kaşıbeyaz da alkol var mı / Kaşıbeyaz’dan Merkez Lokantası ihalesi açıklaması - Son dakika ekonomi haberleri – Sözcü

Kaşıbeyaz Da Alkol Var Mı

kaşıbeyaz da alkol var mı

Kaşıbeyaz’dan Merkez Lokantası ihalesi açıklaması

Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan ve Atatürk'le özdeşleşen Merkez Lokantası yerine Kaşıbeyaz açıldı. funduszeue.info'nin Kaşıbeyaz'ın Saray'a yakın şubesinde alkol servis etmemesi haberi gündem olurken, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Kaşıbeyaz ilk ihalede devre dışı bırakıldklarını ve mekanın 18 bin TL'ye kiralandığını belirterek, "Yeni ihaleyi 56 bin TL’ye biz kazandık. Bugün ise Merkez Lokantası’na aylık KDV dahil 69 bin TL kira ödüyoruz” dedi.

Fırat TUR

Yayınlanma: - 09 Haziran Güncellenme:

Kaşıbeyaz’dan Merkez Lokantası ihalesi açıklaması

Atatürk'ün yadigarı AOÇ'deki Merkez Lokantası'nın yeni işletmecisi Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Kaşıbeyaz, mekanın ihale süreciyle ilgili çarpıcı bir ayrıntıyı funduszeue.info'ye anlattı. Kendilerinin devre dışı bırakıldığı ilk ihaleyi 18 bin TL bedelle bir dönercinin kazandığını söyleyen Kaşıbeyaz, “Atamızın yeri bu kadar ucuz olmamalı diye itiraz ettik.

Yeni ihaleyi 56 bin TL'ye biz kazandık. Bugün ise Merkez Lokantası'na aylık KDV dahil 69 bin TL kira ödüyoruz” dedi. İstanbul'daki 6 şubesinde alkol satışı yapılan Kaşıbeyaz, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na komşu olan yeni şubesinde alkol servisi yapmıyor. Atatürk'ün lokantası olarak bilinen ve yaklaşık 90 yıldır hizmet veren Atatürk Orman Çiftliği'ndeki tarihi Merkez Lokantası, İstanbul'un ünlü kebapçısı Kaşıbeyaz'ın Ankara Şubesi olarak açıldı. Başta Gaziantep olmak üzere Güneydoğu mutfağıyla ün yapan ve İstanbul'daki 6 şubesinde alkollü içki bulunduran mekan, Ankara'da menüsünden alkolü çıkardı. 'dan bu yana alkollü bir mekan olarak hizmet veren Merkez Lokantası, Başkent'teki alkolsüz mekanlar arasındaki yerini aldı.

Uzun yıllar Ankara sosyal yaşamının mihenk taşı mekanlarından olan Merkez Lokantası, yılında Atatürk'ün dostlarıyla bir araya geldiği bir mekan olarak kuruldu. yılında restorana çevrilen mekan, Atatürk Orman Çiftliği tarafından yılında özel işletmeye verildi. yılında mahkeme kararıyla boşaltılan mekan, ihaleye
çıkarıldı.

“İLK İHALEYE ALINMADIK”

Merkez Lokantası'nın yeni işletmecisi Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Kaşıbeyaz, ihale sürecini funduszeue.info'ye anlattı. Mekanın geçen yılın başında 16 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıktığını belirten Kaşıbeyaz, “Vergi borcu yoktur yazımız ulaşmadığı için evrak eksikliğinden dolayı biz ihale dışı bırakıldı. İhaleyi 18 bin TL ile bir firma kazandı. İhale şartnamesine göre de alan firma mekanın restorasyonu için 1 milyon TL harcayacaktı” dedi.

“ATAMIZIN YERİ BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

İhale sürecine itiraz ettiklerini belirten Kaşıbeyaz şunları söyledi: “Atamızın yeri bu kadar ucuz olmamalı diye düşünerek ihaleye itiraz ettik. O dönemdeki AOÇ müdürü de bize hak verdi ve ihaleyi yeniledi. Yeni ihaleyi biz 56 bin TL ile kazandık. Restorasyon için de ihalede belirtilen 1 milyon TL'nin çok üzerinde, 15 milyon TL harcadık. Mekana bugün ödediğimiz aylık ücret ise KDV dahil 69 bin TL'dir.”

SARAY'A YAKLAŞINCA KONSEPT DEĞİŞTİ

İstanbul'daki 6 şubesi de alkollü olan Kaşıbeyaz, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na komşu olan şubesinde alkol yok. Ankara Şubesi'nde şu an itibariyle alkol servisi yapmadıklarını belirten Suat Kaşıbeyaz, Merkez Lokantası'nın restorasyonunda orijinaline sadık kaldıklarını söyledi. Yaklaşık 3 üç boyunca kapalı kalan mekanı, tarihi dokusunu koruyarak restore ettiklerini belirten Kaşıbeyaz, “Atamızın kendi diktiği ağaçları da özenle koruyarak hem iç mekanı hem
de bahçeyi restore ettik” dedi.

SARAY'IN KONUKLARINA ATA SALON

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na da komşu olan mekanda, özel konuklar için Florya, Yeniköy ve Akvaryum adıyla üç VIP salon ve devlet büyüklerini ağırlayacakları Ata Salon bulunuyor. Atatürk'ün de kullandığı 24 kişilik Ata Salon ise devlet büyüklerini ve Saray'dan gelen konukları da ağırlamak üzere hazırlanmış.

AnkaraAtatürkGaziantepistanbulmahkeme

Izgara, Kebapçı, Restoran

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Kaşıbeyaz Akvaryum'un Menüsü

Kaşıbeyaz Akvaryum'un henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Kaşıbeyaz Akvaryum hakkında yorumlar ve incelemeler. 63 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

yamanpnr 5 puan vermiş.


Avatarsız

Aysecik 4 puan vermiş.


Avatarsız

ozge 4 puan vermiş.


Kaşıbeyaz Akvaryum'u Paylaş

Kaşıbeyaz Akvaryum, Şenlikköy'ün adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Mayıs 1

Nisan 1

Mart 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 13 Nisan

Kaşıbeyaz Akvaryum

Kaşıbeyaz Akvaryum, İstanbul
Kaşıbeyaz Akvaryum, İstanbulYeşilköy Halkalı Cad. No: 93/4 - İstanbul

Türk

• Masaya servis

Recommended by 4 people

Unclamed activity

ASK A QUESTION TO STAFF AND PAST VISITORS

Thanks for the suggestion

Ratings and reviews

83

/Based on ratings and reviews

Updated

Ratings of Kaşıbeyaz Akvaryum

Trip

Last update on 27/02/

Google

Google

Last update on 19/01/

Foursquare

Foursquare

Last update on 05/01/

Zomato

Zomato

Last update on 08/01/

Quandoo

Quandoo

Last update on 05/01/

funduszeue.info

Last update on 08/01/

Reztoran

Last update on 31/12/

Reviews

Zomato

5 yıldızlık kahvaltı! Muhteşem servis ve lezzetler. Deniz manzarasıyla pazar kahvaltısı için vazgeçilmez

Zomato

Yemekler tek kelimeyle enfesti👌🏻

Zomato

Nezih bir yer çocuklu aileler için gidilmesi gereken yerlerden biri biz çok memnun kaldık.
Herşey çok güzeldi hizmet güleryüz aradığınız herşey
Teşekkürler.

Zomato

Kaşıbeyaz kahvaltı için gönül rahatlığıyla seçilecek bir mekan. Masanız öyle bir donatılıyor ki kahvaltılıkları bitiremiyorsunuz. Her şey çok kaliteli ve lezzetli.
Ambiyans çok güzel. İçeri girer girmez çok şık bir dekorasyonla karşılaşıyorsunuz. Bu açıdan biz sigara kullanmadığımızdan içeride oturmayı tercih ediyoruz. Ayrıca akvaryumun belli bir bölümü restorandan görünüyor. Özellikle akvaryumla iç içe masalarda oturmayı tercih de edebilirsiniz. Dışarıda da çok güzel bir deniz manzarası var.
Garsonlar çok kibar ve ilgili. Servis hızlı. Hem yiyecekler hem de ortam temiz. Bizimle Sebahattin Bey ilgilendi. Kendisine de çok teşekkürler.
Kahvaltılıklar kişi sayısına göre masaya garsonlar tarafından getiriliyor. Bazı hamur işleri, sosis, kızartma, bazı içecekler ve tatlı açık büfe şeklinde sunuluyor.
Beyran çorbasını da acı sevenlere tavsiye ediyorum. Ben pek içemiyorum acı yemediğimden dolayı ama ailemdeki herkes Kaşıbeyaz’ınkine bayılıyor.
Kaşıbeyaz’ı kahvaltı için kesinlikle tavsiye ediyorum.

Zomato

Gecen hafta akşam yemeği için akvaryum kaşıbeyazı tercih ettik. Beyti sarma ve lahmacun denedik. Buranın beyti sarmasını zaten hep beğeniyorum ama lahmacunu ilk kez denedim. Narekşili cevizli lahmacunu gercekten çok sevdim. Ancak sebzeli lahmacun bana göre değildi. Bunun dısında hizmet, hız, ilgi alaka kaşıbeyaz kalitesinde. Mutlaka narekşili cevizli lahmacununu denemelisiniz.

Zomato

4 kişi akşam yemeği için gittik. Restoranın dizaynı ve manzarası çok güzeldi. Menüde bulunan bazı siparişleri malzemeleri bittiğinden söyleyemedik. Beyti, Tandır, patlıcanlı kebap, adana kebap ve gavurdağı salatası söyledik. Yemekler lezzetliydi. Garsonlar hızlı ve yardımseverdi.

Zomato

Şaşlık yediğim en iyilerdendi diyebilirim, arkadaşım ise kuzu şiş tercih etti ve o da gayet başarılı olduğunu ifade etti. Sonrasında yediğimiz sütlaç ve katmerde çok güzeldi. Olumsuz olarak garsonlardan biri ukala gibi geldi bana o an bir de wc lerin de musluk bozuk olduğu için elime sıktığım sabunla öylece kaldım ve bir çalışanın yardımı ile elimi yıkayabildim. Söylediklerine göre muslukların yarın değişecekmiş :)))

Zomato

Öncelikle girdiğinizde ilk dikkat çeken şey kocaman akvaryum ve balıklar oluyor. Eğer boş bir anda gittiyseniz akvaryum mu yoksa deniz mi görmek isteriz ikilemine düşebilirsiniz. Biz masa düzeninden ötürü deniz gören kısma oturmayı tercih ettik. Ambiyans olarak gayet hoş bir ortam var. Bir kaç ara sıcak ve ana yemek olarak patlıcan kebabıyla biftek söyledik. İkisi de çok lezzetliydi fakat biftek porsiyonunu çok küçük buldum. Çok aç olan birini kesinlikle doyurmaz. Favorim sanırım içli köfte oldu ki bugüne kadar yediğim en iyisiydi diyebilirim. Yemek sonrası tatlı olarak katmer tercih ettik. Hamuru biraz kalındı daha çıtır olmalıydı, onun haricinde o da lezzetliydi. Ayrıca çalışanların ilgisinden de memnun kaldık.

Zomato

Şık bir ortam , iki kişi ortalama ₺ gibi bir rakamla masadan kalkabilir eğer alkol yok ise
Ortam nezih yer güzel personel iyi daha ne olsun

Zomato

Evlilik yıl dönümünde tercih ettiğimiz bir mekan . Mekân gerçekten çok lüks ve elit . Altın süslemeleri dekorlar bir yandan deniz manzarası bir yandan akvaryumun güzelliği içeri girer girmez insani cezbediyor. Kebaplarda da Kaşıbeyaz farkı. Her zaman önereceğim bir mekan .

READ ALL REVIEWS

Timetable

Order online with

Zomato

Book a table with

Zomato
Quandoo

Read the reviews on

Google
Foursquare
Zomato

Compare the best restaurants near Kaşıbeyaz Akvaryum

QR Code Menu

QR Code

Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 83 based on parameters and reviews

If you need to contact by phone, call the number +90

Kaşıbeyaz Akvaryum, Şenlikköy

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Var, Alkol Var, Fiyat (₺)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.