kova burcu erkeği aşk hayatı / Kova Burcu Erkeği Özellikleri: Kova Erkeğini Yakından Tanıyın

Kova Burcu Erkeği Aşk Hayatı

kova burcu erkeği aşk hayatı

Kova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları

Kova burcu tarih aralıkları: 20 Şubat - 18 Şubat
Kova burcu elementi: Hava
Kova burcu taşları: Ametist, granat ve kehribar
Kova burcunun uğurlu sayısı: 3, 7 ve 9
Kova burcunun simgesi: Matematikteki eşittir işaretine benzeyen değişim dalgaları
Kova burcu gezegeni: Uranüs
Kova burcu hangi burçlarla anlaşır?: Aslan, Yay, İkizler ve Terazi


Yenilikçi, ilerici, asi ve insancıl bir burç olarak bilinen Kova burcu; takdir edilmeyi, destek görmeyi ve sevilmeyi arzulayan bir burçtur. Kova burcu elementini yansıtan entelektüel, meraklı ve sosyal burçlarla uyumludur. Kova ekip çalışmasına, iş birliğine ve toplumsal anlamda fayda sağlamaya bayılır. Kova burcu yorumu için genel bir bakış açısını yazının devamında bulabilirsiniz.

Kova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-1 - Saç Bakım GüzellikKova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-2 - Saç Bakım Güzellik

Kova Burcu Genel Özellikleri

Kova burcu havadan sudan konuşmayı ve dedikoduyu sevmez. Özgür ruhlu Kova burcu, yaşadığı toplumdaki olaylara karşı duyarlıdır ve sıra dışı hobileri vardır. Kova burcu genel özellikleri arasında soğuk, mesafeli ve biraz da bireysel olması sayılabilir. Kova burcunun kendine olan güveni; inatçı ruhu, bir fikre kendini adadıktan sonra asla vazgeçmemesi üzerinden ölçülebilir. Eğer elinizde onu ikna edecek somut bir veriniz yoksa onu etkileyemezsiniz. Etrafında da kendisi gibi insanları görmeyi tercih eder. Kova burcunun eşitlikçi ve adil yaşam anlayışı, ekip çalışmasından ve kendisiyle benzer ilkeleri paylaşan bireylerle bir araya gelmesi Kova burcunun özellikleri olarak bilinir. Benzer düşünceleri paylaştığı kişilerle daha büyük bir amaca hizmet etmeye bayılır. Yeni fikirler ortaya koymak için topluluklarla paylaşım yapar ancak hazırlanma sürecinde kendi başına kalarak alana ve zamana ihtiyaç duyar.

Kova burcu açık sözlüdür, sevilmek için yapmacık ve dolambaçlı yolları tercih etmez. İdealleri uğruna hiç kimse için kendisinden ödün vermez. Kova burcu arkadaşlık ilişkilerinde size yardım etmekten, tavsiyede bulunmaktan veya sizi desteklemekten her zaman mutluluk duyar. Kova burcu aşk hayatında Aslan burçları ile tutkulu bir aşk yaşayabilir. Kova burçları çevresini keşfetmeye ve yeni maceralara atılmaya bayıldığı için seyahatlere ve açık havada düzenlenen etkinliklere katılım sağlar. Kova burcu aktivizmi kariyerin ve paranın önüne koyar. Dolayısıyla, para uğruna ideallerinden ve değerlerinden vazgeçmez.

Kova burcu erkeği ve kadınının kararlı ve vazgeçmeyen karakteri, kullandığı eşyalar ve ürünlerde de geçerlidir. Vaseline Nemlendirici Jel Original gibi uzun yıllardır pek çok kişi tarafından tercih edilen, ikonik hale gelen seçenekler onlar için idealdir. yılından bu yana cildi koruyan, nem veren ve kuru ciltlerin onarılmasına yardımcı olan Vaseline Nemlendirici Jel Original ile hala tanışmadıysanız ürünü hemen keşfedin.

Kova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-3 - Saç Bakım GüzellikKova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-4 - Saç Bakım Güzellik

Kova Burcu Kadını Özellikleri

Kova burcu kadını zaafları dürüstlükten, samimiyetten ve açık sözlülükten oluşur. Kova burcu kadını duygularını kendine saklayabilir ancak iyi bir analiz yeteneğine sahiptir. Bu özellikleri nedeniyle genellikle soğuk ve kibirli olarak anılsa da güvendiği kişilere kendini açmaktan kaçınmaz. Kova kadını özellikleri arasında dürüst, yaratıcı, fedakâr, girişken, tutkulu ve gizemli olmaları bulunur. Hayal dünyası geniştir ve bir projeyi hayata geçirmek istiyorsa önünde duramazsınız. Kendisine has görünüş ve düşünce tarzıyla ortamdan sivrilmeyi başarır. Adalet duygusuyla harekete geçer ve küresel sorunlara karşı sessiz kalmaz.

Geniş bir arkadaş çevresi olsa da Kova burcu kadını genellikle yalnız vakit geçirmeye düşkündür. Kova burcu kadını özgürlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermez. “Kova burcu kadını hangi burçlarla anlaşır?” sorusuna en iyi cevap Koç, Aslan, Başak ve Akrep burçlarıdır. Kova burcu kadını aşk hayatında öngörülemez ve gizemli olabilir. Bunun nedeni Koç burcu kadınının içe dönük ve hassas doğasından kaynaklanır, size ısınmaları zaman alabilir. Ancak sınırlarına saygı duyduğunuzda ve derin bağlar kurabildiğinizde Kova burcu kadını ile iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Kova burcu kadını cinsellik söz konusu olduğunda her zaman fiziksel bir yakınlıkla ilgilenmeyebilir. Kova burcu kadını zeki ve entelektüel birikimi yüksek kişilerden etkilenir. Fakat Kova burcu kadını yaratıcı olmayı sever ve yenilikçi fikirlerinizi Kova burcu kadınıyla her an her yerde paylaşabilirsiniz.

Kova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-5 - Saç Bakım GüzellikKova Burcu Özellikleri, Aşk Hayatı ve Burç Uyumları-6 - Saç Bakım Güzellik

Kova Burcu Erkeği Özellikleri

Kova burcu erkeği bağımsız, akıllı ve yaratıcı özellikleri ile ön plana çıkar. Mantıklı argümanları olan bir projeyi hayata geçirmek ve bu uğurda çalışmak Kova burcu erkeğini tatmin eder. Kova burcu erkeğinin özellikleri arasında akışta olmak vardır. Kendi kurallarını kendisi inşa etmeyi seven Kova burcu erkeği genellikle tahmin edilemez. Kova burcu erkeğinin çözümlenemez ve gizemli olması pek çok kadın tarafından etkileyici bulunur.

Peki, Kova burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Kova burcu erkeği aşk hayatında başkasına hesap verme yükümlülüğü hissetmek istemez. Bağımsız ve özgür Kova burcu erkeği özellikleri, kendisine alan sağlayan ve vizyoner fikirlerine saygı duyan biriyle birlikte olmayı tercih eder. Kıskançlığa ve sahiplenilmeye tahammül edemez. Kova burcu erkeği cinsellik söz konusu olduğunda ise tek gecelik ilişkilerde rahat hissetmeye yatkındır. Yeni şeyler denemeye karşı açık fikirlidir ve eğlence odaklı davranır.

Kova Burcu erkeği aşk ve evlilik hayatı

Kova burcu erkeği ve özellikleri nelerdir? Kova erkeği aşk hayatı nasıldır? Kova burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Kova burcu erkeği ile ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Çok yakışıklı değil ama kesinlikle çok cazibeli… Tatlı konuşması, zeki esprileri, size kendinizi ‘’farklı’’ hissettirmesi, klasik konuların dışına çıkıp‘’insanlığın kurtuluşu’’ konularından bahsetmesi, felsefik tavırları… Bırakın o şovunu yapsın, bundan keyif alıyor ve sizden de hoşlanıyor!

Bir kova burcu erkeği klasiği nedir? Elbette kısıtlanmaya gelemeyişidir. Kova burcu erkeği kendisine bir birey olarak ‘’özel’’ bir alan ister. O alanı özellikle kasıtlı bir şekilde kısıtlamaya, onu köşeye sıkıştırmaya kalkarsanız uçup gidecektir. Ama eğer sizi üzen durumu güzel bir dille ifade ederseniz sizi üzmemek için özgürlüğünden biraz vazgeçebilir.

Mantıklıdır, öncelikle her şeyin aklına yatması gerekir. Aşık olduğu zaman bile çoğunlukla mantıklı davranır. Körü körüne duygularının sesini dinlemez. Aşk ilişkisinde karşısındaki kişiye son derece güvenir, kıskanmak ve kıskanılmak onun için‘’bayağı’’ duygulardır.

Eğer size bir söz verdiyse mutlaka tutacaktır, sizden de aynısını bekler. Yalan söyleyen insana asla tahammül edemez. Bir defa affedebilir ama sonra aynı şey yine olursa ne kadar severse sevsin gider…

Kova burcu erkeği kendisini sürekli geliştiren ve uyumlu kadınlardan hoşlanır. Gizemli kadınları çekici bulsa da bir süre sonra ondan da sıkılabilir. Onun aradığı‘’zihinsel’’ anlamda uyum sağlayacağı insandır. Bu nedenle ikizler burcu kadınları onlar için ideal partner olabilirler.

Aslan burcu kadını ile ilişkilerinde güç ve ego mücadeleleri olur. Kova burcu erkeği akrep burcu kadını ile tutkulu bir aşk yaşar ama, akrep kadının aşırı sahiplenici tavrı yüzünden zaman zaman sorun çıkabilir.

Terazi burcu kadınlarının uyumlu yapısını sever ve birliktelikleri uzun ömürlü olabilir.

Şu yazı da ilginizi çekebilir: Kova erkeğini etkilemenin ve elde etmenin yolları

Tags:askastrolojiburclarerkekevlilikiliskikovaburcu

Kova Burcu Erkeği Aşk

Kova Burcu Erkeği Aşk

NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?

Kova burcu erkeği istediklerinin yapılmasını, kendisine koşulsuz tapılmasını, tercihlerine ve isteklerine saygı duyulmasını, önemsenmeyi çok ister. Bu yüzden bir ilişkide tercih edecek partnerinin bu tutumla kendisine yaklaşmasını arzular. Eğer partneri ona uyum göstermezse, bu şekilde yaklaşmazsa ilişkisinde yapıcı olmaya kesinlikle çalışmayacaktır.

Var olan ilişkinin daha iyi bir boyuta taşınması yönünde kendisini yormayacaktır. Partneri uyumluysa ve istediklerini ona veriyorsa o ilişkide partnerini mutlu etmeye çabalar. Bir ilişkiye başlamadan önce bu özelliklerin partnerinde var olup olmadığına bakar. Böylece bir ilişkinin yaşanıp yaşanmayacağını belirler.

Kova burcu erkeği zaman içinde tercih ettiği partnerle yakınlaşmaya çalışır. Partnerinin asla ciddiyetten uzak davranmasını istemez. Olgun ve muahafazakar bir yapı içinde hareket etmesini ister.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER

Kıskanılmaktan hiç hoşlanmaz, bunu bir baskı olarak algılar ve tepkisini çok sert dile getirir. Onu sıkmadığınız sürece sizi üzmez, onu rahat bırakacak kadınlar, mutlu olmasını sağlar.

Aldatan ve sadakatsiz davranan kadınlardan hoşlanmaz. O sevdiği kişinin kendisine bağlı ve yaşadığı ilişkisi süresince sadık olmasından hoşlanır, aldatma eğilimi olan kadınlarla ilişkiye girmez. Onlarla birlikte olmaya çalışmaz, yalan söyleyen kadınları sevmez. Entrikadan uzak ve dürüst bir şekilde harkeet eden kişilerden daha çok hoşlanır. En çok manevi şeylere değer verir.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ

Zekice konuşur, göstereceği alternatiflerle ve önerilerle ilişkisinde partnerin hayranlığını kazanır. Olayları değerlendirme biçimine mantıksal açıdan yapar, sevgide ve saygıda kusur etmez. Partnerini her yönüyle dikkate alır, hatalarını olduğu gibi kabul eder. İlişkisinde paylaşımlarını sınırlandırmaz, sevmediği ortamlara girmez, anlaşmayacağını düşündüğü kişilerin yanında vakit geçirmez.

Dürüsttür, asla başkasına karşı sevdiklerini ve dostlarını hiçe saymaz. Partnerinin yanında olur, ona gerekli desteği vermeye çalışır. Yerine ve zamanına göre hareket etmesini bilir, nalayışlı davranıp herkese bu mantıkla yaklaşır. Göründüğünden daha fazla sinirlidir. Tepkilerini ne zaman göstereceğini kestirmek mümkün değildir. Sinirlendiğinde yatışması çok zordur. İlişkisinde bazı değerleri önemser ve önemsediği değerlerin ihlal etmesine fırsat tanımaz.

İDEAL SEVGİLİ KİM OLMALI?

Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: İlişkinizin kalıcı ve her konuda iyi gitmesini istiyorsanız Yay burcuyla ilişki kurmaya çalışmalısınız. Yay burcuyla uyum sorunu yaşamamanız ve kolay yönlendirmeniz onunla birlikte ilişkinizi uzun sürdürmenizi sağlayabilir. O yüzden yay burcundan biri ile uzun süreli bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Macera yaşayacağı burç: İkizler burcuyla hayatı ve yaşadığınız anı renkli, maceralı yaşayabilirsiniz. Özellikle İkizler burcunun değişime açık olması ve monoton bir ilişki içinde bulunmaması isteğinize cevap verebilir. Bu nedenle İkizler burcu partneriyle yaşayacağınız ilişkide hayatı macerayla dolu geçirmeniz söz konusu olabilir.

Aradığı cinsel partner: Zihinsel paylaşımların dışında cinsel anlamda Aslan burcuyla çok iyi bir eş olabilirsiniz. Birliktelik yaşamanızla cinsel anlamda birbirinize uygun olduğunuzu görebilirsiniz. Özellikle Aslan burcunun cinsel isteğinin yüksek olması mutlu edileceğinizi gösteriyor.

Kova Burcu Erkeği Aşk. Kova Burcu erkeğinin aşk hayatı. Kova Burcu erkeği nasıl aşık edilir?

Kova Burcu Bur&#; Uyumu; Bur&#;ların Aşk Uyumu ve &#;zellikleri

Kova Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçla Uyumludur?

Kova burcunu tanımlamak her zaman kolay değildir. Farklılığını karşısındaki kişiye hissettirmek onun için zor olsa da, insanlar garip bir şekilde Kova'nın etkisinde kalırlar. Özgürlüğünden asla vazgeçmeyen Kova'lar için her şey söylenebilir, fakat asla dürüstlüğünden şüphe edilemez. Yaşamın bilgi ve deneyim olduğunun bilinciyle, kararlı ve inatçı bir şekilde her konuda iyi bir öğrencidirler. Gençlik çağlarındaki deneyimleriyle, ileri yaşlarında oldukça birikimli bir kişi olurlar. İşte, Kova'ların anlaştığı kişiler.

Hangi Burçlar Birbiriyle Uyumlu?

Burç Uyum Analizi ; Burç Uyum Tablosu - Burç Uyumu Evlilik; Burç Uyumu Arkadaşlık - Burç Uyumları İlişki - Uyumlu Burçlar Listesi

Kova Burcu Erkekleri Özellikleri Nelerdir?

Zeki ve akıllı kişilerdir. Yaşamı asla şakaya almazlar. Olayları akıllıca değerlendirdikleri için anlaşılması zor kişilerdir. Ne yapacakları ve nerede olacaklarını kestirmeleri çok zordur. Hiç kimsenin düşünmediği olayları yaşadıkları için de, çevreleriyle aralarında görünmez bir perde oluşfunduszeue.infoşama pratik bakarlar. Bulundukları ortamın çok ilerisinde düşünürler. Çevrelerinde beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir. Olayları gerektiğinden daha hafife alıp, panik olmadıkları için, diplomatik yaklaşımlar geliştirerek, kestirmeden sonuca ulaşırlar. İşler iyi giderken, her şey kontrolleri altındadır. Hayatlarında çelişkiye neden olan insanları görmezlikten gelirler. Cesaret ve rahatlıkları, bazen çizmeyi aşan sorunlara neden olur. Oyuncu yetenekleri çok gelişmiş olduğu için, bazen toplum karşısında da rol yapabilirler. Öğrenme kabiliyetleri çok yüksektir. Mükemmeliyetçi yapılarından dolayı, sert bir görünüm sergileseler de, zevkine ve konforuna düşkündürler. Temkinli, sağlamcı hatta kuşkucu yapıları onların başarıya gitmesindeki en büyük etkendir. Ayrıntılara çok önem verirler fakat yaşadıkları duygusal kırıklıkları belli etmezler. Çocuklarla arası daima iyidir ve onlara anlatacak çok şeyleri vardır. Elektroniğe olan merakı nedeniyle elinde, çevresini oyalayacak verileri vardır. Bazen garip bir yalnızlık duygusuna kapıldıkları için, onları hoş görmek gerekir. Bu duygu geçtiği zaman, tekrar size dönecektir. İyi bir baba olmasına rağmen çocuklarının ayaklarını sağlam basması için, çoğu kez onların tek başlarına karar vermelerini ister.

Kova Burcu Kadınları Özellikleri Nelerdir?

Özgürlükleri için savaş verirken en güzel aşkları yaşar ve evlilik dönemeçlerinden hızla geçerken, geride kalanları umursamazlar. Dost yanlısı yapılarıyla çevreleri öylesine kalabalıktır ki bazen aşkla dostluğu birbirine karıştırır ve en sonunda, onları okul yıllarından tanıyan biri ile sürpriz bir evlilik yaparlar. Sonuç, genellikle yanlış bir karar ve boşanma ile sonuçlanan bir birlikteliktir. Yine de bu kadar ümitsiz değil tabii. Onlar aslında değişen ve yine de aynı kalabilen ender kişilerdir. Bir Kova kadınıyla yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir. Anne olmayı pek beceremezler. Çocuklarına daha küçük yaşlarda büyük gibi davrandıkları için, onların yeteneklerini çabuk keşfeder ve bir abla gibi onlarla ilgilenirler. Çocukları, Kova annelerini çok sever ve onların her anlattığı şeyi ilgiyle dinlerler. Yaşamın her türlü sürprizine açık kişilerdir. Konuşma tarzı pratik ve direkt olup zaman kaybetmekten hoşlanmazlar. İyi bir eğitim almış ve bilgisini yerinde kullanan bir kişiliğe sahipse yaşamı oldukça keyifli algılarlar. Akademik kariyer yapmaya müsait bir zihin kapasiteleri vardır. Aşk yaşantısı karışık fakat isteklerinde sabittirler. Günün değişen koşullarına hızlı bir şekilde uyum sağlarlar ve zevklerinde değişimler onları zorlamaz. Gerçek dostlarından asla vazgeçmezler. Çocukluk anılarına bağlı ve hala bazı küçük eşyalarını korumakta ısrarcıdırlar.

via GIPHY

Hangi Burç Hangi Burçla Anlaşır?

Evlilikte Burç Uyumu - Aşkta Uyumlu Burçlar;Birbiriyle Uyumlu Burçlar - En İyi Anlaşan Burç Çiftleri - Burçların Anlaştığı Burçlar

Kova-Koç Burç Uyumu

Çekici, cana yakın ve sevimli Koç'lar, Kova'ların her zaman ilgisini çekerler. İçlerindeki macera duygusunu en iyi şekilde Koç'lar ortaya çıkarır. Ortak konuları bir hayli fazladır. İkisinin de sosyal hayatları hareketli olacak ve birlikte zamanın farkında bile olamayacaklardır. Yalnız bu beraberlikte Koç, Kova'ya göre daha kıskanç ve sahiplenicidir. Özgürlüğüne düşkün Kova'lar bu durumdan rahatsız olsalar da, bir yanlarındaki tutuculukla bu kızgınlıklarını dengeler ve ilişkiyi her anlamda yürütürler.

Kova-Boğa Burç Uyumu

Kova'ların yeniliklere ve değişikliklere olan merakı, tutucu Boğa'lara ters gelebilir. Bilgi küpü olan Boğa'ların, Kova'lara anlatacağı ve aktaracağı çok şey vardır. Kova'ların yaşamda her zaman aradıkları güven sığınaklarını, onlara Boğa'lar güçlü bir şekilde hissettirirler. Fakat, Kova'ların yaşama muzip bakan yanları, Boğa'lara ters gelebilir. Yaşamı komik yönünden alan Kova'larla, hayatı ciddiye alan Boğa'ların bir arada olması öylesine güçtür ki, asla bir araya gelmemek üzere bir gün ansızın koparlar.

Kova-İkizler Burç Uyumu

Baştan başa serüven dolu bir beraberlik. Akıllı ve cin gibi zeki olan İkizler' in, en az kendisi kadar farklı biriyle karşılaşması başlı başına olaydır. Bu beraberlikte, geçmişte yaşadıklarını silerler ve sadece kendilerini yaşarlar. Fakat, zaman içinde bazı sürtüşmeleri de olabilir. Kova'nın içsel duyguları derindir ve yüzeysellikten nefret ederler. Aslında, İkizler'in değişen ruh halleri onlara yabancı değildir. Yapacakları tek şey biraz sabırlı olup, beklemektir. Gelecek onlardan yana olacak ve her şey istedikleri gibi gelişecek.

Kova- Yengeç Burç Uyumu

Duygu yüklü, içine kapanık bir Yengeç, Kova'nın yanında ne yapar, diye düşünebilirsiniz. Öyle ya! Biri ille de 'özgürlük' derken, diğeri kısıtlı ve kuşatılmış yaşama 'hayır' demez. Fakat, Satürn ağırlıklı Kova, haksız bir şekilde gözden kaçan bir özelliğe sahiptir; her zaman geleneklere saygı gösteren, gizemli ve kapalı tarafları vardır. Yengeç'le bütünleştirdikleri bu yarıları, bazılarını şaşırtsa da onlar hallerinden memnundur. Bu beraberlik uzun ömürlü bir ilişki olmasa da, yaşandığı sürece her ikisi de mutludur.

Kova-Aslan Burç Uyumu

İşte, birbirlerine zıt iki kişi. Yönetmeyi seven Aslan, Kova'nın çekiciliğine kapıldığı anda, onu elde etmenin yollarını arar. Gizemli ve özgürlükçü bir insanla belki de hiç karşılaşmamıştır. Kova'nın ise sessiz inadı vardır. Aslan ne yaparsa yapsın, Kova'nın gözüne girmenin çok güç olacağının farkına varacaktır. Fakat, kafasına bir kere takmıştır. Kova, umursamaz tavırlarıyla onu büyülemeye devam ederken, aralarında oyuna benzeyen çekişmeli bir aşk başlar. Aşklarının devamlılıkları da karşılıklı tavizlerine bağlıdır.

Kova-Başak Burç Uyumu

Neşeli, canlı ve yeniliklere düşkün bir Kova için, Başak oldukça titizdir. Kova'lar, kendi kuralları içinde yaşayan Başak'lardan görür görmez etkilenirlerken, onların parlak ve ilginç zekalarına doğru sürüklendiklerini hissederler. Yine Başak'lar sayesinde temeli sağlam dostluklar kurabilirler. Kova'ların genellikle, bulundukları yer ve zamandan daha ötelerde bir yerlerdeki gizemli görünüşleri de, Başak'ları etkiler. Birlikte çok eğlenirler. Hareketli Kova'ların bu ilişkiden bıkmaları nedeniyle beraberlikleri bitebilir.

Kova-Terazi Burç Uyumu

Kova'nın kendine özgü çılgınlıkları, Terazi'nin müthiş ilgisini çeker ve ideal bir çift oluştururlar. Çekici ve cana yakın Terazi'nin zarafeti dillere destandır. Duygu ve romantizm yaşamının büyük bir bölümünü kaplar. Sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanan ve oldukça özverili olan Terazi'ler, Kova'lara en iyi eşlik edecek kişilerdir. Bu beraberliğin en güzel yönlerinden biri de, her ikisinin de özgürlüklerine düşkün olmaları ve yaratıcılıklarında sınır tanımamalarıdır. Uzun vadede ilişkileri mükemmel bir tablo oluşturur.

Kova-Akrep Burç Uyumu

Hava grubunun yeniliklere ve değişikliklere düşkün kişisi olan Kova'lar, Akrep'in zıddıdır. Ne kadar iyi niyetli davransalar da, sürekli birbirlerine aykırı düşerler. Yüksek zekaları ve algılama güçleri onları birbirine çeker. Birbirlerinden garip bir şekilde ürkerler ve davranışları saygı çerçevesindedir. Maddi konularda biraz da Akrep'in baskınlığı yüzünden oluşturdukları ortak paydalar, onların ilişkilerini güçlendirir. Zamanla aralarındaki tezatları yenebilirlerse, yaşam boyunca bir beraberlik paylaşabilirler.

Kova-Yay Burç Uyumu

Her yönüyle eğlenceli bir beraberlik gibi görünse de, olay o kadar basit değildir. Özgürlüklerine düşkün, değişimleri seven bu ikilide kafaca uyuştukları çok fazla parametre vardır. Yaşam hızları tepki oluştursa da, bu ikili hiçbir şeye aldırmaksızın yeni keşifler peşinde koşmaya devam eder. Nefes, nefese bir beraberlik sergilerken, yaşamla oyun oynarlar. Parasal konulara pek değer vermeyen Yay'lar, Kova'ların bazen ortaya çıkan maddeci yönlerini gördükçe bir adım geriye çekilirler. Fakat güçlü mantıkları ile bu beraberliği sürdürürler.

Kova-Oğlak Burç Uyumu

Analiz edilmesi zor bir beraberliktir. Emin adımlarla ilerleyen ve yaşama ciddi bakan Oğlak ile dünyayı yaşanacak en iyi yer yapmayı amaçlayan Kova'ların ortak noktaları çok azdır. Oğlak, konu ne olursa olsun Kova'ların daha gayretli ve ciddi olmasını isterken, Kova'lar da onu anlamak konusunda güçlük çekerler. Ortak beraberlikleri için bir hayli desteğe ihtiyacı olan Oğlak, bu ilgiyi Kova'dan bir türlü göremez. Kova'nın çevresiyle olan iletişimlerini anlayışla karşılayamazken, gelecek vaat etmeyen bir beraberlik sergilerler.

Kova-Kova Burç Uyumu

Neşe, hareket, akılcılık ve yenilik; ne isterseniz bu beraberlikte vardır. Yaşanan her gün yenilikler dilerler fakat her şeyden çabuk bıkarlar. Ani fevri davranışlarla, sık sık birbirlerine düşerler. Fakat, olayların komik yönlerini görerek canlarını sıkmazlar. Aşkta havai olan bu ikilinin sorumsuz davranışları nedeniyle, sürtüşmeler eksik olmaz. Birbirlerine hesap vermekten hoşlanmayan bu çiftin ilişkisi rüzgarda kalan bir mum gibidir. Zamanla kendilerini olgunlaştırabilirlerse, uzun ömürlü bir beraberlik sağlayabilirler.

Kova-Balık Burç Uyumu

Bu beraberlik çok fazla iyi sayılmasa da, kötü bir ilişki de değildir. Balık'ın yaratıcılığı, Kova'ya ilginç gelebilir. Fakat, bu ilgi sürekli olamaz. Kesintisiz bir arayış içinde olan Kova'ların bu davranışlarına, Balık'lar bir anlam veremezler. Balık, aradığı her şeyi Kova'da bulduğu halde, bir türlü kendini ona sevdirememiştir. Kuşkucu Kova'ları tatmin etmek kolay olmadığı için, sürekli inişler-çıkışlar yaşayan bu beraberlik, uzun dönemde kendini yok etmeye mahkumdur.

Kova Burcu Ayrılığı Nasıl Yaşar?

Siz özgürlüğünüze öylesine tutkunsunuz ki ayrılığın verdiği üzüntüye rağmen, rahatlamanın keyfini yaşarsınız. Artık hiç kimse size "Nerede kaldın?" demeyecektir. Üstelik, artık eski arkadaşlarınızla istediğiniz gibi görüşebilecek, gece yarılarına kadar gezip dolaşabileceksiniz. Siz kendinizi bir insan değil, bir sembol olarak görürsünüz. Bir zamanlar sevmiş ve sevilmiştiniz. Belki de, hayatınızı istediğiniz gibi yaşamıştınız. Geçmiş geride kalmıştır ve daha yaşanacak başka aşklar sizi beklemektedir. Ayrılığa bakma şekliniz yaşamınızı kolaylaştırırken, olumsuzluklardan çok çabuk sıyrılırsınız. Bu dünyada yapacak birçok işiniz varken, oturup biten bir aşkı düşünmek kadar sizi engelleyecek bir şey yoktur. Çünkü, yaşamda koşarak ilerliyorsunuz.


Oğlak Burcu Aşk Uyumu; Oğlak Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Balık Burcu Aşk Uyumu; Balık Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yay Burcu Aşk Uyumu; Yay Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Akrep Burcu Aşk Uyumu; Akrep Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Etiketler: Kova Burcu Hangi Bur&#;larla Uyumludur?,Kova Burcu Aşk Uyumu,Bur&#;,bur&#;lar,Bur&#; Aşk,Bur&#; İlişki

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası