behzat ç çekiç ve gül izle / Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi () Son Bölüm | Son eklenen bölüm videoları - Diziler

Behzat Ç Çekiç Ve Gül Izle

behzat ç çekiç ve gül izle

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi BluTV izle

()

BluTV Filmleri

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi izle BluTV dizisi 1. sezon 1. bölüm Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak 4K Full HD ve p kalitede donmadan en iyi yabancı p dizi izle sitesi Filmci BABA üzerinden tek part halinde izleyen herkese iyi diziler dileriz.

BluTV'nin yeni dizisi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi' yeni bölümleriyle 6 Aralık günü BluTV'de yayınlanacak.

BluTV’nin yeni yapımında oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Cinayet Büro'da görev yapan polis Behzat Ç.'nin hayatına değinecek olan yapımda polistir. Aldığı kıdem tenzilleri nedeniyle başkomiser olan Behzat Ç. ve ekibi başkent Ankara'da işlenen cinayetleri çözmeye çalışacaklar.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezon ne zaman? 9. bölüm izle seçeneği var mı?

Türk televizyonlarının en sevilen polis karakterlerinden biri olan Behzat Ç.'nin suçlularla mücadelesi uzun bir aranın ardından yeniden izleyicileriyle buluştu. Blu TV'de yayınlanan dizinin adı ise "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" oldu. Dizi 6 Aralık'ta platformda yerini aldı ve kısa sürede izlenme rekorları kırdı. Her hafta yeni bölümü yayınlanan Behzat Ç. dizisinde 8. bölüm 24 Ocak Salı günü yayınlandı. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezon ne zaman? 9. bölüm izle seçeneği var mı? sorusu ise 8. bölümün ardından binlerce kişi tarafından sorulmaya başlandı. Konuya ilişkin yayıncı kuruluş Blu TV'den 2. sezon açıklaması geldi.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezon ne zaman?

Behzat Ç. 5. sezonun adı "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" olarak açıklandı. Dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ile ilk sezonuna 6 Aralık'ta başladı. Blu TV'de yayınlanan dizinin 1. sezon finali yapıldı. 24 Ocak'ta yayınlanan 8. bölüm ile kısa bir ara veren dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Blu TV'den Behzat Ç. 2. sezonuna ilişkin açıklama geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada "Kötü adamların içinde kaldık da biz kötü olmadık ki! Bu şehrin ayazında nefeslerini kestik! E biz sonuçta bu şehri size bırakmayız dedik, ne bekliyordunuz ki? Çok uğraştık, çok emek verdik; siz de karşılığını verdiniz. O zaman bu işin hakkını verelim! 2. sezon da BluTV'de olacak!" denildi. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezon çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı ancak dizinin yılı içinde yayına girmesi oldukça muhtemel görünüyor.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 9. bölüm izle seçeneği var mı?

Behzat Ç.'nin yeni maceraları Blu TV ekranlarından izlenecek. Behzat Ç. Çekiç ve Gül 1. sezonunda 8 bölümden oluşuyor. Behzat Ç. 9. bölüm izle seçeneği platformda yer almıyor. Dizi 2. sezonuyla ekran macerasına devam edecek.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi nereden izlenir?

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. dizisi ülkemizde faaliyette olan dijital içerik pllatformu Blu TV'de yayınlanıyor. Diziyi izlemek isteyenler Blu TV'ye üye olamak zorunda.

Behzat Ç. kimdir?

Behzat Ç. güçlü ve sert bir polis memurudur. Suçlularla amansız mücadeleye giren Behzat Ç. Cinayet Büro'da görev yapmaktadır. yılında Polis Akademisinden mezun olan Behzat Ç. ekibiyle birlikte Ankara'da işlenen cinayetlerin üzerine gider. Behzat Ç. hizmet verdiği süre içinde aldığı kıdem tenzilleri nedeniyle başkomiser olarak kalmıştır.ışmaktadır.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi uyarlama mı?

Aradan yıllar geçmesine rağmen dizinin yeni sezonu merakla bekleniyordu. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek hazırlanmış Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türündeki televizyon ve internet dizisidir.

Behzat Ç. oyuncuları

Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu)
Hayalet (İnanç Konukçu)
Akbaba (Berkan Şal)
Osman Harun Kılınç (Evliya Aykan)
Melike (Derin Beşikçioğlu):
Belgin (Gökçe Eyüboğlu)
Şevket Ç. (Ege Aydan)
Şule Ç. (Ayça Eren)
Tahsin Yılmaz (Eray Eserol)
Memduh Başgan (Güven Kıraç)
Yücel Demirdelen (Mehmet Ali Nuroğlu)
Mürsel (Burak Dakak)
Engin Demirdelen (Esra Ronabar)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası