manga konseri gaziantep / GAÜN Haber Merkezi » “Manga” Gençlerle Bir Araya Geldi

Manga Konseri Gaziantep

manga konseri gaziantep

İhlas Haber Ajansı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali çerçevesinde sahne alan rock müziğin sevilen grubu Manga, binlerce Gazi şehirliye müzik şöleni yaşattı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla İstanbul ve Nevşehir'den sonra ilk kez Gaziantep'te gerçekleşen festivalde sahne alan ünlü müzik grubu Manga, “Dursun Zaman, Cevapsız Sorular, Bir Kadın Çizeceksin, Evdeki Ses, Beni Benimle Bırak, Dünyanın Sonuna Doğmuşum” gibi rock müziğe damga vuran şarkılarını seslendirdi. Dinleyiciler, yaklaşık 2 saat süren konserde grubun solisti Ferman Akgül'e birçok parçada eşlik etti.


Sahne performansıyla binlerce müzikseveri bir kez daha kendisine hayran bırakan Manga'ya konser sonunda çiçek takdim eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Manga konseriyle taçlanan bu festivalin Gaziantep'in tanıtılmasında büyük katkı sağlayacağını söyledi.


Manga'nın solisti Ferman Akgül ise, Gazianteplilere çok güzel bir şehirde yaşadıklarını söyleyerek, “Bizi tekrar Gaziantep'e davet ettiğiniz için teşekkürler. Uluslararası bir organizasyon için bugün buradayız. Bu festivalde emeği geçen herkese Manga'dan bir şarkı armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

  • Mavi Gri - BalıkesirBİLETLER
  • Mavi Gri - ManisaBİLETLER
  • Can Gox - MuğlaBİLETLER
  • Çelik - Mask BeachBİLETLER
  • Milyonfest İstanbul - BİLETLER
  • Milyon Bilet uygulamasını indir!

    Milyon Bilet mobil uygulamasını hemen indirin, en uygun biletler cebinize gelsin.

  • ŞİMDİ İNDİR

Mavi Gri - Balıkesir

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Hayal Kahvesi Balıkesir / 10 Burda AVM, BALIKESİR
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Mavi Gri - Manisa

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Hayal Kahvesi Manisa, MANİSA
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Can Gox - Muğla

  • Bilet Tipi Standart Ayakta Bilet
  • Mekan Relish Kaya, MUĞLA
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Can Ozan - Muğla

  • Bilet Tipi Standart Ayakta Bilet
  • Mekan Relish Kaya, MUĞLA
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Mirkelam - Bursa

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall Bursa, BURSA
  • Tarih

90₺'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Sancak - İstanbul

  • Bilet Tipi Avantajlı Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall İstanbul - Bulvar , İSTANBUL
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Khontkar - Bursa

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall Bursa, BURSA
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Skapova - Eskişehir

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall Eskişehir, ESKİŞEHİR
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Skapova - Bursa

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall Bursa, BURSA
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

Skapova - İstanbul

  • Bilet Tipi Standart Bilet
  • Mekan Milyon Performance Hall İstanbul - Bulvar , İSTANBUL
  • Tarih

'den başlayan fiyatlarlaBiletler

KAMPANYALI BİLETLER

En sevilen sanatçıların, en büyük festivallerin, en gözde etkinliklerin biletlerine çok uygun fiyatlarla sahip olun!

KAMPANYALI BİLETLERİ GÖSTER

Milyon Bilet Mobil Uygulamasını Hemen İndir!

Milyon Bilet mobil uygulaması ile etkinliklerden ve bilet kampanyalarından haberdar olabilir, en uygun bilet alma keyfini yaşarsınız.

Değerli Müşterimiz,
Dünyada ve ülkemizdeki Covid salgını sebebiyle Ertelenen ve İptal edilen etkinliklerimizin bilet iadeleri için üye olduğunuz telefon numarası ile birlikte [email&#;protected] adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

popup

Dünyanın en iyi turizm filmleri Gaziantep’te buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde funduszeue.info gerçekleştirilen “Uluslararası Turizm Filmleri Festivali” bu yıl Haziran tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştiriliyor. Dünyanın en iyi turizm filmlerinin yer aldığı festival kapsamında film gösterimleri, konserler, sergiler, konferanslar, söyleşiler, foto&video safariler, atölye çalışmaları ve uluslararası film yarışması düzenlenecek. Ülkemizin en değerli turizm bölgelerinden biri olan Gaziantep’te gerçekleşecek bu önemli organizasyon Türkiye’nin kültür ve turizm potansiyelinin dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol oynuyor. Turizm sektörüne hizmet veren bakanlıklar, yerel yönetimler, turizm firmaları, oteller, acentalar ve hava yolları başta olmak üzere tüm turizm paydaşlarının filmleriyle katıldığı festivale bu yıl 35 ülkeden film başvuruda bulundu. Kültür ve Turizm temalı filmlerin yer aldığı film yarışmasının kategorileri arasında sağlık, spor, inanç, gastronomi, doğa turizmi, arkeoloji, kültür turizmi kategorilerinin dışında özel sektörden oteller, hava yolları, acentalar, yerel yönetimler kategorileri bulunmaktadır. Turizme yön veren ve rol alan tüm “Turizm Aktörlerinin” aynı sahnede buluştuğu festivalin ödül töreninde 8 kategoride 25 ödül dağıtılacak.

GAZİANTEP DÜNYA TURİZMİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Jüri onur üyeliğin ünlü aktör Eric Roberts ve Oscar ödüllü Zbigniew Zmudzki’nin yaptığı festival geçen yıl dünyada gerçekleştirilen en fazla ülkenin katıldığı tematik film festivali olarak bir ilke imza attı. Pandemi sürecinde birçok ülkede festivaller online olarak düzenlenirken Türkiye 35 ülkeden ’ye yakın misafirini başarı ile ağırlayarak uluslararası alanda dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı. Festival hem bir film festivali statüsü taşırken aynı zamanda da bir turizm festivali özelliğine sahip. Dolayısıyla Türkiye’de düzenlenen tematik film festivalleri arasında yüksek tanıtım potansiyeli ve uluslararası katılım oranının yüksekliği açısından farklı bir yeri var. Festival gerek ülkemizin gerekse de Gaziantep bölgemizin tanıtımı açısından önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Bu önemli organizasyonun gerçekleştirileceği Gaziantep bölgemiz aynı zamanda doğal bir film platosu olma özelliği ile yurt dışından gelecek olan yönetmenlere farklı bir kadraj sunmaktadır. 45’e yakın ülkeden sanatçının katılacağı festivalde misafirlerimiz, daha önce yaşamadıkları bir görsel zenginliğe şahit olacaklar ve bu anları Dünya ile paylaşacaklar. Bu bağlamda düzenlenen festivalin, bölgenin tanıtımının dışında, bölge turizm ekonomisine de katkı sağlaması amaçlanıyor.

ÜLKEMİZİN TURİZM TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali 7. yaşında elde ettiği uluslararası tecrübe ile daha güçlü bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Dünyada 20 ülkede düzenlenen turizm temalı film festivalleri arasında en başarılı etkinliğe imza atan Türkiye, Gaziantep bölgesinde gerçekleştirilecek festivalle bu başarıyı devam ettirmeyi amaçlanıyor. Festivale yurt dışından katılacak yönetmenler, yapımcılar, televizyoncular, sosyal medya fenomenleri ve turizm otoritelerine ülkemizin kültür ve turizm potansiyeli yakından tanıtılırken Gaziantep bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

TÜM “TURİZM AKTÖRLERİ” BEKLENİYOR

Festival turizm ekonomimizin gelişiminde önemli rol oynayan “Turizm Aktörlerini” aynı sahnede buluşturarak, güçlü Türkiye imajını dünyaya tanıtmayı amaçlıyor. Bu bağlamda ülkemizin en önemli turizm markalarını, turizm değerlerini ve temsilcilerini bir araya getirmesi nedeniyle önemli bir göreve de sahip. Ülkemizin turizm potansiyelinin arttırılması, turizm ekonomimizin geliştirilmesi, kültür, sanat ve tarihi zenginliğimizin Dünyaya duyurulması için yoğun bir çaba harcayan festivalin başkanlığını yürüten yönetmen Can Saraçoğlu, özellikle yurt dışı etaplarının önemini vurgulamaya çalışıyor: “Bugün yurt dışında özellikle ülke turizmimiz üzerindeki pozitif algının arttırılması ülke ekonomimizin geliştirilmesi için önem taşıyor. Ve bunu hazırladığımız başarılı ve kaliteli filmlerle Dünyaya duyurmak büyük bir başarı. Festivalimizin sağladığı bu uluslararası iletişim köprüsü sayesinde birçok turizm paydaşımız, Örneğin Kapadokya’daki ufak bir otelimiz hazırladığı bir reklam filmiyle Berlin’de, bir Ticaret Odamızın hazırladığı tanıtım filmi Cannes’da, Gaziantep’te hazırlanan gastronomi filmi Viyana’da ödüller kazanıyor, yerelden Dünya’ya açılıyor ve markalarını, bölgelerini ve ülkemizi tanıtıyor. Bu başarı sadece bir yönetmenin veya yapımcının değil bölgenin ve ülkemizin kazandığı bir ödül oluyor. Yüksek bütçelerle elde edilemeyecek bir tanıtım fırsatını yine bu önemli organizasyon ile ülke ekonomimize katma değer olarak kazandırıyoruz.”

DÜNYACA ÜNLÜ YÖNETMENLERİN KADRAJINDA GAZİANTEP

Festivalin İstanbul ve Kapadokya etaplarından sonra artık Gaziantep’de düzenlendiğine dikkat eken Saraçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Tarihi, kültürü, gastronomisi ve turistik zenginlikleri ile Gaziantep yurt dışından gelecek yönetmenler için zengin bir kadraj sunuyor. Festivalin teması olan “Benim Kadrajım”dan yola çıkarak farklı ülkelerden gelen yönetmenlerin gözünden Gaziantep’i ve ülkemizi Dünyaya tanıtıyoruz. Kimi zaman Çingene Kızının gözünü, kimi zaman Rumkale’nin muhteşem güzelliğini Dünyaya yakından gösteriyoruz. Yurt dışından gelen yönetmen, influencer ve fotoğrafçılarla birlikte düzenlenecek foto&video safariler ile bölge zenginlikleri yakından görüntüleniyor ve Dünyaya servis ediliyor. İlmek ilmek dokunan halılar, ince ince işlenen bakırlar, geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetleri, bölge halkının misafirperverliği, tarihi mekanlar, modern müzeler misafirlerimize yakından tanıtılıyor. Alternatif turizmin yaygınlaştığı günümüzde Dünya turizminin dikkatlerini ülkemize ve bölgemize çekmek için önemli bir fırsatı değerlendiriyoruz. Sadece biz dünyaya kendimizi tanıtmıyoruz. Aynı zamanda dünyanın birçok ülkesinden gelen filmler ile bölge halkına dünyayı gezdiriyoruz.”

ÜCRETSİZ MANGA KONSERİ

Festivalin açılışı tüm Gaziantep halkının ücretsiz olarak davetli olduğu Manga konseri ile başlıyor. 7. Uluslararası Turizm Filmleri Festivali kapsamında Manga Gaziantepli hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. 15 Haziran Çarşamba akşamı saat ’da Festival Park’ta gerçekleşecek konserde Manga sevilen şarkılarını Gaziantepliler için seslendirecek. Şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilecek söyleşiler, sergiler, atölye çalışmaları, konferanslar ile festival coşkusu devam edecek. Festivalin en önemli etkinliği olan Ödül Gecesi yine Gaziantep’in en önemli kültürel merkezlerinden olan Zeugma Müzesi’nde düzenlenecek muhteşem bir tören ile gerçekleştirilecektir.

#gaziantep, Sağlık, spor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası