burcu biricik saç / Burcu Biricik Saç Rengi - Yeni Saç Modeli ve Saç Renkleri | Saç, Yeni saç, Saç rengi

Burcu Biricik Saç

burcu biricik saç

BURCU BİRİCİK'İN BAKIM SIRLARI

Üniversite eğitimi için taşındığı İzmir’de; kaderinin onu bambaşka nedenlerle bu şehre yönlendirdiğini bilmeden, okuduğu Arkeoloji Bölümü’nün derslerine girip, bir yandan da ilk sahne tozunu yutmuş Burcu Biricik… Hayatının dönüm noktası ise katıldığı yarışma programı Artiz Mektebi olmuş. Son günlerin en konuşulan dizi karakterlerinden Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı olarak her hafta evimize konuk olan oyuncu, bu kez doğal güzelliğinin sırlarını bizimle paylaştı.
burcu biricik

 

Gençlik Dönemi
“Çocukken altın saçlı tatlı bir çocuktum, ancak ergenlik dönemimde bayağı çirkin bir genç kıza dönüştüm. Bunalıma girmiştim. Saçını tamamen kestirip, erkek pantolonuyla okulda gezen bir tip oldum birden. Hayatımın hiçbir döneminde ‘süslü’ olmadım. Aksine, uyku hep daha tatlı geldiği için yataktan son dakikada kalkıp üzerine ilk bulduğunu geçiren, bakımsız bir kızdım hep. Bu konuda anneme hiç benzememişim. O her zaman bakımı, süsü, iyi giyinmeyi, makyajı seven bir kadındı. Onu örnek alsaydım bambaşka biri olurdum. Ben ne kadar sadeysem, o da bir o kadar ışıl ışıldır. Güzelliğinin de farkındadır. Tüm bu sadelik merakıma rağmen, saçımı on yedi yaşımda çikolata kahvesine boyatmıştım ve çok sevmiştim ama şimdi fark ediyorum ki, daha yüz hatlarım bile oturmadığı için aslında yakışmamış. Otuzlarımda yine denemek isterim.”

burcu biricik - -

Günlük Ritüelleri
“Epey yorucu bir tempo içindeyim. Bu nedenle, özel şeyler için zaman yaratabildiğim pek de söylenemez. Akşam yatmadan önce cildimi makyajdan arındırıp tonik ile temizler, ardından da gece ve göz altı kremimi sürerim. Dizide ağlama sahnelerim çok fazla olduğu için göz altı bakımıma korkumdan özellikle dikkat ediyorum. Ellerime ve ayaklarıma yoğun nemlendirici krem sürdürdükten sonra uykuya geçiyorum. Size anlattıkça aslında düşündüğümden de bakımlı olduğumu fark ettim şimdi ama itiraf edeyim; arada sırada, çok yoğun bir günün ardından makyajımı çıkarmadan uyuduğum da oluyor.”

burcu biricikin bakım sırları 3
Özel sırları
“Dişlerimi kimi zaman anneanne usulü karbonatla fırçalıyorum. İki ay arayla annemin benim için hazırladığı zeytinyağlı ve ballı maskeyi saçlarıma uyguluyorum. Bu günlerde pilates ve crossfit yapıyorum. Hatta hayatımın en düzenli spor yaptığım dönemindeyim. Spor sonrası zamanım varsa saunaya giriyorum ama asıl favorim kesinlikle buhar banyosu. Sonrasında da peeling ve nem maskesi uyguluyorum. Yılda bir kez de, genellikle yaz öncesi, saçımın rengini açtırıyorum. Güneşin de etkisiyle yaz boyu rengi daha da açılıyor ve başka bir renklendirme işlemi yapmama gerek kalmıyor. Yaz yaklaştığına göre, kuaförüme gitme zamanım da geldi demektir!”

 

burcu biricikin bakım sırları 21
Makyaj Seansları
“Eğer çekimim yoksa makyaj yapmamaya çalışıyorum. Makyaj yapacaksam da daha çok gözlerimi ön plana çıkarmayı seviyorum. Vazgeçemediğim makyaj malzemesi ise maskara… Sarışın olmamdan kaynaklanıyor sanırım, maskaram yanımdaysa kendimi daha iyi ve güvende hissediyorum. Bana göre makyaj ne kadar doğal tonlarda tutulur ve hafif yapılırsa o kadar güzel duruyor.”

 

İREM ERDOĞAN GÜZEY

FOTOĞRAFLAR: BURAK TEOMAN

 

 

Burcu Biricik&#;in Stili, Saçları ve Makyajı

Sempatikliğiyle en sevilen kadın oyuncular arasında yer alan Burcu Biricik, Hayat Şarkısı adlı dizideki Hülya karakteriyle hem oyunculuğunu hem de sevimliliğini kanıtladı. yılındaki Artiz Mektebi adlı yarışmada birinci olmasıyla birçok kişinin gönlünde taht kuran Biricik, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği, sempatikliği ve doğallığıyla da konuşuluyor. Burcu Biricik’in stiline ve doğal güzelliğine daha yakından bakmaya ne dersiniz?

4 Mayıs tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Burcu Biricik, Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi gibi dizilerde de oyunculuğunu konuşturmuştu. Sarı, kıvırcık saçları, yeşil gözleri ve sempatik gülüşüyle hemen herkesin sevdiği güzel oyuncu, günlük hayatında doğallığı tercih ediyor.

Burcu Biricik Sarı Saç Rengi Boya Numarası

Sarı saçlarıyla büyüleyen sempatik oyuncu, dalgalı ve kısa sarı saçları birçok kişiye de ilham olmuştu. Burcu Biricik&#;in kullandığı sarı tonu altın sarısıdır. Bu renge ulaşmak için kullanmanız gereken boya Voila&#;dan numaralı boyadır.

Burcu Biricik Makyajı

Makyaj olarak ise kırmızı, nar çiçeği rujlar, sade göz makyajı ve canlı allıklar tercih ediyor. Güzelliğini ön plana çıkaran dozunda makyajını stiliyle harika bir şekilde bütünleştiriyor.

Burcu Biricik Stili

Dizilerdeki karakterlerinde olduğu gibi günlük hayatında da özenli ve şık giyinmeyi tercih ettiğini söylemek mümkün. Doğal ve sempatik olduğu kadar feminen ve çekici bir kadın aynı zamanda. Şık skinny pantolonlar, topuklu ayakkabılar, salaş hırkalar ve ceketler tercih ediyor. Kimi zaman salaş kombinlerle kimi zaman ise stilettolu feminen stiliyle karşımıza çıkan Burcu Biricik’in muazzaam stiline daha yakından bakmak için seçtiğimiz örneklere göz atabilirsiniz.

Burcu Biricik Saç Modelleri

Hayat Şarkısı adlı dizide kısacık kestirdiği saçlarıyla karşımıza çıkmıştı. Genellikle dalgalı modelleri tercih eden güzel oyuncunun kullandığı modelleri aşağıda bulabilirsiniz.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası