yeni takimlar survivor / SURVIVOR YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU! İşte 27 Mart Survivor yeni takımları - Aspor

Yeni Takimlar Survivor

yeni takimlar survivor

Survivor'da yeni takımlar belli oldu

Şampiyonluk için geri sayımın devam ettiği Survivor Ünlüler Gönüllüler birleşme partisi sonrası özel konseyle ekranlara geldi. Yarışmacılar birleşme partisinin ardından konseye geldi. Yeni takımların belli olduğu konseyde sevinenler ve üzülenler  oldu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Survivor işte şimdi tam anlamıyla başlıyor diye. Bu 8'den oluşan 2 takım yeni bir maceraya başlayacak. Hepinizi yenilenmiş görüyorum bu arada. Sanki Survivor'ın ilk günü gibiyiz. Yeni takımlarla başlayacaksınız." dedi. Acun Ilıcalı daha sonra yeni takımları açıkladı.

KIRMIZI TAKIM

Barış, Osman Can, Yusuf, Murat, Nefise, Buse, Kürşat ve Asena

MAVİ TAKIM

Özgür, Aziz, Merve, Ertuğ, Cansu, Halil, Kardelen, Alper.

 MERVE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Merve yeni takımını öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Ben birleşmeden sonra biraz kötü hissediyorum. Yusuf'tan ayrıldım, kırmızı takımdan maviye tekrar geldim. Mavi takımı o kadar istemiyorum. Şansıma da maviye geldim, duygusal anlar yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, "Merve'ye şunu söyleyeyim, senin konunun içinde olan kimse yok etrafında. Birbirine çok denk iki takım müthiş mücadele olacak. İnan ve bize güven şu an güzel bir takımın içindesin" dedi.

Kırmızı takımda olan Osman, "Korktuğum başıma geldi. Özgür ağabey ile bağım çok farklı. Son zamanlarda Aziz ile de çok iyiydim. Sadece benim gitmem çok üzdü beni. Survivor bireysel bir yarışma" açıklamasında bulundu. Asena ise yeni takımından memnun olduğu dile getirdi.

Acun Ilıcalı konseyin sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

Survivor'ın sonuna kadar devam edecek takımlar değil. Genelde takımların kimyasıyla çok oynamadık. Gönüllülerin sayısı azdı Ünlülerden oraya takviye oldu. Başarılar diliyorum. Güzel bir döneme giriyorsunuz.

Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı? Survivor 2023'te yeni takımlar belli oldu mu?

Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı? Survivor 2023'te yeni takımlar belli oldu mu?

Survivor 2023'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programında dün akşam aile ödülü heyecanı yaşandı.

Yarışmacılar ailelerini görebilmek için kıyasıya bir mücadele verdiler. İki takım yarışmacılarıda aile ödülünü kazanabilmek için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi.

Oyun öncesi iki takım yarışmacılarıda aileleri ile kısa süreliğine hasret giderdi.

Peki, Survivor 2023'te aile ödülünü kim kazandı ve yeni takımlar nasıl oldu? İşte detaylar..

Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı? Survivor 2023'te yeni takımlar belli oldu mu?

Yeni takımlar belli oldu

Survivor 2023'te ünlüler ve gönüllüler dönemi sona erdi. Acun Ilıcalı her hafta yeni takımların kurulacağını ve yarışmanın bu şekilde devam edeceğini duyurdu.

Haftalık performans verilerine göre birinci ve ikinci olan isimler takım kaptanı oldu. Bu haftanın kaptanları Nefise ve Yusuf oldu. İşte bu iki ismin oluşturdukları yeni takımlar..

Nefise (Kırmızı Takım)

Osman Can

Ertuğ

Cansu

Aziz

Barış

Yusuf - (Mavi Takım)

Özgür

Halil

Kürşat

Buse

Asena

Aile ödülünü kim kazandı?

Survivor aile ödülü oyununda yarışmacılar zorlu bir mücadele verdi. Ödül oyunun ilk turunu gönüllüler, ikinci turunu da ünlüler kazandı. 1-1 eşitlik ile sonuçlanan oyun en iyiler mücadelesine kaldı. Bu oyunu kazanan takım ise 3-1 ile mavi takım oldu.

2 gün sürecek ödül oyununda kazanan takım aileleri ile birlikte yemek yeme hakkı kazanacak. Öte yandan kaybeden takım ise aileleri ile 15'er dakika hasret giderecek.

Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı? Survivor 2023'te yeni takımlar belli oldu mu?

tv8SurvivorYarışma

Google News ile Takip Et

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır