pubg mobil indirme sayısı / Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları ve indirme sayıları açıklandı - E-Spor

Pubg Mobil Indirme Sayısı

pubg mobil indirme sayısı

Beklenen oldu: Call of Duty Mobile indirme sayısı ile PUBG Mobile&#;ı geçti!

PUBG Mobile'&#;n ilk ç&#;kt&#;&#;&#; an dün gibi akl&#;m&#;zda. Tencent taraf&#;ndan geli&#;tirilen oyun, iOS ve Android cihazlara ilk ç&#;k&#;&#;&#;n&#; gerçekle&#;tirdi&#;inde büyük indirme rakamlar&#;na imza atm&#;&#;t&#;. Ancak PUBG Mobile bu ba&#;ar&#;s&#;n&#; fazla sürdüremedi. Oyun içinde artan hile say&#;s&#; oyuncular&#; can&#;ndan bezdirdi. Oyuncular PUBG Mobile'&#;n bir alternatifi ar&#;yorken, Activision Call of Duty: Mobile ile oyuncular&#;n kar&#;&#;s&#;na ç&#;kt&#;. Call of Duty: Mobile'a bir &#;ans vermek isteyen oyuncular oyunu indirmeye ba&#;lad&#;. Sensortower'&#;n son raporu ise bu indirme rakamlar&#;n&#;n hiç beklenmedik bir düzeye ula&#;t&#;&#;&#;n&#; gösterdi.

CALL OF DUTY: MOB&#;LE, PUBG MOB&#;LE'I GER&#;DE BIRAKTI

Call of Duty: Mobile'&#;n iOS ve Android kullan&#;c&#;lar&#;na sunuldu&#;unda beri ilk günde ne kadar indirildi&#;ini gösteren bir grafik payla&#;&#;ld&#;. Bu grafi&#;e göre Call of Duty: Mobile, yakla&#;&#;k milyon kez indirildi. Böylece PUBG Mobile'&#;n milyonluk indirme say&#;s&#;n&#; geçerek zirveye oturdu. Yani, ilk günde Call of Duty taraf&#; PUBG taraf&#;na yakla&#;&#;k 13 milyon fark att&#;. Üstelik elde edilen gelirlerde de herhangi bir sürpriz yok.

Call of Duty Mobile

GEL&#;RLERDE CALL OF DUTY: MOB&#;LE FARK ATTI

Buna göre Call of Duty: Mobile, ilk gün içerisinde PUBG Mobile'a göre %78 daha fazla gelir elde etti. Konu Fortnite oldu&#;unda ise fark yüzde 83 seviyesine ç&#;kt&#;. Haz&#;r Fortnite'dan bahsetmi&#;ken, Fortnite'&#;n indirme say&#;lar&#;ndan da bahsetmeden geçmeyelim.

FORTN&#;TE ÜÇÜNCÜ OLDU

Fortnite indirme say&#;s&#; ile iki oyunun yar&#;s&#;na bile yakla&#;amad&#;. Grafi&#;e göre Fortnite ilk günde sadece 78 milyon kez indirildi. Bunda oyunun Google Play Store'a geç gelmesinin de pay&#; olabilir. Zira Fortnite Google Play Store'a gelene kadar birçok oyuncu oyunu Fortnite'&#;n resmi sitesi üzerinden indirmek zorunda kalm&#;&#;t&#;. Ancak birçok oyuncu da Fortnite'&#;n PC'de oynanmas&#; gerekti&#;i görü&#;ünde. O yüzden oyunun mobilde bir ba&#;ar&#; yakalamam&#;&#; olmas&#; sürpriz olmad&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Call of Duty Mobile, Efsanevi Çıkışıyla İndirme Sayısında PUBG Mobile&#;ı Geçti

Activision'ın geçtiğimiz yıl mobil platformlara getirdiği Call of Duty efsanesi kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Popüler battle royale oyunu Call of Duty Mobile, şimdiye kadar ulaştığı indirilme sayısıyla aynı zaman dilimi içinde diğer rakiplerinin gösterdiği performansı açık ara geride bıraktı.

Tencent Timi Studios ile ortaklaşa geliştirilen Call of Duty Mobile, 1 Ekim 'da Android ve iOS için piyasaya sürüldü ve o zamandan bu yana sürekli artan oyuncu kitlesiyle bir mobil battle royale kralı olabileceğini gösterdi. Öyle ki pazarda geçirdiği ilk günde, PUBG Mobile'ın çıkışından sonraki aynı süreçte elde ettiği indirilme sayısını dahi geride bıraktı.

Call of Duty Mobile şimdiye kadar milyondan fazla indirildi

call of duty mobile indirme sayısı

Call of Duty Mobile, Android ve iOS mağazalarında geçirdiği günde toplam milyondan fazla indirildi. PUBG Mobile ise çıkışından sonraki ilk günde milyon, Fortnite Mobile da 78 milyon indirilmeye ulaşmıştı. Call of Duty Mobile aynı zamanda diğer mobil battle royale oyunlarından daha fazla gelir elde de etti.

Call of Duty Mobile elde edilen gelirlerde de zirveyi bırakmadı

call of duty mobile

Call of Duty Mobile, ilk gün içinde küresel kullanıcı harcamaları açısından PUBG Mobile ve Fortnite Mobile'ı geride bıraktı. Call of Duty'nin mobil battle royale oyunu, PUBG Mobile'dan %78, Fortnite Mobile'dan da %83 daha yüksek gelir elde etmeyi başardı. Oyun, yapımcılarına şimdiye kadar toplamda  milyon dolar kazandırdı.

Oyun, pazardaki en iyi performansı ise lansman ayı olan Ekim 'da gösterdi. Call of Duty Mobile ilk ayında 55 milyon dolar gelir etti. Ayrıca Mayıs 'de gelirler ikinci kez tırmanışa geçerek 53 milyon dolara ulaştı.

Kaynak : funduszeue.info

PUBG: NEW STATE 45 MİLYON İNDİRME BAŞARISIYLA BERABER İLK B&#;Y&#;K G&#;NCELLEMESİNİ SUNUYOR

Yeni bir Survivor Pass, yeni ara&#;lar, silahlar, kişiselleştirme se&#;enekleri ve daha fazlası artık mevcut

AMSTERDAM, HOLLANDA - 16 Aralık - KRAFTON, Inc. bugün PUBG: NEW STATE'in piyasaya çıkışı sonrası ilk büyük güncellemesini duyurdu ve oyun dünya genelinde 45 milyondan fazla indirme sayısını aştı. Survivor Pass Vol. 2 artık mevcut ve oyuncuların yeni oyun içi ödüllerin kilidini açmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca, orijinal PUBG: BATTLEGROUNDS'un geliştiricisi PUBG Studios'un oynaması ücretsiz yeni nesil mobil battle royale oyununa yeni araçlar, yeni bir silah, silah kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlası eklenmiş bulunuyor.
 
PUBG: NEW STATE'in yeni güncellemesi ile gelen ana özellikleri aşağıda inceleyebilirsiniz ve tüm yama notlarını BURADAN okuyabilirsiniz:
 

  • Survivor Pass Vol. 2: Şu anda mevcut olan bu Pass'in hikayesindeki ana karakter, Dream Runners grubundan Bella'dır. Oyuncuların Bella’nın tüm görünümlerini kazanmak için çeşitli hikaye görevlerini tamamlamaları gerekmektedir. Ayrıca oyuncular çeşitli araç görünümleri ve karakter görünümleri kazanmak için Premium Pass'a yükseltebilirler ve Pass’in seviyesine ulaştıklarında NC geri kazanabilirler.

 

  • Yeni Araçlar: Oyundaki diğer araçlara kıyasla daha fazla dayanıklılık sunan altı kişilik minibüs Electron da dahil olmak üzere oyuna iki yeni ve farklı araç ekleniyor. İki kişilik bir spor araç olan Mesta da oyunda yer alıyor; güçlü bir hızlanma sunuyor ve yüksek hızlara çıkabiliyor. Electron Troi ve eğitim alanında, Mesta ise Troi, Erangel ve eğitim alanında bulunuyor.

 

  • Yeni Silah: Bu yeni güncelleme ile oyuncular, düşük geri tepmeli yeni bir saldırı tüfeği olan L85A3'ü elde edebiliyorlar. Atış hızı oyundaki diğerlerinden daha düşük olsa da L85A3, oyunun m cephane kullanan tüm saldırı tüfekleri arasında en yüksek hasarı sunarak, düşmanlarla orta-uzun mesafelerde mücadele etmek için harika bir seçimdir.

 
 

  • Yeni Silah Özelleştirmesi: M, SLR ve L85A3 silahları için yeni özelleştirme seçenekleri eklendi. Oyuncular artık artan dikey geri tepme pahasına hasarı artırmak için M'ya bir uzun namlu ekleme seçeneğine sahipler. SLR, daha az hasar pahasına ateşleme doğruluğunu artırmak için mm'lik bir Namlu ile donatılabilecek. Oyuncular ayrıca yeni L85A3 saldırı tüfeğini dikey geri tepmeyi azaltacak ve ayrıca çömelmiş veya yüzüstüyken daha kontrollü geri tepme sunacak bir Dikey Ön Kabza Bipod ile donatabilecekler. Fakat Dikey Ön Kabza Bipod kullanıldığında L85A3'ün ADS hızı düşecektir.

 

  • Davranış Puanları Sistemi: Pozitif oyunu teşvik etmek için yeni bir Davranış Puanları Sistemi tanıtıldı. Örneğin takım öldürmeleri gibi olumsuz davranışlar rapor edilirse, oyuncular Davranış Puanlarını kaybederler. Başarı Puanları belirli bir eşiğin altına düşerse, Solo oyunda toplam başarı puanlarını zamanla yükseltene kadar Squad Mod oynayamaz.

 
PUBG: NEW STATE’in ilk büyük güncellemesi Android ve iOS kullanıcıları için oynanabilir durumdadır. Yeni yıl dönemini kutlamak için Kış Festivali lobi teması sunulmuştur. Sezon boyunca, hafta sonu oyun etkinlikleri ve oyuncuların “Crimson Snowflake - M” silah görünümü kazanacakları “Winter Festival Challenge” dahil olmak üzere birçok oyun içi etkinlik düzenlenecektir. PUBG: NEW STATE hakkında daha fazla bilgi için lütfen funduszeue.info adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (Twitter/Instagram/Facebook/YouTube) takip edin.


KRAFTON, Inc., d&#;nyanın d&#;rt bir yanındaki oyuncular i&#;in yenilik&#;i ve ilgi &#;ekici eğlence deneyimleri yaratmak &#;zere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme st&#;dyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine &#;zg&#; uzmanlığa sahip PUBG Studios, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings, Dreamotion ve Unknown Worlds’ten oluşmaktadır.

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak &#;zere &#;nde gelen eğlence &#;r&#;nlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların &#;tesinde multimedya eğlence ve derin &#;ğrenmeye genişletmeyi ama&#;lamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi i&#;in l&#;tfen funduszeue.info adresini ziyaret edin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası