ercan yazgan ölüm tarihi / Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı

Ercan Yazgan Ölüm Tarihi

ercan yazgan ölüm tarihi

Ercan Yazgan

Necip Ercan Yazgan, (5 Nisan ,[1]Sinop - 8 Mart , İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmen.[2]

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Oyuncunun, ikinci evliliğini yaptığı eşinden, Buket Dereoğlu adlı üvey kızı vardır. Buket Dereoğlu ile birlikte Bizimkiler dizisinde rol almışlardır. yılındaki Büyük Madenci Yürüyüşü'ne Cihat Tamer ve Nedim Doğan ile beraber destek vermişti.

Ölümü[değiştir

Ercan Yazgan kimdir kaç yaşında öldü Ercan Yazgan eşi kızları kimdir

Ercan Yazgan kimdir nereli kaç yaşında vefat etti Ercan Yazgan hangi filmlerde rol aldı hayat hikayesi nedir Ünlü oyuncu Ercan Yazgan eşleri ve çocukları kim cenazesi nerede kaldırılacak soruların yanıtları ve tüm merak edilenleri bu haberimizde derledik. Bizimkiler ve Kaygısızlar dizisiyle efsana haline gelen Ercan Yazgan, 8 Mart Perşembe akşamı gece itibariyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. "Kapıcı Cafer" olarak bir döneme damga vuran usta oyuncunun ölümüyle sanat dünyası da yasa boğuldu. Ünlü isismler art arda sosyal medya üzerinden başsağlığı diledi. 71 Yaşında hayata gözlerini yuman Ercan Yazgan'ın ölümüyle birlikte şok eden bir gerçek de ortaya çıktı. Oyuncu Billur Yazgan'ın Ercan Yazgan'ın kızı olmadığı öğrenildi. Güzel oyuncu Billur Yazgan sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla yıllardır ortaya atılan yalan habere açıklama getirdi. Ayrıca bugün yapılması beklenen cenaze töreni ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Müzisyen Onur Akay, cenaze bilgilerini sosyal medyadan duyurdu.  Akay, “Ercan Yazgan’ı yarın 10 Mart Cumartesi günü, ikindi namazı sonrası Karacaahmet Şakir’in Camii’nden son yolculuğuna uğurlayacağız. Mekânı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı. İşte Ercan Yazgan cenaze töreni ve hayat hikayesi hakkında merak edilenler

Yazgan’ın ölüm haberinin ardından Ercan Yazgan kimdir, hastalığı neydi, kızı kimdir gibi usta sanatçıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt aranmaya başlandı. Ercan Yazgan, 4 Nisan tarihinde Sinop’ta doğdu. Oyuncu Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır. Yazgan, yılında Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet karakteriyle tanındı. yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan "Bizimkiler" adlı dizide ise Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıktı. Yazgan kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ercan Yazgan, geçirdiği felç nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Alınan bilgiye göre, özellikle oynadığı televizyon dizileriyle tanınan Ercan Yazgan, hafta içi felç geçirerek Sultanbeyli'deki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer'i ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu Ercan Yazgan, 3 Mart tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Yoğun bakım servisinde hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Ercan Yazgan'nın yakını olduğu öğrenilen Volkan Acar, "Söyleyecek bir şey yok. Türkiye'ye mâl olmuş bir kişilik. Bir haftalık hastalık sürecinden sonra bu akşam kaybettik. Hastane ve herkes elinden geleni yaptı takdiri ilahi, başımız sağolsun. Cenazesi ile ilgili oğlu Can ağabeyimiz İngiltere'de yaşıyor, şu anda uçakta geliyor. Kendisi yarın üstüne bir açıklama ekleyebilir. Büyük bir ihtimal cenazemiz Cumartesi günü ama detayları yarın paylaşırız" dedi.

CENAZE DETAYLARI

Müzisyen Onur Akay, cenaze bilgilerini sosyal medyadan duyurdu.  Akay, “Ercan Yazgan’ı yarın 10 Mart Cumartesi günü, ikindi namazı sonrası Karacaahmet Şakir’in Camii’nden son yolculuğuna uğurlayacağız. Mekânı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

ERCAN YAZGAN HAKKINDA AÇIKLAMA

Ünlü oyuncunun tedavi gördüğü hastaneden şu açıklama yapıldı:

"İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 'te hayata gözlerini yummuştur. Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

 

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

 Ercan Yazgan, 4 Nisan tarihinde Sinop’ta doğmuştur.

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalıştı. yılında Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle herkes tanıdı. yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan “Bizimkiler” adlı dizide Kapıcı Cafer karakterini canlandırırken; Erdal Özyağcılar, Savaş Dinçel, Ayşe Kökçü, Mehmet Akan, Uğurtan Sayıner, Atılay Uluışık, Aykut Oray, Salih Kalyon, Selçuk Uluergüven, Ali Uyandıran, Rutkay Aziz, Buket Dereoğlu, Cihat Tamer, Engin Şenkan, Güzin Özipek, Kemal İnci, Meral Çetinkaya, Dursun Ali Sarıoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Cezmi Baskın, Zihni Göktay, gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

Bülent Kayabaş ile Tiyatro yaptı.
 
yılında Perihan Abla dizisinde, Perran Kutman, Şevket Altuğ, Tuluğ Çizgen, Cihat Tamer gibi oyuncularla oynadı. yılında senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı Kaygısızlar dizisinde Halit Akçatepe, Ayşen Gruda, Tuluğ Çizgen, Şoray Uzun, Yılmaz Köksal, Çiçek Dilligil gibi oyuncularla oynadı. Birçok film ve dizide rol aldı.

Ercan Yazgan yakalandığı verem hastalığını uzun tedavi süresinden sonra yendi.

Ercan Yazgan üçüncü evliliğini tiyatrocu İdil hanım ile yaptı. Oyuncu Buket Dereoğlu üvey kızıdır. Buket Dereoğlu’nun annesi İdil hanım, ikinci evliliğini yılında Ercan Yazgan ile yapmıştır.

Ercan Yazgan’ın dördüncü eşi Ceyhan hanımdan Tuğçe ve oyuncu Billur Yazgan (d. 1 Ekim ) adında iki kızı ile Bilgehan adında bir oğlu vardır.

yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı ve Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun başrollerde olduğu "Bana Masal Anlatma" filminde Ercan Yazgan da rol alırken Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun da konuk olarak filmde oynadılar.

Ercan Yazgan, 3 Mart tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede 8 Mart tarihinde vefat etti.

Ödülleri :
- Antalya Film Şenliği, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Duruşma filmi ile

Film ve Dizileri :
- Bana Masal Anlatma (Sinema Filmi)
- - İffet (Dizi)
- Kardelen (Sinema Filmi)
- Hanımın Çiftliği
- Talih Kuşu (TV Dizisi)
- Nekrüt (Sinema Filmi)
- Adanalı (TV Dizisi)
- Yalancı Yarim
- Ahh İstanbul
- Tatil Aşkları
- Altın Kafes
- Büyük Buluşma TV Dizisi - - Hayat Bilgisi
- Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
- Aşk Meydan Savaşı
- Balalayka (Sinema Filmi)
- Duruşma (Sinema Filmi)
- Sevda Kondu
- Kaygısızlar
- Yazlıkçılar
- Bir Milyara Bir Çocuk (aynı zamanda yapımcı)
- - Bizimkiler
- Kabadayı (Sinema Filmi)
- Şaka Maka (Video)
- Perihan Abla
- Üç İstanbul
- Arkadaşım (Sinema Filmi)
- Dokunmayın Şabanıma (Sinema Filmi)
- Ölüm Görevi (Sinema Filmi)
- Sen Aşk Nedir Bilir Misin (Sinema Filmi)
- Sarmaş Dolaş (Sinema Filmi)
- Tatlı Kaçık (Sinema Filmi)
- İzin (Sinema Filmi)
- Hüdaverdi-Pırtık (Sinema Filmi)
- Susuz Yaz(Sinema Filmi)

BİLLUR YAZGAN ERCAN YAZGAN'IN KIZI MI?

71 Yaşında hayata gözlerini yuman Ercan Yazgan'ın ölümüyle birlikte şok eden bir gerçek de ortaya çıktı. Oyuncu Billur Yazgan'ın Ercan Yazgan'ın kızı olmadığı öğrenildi. Güzel oyuncu Billur Yazgan sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla yıllardır ortaya atılan yalan habere açıklama getirdi.
 
"TAMAMEN YALAN HABER"

32 yaşındaki Billur Yazgan, Instagram hesabından yaptığı açıkalamayla Ercan Yazgan'ın ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını fakat Ercan Yazgan'la sadece soyadı benzerliği olduğunu söyledi. Bu iddiayı ortaya atan kişinin ise kendini bilmez bir gazeteci olduğunu belirtti.



İŞTE BİLLUR YAZGAN'IN PAYLAŞIMI:

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?


Billur Yazgan, 1 Ekim tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Billur Yazgan'ın tanınan bir oyuncu olması yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizi ile olmuştur.

Dizide Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar gibi isimlerle beraber rol almıştır. Daha sonra Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırmıştır. Papatyam dizisinde Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Sonraki yıllarda evlenen ve  bir çocuk sahibi olan Billur Yazgan, oyunculuğu bırakmış ve Papatyam dizisinden sonra herhangi bir projede yer almamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

- Papatyam - Özge

- Memur Muzaffer - Aysun Mutlu

- Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno

- Acemi Cadı - Tuğçe

- Şöhret

- Yabancı Damat

 

ERCAN YAZGAN’IN KIZI BUKET DEREOĞLU KİMDİR?

Selin Buket Dereoğlu, İstanbul‘da doğmuştur. İzmir kökenlidir. Annesi İdil hanımdır. Anne babası o 3 yaşındayken ayrılmışlar. Yakup Kadri Karaosmanoğlu ile anne tarafından akrabadır.

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

 

OYUNCULUK KARİYERİ

Oyunculuğa annesinin tiyatrosu olan “İdil Abla Çocuk Tiyatrosu”nda başladı. Daha sonra Dormenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi– Engin Cezzar Tiyatrosu, Ercan Yazgan– Bülent Kayabaş Tiyatrosu”, TİM, “Tiyatro Portakal” gibi tiyatro gruplarında devam etti.

90’lı yıllarda Maret, Emlak Bankası, AEG ve Sümerbank reklamlarında oynadı.

yılında başlayan 13 yıl devam eden “Bizimkiler” dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkaya gibi oyuncularla oynamıştır.

yılından sonra Türker İnanoğlu‘nun sahibi olduğu Ulusal Film şirketiyle çalışmaya başladı. Cümbüş Sokak dizisinde Sarı Gacı, Bizimkiler”de Sekreter Demet, yılında Tatlı Kaçıklar”da Aysu, yılında SüperTürk’de ise rolüyle çok sevildi.

 

BUKET DEREOĞLU’NUN YER ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER:

– Sen Benimsin (Nevin) (TV Dizisi)

– Yasak (Münevver Hanım (Nazım Bey’in Komşusu)) (TV Dizisi)

– Oflu Hoca’nın Şifresi (Moderatör) (Sinema Filmi)

– Eve düşen yıldırım (Pınar) (TV Dizisi)

– SüperTürk (Alev)(Sinema Filmi)

– Sudan Sebepler (Sedef)(TV Dizisi)

– Müziklerin Efendisi(TV Dizisi)

– Artı 18 (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)

– Çılgın Kanal (Deniz) (TV Dizisi)

– – Papatyam (Yasemin)(TV Dizisi)

Ercan Yazgan Kimdir? Ercan Yazgan Ne Zaman Hayatını Kaybetti?

Ercan Yazgan Kimdir? Ercan Yazgan Ne Zaman Hayatını Kaybetti?
Ercan Yazgan birçok kişi tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Ercan Yazgan kimdir ve Ercan Yazgan ne zamanhayatını kaybetti soruları yer alıyor. Konuyla ilgili olarak birçok kişi araştırmalarını hızlandırdı. Buket Dereoğlu tarafından yapılan açıklamalarla birlikte gündeme gelen Ercan Yazgan Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Cafer karakteri ile hafızlara kazınmıştı. Ercan Yazgan kimdir ve Ercan Yazgan kaç yaşında sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Ercan Yazgan Kimdir?


Ercan Yazgan’ın üvey kızı Buket Dereoğlu’nun bugün çıktığı bir programda yaptığı açıklamalar gündem oldu. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Ercan Yazgan kimdirsorusu yer alıyor. Tam adı Necip Ercan Yazgan olan ünlü oyuncu 4 Nisan yılında dünyaya geldi. Aslen Sinoplu olan Yazgan, Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışarak oyunculuğa başlamıştır. Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Kapıcı Cafer karakteri ile tanındı. İkinci evliliğini yaptığı eşinden Buket Dereoğlu isimli bir üvey kızı vardır. Ercan Yazgan’ın yer aldığı projeler ise şu şekilde sıralanabilir;

Susuz Yaz
Mahkum Sinema Filmi
Hüdaverdi-Pırtık
Pırtık
Ahududu
TV Dizisi
İzin
Musa Sinema Filmi
Sarmaş Dolaş
Kahveci
Tatlı Kaçık
Necati
Ölüm Görevi
Cevat
Sen Aşk Nedir, Bilir Misin?
Komiser Rıza
Dokunmayın Şabanıma
Ökkeş
Arkadaşım

Ercan Yazgan Kimdir? Ercan Yazgan Ne Zaman Hayatını Kaybetti?

Üç İstanbul
TV Dizisi
Kabadayı
Yusuf Sinema Filmi
Şaka Maka
Al Gülüm Ver Gülüm
Süper Damat

Ercan Yazgan Kimdir? Ercan Yazgan Ne Zaman Hayatını Kaybetti?

TV Dizisi
Bizimkiler
Kapıcı Cafer ()
Bir Milyara Bir Çocuk
Yapımcı
Yazlıkçılar
Bekir
Oğlum Adam Olacak
Ermeni Agop Efendi
Sevda Kondu
Musa
Kaygısızlar
Memnun Kaygısız
Duruşma
Berber Sinema Filmi
Balalayka
Şoför
Aşk Meydan Savaşı
Janti Ekrem
Gel Kulağına Söyleyeyim
TV Dizisi
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Hayat Bilgisi
Sedat'ın Babası
Altın Kafes
Muavin
Tatil Aşkları
Tilki
Büyük Buluşma
Necmi - 1. Sezon
Ahh İstanbul
Kâzım
Yalancı Yârim
Rasim
Adanalı
Berber Haluk - 1. Sezon
Nekrüt
Kader Sinema Filmi
Talih Kuşu
TV Dizisi
Hanımın Çiftliği

Kardelen
Hayri Sinema Filmi
İffet
Osman TV Dizisi
Bana Masal Anlatma
Haşmet Sinema Filmi
Ver Kaç
Muhsin

Ercan Yazgan Ne Zaman Vefat Etti?


Ercan Yazgan’ın ölümü birçok kişi tarafından merak edildi. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Ercan Yazgan neden vefat ettive Ercan Yazgan ne zaman vefat etti soruları yer aldı. Ercan Yazgan 21 Şubat yılında inmeye bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat etti. Başarılı oyuncu hayatını kaybettiğinde 71 yaşındaydı.

Ercan Yazgan kimdirve Ercan Yazgan kaç yaşındasorularına sizler için derledik. Konuyla ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.
kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.