmasa da uzmanlar durumun bu şekilde olduğunu belirtiyor.

Şuan ki açıklamalara istinaden, yüzde 15 vergi dilimine göre aile yardımı ve çocuklu bir öğretmen Temmuz tarihinde ne kadar maaş alacak?

Yeni başlayan bir öğretmen 22 bin Lira,

1/3 uzman öğretmen 25 bin Lira,

Başöğretmen 28 bin Lira ücret alacak.

Not: Memur maaşlarıyla alakalı mesleksel dokunuşların da gelebileceği kulisler arasında. Yapılacak olası ekstra bir düzenleme hesaba katılmamıştır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası