bahçe yer döşeme taşları fiyatları / Bahçe Taş Döşeme Fiyatları | Armut

Bahçe Yer Döşeme Taşları Fiyatları

bahçe yer döşeme taşları fiyatları

Bahçe Yer Döşemesi Kilit Parke Taşı

Parke taşı diğer bir adıyla kilit taşı, bahçe ve kaldırım zeminlerinde tercih edilen beton bazlı yer döşemesi ürünüdür. Özellikle yüke karşı dayanıklılığı yüksek olması istenen zeminlerde tercih edilir. Ülkemizde dış mekan zemin çözümü olarak oldukça sık tercih edilir.

Kilit Parke Taşı
Taş Parke Fiyatları

Nerelerde Kullanılır ?

Dış zemin döşemesi olarak hemen hemen her yerde tercih edilmektedir. Kolay üretilmesi ve uzun yıllar dayanıklı bir şekilde kullanılabiliyor olması tercih edilme sebeplerinden birisidir. Uygulandığı zemine daha sonrasında müdahale yapılabiliyor olması onu daha avantajlı hale getirmektedir. Özellikle alt yapı sistemlerinin olduğu alanlarda bu nedenle tercih edilmektedir. İstenildiği zaman sökülebilen ve sonrasında tekrar maliyetsiz bir şekilde montajı yapılabilmesi kilit taşını bu tarz alanlarda avantajlı hale getirmektedir.

  • Kaldırım park taşı olarak tercih edilmektedir.
  • Asfalt atılması maliyetli olan ve sürekli üzerinden ağır yük taşıyan taşıtların geçtiği yollarda.
  • Yaz aylarında çok sıcak geçen ve asfaltın erimesiyle hasar almasına neden olan yerlerin yollarında.
  • Bahçe Seramikleri gibi ürünler üzerinde ağır yük taşımaya uygun olmadığı için Park ve bahçe gibi alanların yürüyüş yollarında.
  • Otopark zeminlerinde. Uzun yıllar dayanıklı olması nedeni ile.
  • Toz ve toprak olmasını istemediğimiz alanların zeminlerinde, okul, hastane yada sosyal tesis gibi alanlarda.
  • Mağaza yada iş yeri önünde. Yağmur yağması durumunda çamur olmaması için. İş yerine gelen kişinin sizin iş yeriniz hakkında düşünceleri için bu önemlidir. Ayrıca çamur ve toz ile içeriye giren müşteri sizin mağazanız yada iş yeriniz içinde kötü bir imaj oluşmasına neden olur.
Bordür Taşı

Parke Taşı İmalatı

Ülkemizde kilit parke taşı imalatını genelde belediyeler üstlenmektedir. Yerleşim yerlerinin alt yapı sistemlerini belediyeler üstlendiği için ve kaldırım gibi alanların yapıp ve onarım işlemleri belediyeler yaptığı için kendi içerisinde parke taşı imalat tesisleri bulunuyor. Burada üretilen parke taşlarının fazlası, halka satışı yapılabiliyor. Belediyeler ticari işletme statüsünde kar amacıyla satış yapabiliyorlar. İsteyenler belediyelerin bu parke taşı üretim tesislerinden satın alarak ustalara uygulamasını yaptırabiliyor. Bunun yanı sıra özel şirket olarak üretim yapan firmalardan mevcut. Bunlarda genelde kamu kurumlarına taşeron olarak işler yapan inşaat şirketleri oluyor. Örneğin funduszeue.infoul/parke-taslari/ adresinden istanbul belediyesinin üretim ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Parke taşı, çimento ve kum bazlı harcın karılması ile birlikte uygun ebatlardaki kalıpları dökülerek kuruma işleminden geçirilmesi sonucunda üretiliyor. Üretimler genelde bahar ve yaz aylarında yapılır. Bunun nedeni daha hızlı kuruma işlemi olduğu içindir. Ancak bazı illerde yılın her ayında üretim aksamadan yapılmaktadır. Kış aylarında aşırı sıcaklardan dolayı taşların kuruma esnasında çatlamaması için ara ara ıslatılarak kurutulması işlemi yapılır. Harcın içerisindeki oran oldukça önemlidir. Yoksa ortaya dayanıksız ve yüke karşı direnci olmayan bir ürün çıkabilir.

Taş Yol Parke

Parke Taşı Fiyatları

Parke taşı fiyatları, ürünün teknik özelliğine göre farklılık gösterebilmektedir. Ürünün kalınlığı ve ebatı fiyatı etkileyen ana etkenlerden biridir. Kilit taşı fiyatları piyasada m2 olarak satılmaktadır. Bazı durumlarda palet hesabı, kamyon hesabı yada adet hesabına göre fiyatlama yapılabilir. Ancak piyasada kabul edilen birim m2 dir. Genellikle verilen fiyatlarda 1 m2 göredir. Kumlamalı parke taşı diğerlerine göre daha yüksek birim fiyatına sahiptir.

Türkiye'nin her yerinde farklı fiyat politikaları izlenmektedir. Bazı firmalar sadece ürünün fiyatını vermekte. Bazıları ise nakliye + ustalık fiyatıyla beraber size fiyat vermektedir. Bunları sorarak fiyat karşılaştırması yapınız. Nitekim bu üründeki en büyük sorun ürünün nakliyesidir. Eğer uygulama ve nakliye ile birlikte fiyat verenler sizin bulunduğunuz konuma göre fazladan nakliye ücreti istemiyorsa en kolay ve sizi yormayacak satın alma şekli budur.

Kilit Taşı Fiyatları

Nakliyesi ve İşçilik Fiyatı

Nitekim kilit taşı, kamyon ile taşınmak zorunda 1 m2 ortalama ebatlarda 36 adet yapmaktadır. Kamyona farklı yükleme yöntemleri vardır. Ancak palet ile yüklenmesi işin daha hızlı yapılmasını sağlar. Aynı zamanda uygulama sırasında forklift yardımı ile kolayca indirebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Birde eski usul istifleyerek yükleme var bu sadece küçük metrajlarda mantıklıdır. Paletin yer kaplamaması için tercih edilebilir. Yükleme ve indirmede büyük zaman ve yevmiye kaybına neden olur.

Kamyonlar kara yollarında belirli bir tona kadar yük taşıyabilirler. Bunu dikkat ederek fiyat alın. Sonrasında kamyonun yediği cezayı üstlenmeyin. Ayrıca uygulama için sıkıştırma ekipmanına ihtiyacınız var. Eski usul silindir ile zeminde istenilen kıvam yakalanamıyor ve taşların aralarını doldurmak için ince kum tedarik etmeniz gerekiyor.

1 m2 parke taşı fiyatı ortalama olarak 9 ile 15 TL arasında değişiyor. Bu taşın özelliklerine ve şehre göre değişim gösterebilir. Daha uygun fiyatlı olanlar ise çıkma kilit taşlarıdır. Ürün + Nakliye + işçilik ortalama olarak 30 ile 50 TL arasında değişim gösterir. Ortalama fiyat verdiğimiz için aralığı biraz geniş tuttuk. Nakliyede sizin konumunuz ve taşların bulunduğu konum çok fark ediyor.

Parke Taşı Fiyatları
Kumlamalı Parke Taşı Fiyatları
Kilit Taşı Çeşitleri
Kilit Taşı Modelleri

Nasıl Uygulanır

Uygulanması çok zor değildir ama tecrübe gerektirmektedir. İlk bakıldığın kolay bir şekilde uygulayabileceğinizi düşebilirsiniz. Ancak zeminin hazırlanması ve tesviyeye uygun bir şekilde döşeme biraz tecrübe gerektirir. Uygulayan ustaların hızlı bir şekilde döşemesinden dolayı kolay bir iş olarak gözükebilir ancak emek ve sabır gerektirir.

Uygulanacak olan zeminin meyili belirlenmeli ve buna göre kazıklar çakılarak ipler çekilmelidir. Eğer zeminde yumuşak toprak var ve iler ki zamanlarda çökme tehlikesi olacaksa zemine kronit,ince mıcır, takviyesi yapılmalıdır. Mıcır zeminin altında drenaj görevini üstlenmektedir. Sonrasında zemin iyice preslenmeli ve sıkıştırılmalıdır. İnce kum ile son tesviyesi yapılmalı ve preslenmelidir. Son olarak kilit taşını uyguladığınızda zemin ile bütünleşmesi için ince bir katman kum serpiştirilmelidir. Bunu usta göz kararı ile kendisi ayarlamalıdır.

Eğer zeminde beton var ise, önerilen ince beton üzerine kum ile döşemedir. En sağlıklı olanı budur. Yağmur suyu sonrasında toprağın yumuşaması sonrasında uygulanan kilit taşının kaymaması için en garanti yöntemdir.

Uygulama kısmında kilit taşları birbirine kilitlenecek şekilde zemine uygulanmaya başlanır. Mümkün olduğunca tesviyeye bağlı kalarak fazla aralık verilmeden uygulama yapılmaya çalışılır. Aynı zamanda çekilen ip ve kot dikkate alınarak beton parke taşı uygulanmaya devam edilir. En son olarak derz aralıklarının doldurulması için üstüne ince kum dökülür. Süpürge yardımı ile taşların aralıkları kumla doldurularak birbirlerine kenetlenmesi sağlanır.. Kumun aralıklardan içeriye girmesi için kompaktör yardımı ile zemine baskı ve titreme uygulaması yapılır. Kum araya sıkışmadan yıkanması yada süpürülmesi tavsiye edilmez.

Kilitli Parke Taşı
Yol Parke Taşı
Karo Parke Taşı
Kaldirim Taşı
Kaldırım Parke Taşı Fiyatları
Çim Taşı Fiyatları
Bordur Taşı Fiyatları
Beton Parke Taşı
Beton Parke Taş
Beton Parke Taşı Modelleri
Beton Kilit Taşı
Bahçe Kilit Taşı Fiyatları
Bahçe Kilit Taşı
Bahçe Çim Taşı Fiyatları
3 Boyutlu Kilit Taşı

Bahçe Yer Döşemesi

Peyzaj çalışmaları, çevrenin güzel ve düzenli bir görünüme kavuşması için yapılan çimen ekimi ve çiçek dikimi gibi faaliyetleri kapsar. Doğal yeşil görünüm insan psikolojisi üzerinde olumlu etki eder. Kendinizi kır bahçelerinin rengarenk güzellikleri içerisinde bulmanız için ideal çevre düzenleme malzemeleri bulunur. Bahçe yer döşemesi olarak adlandırılan ürünler evinizin etrafını güzelleştirir. Ayrıca kendinizi fantastik bir ortamda hissetmeniz için zevkinize göre alternatifler sayfamızda satışa sunulur. İstediğiniz renk ve kalitede ürünler arasında; çim halı, renkli taşlar, plastik ya da ahşap zemin karoları, küpler ve daha fazlası bulunur. Kullanıcıların beğenisine sunulan ürünlerle her tarzda zemin döşemesi yapılabilir. Balık sırtı deseniyle herkesin ilgisini çeken dekoratif seperatörle bahçenize kamelya yapabilirsiniz. Akarsuların doğal ortamında bulunan taşlar bulunduğunuz her yere enerji verir. Bahçe yer döşeme taşı beyaz rengiyle saf ve duru bir auraya sahiptir. Dinlenmek için ideal bir renk olan beyaz taşlar, boyanabilir yüzeyi sayesinde saksılarda dekoratif amaçlı da kullanılabilir. Dinamik dekorasyon seçenekleriyle çevrenizi bir ressamın tablosu gibi şahesere dönüştürebilirsiniz. Birbirini bütünleyen ürünlerin her biri farklı özelliğe sahiptir, böylece istenilen motif ve kombinasyon yapılabilir. Hobi amaçlı bile kullanılabilen formdaki ürünlerle doğanın göz alıcı panoramik görüntüsü her yere uygulanabilir. İç ve dış mekanlarda güvenle kullanılabilen ürünler dayanıklılığıyla da uzun vadeli kullanım funduszeue.infoşillik kazandıran ürünler çocukların oyun alanında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Basıldığı zaman yumuşaklık hissi veren ürünler, olası yaralanmalara karşı absorbe edici forma sahiptir. Bahçe zemin döşemesi olarak tasarlanan dekorasyon malzemeleri peyzaj çalışmalarının temelini oluşturur. Dekoratif taşlarla bahçenize sevimli figürlerin resmini yapabilirsiniz. Doğal damarlı görünüme sahip mineraller havuzların zeminine de akarsu görünümü kazandırır. Rahatlatıcı ve motive edici görüntüsüyle kendinizi doğanın içinde hissetmenizi sağlayan süsleme malzemelerinin uygulaması kolaydır. Tercihe göre seçilecek dayanıklı ve profesyonel malzemelerle çok sayıda farklı desen elde edilebilir. Sayfamızda satışa sunulan ürünlerle bahçe, havuz, saksı gibi istediğiniz her yeri dekore edebilirsiniz.

Mekanlarınıza Layık Şık Yer Döşemeleri

Park ve bahçe gibi açık alanlarda yapılan yürüyüş ve koşu gibi faaliyetlerin daha dinamik yapılması için çeşitli zemin döşeme türleri bulunur. Kauçuktan üretilen ürünler basıldığı zaman ayak tabanınızı destekler ve oldukça yumuşak bir deneyim sunar. Koşarken ihtiyacınız olan esnekliği yakalamanızı sağlayan ürünlerle diğer spor aktiviteleri de rahatlıkla yapılabilir. Çocuklarınızla birlikte aktivite aracı olarak kullanabileceğiniz küpleri boyayarak renkli oyunlar organize edebilirsiniz. Dilerseniz, bahçenizde yetiştireceğiniz bitkilerin etrafını çevrelemek için de kullanabilirsiniz. Fonksiyonel ürünlerin bolca alternatifinin bulunması istenilen sayıda dekor seçeneği sunar. Arzu edilen ölçü ve sayıda satın alınabilen ürünlerle alanların metrekaresine uygun ebatta model bulunabilir. Çocuklarınızın oyun odalarında kullanabileceğiniz kırmızı ve mavi renkteki yer döşemeleri onların narin ayakları için ideal yapıdadır. Dış mekanların da ferah ve canlı görünüme kavuşmasını sağlayan ürünler, uygulamayı kolaylaştıran formda üretilir. Plastik bahçe yer döşemeleri arasından ihtiyacınız olan ürünü bulmanız için sayfamızda çok sayıda seçenek bulunur. Estetik duruşa sahip döşemelerin insan yaşam alanlarına soft bir dokunuş kazandırması kullanıcıları memnun eder. Görünüm ve kullanım açısından verim elde edilen malzemelerin dayanıklı materyallerden üretilmesi uzun ömürlü olmalarını sağlar. Özel mekanlar olan evinizin çevresine sınır çizmek ve gölge sağlamak amacıyla geliştirilen fileler, %75 oranında gölgelik sağlar. Şeffaf görünümlü ürünler hava sirkülasyonu sağlayan gözeneklere sahiptir. Bahçe yer karosu döşeme ahşap materyalden üretilir, böylece oldukça doğal bir görünüm elde edilir. Geçmeli tasarımı ürünün montajını kolaylaştırır. Dış mekanların koşullarına karşı dirençli formu dekorasyonunuzun uzun süreli kalmasına olanak sağlar. Bir adetinin ölçüsü x olan karo şeklindeki döşemelerden istediğiniz sayıda satın alabilirsiniz. Yer döşemesi olarak kullanılan PVC kaplamalar, farklı desen ve tonlarıyla bulunduğunuz ortamın estetik ve ferah görünüm kazanmasını sağlar. İyileştirme ve bakım çalışmalarının yapılması için dizayn edilen ürünlerle ekonomik bir şekilde evinizin iç ve dış görünümüne estetik bir duruş katabilirsiniz. Adet ve metre bazında satışa sunulan ürünlerin montajı ve döşenmesi kolaydır. Suya, yanmaya, darbeye karşı dayanıklı materyalden üretilen kaplamalar güvenli kullanım sağlar. Kendinden yapışkanlı olarak satışa sunulan ürünler, paketinden çıkarıldığı anda uygulanmaya hazırdır. Hidrofobik özelliğe sahip PVC taban döşemesi, otomobil ya da depo zeminleri için idealdir. Çizilme ve sürtünmelere karşı direnç kazandırılan döşeme, ses ve ısı yalıtımı sağlar. Esnek bir forma sahiptir, çatlamaya karşı dayanıklıdır. Ekstra yapıştırma veya vidalama gereği duymadan zemine yerleştirilen bahçe yer döşeme kalıpları birbirine geçirilebilir formasahiptir. Portatif yapıdaki döşemelerin takılarak yerleştirilmesi deneyimsiz kullanıcılara kolaylık sağlar. Ortamın enerjisini açığa çıkaran modeller, farklı renk seçenekleriyle harmoni oluşturur. Hoş bir manzara eşliğinde yapılan aktiviteler daha eğlenceli bir hal alır. Havuz, akvaryum gibi bölümlere zengin ve doğal bir görünüm kazandıran dekoratif taşların doğal rengi, kullanıcılar tarafından beğenilir. Gerçekçi bir izlenim bırakan suni çim efekti mekanlara farklı bir boyut kazandırır. Etkileyici güzellikte bir görünüme kavuşan mekanlarda yürüyüş yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli organizasyonların yapıldığı bahçe ortamını göz alıcı bir atmosfere dönüştüren tasarımları sayfamızdan sipariş verebilirsiniz.

Peyzaj Çalışmaları için İdeal Bahçe Malzemeleri

Dayanıklı materyal kullanılarak tasarlanan malzemeler hoş bir görünüm yaratır. Estetik görünümün yanı sıra mekanların daha verimli kullanılmasını sağlar, dolayısıyla kullanıcı dostudur. Ergonomik dizaynları döşeme işleminin pratik olmasını sağlar. Tüketicilerin zevkine göre dekorasyon yapabilmesi için bahçe malzemeleri ahşap, PVC ve benzeri formda üretilir. Ahşap bahçe yer döşemesi açık hava mekanlarda dikkat çekici peyzaj çalışmaları yapmayı mümkün kılar. Ayrıca outdoor mekanlara dikimini yaptığınız çiçek ve diğer bitkilerin çevresini korumak için geliştirilen “ayırıcı bordür” yeşil rengiyle doğal durur. Dekoratif görünümüyle de hoş izlenim bırakan ürün hava koşullarına karşı dayanıklıdır. 10 cm genişliğinde ve 6 metre uzunluğunda olan ürünün oldukça rahat bir kullanımı vardıfunduszeue.infoğer bir alternatif olan PVC bahçe yer döşemesi, arzu edilen açık mekanlarda kullanılabilir. Fonksiyonel ürünler zevkinize göre kullanım sunar. Çimleri sınırlamaya yarayan bordür aparatı sayesinde peyzaj çalışmaları daha zevkli bir hal alır. Esnek formu ürünün kullanıcı tarafından pratik bir şekilde kullanabilmesi için geliştirilir. Belirlediğiniz sınırların diğer kısmına farklı bir döşeme yaparak sanatsal bir görünüm elde edebilirsiniz. Açık hava sergisi yapmanıza olanak sağlayan ürünlerle yeteneğinizi konuşturabilirsiniz. Suya dayanıklı bahçe yer döşemesi, yağışlı hava koşullarında bile istenen performansı gösterir. Çimli bölgeyi ezilmeye karşı koruyan ızgara, dayanıklılığı sayesinde yeşil alanların bile otopark olarak kullanılmasına izin verir. Montajı kolay olan ürün arzu edilirse demonte edilebilir. cm yüksekliğe sahiptir ve UV ışınlarına karşı dirençlidir. Esnek forma sahip olan model, yeşil zemin üzerine paketinden çıkarıldığı andan itibaren aplike edilebilir. Yeşil alanlarınızı korumaya yönelik geliştirilen döşeme, çimlerin normal yaşam döngüsünü sürdürmesi için idealdir. Trendyol aracılığıyla beğendiğiniz peyzaj malzemelerini evinizin rahatlığında sipariş verebilir, dekorasyonunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Terapi Etkisi Yapan Süslemeler

Çevre düzenlemesi yapmak psikolojik olarak rahatlama sağlar. Eğlenceli bir aktivite olarak düşünebileceğiniz süsleme çalışmalarının sonucu mutluluk vericidir. Stres atmanıza yardımcı olan doğal manzara, hoş vakit geçireceğiniz terapi mekanlarına dönüşür. Indoor ya da outdoor mekanlarınız için tasarlanan süslemeler, ergonomik dizaynıyla kullanıcıların dışarıdan hizmet almadan işlem yapmasını mümkün kılar. Bulunduğunuz yaşam alanlarının estetik görünüme kavuşmasını sağlayan bahçe taşı, naturel desenleriyle göz alıcıdır. Doğallığı öne çıkaran süsleme çeşitleriyle kendinize ferah bir ortam hazırlayabilirsiniz. Kır, yayla, koru ve benzeri tarzda bir atmosfer oluşturmak için tasarlanan malzemeler, şehir içinde organik yaşam stili sunar. Düğün ve davet gibi organizasyonlarınızı yapabileceğiniz ortamlar için ideal seçenekler sayfamızda satışa sunulur. Bahçe yer döşemesi nasıl yapılır sorusuna pratik çözümler sunan ürünlerle yaşam alanları sanatsal bir tabloya dönüşür. Portatif araçlar size nasıl bir sistemle çalışacağınız konusunda ipucu verir. Tak çıkar formdaki esnek materyalden üretilen malzemeler, mekanlara şık bir görünüm katar. Fonksiyonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan modeller çok sayıda renk ve desen seçenekleriyle memnun edicidir. Suni çim paspas, yumuşak dokusuyla iç ya da dış mekanlarda kullanılabilir. Farklı renkleriyle serildiği ortama ışıltı katan paspası temizlemesi kolaydır. 7 mm kalınlığındaki paspas iç mekanların dikkat çekici bir görünüm kazanmasını sağlar. Marjinal tasarımlar yapmanıza olanak sağlayan ürünlerle çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyebilirsiniz. Dostlarınızla birlikte barbekü partileri yapabileceğiniz ortamlar, keyifli sohbetlerinize eşlik eder. Ruhunuzu dinlendiren yeşil tonlar çocuklarınızın da neşeyle üzerinde oyunlar oynaması için idealdir. Bakımı ve uygulaması kolay ürünlerin ekonomik ömürleri uzundur. Organik görünümüyle ilham veren süslemeler, kitap okuma aktiviteleriniz için oldukça huzurlu bir ortam sunar. Ruhunuzu yansıtan dekorların temelini oluşturan aparat ve malzemeleri sayfamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Doğa Manzarasını Mekanlarınıza Taşıma İmkanı

Dış mekanlara uygulanan peyzaj çalışmaları mimari perspektifle yapılır. Alan değerlendirmesinin doğru olarak yapılması, sonucun istenilen düzeyde olması için önemlidir. Alanın metrekaresi baz alınarak temin edilen ekipmanlarla dekoratif mimari çalışmalar organize edilir. Örneğin; yapay çim halı kullanılarak ev ya da çalışma alanı oldukça farklı bir görünüm kazanır. Soft dokusu sayesinde çocukların eğlence ortamı olan kreş gibi yerlerde sıkça tercih edilir. Ortama farklı bir boyut katan yapay çimin normal halı gibi serilmesi tüketici memnuniyeti sağlar. İç mekanlar için geliştirilen farklı alternatifler de vardır. Banyo, tuvalet, koridor, seramik, fayans gibi kısacası ıslanma ihtimali bulunan toplu kullanım alanlarında kuruluk sağlanması bakımından oldukça kullanışlıdır. Çevre ebatı 25x25 olan ürünün yüksekliği ise santimdir. Plastik ızgaranın üzerinde bulunan delikler sayesinde nemin kuruması için yeterli hava akışı sağlanır. Geniş kullanım alanına sahip olan dolomit taş da her iki mekan türü için alternatif oluşturur. İstediğiniz alanda kullanım imkanı olan sert minerallerin yüzeyinde bulunan doğal çizgiler otantik bir duruş sergiler. Teraryum, akvaryum, havuz, saksı ve daha birçok yerde süs objesi olarak kullanılmaya müsaittir. Kilo bazında satışa sunulan dekoratif ürünün siyah benekli ya da hardal rengi alternatifleri vardır. Farklı renkleri harmanlayarak kendi konseptinizi oluşturabilirsiniz. Kurutulmuş çiçeklerle birlikte kompozisyon yaparak natürel bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Şık bir cam şişenin içine deniz kabuklarıyla birlikte doldurularak da evde ya da ofiste dekor amaçlı kullanılabilir. Doğal mineral olmasından dolayı kendinizi doğayla iç içe hissetmeniz için ekolojik bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Sayfamızda yer alan yapay ve doğal ürünlerin beğendiğiniz modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Size tatildeymiş hissi uyandıran tasarımlarla minimal terapi alanları oluşturabilirsiniz.

Trendyol'da Zemin Dekorasyon Ürünleri

Her geçen gün daha geniş kitlelere hitap eden online alışveriş platformu Trendyol, yaşadığınız alanların güzelliğine güzellik katan ürünleri sizlerle buluşturur. Sağlıktan okul gereçlerine, kozmetikten yapı malzemelerine kadar oldukça kapsamlı bir portföyü bulunan platformdaki peyzaj ürünleri beğeni toplar. İç ve dış mekanları ferahlatan sürprizler Trendyol’da bulunur. Güzel görüntüler insan zihnine olumlu etki ederek sağlıklı düşünmesini sağlar. Stresi azaltan faktörlerden biri de bulunduğunuz mekanların doğa manzarasına sahip olmasıdır. Renkler ve hoş dekor insan zihnine pozitif etki eder. Hoşunuza giden döşeme ve peyzaj malzemeleri sayesinde arzunuza göre güzelleştirme yapabilirsiniz. Süsleme çalışmalarına zemin kaplama yaparak başlanması, çevrenin ona göre şekil alması için ilham verir. Çok sayıda farklı alternatifin bulunması kullanıcılar için kolaylık anlamına gelir. Karar vermeyi kolaylaştıran seçenekler ilham almanıza yardımcı olur. Ölçüyle satış yapıldığı için istediğiniz sayıda malzeme alabilirsiniz. Kullanacağınız alan ya da zeminin türüne ve yapmak istediğiniz dekora göre seçilecek materyal değişiklik gösterebilir. Dekore etmek istediğiniz zemin için farklı seçenekler bulunur. Marin ya da kavak kontrplak, OSB levha, laminat kaplı ahşap alternatifleri geniş bir yelpaze sunar. Ek olarak çam plaka, duralit ham MDF, sunta plaka çeşitleri de tüketicilerin beğenisine sunulur. Yapı malzemeleri grubunda bulunan yer karosu renk ve desenleriyle kendinize özgü kompozisyonlar oluşturmanız için idealdir. Kaygan zeminlerde fonksiyonel kullanım sağlayan karoya adapte edilen dantel deseni şık bir görünüm katar. Birbirine geçmeli tarzda dizaynı bulunan yer karolarını demonte edip kolaylıkla istifleyebilirsiniz. Ahenkli bir konsept oluşturabilmeniz için farklı ürünlerden yararlanabilir, duvar ve yer uyumunu sağlayan bütünleyici seçeneklerle orijinal dizaynlar yapabilirsiniz. Sayfamızda satışa sunulan farklı markaların ürünlerini inceleyerek kombin yapabilir ve panoramik görünüme kavuşan alanlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Bahçe Dekorasyon Malzemeleri

Peyzaj çalışmaları için geliştirilen malzemelerin uygun fiyatlarla alınması tüketicilerin yüzünü güldürür. Profesyonel ürünler outdoor mekanlarda kullanılacağı için hava koşullarına uyum sağlaması önemlidir. Gelişen teknolojiyle birlikte dayanıklılığı artırmaya yönelik çalışmalar beklenen sonucu verir. Deniz ya da nehir kenarının etkileyici güzelliğini şehrin merkezine taşımanıza olanak sağlayan güzelleştirme ürünleri, bütçe dostu fiyatlarla tüketicilerle buluşur. Monte etmesi kolay ergonomik tasarımlı ürünlerle iç ve dış mekanlara yeni bir görünüm kazandırılır. Bahçe yer döşeme çeşitleri arasından yapacağınız seçimlerle özgün tasarımlarınızı sergileyebilirsiniz. Bir ressamın ya da heykeltıraşın hayal gücünden ilham alarak kendi alanlarınızı bir tablo veya sanat eserine dönüştürebilirsiniz. İç ya da dış ortamların panoramik estetiğe sahip olması için uygulaması pratik olan malzemeler üretilir. Süslemeyi ve peyzajı seven herkesin rahatlıkla söküp takabileceği portatif seçenekler, mekanlara boyut kazandırır. Kapalı mekanlarda kullanılabilen ürünler yaşam alanınızın kalitesini yükseltmeye yöneliktir. Kaygan zeminlerin kuru kalmasını sağlayan, güvenle kullanabileceğiniz modeller aynı zamanda hoş desenleriyle de ortama zenginlik katar. Bu tarz işlevsel ve kullanıcı dostu tasarımlar uzman yardımı olmadan kurulum yapılmasını mümkün hale getirir. Bahçe yer döşemesi fiyatları her bütçenin ulaşabileceği seviyededir. Çocuklarınızın aktivite ortamlarına yumuşak bir form kazandıran malzemeler sayesinde içiniz rahat olur. Ayrıca canlı renk alternatifleri ortamın enerjisini yansıtmak için idealdir. Keyifle üzerinde gezebileceğiniz döşemelerin dayanıklı yapıları uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Güzelleşen mekanlarda koşu, yürüyüş, pilates, yoga gibi outdoor aktiviteleri rahatlıkla yapılabilir. Renkli ve doğal görünüme sahip ortamlar, kendinizi fiziksel ve psikolojik olarak dinlenmiş ve arınmış hissetmenize olanak tanır. Sayfamızdan özgün tasarımların temel taşını oluşturan ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Modellerin özellikleri hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz Trendyol’ dan indirimleri takip ederek avantajlı alışveriş imkanına sahip olabilirsiniz.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Villa bahçe taşları son zamanlarda bahçe yer döşemesinde siteli evler başta olmak üzere birçok evde başvurulan peyzaj ve dekor uygulamasıdır. Taşlarla bahçe dekorasyonu hem daha kullanışlı hem de göze daha güzel görünen bir ortam yakalamak için uygulanır.

            Bahçe yer döşeme taşları yapılırken zemine ve ortamın büyüklüğüne göre farklı modeller kullanılır. Nasıl bir görünüm kazandırmak istediğinize göre farklı bahçe taşı modelleri seçilebilir. Modelden modele ve metrekareye göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

            Başlıklar

            Bahçe Taşı Nasıl Yapılır?

            Bahçe taşı döşemesi döşenecek taş modeline göre farklı şekillerde yapılabilir. Kolay döşeme yöntemi alçıyı oluşturup dökerek taşın şeklini çıkarmaktır. Beton ya da demir kalıplar kullanarak dökülen alçıya kolayca şekil verilir ve bu şekilde bahçe zeminin tamamı döşenir. Eğer kaldırım taşı gibi modeller döşenecekse yapılacak iş daha zahmetlidir. Önce zemin düz bir hale getirilir, daha sonra taşlar kum ve beton harcı ile beraber döşenmeye başlanır.

            Bahçe Taş Döşeme Modelleri

            Bahçe zemin taşları toprak zeminin daha kullanışlı hale getirilmesi için kurtarıcı ve bir nevi mecburi uygulamalardandır. Yağışlı havalarda işlek yerlerdeki toprak zeminler günlük hayatı zorlaştıracağı için zeminlere çoğunlukla taş döşenir.

            Bahçeli alanlarda, parklarda, yeşilliklerdeki yürüyüş yollarında bu zemin taşı modellerine rastlamaktayız. Bahçe taşı fiyatları uygulanacak alanın boyutuna göre değişmektedir. Kullanıcı bahçe taşı modellerine ve fiyatlarına bakarak alanınıza en uygun modeli seçebilirsiniz.

            Bahçe Bordür Taşı

            Bordür taşı yol zemininin kenarlarına döşenen taştır, betondan oluşur. Bahçe bordür taşı fiyatları kaç adet döşeneceğine, yolun uzunluğuna, taşın boyutuna ve modeline göre değişiklik gösterir. Taşın yüksekliği, modelleri ve genişliği fiyatın belirlenmesinde etkendir. Zemindeki yolu çevrelemek için döşenir. Kenar bordür taşında ortalama boyutlardaki bir adeti 15 TL gibi fiyatlardan başlamaktadır.

            Bahçe Karo Taşı

            Bahçe karo taşı zemin döşemesinde görsellik açısından hoş göründüğü için tercih edilen bir taş modelidir. Kiremit, seramik ve doğal taşlar kullanılarak elde edilir. İç zeminler için ahşap modelleri de mevcuttur. Zemin karo taşının granit, mozaik, taş, wash karo gibi birçok farklı modeli, rengi ve deseni bulunmaktadır. Fiyatları metrekaresi 40 &#; 60 TL arasında değişiklik göstermektedir.

            Bahçe Patika Taşları

            Genellikle yeşil alan içerisinde bir yürüyüş hizası belirlemek, çimlere basılmasını önlemek ve çimlik alanlarda daha kolay yürünmesini sağlamak için patika taşı döşenir. Bu sayede bahçeye yürüyüş rotası belirlenmiş olur. Patika taşları adımlara denk gelecek şekilde beton veya beton üzerine ahşap modelli olacak şekilde döşenebilir. Adım taşlarının fiyatı paketi modele göre 60 &#; TL arasında değişmektedir.

            Bahçe Çim Taşları

            Çim taşı hem yeşil görüntüsü hem de kolaylık sağlaması ise bazı çimlik alanlarda tercih edilen modellerdendir. Bahçeyi daha kullanışlı hale getirmek için çim bulunan alanlara çim taşları döşenebilir.

            Çim taşları altıgen şeklinde iç içe geçerek döşenmiş taşlardan oluşur ve ortası boşluktur. Ortasındaki boşluklarda çimlik alanlar bırakarak yeşillendirilir ve hoş bir görünüm yakalanır.

            Bahçe çim taşı fiyatları metrekaresi 50 &#; 60 TL gibi fiyatlardan başlamaktadır.

            Bahçe Parke Taşı

            Bahçe parke taşı modelleri geniş yeşil alanlardaki uzun yürüyüş yollarında tercih edilen modellerdir. Geniş bir yeşil alan içerisinde yürüme yolunu belirlemek, çimlere basmadan yürümek ve daha kullanışlı bir yürüyüş yolu için parke taşları döşenir. İçeriğinde plastik de bulunduğu için betona göre daha yumuşak bir yapıdadır. Genellikle çocuk parklarında bu taş modeli kullanılır.

            Parke taşları zevke göre farklı renklerde ve şekillerde seçilebilir. Dikdörtgen kaldırım şeklinde, kare parke şeklinde, yıldızlı desenlerde, motifli desenlerde ve gri, siyah, kırmızı gibi renklerde parke taşı çeşitleri mevcuttur. Doku olarak beton, kumlamalı, çok renkli veya dekoratif dokuda seçilebilir.

            Bahçe parke taşı fiyatları metrekare başına TL gibi fiyatlardan başlamaktadır. Palet hesabı ile satılan parke taşlarında 1 palet parke taşı kaç TL derseniz &#; TL fiyatlarına denk gelmektedir.

            Kayrak Taşı Bahçe Yolu

            Kayrak taşı bahçedeki yürüyüş yollarında en çok kullanılan taşlardan biridir. Çimlerle ve yeşil alanlarla uyumlu yapısı ile bahçe yürüyüş yolu taşı olarak güzel bir görünümü vardır. Çim derzli veya komple taş olarak tercih edilebilir. Yapımı sırasında öncelikle zemin düzleştirilir, daha sonra doğal çimento içeren özel bir yapıştırıcı sürülerek uygulanır. Kayrak taşının metrekare fiyatı 30 &#; 50 TL arasıdır.

            Bahçe Yürüme Yolu Taşlarında Ne Kullanılır?

            Bahçe yürüyüş yolu taşı yeşillik alanlarda daha kolay yürüyüş sağlayan, daha kullanışlı ve güzel görüntüye sahip taşlardır. Yürüyüş yolu oluşturmak için farklı modellerde bahçe zemin taşları kullanılabilir. En yaygın olarak gördüğümüz kayrak taşıdır. Hem dayanıklı olması hem de uygun fiyatlı olması ile çok tercih edilir. Bunun dışında ahşap patikalar ve farklı dekorasyon taşları tercih edilebilir. Kayrak taşından sonra parke taşı ve patika taşı da tercih edilen bahçe adım taşlarındandır.

            Doğal Taşlarla Bahçe Düzenlenmesi

            Bahçe peyzaj taşları modelleri artık klasiklerin dışına çıkarak daha farklı bir hal alıyor. Alışık olduğumuz beton görüntülerinin dışında doğal taşlar kullanılarak oluşturulan patikalarla daha şık ve yeşile daha uyumlu bir hava yakalanıyor. Doğal taşlarla bahçe tasarımı son zamanların popüler uygulamalarındandır.

            Dekoratif bahçe taşı çeşitleri ile doğal bir görünüm yakalanarak bahçenin doğasına uygun peyzaj çalışmaları yapılıyor. Bahçe için beyaz taş, delikli bahçe taşları, beyaz çakıl taşı gibi dekoratif taşlar tercih ediliyor. Taşlarla bahçe dekorasyonunda seçilen modeller arasında uyum yakalanarak hem daha düzenli, hem daha kullanışlı hem de daha şık bir görünüm elde ediliyor.

            Bahçe Taşı Nasıl Temizlenir?

            Gün içerisinde birçok dış etmene maruz kalan bahçe taşlarını görünce akıllara haliyle taş zemin temizliği nasıl yapılır sorusu yapılır. Bahçedeki zemin taşlarının temizliğini yaparak kirli görüntüden kurtulmak mümkündür. Bunun için yapmanız gereken hortum ve biraz tazyikli akan bir su ile taşları yıkamaktır. Üzerindeki çamur, yaprak, çöp vs. gibi şeyleri bir fırça ile süpürdükten sonra hortum yardımı ile taşlara su tutarak yıkayabilirsiniz. Dilerseniz fırça ile tekrar ıslak zemin üzerinden geçerek temizliğinden emin olabilirsiniz. Daha az geçilen akşam saatlerinde temizlik işlemini yaparsanız taşlar gece boyunca kuruyacaktır.

            Bahçe Taşları Nasıl Boyanır?

            Zaman geçtikçe dış hava koşullarına maruz kalan bahçe taşları eskiyebiliyor, rengini kaybedebiliyor ve solgun bir görünüm ortaya çıkıyor. Temizlense bile rengi solmuş ve kötü bir görünüme dönüşmüş bahçe taşlarını boyayarak yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. Bahçe taşlarının yeni gibi gözükmesini isteyenler boya ile tekrar güzel bir görünüm kazandırmaya çalışıyor.

            Bahçe taşlarının boyanmasındaki en önemli nokta boya seçimidir. Boya seçiminde güneş ışınları, aşınma ve su gibi çevresel faktörlere karşı olabildiğince dayanıklı olan kaliteli, uzun süre dayanabilecek boyaların tercih edilmesi gerekir. Yer taşları genellikle yağlı boya ile boyanmaktadır. Ayrıca boyamadan önce taşların üzerinin temiz olduğundan emin olunmalıdır. Bunun için taşları yıkayıp kuruduktan sonra boyama işlemine geçmelisiniz. Boyama işlemi sırasında boyayı üzerinde yazdığı gibi sulandırarak kat kat sürebilirsiniz. Bir kat kurumadan diğer katı atmamalısınız. Kurumadan üzerine basılmamalı ve ikinci katı sürülmemelidir.

            Göz atmak isteyebilirsiniz; Standart Yemek Masası Ölçüleri

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası