acnemix / Acnecinamide Modelleri, Fiyatları - Trendyol

Acnemix

acnemix

ReklamlarYeni Ümit Moda Akademisi

Acnemix jel genel olarak akne ve sivilce tedavisinde kullanılır. Eğer Oximin jel nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

UYARI! İlaç Satışı İnternet Sitelerinden Yapılamaz. İlaçlar Sadece Eczanede Satılır.

Acnemix Jel Nedir?

Bu jel krem genel olarak ciltteki akneleri, sivilceleri ve siyah noktaları temizler. Ciltteki sivilce alevlenmelerini yatıştıran, yeni sivilce alevlenmelerini önleyen bu jel krem yeni aknelerin ve sivilcelerin de oluşumunu önler. Bu jel krem cildi kurutmaz. Cildi yumuşak ve dolgun hissettirir. Ciltteki fazla yağı yani sebumu da temizleyen bu jel krem pek çok kişinin sivilce ve aknelerini giderir. Üstelik ciltteki koyu lekeleri de iyileştiren bir formüldür.

Reklamlar

Acnemix Jel Muadili

Benzaderm topikal jel, Benzamycin topikal jel ve Eritretin jel bu ürünün muadilleridir.

Acnemix Jel Ne İşe Yarar?

Bu jel krem, sivilceleri ve akneleri uzaklaştırmak için derinlemesine nüfuz ederek alevlenmeleri ve lekeleri önleyen ve düzelten hafif bir formüldür. Yoğun benzoil peroksit konsantrasyonu, koyu lekeleri yenen faydalar sağlayarak cilt dokusunu ve berraklığını artırır.

Acnemix Jel

Acnemix Jel Cilde Faydaları

Bu ilaç hafif ila orta derecede akne ve sivilce tedavisinde kullanılır. Diğer akne tedavileri ile kombinasyon halinde kullanılabilir. Bu jel krem cilde uygulandığında, akneye neden olan bakteri miktarını azaltarak ve cildin kurumasına ve soyulmasına neden olarak çalışır. Üstelik ciltteki siyah noktaları gideren bu krem koyu lekelere de veda etmenizi sağlar.

Ürünü daha önce kullansanız bile etiketteki malzemeleri kontrol edin. Üretici, malzemeleri değiştirmiş olabilir. Ayrıca, benzer adlara sahip ürünler, farklı amaçlar için tasarlanmış farklı bileşenler içerebilir. Yanlış ürünü almak size zarar verebilir.

Reklamlar

Acnemix Jel Kullanmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

  • Bu jel kremi kullanmadan önce, bu ürünün etken maddesine ya da yardımcı maddelerine karşı alerjiniz varsa veya başka alerjiniz varsa doktorunuza veya eczacınıza söyleyin. Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya diğer sorunlara neden olabilecek aktif olmayan bileşenler (parfümler gibi) içerebilir. Daha fazla bilgi için eczacınızla konuşun.
  • Bu ilacı kullanmadan önce doktorunuza ve eczacınıza tıbbi geçmişinizi söyleyin.
  • Bu ilaç sizi güneşe karşı daha duyarlı hale getirebilir. Güneşte zamanınızı sınırlayın. Bronzlaşma kabinlerinden ve solaryumdan kaçının. Güneş koruyucu kullanın ve dış mekanlarda koruyucu giysi giyin. Güneş yanması veya ciltte kabarcıklar ve kızarıklık varsa hemen doktorunuza bildirin.
  • Hamilelik sırasında, bu ilaç sadece çok fazla ihtiyaç duyulduğu zaman kullanılmalıdır. Riskleri ve faydaları doktorunuzla tartışın.
  • Bu ilacın anne sütüne geçip geçmediği bilinmemektedir. Emzirmeden önce doktorunuza danışın.
Acnemix Jel Ne İşe Yarar? Acnemix Jel

Acnemix Jel Kullanımı Nasıldır?

Bu ürünü kullanmaya başlamadan önce eczacınızdan temin edebiliyorsanız Hasta Bilgi Broşürünü okuyun. Herhangi bir sorunuz varsa doktorunuza veya eczacınıza sorunuz.

Bu ürünü ilk kez kullanmadan önce, alerjiniz olup olmadığını kontrol edin. Kontrol etmek için, üç gün boyunca bir veya iki küçük sivilce bölgesine küçük bir miktar bu jel kremi sürün. Alerjik reaksiyonunuz varsa, bu ürünü kullanmayı bırakın ve hemen tıbbi yardım alın. Alerjik reaksiyonunuz yoksa ürünü kullanabilirsiniz.

Mevcut birçok sivilce kremi ürünü vardır. Birçoğu reçetesiz satın alınabilir. Bazı ürünler (temizleyiciler, köpük veya losyonlar gibi) reçete gerektirebilir. Sizin için en uygun ürünün seçimi konusunda doktorunuza veya eczacınıza danışın. Bu jel kremi kendi kendinize tedavi etmek için kullanıyorsanız, bu ilacı kullanmadan önce ürün paketindeki tüm talimatları okuyun ve uygulayın. Herhangi bir sorunuz varsa eczacınıza danışın. Doktorunuz bu ilacı reçete ettiyse, talimatlara uygun olarak kullanın.

Akneden etkilenen cildinize bu kremi uygulayın. Bu ilacı gözlerinize, burnunuzun veya ağzınızın içine veya tahrişe neden olabileceğinden aşırı tahriş olmuş cilt bölgeleri ile temas ettirmekten kaçının. Böyle bir durumda, bölgeyi bol suyla yıkayın. Bu jel krem saçları veya kumaşları beyazlatabilir. Dikkatli kullanın ve saç, kıyafet ve mobilyalarla temastan kaçının.

Tıraş kremi kullanıyorsanız, önce tıraş edilecek alanı ıslatın. Az miktarda ilaç uygulayın, bölgeye hafifçe ovalayın ve tıraş edin.

Krem jel kullanıyorsanız, etkilenen bölgeye belirtildiği gibi, genellikle günde bir veya iki kez uygulayın. Her dozu uygulamadan önce, etkilenen bölgeyi hafif bir temizleyici ile hafifçe yıkayın, sonra kurulayın. Etkilenen bölgeye az miktarda ilaç uygulayın ve hafifçe ovalayın. Bazı ürünler uygulamadan sonra belirli bir süre durulama gerektirebilir. Bu ilaç formunuzun durulanması gerekip gerekmediğini görmek için ürün paketinizi kontrol edin.

Dozaj, tıbbi durumunuza ve tedaviye yanıtınıza bağlıdır. Sivilcede iyileşme genellikle üç haftalık kullanımdan sonra görülür ve sekiz ila on iki haftalık kullanımdan sonra maksimum fayda sağlar. Dozunuzu artırmayın veya bu ilacı yönlendirilenden daha sık veya daha uzun süre kullanmayın. Durumunuz daha hızlı iyileşmeyecek ve yan etki riskiniz artacaktır.

Durumunuz devam ederse veya kötüleşirse veya ciddi bir tıbbi sorununuz olabileceğini düşünüyorsanız, derhal tıbbi yardım alın.

Acnemix Jel Kac Gunde Etkisini Gosterir?

Bu ürünü düzenli olarak bir ay boyunca uygularsanız harika bir cilde sahip olursunuz.

Acnemix Jel Aile Hekimi Yazabilir Mi?

Hayır, bu kremi aile hekimi yazmaz.

Acnemix Jel Alerji Yapar Mı?

Evet, bu krem alerjiye yol açabilir.

Acnemix Jel Reçetesiz Alınır Mı?

Evet, bu krem reçetesiz olarak alınabilir.

Acnemix Jel ve Benzamycin Aynı Mı?

Bu iki krem birbirinin eşdeğeri olan ürünlerdir.

Acnemix Jel Yan Etkileri

Özellikle tedavinin başlangıcında soyulma, kaşıntı, tahriş ve kızarık cilt gibi cilt reaksiyonları oluşabilir. Bu etkilerden herhangi biri devam ederse veya kötüleşirse, derhal doktorunuza veya eczacınıza bildirin. Daha az miktarda ilaç uygulamanız veya daha az kullanmanız gerekebilir. Daha fazla bilgi için doktorunuza veya eczacınıza danışın.

Doktorunuz sizi bu ilacı kullanmaya yönlendirdiyse, size olan yararın yan etki riskinden daha çok olduğuna karar verdiğini unutmayın. Bu ilacı kullanan birçok insanın ciddi yan etkileri yoktur.

Bu ilaca çok ciddi bir alerjik reaksiyon nadirdir. Bununla birlikte, döküntü, kaşıntı yüz, boğaz, dil ve dudak bölgesinde şişme, şiddetli baş dönmesi ve nefes darlığı gibi yan etkiler de dahil olmak üzere ciddi bir alerjik reaksiyon belirtisi fark ederseniz hemen tıbbi yardım alın.

Bu olası yan etkilerin tam bir listesi değildir. Yukarıda listelenmeyen diğer etkileri fark ederseniz, doktorunuza veya eczacınıza başvurun.

Begonya Instagram: begonyakadin

Reklamlar

Acnemix Jel Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

Acnemix jel, sivilcelerin önlenmesi ve tedavisi için kullanılan topikal bir ilaçtır. Etkin madeleri olan eritromisin ve benzoil peroksit sayesinde, sivilceye neden olan bakterilerle savaşır ve yeni sivilce oluşumunu önler.

Makaleye Genel Bakış

Acnemix Jel Nedir, Ne İçin Kullanılır?

Acnemix Jel, mevcut sivilcelerin tedavisi ve yeni sivilcelerin çıkmasının önlenmesi için kullanılan bir ilaçtır. İçeriğindeki etkin maddelerinden biri olan eritromisin, makrolitler grubundan bir tür antibiyotik olup, iltihaplı sivilcelerin birincil suçlusu olan propionibacterium acnes bakterisine saldırarak çalışır. Benzoil peroksit ise sivilceleri ve geride bıraktığı izleri gidermek veya önlemek amacıyla kullanılan kimyasal bir bileşiktir. funduszeue.info bakterisinin büyümesini engeller, ciltteki fazla yağı azaltır ve gözenekleri tıkayabilecek ölü hücrelerle birlikte siyah noktaları giderir.

Acnemix, cilt üzerine sürülmek suretiyle kullanılan bir ilaçtır. Kutuyu açtığınızda eritromisin, benzoil peroksit ve etil alkol olmak üzere üç farklı malzemeyle karşılaşacaksınız. Ayrıca, bunları karıştırmak için kullanacağınız plastik bir çubuk göreceksiniz. Acnemix jeli cildinize uygulamadan önce bu malzemeleri karıştırmanız gerekir. (Malzemelerin nasıl karıştırılacağını aşağıda açıkladık) 

Acnemix jelin her bir gramı 30 mg (%3) eritromisin ve 50 mg (%5) benzoil peroksit isimli iki etken madde ihtiva eder. Ayrıca, dokusat sodyum, polioksil lauril eter, etil alkol, karbomer, metil salisilat, limon esansı, sodyum hidroksit ve saf su içerir.

Acnemix jel ciltte nasıl çalışıyor?

Acnemix, sivilcelerin yok edilmesi ve yenilerinin çıkmasının önlenmesi için etkili bir formüle sahiptir. Eritromisin ve benzoil peroksit kombinasyonundan oluşan bu formül, sivilcelere (akne) neden olan bakterileri öldürmenin yanı sıra söz konusu bakterilere karşı cildinizi daha az davetkar hale getirerek yeni sivilce oluşmasını engeller. Şimdi, bu iki etken maddenin temelde ne olduğuna ve nasıl çalıştığına bakalım&#;

Eritromisin

Makrolitler grubundan bir tür antibiyotik olan eritromisin iltihaplı sivilcelerin yaygın nedeni olan propionibacterium acnes’i öldürmekte etkilidir. P. acnes bakterisi, ciltteki yağ bezlerinin ürettiği sebumla beslenir. Yağ bezlerini tahriş eden, iltihaplandıran ve lekelere neden olan atık ürünlerle birlikte yağ asitleri üretir. Eritromisin, bakteri sayılarını kontrol altına alarak yağ bezlerinin iltihaplanmasını önler ve cildin iyileşmesini sağlar.

Benzoil peroksit

Sivilcelerle savaşmak konusunda etkinliği dünya genelinde kabul gören ve yaygın kullanılan kimyasal bir bileşik olan benzoil peroksit, funduszeue.info bakterisinin büyümesini engeller. Ayrıca ciltteki fazla yağı azaltır, gözenekleri tıkayabilecek ölü hücreleri ve siyah noktaları temizler.

Acnemix Jel Nasıl Uygulanır?

Acnemix, sivilceli cilt üzerine sürülerek kullanılan topikal bir tedavidir. İlacınızın kullanıma hazır hale gelmesi için öncelikle kutu içinden çıkan malzemeleri karıştırmanız gerekir. Bu işlemi jeli satın aldığınız eczacınıza yaptırabilirsiniz ancak ev ortamında hazırlamanız da mümkündür. Acnemix jelin hazırlanışı ve kullanımıyla ilgili detaylar için okumaya devam edin&#;

Acnemix jel hazırlanışı

Acnemix sivilce jeli, benzoil peroksit, eritromisin ve etil alkol içeren üç farklı malzemeden oluşur. İlk olarak, ”Eritromisin Tüp” yazılı kabı kapağını açmadan sallayarak tozun serbestçe hareket etmesini sağlayın. Ardından, içinde etil alkol olan flakonu açın ve tozun üzerine boşaltın. Tüpün kapağını kapatıp toz iyice çözünene kadar sallayarak karıştırın.

Karıştırdığınız bu çözeltiyi (eritromisin ve etil alkol), üzerinde &#;Acnemix Jel&#; yazan kavanoza ekleyin ve kutu içinden çıkan plastik çubuğu kullanarak iyice (yaklaşık 2 ila 3 dakika) karıştırın. Homojen bir karışım olduktan sonra jeliniz kullanıma hazır hale gelmiş demektir.

Malzemeleri karıştırarak hazırladığınız jelinizin maksimum kullanım süresi 3 aydır (Hazırladığınız günden başlamak üzere 3 ay). Son kullanım tarihini unutmamak için kutunun üzerine etiket yapıştırıp hazırladığınız tarihi not edin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabında muhafaza edin ancak dondurmayın.

Acnemix jel cilde uygulanışı

  • Acnemix jeli uygulamaya başlamadan önce ellerinizi ve sivilceli cildinizi yıkayıp kurulayın.
  • Sivilceli cildi ince bir tabaka şeklinde kapatacak kadar jeli nazikçe sürün.
  • Jeli yalnızca sivilcelerin üzerine değil, sivilceden etkilenen tüm bölgeye uygulayın. Bu, yeni sivilcelerin çıkmasını önlemeye yardımcı olacaktır.
  • Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanın.
  • Kremi sürdükten sonra ellerinizi yıkayın.
  • 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz. 12 yaşından büyük ergenler için ise özel bir dozaj programı yoktur. Yetişkinlerdeki gibi (günde 2 kez) kullanılır.
  • Gözlerinize, ağız içine, burun deliklerinin içine, dudaklarınıza ve vajinanıza sürmeyin. Ek olarak, kesik, sıyrık, açık yara, güneş yanığı veya egzama gibi hasarlı/tahriş olmuş cilt üzerine uygulamayın.
  • Doktorunuz önermediyse, başka bir sivilce kremini veya jelini Acnemix ile aynı anda kullanmayın. Farklı sivilce formüllerini aynı anda uygulamak, ciltte tahriş oluşturabilir ve yan etki riskini artırabilir.
  • Bu jeli ne kadar süre boyunca kullanmanız gerektiğine doktorunuz karar verecektir.

Acnemix Jel Yan Etkileri

Acnemix’in yan etkilerinden bazıları, ciltte kuruluk, döküntü, kaşıntı, pullanma ve yüz bölgesinde şişliktir. Bunlar jelin hafif yan etkileri olup kullanımını kesmenizi gerektirmez. Bununla birlikte, yan etkilerin görülme olasılığı özellikle hassas cilde sahip olan kişilerde daha yüksektir. Yan etkileriniz şiddetliyse kullanımını kesip doktorunuzla veya eczacınızla konuşun.

Bu jelini kullanan çoğu kişide ciddi yan etkiler ortaya çıkmaz. Ciddi istenmeyen etkiler son derece nadirdir ve genellikle ilacın içeriğindeki bir maddeye karşı aşırı duyarlılığı olanlarda görülür. Vücudunuzun geneline yayılan kızarıklık, döküntü veya özellikle dil ve boğaz gibi solunumu etkileyebilecek bir alerjik reaksiyon belirtisi gözlemlerseniz acil servise başvurun. Bu kremin faydalarının olası yan etki riskinden daha fazla olduğu için doktorunuz tarafından reçetelendiğini unutmayın.

Sorumluluk reddi: funduszeue.info olarak amacımız işinize yarayacak en doğru bilgileri sunmaktır. Ancak, söz konusu tıbbi tedaviler olduğunda ilaçlar herkesi farklı etkileyebileceğinden, burada yazılanların (olası yan etkiler dahil) eksiksiz olduğunu garanti edemeyiz. Bu nedenle, herhangi bir ilacın kullanımında doktorunuzun veya eczacınızın talimatlarını esas alın. Kullanmadan önce kutu içinden çıkan prospektüsü anlayarak okuduğunuzdan emin olun.

Hamilelik ve Emzirme Döneminde Acnemix Jel

Acnemix jelin gebelikteki olası risklerini gösteren yeterli klinik çalışmalar yapılmamıştır. Diğer tüm ilaçlarda olduğu gibi hamilelik dönemi boyunca temkinli davranılmalı ve doktor onayı olmadan kullanılmamalıdır. Hamileyseniz veya hamilelik şüpheniz varsa Acnemix kullanmadan önce doktorunuzu bilgilendirin.

Bu jelin etkin maddelerinden biri olan eritromisin bir tür antibiyotiktir ve az miktarda da olsa anne sütüne geçebilir. Emzirme (laktasyon) döneminde, bebek için oluşturabileceği potansiyel riskleri gözardı edilmemeli ve dikkatli olunmalıdır. Bebeğini emziren bir anneyseniz Acnemix kullanmadan önce doktorunuzla konuşun.

ACNEMİX %5 + %3 jel 46,6 g, raf ömrü 2 yıldır (karıştırılmamış). Ancak, kutu içinden çıkan malzemeler karıştırıldıktan sonra 3 ay içinde kullanılmalıdır. Karışımın ardından ağzı sıkıca kapalı bir şekilde buzdolabında (2 ila 8 derece arasında) saklanmalı ancak dondurulmamalıdır.

Acnemix Jel Kullanma TalimatıAcnemix Jel Siyah NoktaAcnemix Sivilce Kremi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası