borajet antalya / Borajet Adana-Antalya seferlerine başlıyor

Borajet Antalya

borajet antalya

DUYURU

Borajet Havayolları yeniden yapılanma süreci çerçevesinde tarifeli uçuşlarına ara vermiştir. Yurtiçi ve dışında 80 farklı noktaya hizmet veren firma yeniden yapılanma ve güçlenme çalışmalarıyla, yapımı devam eden dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak olan 3. Havalimanı projesi ile birlikte hizmet verme çalışmaları yapmaktadır. Bu nedenle 24 Nisan gününden itibaren uçuşlarına geçici bir süre ile ara vermiştir.

 

BoraJet Airlines Hakkında Genel Bilgiler

Merkezi İstanbul olan havayolu şirketidir. Küçük stol gövdeli uçakları ile büyük havalimanları arasında destekleyici uçuşlar yapan ve Türkiye’de dolmuş uçak mantığında hizmet veren ilk havayolu firmasıdır. Bölgesel havayolu kavramıyla günümüzde dünyanın seçkin ülkelerinde benzeri olan sistemi Türkiye ile tanıştıran ve ilk örneği olan havayolu firmasıdır. Embraer E türü jet uçaklarından oluşan filosu sayesinde kısa mesafelerde uygun fiyatlara uçuş imkanları sağlamaktadır.

Kadrosunda bulunan deneyimli personeli, ücretsiz sunduğu imkanları, kabin içi konfor, ikili deri koltuk düzeni ve koltuklar arasında bulunan geniş alanıyla yolcuların rahatı için herşey özenle düşünüldü. Bora jet Havayolları, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak artan tolcu sayısı sayesinde Türkiye’nin kaliteli havayolu firmaları arasında yerini almaktadır.

funduszeue.info üzerinden Borajet bilet al ma ve Borajet rezervasyon işlemlerinizi büyük kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Sadece birkaç adımda Borajet uçak bileti sorgulama işlemi yapabilir, fırsatları ve kampanyaları kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Borajet uçuş bilgileri kontrol edebileceğiniz online işlemler bölümümüzden Bora jet checkin ve bagaj işlemlerinizi kontrol edebilirsiniz. Uçak içi hizmete de özen gösteren Borajet ikram konusunda da misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır. Borajet adına ve iddasına uygun verdiği hizmetleri ile konuklarına iyi vakit geçirmelerini sağlamaktadır.

 

Bagaj

Bora jet uçuşlarınızda ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz kabin ve kargo bagaj hakkınız bulunmaktadır. İç hatlarda 15kg, dış hatlarda 20kg ve Almanya uçuşlarında 30kg olarak belirlenmiştir. Eğer kabin ve kargo bagajınız size verilen ücretsiz hakkın üzerinde ise ek bagaj hakkı satın alarak seyahatinizi rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kabin bagajı olarak yanınıza alabileceğiniz maksimum bagaj ölçüsü 61x35x25 cm ebatlarında ve maksimum 8kg ağırlında olarak belirlenmiştir. Standart bagaj taşıma kurallarının geçerlidir. Kabin bagajınızda kesici, delici, yanıcı madde ve aletler bulundurmanız yasaktır. Özel bagajlarınızı Borajet Hava Yolları ile iletişime geçerek taşınmasını sağlayabilirsiniz.

 

Check-in

Check-in işlemleri için uçağınızın kalkış saatinden en az iki saat önce havalimanında bulunmanız gerekmektedir. Check-in işlemleri sırasında sizden istenen belgeleri de yanınızda bulundurmalısınız. Dış hatlarda pasaport ve iç hatlarda nüfus cüzdanı gibi uçuş için gerekli olan belgelerin yanınızda olması gerekmektedir. İç hatlarda uçağın kalkış saatine 30 dakika kalana kadar check-in işlemi yapabilirsiniz. Dış hatlarda uçağınızn kalkışına 45 dakika kalana kadar check-in işlemi yapabilmektesiniz. Sorun yaşamamanız için bu süreden önce işlemlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederiz. Online olarak da check-in işlemini yapabilirsiniz. Aktif bir internet bağlantısı olan mobil cihazlarınızdan Borajet Airlines web sitesine girerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Uçağın kalkış saatine 24 saat kala başlar ve uçağın kalkışına 2 saat kalana kadar online check-in işlemi aktif kalmaktadır.

 

İptal ve İade

İç hatlar esnek bilet sınıflarında tarifeli uçuşların 12 saat öncesinde iptal işlemi yapabilirsiniz ve ücret kesintisi yapılmamaktadır. 12 saat ve 45 dakika arasında yapılan değişiklik iptal ve iadelerde %30 kesinti uygulanmaktadır. 45 dakika kala herhangi bir iptal ya da iade yapılmamaktadır. Business sınıflarında ise uçağın kalkış saatine kadar iptal iade ve değişiklik işlemleri yapılabilmektedir. Dış hatlarda ise uygulamalarda süre değişikliği bulunmaktadır. Business sınıfı yine tarifeli uçuşlarında uçağın kalkışına kadar iptal iade ve değişiklik yapaiblmektedirler. Daha detaylı bilgiler için Bora jet müşteri hizmetleri ile görüşşmeniz gerekmektedir. 

Adres: Kızılsaray Mahallesi Güllük Caddesi Balcı Apartmanı Numara: 62 Muratpaşa / Antalya
Tel: 0 43 21

Genel Bilgilendirme:

İlgili havayollarına iletişim bilgilerinden ulaşarak uçak bileti satışı, uçuş saati, bilet fiyatı, rezervasyon bilet satışı, kampanyalar, tek yön veya aktarmalı uçuş güzergah bilgisi, havaalanı ulaşım veya diğer Havaalanı bilgisi, uçuş arama, uçuş paket bilgisi, vize işlemleri ve diğer uçak seyahat hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Uçuşunuzu Önceden Planlayın

Birçok havayollarından önceden kesilen biletler daha uygun fiyatlar ile satılmaktadır. Eğer belli bir tarihte havayollarını tercih edecekseniz 3 veya 5 ay önceden biletinizi satın alınız. Uçaklarda genellikle doluluk oranına göre fiyatlar doldukça değişmektedir. Siz bu durumda önceden uçak biletinizi kestireceğiniz için en dip fiyattan alma şansını yakalayabilirsiniz. Özellikle tatiller ve sıklıkla seyahat edilen bir zamana uçuşunun denk geliyorsa önceden alının rezervasyon bilet daha uygun olacaktır.

Bagajınızı Azaltın

Her havayollarında size verilen bir bagaj hakkı vardır. Eğer bagajınız havayollarının verdiği sınırlamayı aşarsa ek ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda uçuş fiyatınızda yükselecektir. Bagajınıza verilen sınırlar içinde doldurmanızı tavsiye ederiz. Bagaj hakkı için önceden havayollarını arayarak bagaj hakkında bilgi alın. Birçok firma bagaj hakkı verir. Fakat bazı firmalar bileti ucuza satarak bagaj masrafı yüksek alabilmektedir.

Havayolları Kampanyaları Takip Edin

Tüm havayollarının kendine ait resmi sitesi bulunmaktadır. Kullanmak istediğiniz havayollarının sitesinden kampanyaları inceleyin. Özellikle belli bir uçuş tarihi olmayanlar kampanyayı inceleyerek kampanya döneminde seyahat etmeleri durumunda biletini daha uygun fiyatla satın alabilmektedirler.

Uçuş Güvenliğiniz İçin

Uçuş sırasında mutlaka emniyet kemerinizi takın hostesin uyarını dikkatli olarak dinleyin, yanınızda kalem ve not defteriniz var ise not alın. Türbülansa girildiği uyarısı olursa mutlaka emniyet kemerinizi takın. Türbülans uçuşlarda olabilecek ve panik yapılmayacak bir durum olduğunu unutmayın. Pencereden dışarıya bakarak uçuş yapmanın keyfini yaşayın.

Kategori: Bb Listele: Antalya, Borajet Uçak Bileti Satış Ofisleri, Muratpaşa

Ucuz Borajet Uçak Bileti

Merkezi İstanbul'da olan Borajet, yılında kurulmuştur. Özellikle Türkiye'de önemli noktalara uçuşlar gerçekleştiren, gelişmekte olan bir havayolu şirketidir. Genel olarak alternatif hatlarda da uçan havayolu olarak bilinir. Bölgesel havacılık tanımının Türkiye'deki en önemli temsilcisidir. funduszeue.info uçak bileti sayfalarından Borajet'in İstanbul, Trabzon, Ankara, İzmir gibi ana hatlarda gerçekleşen uçuşları dışında; Adana'dan Diyarbakır'a, Elazığ'a, Bursa'ya yaptığı gibi alternatif uçuş noktalarına da bilet alabilirsiniz.

Checkin İşlemleri Borajet Check-In İşlemleri

Borajet ile seyahat edeceğiniz zaman online check-in işlemlerinizi uçuşunuzdan en erken 24 saat ve en geç 2 saat önce yapabilirsiniz. Online check-in işlemi oldukça pratik ve dakikalar içinde yapmanız mümkün. PNR numaranız, isim ve soyadınız ile giriş yaptıktan sonra check-in işleminizi tamamlayabilirsiniz. Yolcular, check-in yapmış olsalar dahi uçuş saatine en geç 20 dakika kala biniş kapısında bulunmazlarsa uçuşa ait tüm haklarını kaybeder. İç hat seferlerinde tarifeli kalkış saatine en geç 30 dakika, dış hat seferlerinde ise en geç 45 dakika kala check-in işlemlerini tamamlamayan yolcular uçuşa alınmaz.

Checkin İşlemleri Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Kabin içi bagajınızın maksimum 25 cm x 45 cm x 55 cm boyutlarından büyük olmaması ve en fazla 5 kg ağırlığında olması gerekiyor. Bu şartlara uyan el bagajınızla birlikte doğrudan biniş kapısına gidebilirsiniz. Borajet’in bagaj limitleri yurt içi uçuşlar için 15 kg, yurt dışı uçuşlar için 20 kg ve Almanya uçuşlarında 30 kg’dır. Ücretsiz bagaj hakkınızı aştığınız zaman her ekstra 1 kilo için 3 TL (yurt dışı uçuşlarda 3 euro) ödemeniz gerekiyor.

Checkin İşlemleri Borajet Koltuk Seçimi

Borajet ile yapacağınız uçuş öncesinde online check-in hizmetinden faydalanırsanız, istediğiniz koltuğu seçebilirsiniz. Koltuk seçiminde herhangi bir ücret talep etmeyen Borajet’te online check-in işleminizi yaparken bir sorun oluşması halinde Borajet online check-in yardım butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Checkin İşlemleri Borajet Diz Mesafesi

Borajet filosundaki uçakların genelinde diz mesafesi geniş. Pencere kenarı, koridor kenarı gibi özel seçimlerinizi online check-in işleminde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Checkin İşlemleri Borajet Yiyecek, İçecek ve İkram

Borajet uçuşlarında servis edilen uçak içi ikramlar, yiyecek ve içecekler yolculara ücretsiz olarak sunuluyor.

Borajet Havayolları satıldı">

SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası