snopy v5h ets 2 / Snopy Direksiyon Seti Tavsiyeleri ve Alternatifleri - Webtekno

Snopy V5h Ets 2

snopy v5h ets 2

ETS 2’de Uzun Yolların Keyfini Sürebileceğiniz Snopy Direksiyon Seti Tavsiyeleri ve Alternatifleri

Oturduğunuz yerde aksiyon dolu yarışlara katılmak için araba yarış oyunları oynuyor ya da aheste aheste yollarda dolaşmak için ETS 2; yani Euro Truck Simulator 2 gibi araç simülasyon oyunlarını tercih ediyorsanız klavye ya da oyun kolu kullanmak size yeterli gelmeyecektir. Snopy direksiyon seti ve benzeri alternatif ürünler ile oyun keyfinizi ikiye katlayabilir ve kendinizi yolların kralı gibi hissedebilirsiniz.

Snopy direksiyon seti, yarış ve simülasyon oyunları için en çok kullanılan oyun aksesuarlarındandır. Odanızın koltuğunda oturduğunuz halde bu setin içinde bulunan direksiyon, vites kolu ve pedallar sayesinde kendinizi tam olarak oyunun içinde hissedebilirsiniz. Oyun keyfinizi ikiye katlayacak Snopy direksiyon seti tavsiyelerini paylaştık ve benzer ürünlerden oluşan bir alternatif listesi hazırladık.

Snopy direksiyon seti tavsiyeleri ve alternatifleri:

  • Snopy direksiyon setleri;
    • V3 Snopy Direksiyon / TL
    • V5H Snopy Direksiyon / TL
    • V18 Snopy Direksiyon / TL
  • Alternatif direksiyon setleri:
    • Kontorland Direksiyon Seti / TL
    • Powermaster Direksiyon Seti / TL
    • Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel Direksiyon Seti / TL
    • Logitech G G29 Direksiyon Seti / TL
    • Thrustmaster Direksiyon Seti / TL

Gerçek bir sürüş hissi: V18 Snopy Direksiyon

V18 Snopy Direksiyon

V18 Snopy Direksiyon seti, Windows 95’den tutun Windows 10’a kadar tüm Windows işletim sistemi versiyonlarında uyumlu olarak çalışabiliyor. Titreşim özelliğine sahip direksiyonun üzerinde bulunan kaymaz kaplama sayesinde aksiyonun doruk noktasında bile oyun keyfiniz bölünmez. Direksiyon üzerinde bulunan 15 tuş ile oyun kontrolünü sağlayabilirsiniz. Pedalları ve vites kolu ile kendinizi gerçek bir araba kullanıyor gibi hissedeceksiniz. Ürünle ilgili söyleyebileceğimiz tek sıkıntı, titreşimi çok fazla arttırdığınızda oyunun içindeki direksiyonu da titretmesi. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Herkesin kullanımına uygun: V5H Snopy Direksiyon

V5H Snopy Direksiyon

Otomatik kalibrasyon ve titreşim özelliğine sahip olan V5H Snopy Direksiyon, derecelik bir dönme açısına sahip. Direksiyon şekli, pedal yapısı ve vites kolu tam olarak gerçek bir araca uygun şekilde tasarlanmıştır ve ergonomik yapısı sayesinde herkesin kullanımına uygundur. Ürün bir oyun deneyimi değil, gerçekçi bir sürüş deneyimi vaadediyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat - performans ürünü: V3 Snopy Direksiyon

V3 Snopy Direksiyon

V3 Snopy Direksiyon setinin diğer Snopy V serisi direksiyon setlerinden farkı, harici bir vites kolu parçası olmamasıdır. Bu üründe vites kolu, direksiyonun yanına yerleştirilmiş olarak kullanıcıya sunuluyor ancak bu üründe de bir pedal takımı var. Direksiyon üzerindeki tuşlar sayesinde oyun üzerinde tam hakimiyet kurmanızı sağlayan V3 Snopy Direksiyon, kaymaz gövde yapısı ile kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Pedallar tamamen metal: Thrustmaster Direksiyon Seti

Thrustmaster Direksiyon Seti

Hem PlayStation hem de PC uyumlu olan Thrustmaster Direksiyon Seti, fiyatının hakkını verir mi bilinmez, ancak kullanıcıya tamamen metalden yapılmış pedal parçası sunuyor. Üstelik pedallarda debriyaj ayrıntısı da unutulmamış. Direksiyon üzerinden oyun hakimiyetini sağlamanız için 13 tuş bulunuyor. Thrustmaster Direksiyon Setinin iç aksamı gerçek direksiyon teknolojisinden ilham alınarak oluşturulduğu için çok daha gerçekçi bir deneyim ve çok daha uzun bir kullanım ömrü sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun hakimiyeti tamamen elinizde: Logitech G G29 Direksiyon Seti

Logitech G G29 Direksiyon Seti

Hem PlayStation hem de PC uyumlu olan Logitech G G29 Direksiyon Seti de pedallar konusunda metal malzeme tercih etmiş ve debriyaj ayrıntısını unutmamış. Logitech G G29 Direksiyon Setinde en dikkat çeken ayrıntı ise direksiyon üzerinde bulunan tuşlar. Özel yapısı ile gerçekçi bir sürüş deneyimi sunan bu direksiyon üzerinde bulunan tuşlar size oyunda olduğunuzu ve kontrolün tamamen sizin elinizde olduğunu hatırlatıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Gerçekçi pedal deneyimi: Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel Direksiyon Seti

Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel Direksiyon Seti

Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel Direksiyon Seti de vites kolunu direksiyonun yanına yerleştirmeyi tercih eden ürünlerden bir tanesi. Yüksek sürüş hassasiyeti sunan direksiyonun yanı sıra bu ürünün pedal parçası da bir hayli ilgi çekici. Pedal parçasında kauçuk bir ekleme var. Bu sayede gerçek bir arabada pedallara basarken paspastan güç alır gibi bu kauçuk parçadan güç alarak pedallara basabiliyorsunuz. Ne kadar gerçekçi hissettirdiğini ise söylemeye gerek yok. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için: Powermaster Direksiyon Seti

Powermaster Direksiyon Seti

Açık konuşmak gerekirse Powermaster Direksiyon Seti daha çok yarış ve simülasyon oyun dünyasına yeni giren kullanıcılara hitap eden bir ürün. Plastik yapısı sağlam olsa da gerçekçi bir his vermiyor. Üstelik direksiyon üzerinde bulunan tuşlar ve direksiyonun üzerinde durduğu parça da kendinizi oyuna kaptırmanızı engelleyecektir. Ancak güçlü bir ürünle bu işlere gireyim derseniz ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Düşük fiyata yüksek kalite: Kontorland Direksiyon Seti

Kontorland Direksiyon Seti

Kontorland Direksiyon Seti, listemizdeki en uygun fiyatlı ürün olmasına rağmen hem PlayStation hem de PC uyumlu olmasıyla dikkat çekiyor. Vites kolunu da taşıyan direksiyon parçası sağlam bir kullanım sunarken, direksiyon ve pedallar plastik olmasına rağmen kaplama yapısı ile gerçekçi bir his veriyor. Direksiyon üzerindeki tuşların yerleşimi ise oldukça keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Aksiyon dolu yarış oyunlarının ya da Euro Truck Simulator 2 gibi simülasyon oyunlarının içinde kendini kaybetmek isteyen oyunseverler için Snopy direksiyon seti tavsiyelerini paylaştık ve benzer ürünlerden oluşan alternatifleri listeledik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

Emoji İle Tepki Ver

22

Euro Truck Simulator 2 Direksiyon Ayarından Sonra Oyundan Atıyor [Çözümü]

Euro Truck Simulator 2 Direksiyon Ayarından Sonra Oyundan Atıyor [Çözümü]

Euro Truck Simulator 2 oyunundan direksiyon ayarı yaptıktan sonra tam oyuna giriş yaparken oyundan atıyor sorunu ile karşılaşıyorsanız nasıl çözebileceğinizi görelim

Euro Truck Simulator 2 Direksiyon Ayarı Yaptıktan Sonra Oyundan Atıyor

Euro Truck Simulator 2 oyununda direksiyon ayarı yaptıktan sonra oyuna girerken oyundan atma sorunu ile karşılaşıyorsanız bu sorunu nasıl çözebileceğinizi görelim. Bu sorun genelde Snopy marka direksiyon setlerinde ortaya çıkıyormuş. Bunun sebebi de yazılımsal yani driver (sürücü) uyumsuzluğu. Biz bu sorunu Snopy Usb-V3 modelinden yaşadık ve çözdük. Hemen sizin de nasıl çözebileceğinizi görelim

  • Ayarlar bölümüne giriyoruz
  • Direksiyon ayarlarına bölümünden
  • Geri Bildirim -> Tik&#;i kaldırıyoruz
  • Euro Truck Simulator 2 oyundan atıyor

Bu sorunun sebebi titreşimin açık olması ve Snopy marka direksiyonların bazı modelleri bu sebepten dolayı sorun çıkarabiliyor. Bu yazımızda da sizlere Euro Truck Simulator 2 direksiyon ayarından sonra oyundan atıyor konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Tüm soru ve sorunlarınızı yorum olarak veya forum bölümümüz üzerinden bizlere iletebilirsiniz

Tweetle

ETİKETLER:ets 2, Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator 2 direksiyon ayarından sonra oyundan atıyor, Euro Truck Simulator 2 oyundan atma sorunu, Snopy, Snopy Usb-V3, Snopy Usb-V3 oyundan atma sorunu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası