olin insan kaynakları / TR - OLİN Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Olin Insan Kaynakları

olin insan kaynakları

Olin Edirne'nin dokuzuncu transferi

Olin Edirne'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Olin Edirne, Efes Pilsen alt yapısında yetişen, geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Uşak Üniversitesi'nde forma giyen Mahir Bayrak ile 1 yıllık sözleşme yaptı.

sezonunda Olin Edirne formasıyla mücadele edecek olan ve 1 numaralı pozisyonda oynayan Mahir Bayrak boyunda ve 32 yaşında. Bayrak, geçen sezon 19 maçta dakika süre alarak, sayı, 3,6 ribaunt, 5,3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Daha önce Meysuspor, Kombassan Konya, Tekel Spor, Banvit Spor, Samsun Spor, Oyak Renault, Kepez Belediyespor, Aliağa, ITU ve Uşak Üniversitesi'nin formasını giyen Bayrak, oynadığı 6 takımla birinci lige çıkma başarısı göstermiş ve sezonunda Aliağa forması ile ikinci ligde bir maçta yaptığı 26 asist ile en fazla asist yapan oyuncu olma unvanını elde etti.

Bu arada, Mahir Bayrak'ı da renklerine bağlayan Olin Edirne, transfer ettiği oyuncu sayısını 9'a çıkarttı.

Olin Edirne, daha önce Uğurcan Aksoy, Yiğitcan Vardal, Polat Kocaoğlu, Ogün Sevinç, Wladimir Stimac, Wes Wilkinson ve İvan Lilov ile anlaşma sağlarken Davud Kamer ile de sözleşme yenilemişti.

Yeni sezon hazırlıkları

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapılan sezonun ilk çalışmasına 6 sporcu katıldı. Sporcular, baş antrenör Gökhan Taştimur, yardımcı antrenörler Ali Burgul, Erdem Can ve kondisyoner Derya Günay'ın gözetiminde ilk antrenmanlarını yaptı.

Olin Edirne 'Ağa' dinlemedi!

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın 5. dakikasına Olin Edirne önde girdi. Bu dakikadan sonra da hücumda daha etkili olan ve dış atışlardan sayılar üreten Olin Edirne ilk çeyreği önde tamamladı.

Olin Edirne, ikinci çeyrekte Washington ve Reha Öz'ün basketleri ve etkili oyunuyla farkı açarak soyunma odasına önde gitti.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Olin Edirne, özellikle Francis ve  Erol Can Çinko'nun atışlarıyla başarılı olup, üstünlüğünü sürdürdü.

Olin Edirne, 3. periyodu da 28 sayı farkla önde tamamladı.

Son çeyreğe Francis, Washington ve Ufuk Gürgen'in basketleriyle giren ev sahibi ekip üstünlüğünü sürdürdü.

Sarı-yeşilli ekip karşılaşmayı kazandı

OLİN EDİRNE: 98 - ALİAĞA PETKİM: 79
Salon: Mimar Sinan
Hakemler: Zafer Yılmaz, Halil Baldemir, Mehmet Karabilecen
Olin Edirne: Ufuk Gürgen 4,  Reha Öz 17, Caner Ercan, Faik Can Nurkan, Erol Can Çinko 7, Kerem Hotiç, Berkay Sahillioğlu 2, Umar Atin, Washington 22 , Tapoutos 18 , Francis 18, Rebii Barış Güney 10
Aliağa Petkim: Ahmet Ali Erdoğan 7 , Ceyhun Altay 24 , Labovic 15, Bora Hun Paçun 13, Melih Yıldız 2 , Ali Işık, Anderson 13 , Can Berk Değirmenci, Serkan Menteşe, Sertan Şiyak, Gani Erdi Gülasan 5
1. periyot: 34 - 16
Devre: 56 - 33
3. periyot: 84 - 56

 

 

Olin Edirne'de &#;nemli kayıp

Haberin Devamı

Görevim süresince görev alanıma giren her şeyi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Görev alanıma giren bir çok konuda Beko Basketbol Ligi’nde ilklere imza attığımı biliyorum. Bütün bunları yaparken hedefimde tek bir şey vardı; Edirnemize sportif ve sosyal anlamda çok şey katan, heyecan yaratan Olin Edirne Basketbol Takımı’nın gelişimine, büyümesine, başarısına, kurumsallaşmasınaveEdirnemizin sesinin tüm Türkiye çapında daha da duyulmasına katkıda bulunmak.

İşini layıkıyla yapmış her insan gibi vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum. Bazı konularda bazı mesai arkadaşlarım ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle görüş ayrılığı içinde olmamım hiçbir kişisel nedeni yoktur ve kişilerle alakalı değildir. Ben görüş ve düşüncelerimi taraflara hep açık açık beyan ettim. Bunlara itibar edilmediği sürece de yapabilecek başka hiçbir şeyim yok ilkelerimden ve hayata bakışımdan taviz vermemekten başka.

Bu sezon yaşanılan bir çok şeyin beni ilkesel olarak rahatsız etmesinden ve yaşanılan hataları, yapılan yanlışları düzeltebilecek bir imkandan uzak olmamdan dolayı sezon sonunda görevimden ayrılmak niyetinde olduğumu ve bu isteğimi yönetim kuruluna sunacağımı bir çok kişiyle paylaşmıştım.

Haberin Devamı

Şimdi bir konunun altını özellikle çizmek istiyorum. Bazı kişiler tarafından bir süredir ismim bazı asılsız olayların içine çekilmek isteniyor. Bunu yapanların yüzlerine karşı da çeşitli kereler doğru olmadığını söyledim. Ama ısrarla, kendi çıkarlarının devamı için adımı kirletmekistemeye devam ediyorlar. Ben, bir insan olmanın en önemli vasfı, düşüncesini özgürce söyleme hakkımı kullanarak, gizlemeden saklamadan düşüncemi söylüyorum.

Hakkımda çıkarılan hiçbir dedikodunun aslı astarı yoktur. Sadece dedikodudur. Aslında bütün olup biten bu dedikodu kumkumasına acı bir tebessümle gülüp geçiyorum. Koskoca insanlar ne acıdır ki yaşamlarını iftiralar üzerine kurabiliyorlar.

Haberin Devamı

Çok güzel günler geçirdiğim ve güzel anılarımı yaşam boyu saklayacağım Olin Edirne Basketbol Kulübü’nün içindeki görevim ve misyonum sona erse de bir gazeteci olarak, bir Edirneli olarak bu kulüp yaşadığı sürece desteğim devam edecektir. İnsanlar gelip geçicidir. Önemli olan kurumların devamlılığıdır.

Aynı çatı altında birlikte olduğum hiçbir kimseye kızgınlığım yok. Sadece üzüntülerim olabilir. Zaman her şeyin aynasıdır. Ne kadar üstünü örtersek örtelim, zaman gerçekleri ortaya çıkaracaktır.

Bir basketbolsever, sıkı bir Olin Edirne taraftarı ve her şeydenönce bir Edirneli olarak, özellikle son 3 yıldır Edirne’ye sportif anlamda gerçek bir heyecan yaşattıran Sayın funduszeue.info Ağaoğulları’na ve Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. ailesine teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletmeyi bir borç bilirim.

Haberin Devamı

Bu arada takımımızın ligde kalması ve şehrimizin en azından bir sezon daha Beko Basketbol Ligi heyecanını yaşayacak olması tüm Edirnelilere hayırlı olsun.''

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası