dursun çavuşoğlu / BİLİRKİŞİ LİSTESİ

Dursun Çavuşoğlu

dursun çavuşoğlu

Yeni hükümette Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; görevine getirilen Naz&#;m Çavu&#;o&#;lu, devir teslim törenindeki konu&#;mas&#;nda, bakanl&#;&#;&#; döneminde yapt&#;&#;&#; icraatlar&#; anlatarak, ba&#;ta üretici birlikleri olmak üzere payda&#;larla i&#; birli&#;i içinde çal&#;&#;t&#;klar&#;n&#; anlatt&#;; tüm sektör temsilcilerine bakanl&#;&#;&#; döneminde gösterdikleri anlay&#;&#; ve özveri için te&#;ekkür etti.

Pandemi nedeniyle tüm dünyada üretim sektörlerinin büyük yaralar ald&#;&#;&#;n&#; kaydeden yeni Bakan Dursun O&#;uz ise, maliyetlerin ve emtia fiyatlar&#;n&#;n yükseldi&#;ini, üretim yapman&#;n zorla&#;t&#;&#;&#;n&#; kaydetti, üreticiye destek vermenin önemine i&#;aret etti.

ÇAVU&#;O&#;LU: “BAKANLI&#;I ALDI&#;IM NOKTADAN DAHA &#;LER&#;YE TA&#;IMANIN MUTLULU&#;UNU YA&#;ADIM”

Törende konu&#;an Bakan Naz&#;m Çavu&#;o&#;lu, KKTC siyasetinde sürekli seçimlerin ya&#;and&#;&#;&#;n&#; ve bakanl&#;klar&#;n bu nedenle sürekli de&#;i&#;ti&#;ini belirterek görevin bir bayrak yar&#;&#;&#; oldu&#;unu söyledi.

Bakanl&#;&#;&#; ald&#;&#;&#; noktadan daha ileriye ta&#;&#;man&#;n mutlulu&#;unu ya&#;ad&#;&#;&#;n&#; kaydeden Çavu&#;o&#;lu, kendi döneminde Güzelyurt Sulama Projesinin kaz&#;lar&#;n&#;n ba&#;lad&#;&#;&#;n&#;, yaz dönemi sulaman&#;n yap&#;labilece&#;ini; Veteriner Dairesi’nin hastal&#;klarla mücadele çal&#;&#;malar&#;n&#;n 3’üncü etab&#;n&#;n tamamland&#;&#;&#;n&#; bildirdi.

Çavu&#;o&#;lu, TÜK’ün ambarlar&#;nda 9 bin ton arpa ve kasas&#;nda para bulundu&#;unu; Süt Kurumu’nun ça&#;da&#; teknolojiye ula&#;t&#;&#;&#;n&#;; fareyle mücadele için fare zehirlerinin ambarlarda haz&#;r oldu&#;unu ve da&#;&#;t&#;m&#;n&#;n ba&#;lad&#;&#;&#;n&#;; üreticiye tüm ödemelerin gününde ve zaman&#;nda yap&#;ld&#;&#;&#;n&#;, yap&#;lan ödemenin milyon TL’yi a&#;t&#;&#;&#;n&#;, bunun öz kaynaklardan yap&#;ld&#;&#;&#;n&#; dile getirdi.

Dursun O&#;uz’un daha önce Maliye Bakan&#; olarak tecrübeleri oldu&#;unu ifade eden Çavu&#;o&#;lu, O&#;uz’un da bakanl&#;&#;&#; bugün devrald&#;&#;&#; noktadan çok daha ileriye ta&#;&#;yaca&#;&#;na emin oldu&#;unu belirtti, O&#;uz’a her türlü deste&#;i vermeye haz&#;r oldu&#;unu kaydetti.

Bakanl&#;&#;&#; döneminde ba&#;ta üretici birlikleri olmak üzere payda&#;larla i&#; birli&#;i içinde çal&#;&#;t&#;klar&#;n&#; anlatan Çavu&#;o&#;lu, tüm sektör temsilcilerine de bakanl&#;&#;&#; döneminde gösterdi&#;i anlay&#;&#; ve özveri için te&#;ekkür etti.

O&#;UZ: “PANDEM&#;DE TÜM DÜNYADA ÜRET&#;M SEKTÖRLER&#; BÜYÜK YARA ALDI”

Bakanl&#;&#;&#; devralan Dursun O&#;uz ise, kendisinin de Çavu&#;o&#;lu’nun da devretti&#;i göreve tekrar atand&#;&#;&#;n&#; dile getirdi.

Pandemi nedeniyle tüm dünyada üretim sektörlerinin büyük yaralar ald&#;&#;&#;n&#; kaydeden O&#;uz, maliyetlerin ve emtia fiyatlar&#;n&#;n yükseldi&#;ini, üretim yapman&#;n zorla&#;t&#;&#;&#;n&#; anlatt&#;.

Bu ve önceki hükümetin, üretimin devam&#; için Tar&#;m ve Do&#;al Kaynaklar Bakanl&#;&#;&#;’na büyük bir destek aktarmak durumunda kald&#;&#;&#;n&#; ifade eden O&#;uz, özellikle tar&#;msal emtia fiyatlar&#;ndaki art&#;&#;lar&#;n bu alanlarda devlet desteklerini zorunlu k&#;ld&#;&#;&#;na i&#;aret etti.

Sadece sa&#;l&#;k anlam&#;nda de&#;il tüm alanlarda sürecin dayan&#;&#;ma içinde sürdürülmesi gerekti&#;ini dile getiren O&#;uz, üretimin devam&#;n&#;n önemine i&#;aret etti.

Bundan sonraki süreçte kendisinin de bakanl&#;&#;&#; ald&#;&#;&#; noktadan daha ileri götürece&#;ini söyleyen O&#;uz, Çavu&#;o&#;lu’na da bundan sonraki süreçte ba&#;ar&#;lar diledi.

Hükümetin de UBP’nin de üretime önem verdi&#;ini kaydeden O&#;uz, sorunlar&#; bildiklerini çözümü de i&#; birli&#;i ile sa&#;layacaklar&#;n&#; kaydetti.

Dün aç&#;klanan UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinde Tar&#;m ve Do&#;al Kaynaklar Bakanl&#;&#;&#; görevine atanan Dursun O&#;uz, bir önceki hükümette Maliye Bakan&#; olarak görev yap&#;yordu.

Ali Koç ile Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. 

Sevk kararına gerekçe olarak 18 ve 19 Mart tarihlerinde iki kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar gösterildi. 

JESUS 2 İHLALDEN PFDK'DA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2 farklı dosyayla Disiplin Kuruluna yollandı.

Portekizli teknik adam, hem Süper Lig'deki Corendon Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart hem de UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynanan karşılaşma sonrasındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye gönderildi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakareti, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek, talimatlara aykırı hareketi, funduszeue.info Konyaspor Yardımcı Antrenörü Branimir Micovic de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline gönderilen isimler arasında yer aldı.

Süper Lig'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, funduszeue.info Konyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük de farklı gerekçelerle disipline sevk edildi.

Fotoğraf

Zorunlu &#;erezler

Bu &#;erez, insanlarla botları ayırt etmek i&#;in kullanılır. Bu, web sitelerinin kullanımı hakkında ge&#;erli raporlar hazırlamak i&#;in kullanılmakta olup web sitesi i&#;in faydalıdır.


İşlevsel &#;erezler

Kullanıcının web sitesinin se&#;tiği dil s&#;r&#;m&#;n&#; hatırlar.


Performans/Analitik &#;erezler

Ziyaret&#;inin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak i&#;in kullanılan benzersiz bir kimliği kaydeder. Google Analytics tarafından talep oranını kısmak i&#;in kullanılır.


Reklam/Pazarlama &#;erezleri

Bu &#;erez, Alexa Analytics'e g&#;nderilen t&#;ketici davranışları hakkında bilgi toplamak i&#;in kullanılır. (Alexa Analytics bir Amazon şirketidir.)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası