suslu korkuluk oyunculari / Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Süslü Korkuluk'un adı değişti! Yeni ismi bakın ne oldu

Suslu Korkuluk Oyunculari

suslu korkuluk oyunculari

Süslü Korkuluk konusu nedir? Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

TV8 ekranlarında yılında yayınlanacak olan başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin tanıtımının yayınlanması sonrasında yeni diziyle ilgili detayları öğrenmek isteyen diziseverler "Süslü Korkuluk konusu nedir, oyuncuları kimler?" şeklindeki araştırmalarını sürdürüyor. Merak konusu olan Süslü Korkuluk konusu nedir, oyuncuları kimler? Sorularının yanıtları ve tüm bilgiler.

Süslü Korkuluk konusu nedir? Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi oyuncuları kimler?
Süslü Korkuluk konusu nedir? Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi oyuncuları kimler?
Süslü Korkuluk konusu nedir? Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi oyuncuları kimler?
Süslü Korkuluk konusu nedir? Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi oyuncuları kimler?
SON DAKİKA

Çağatay Ulusoy başrollü &#;Süslü Korkuluk&#; dizisinin adı değişti: Yeni başrol Şifanur Gül oldu

DUVAR - Oyuncu Ça&#;atay Ulusoy ba&#;rolünde oldu&#;u, eski ad&#;yla "Süslü Korkuluk" yeni ad&#;yla ise "Terzi" dizisinin çekimleri devam ediyor. Cem Karc&#;’n&#;n yönetti&#;i dizide Ulusoy'a e&#;lik edecek olan isim, son olarak Ça&#;an Irmak’&#;n “Yarat&#;lan” adl&#; dizisinin ana kadrosunda olan oyuncu &#;ifanur Gül oldu.

Tv'den Birsen Altunta&#;'&#;n haberine göre, Ça&#;atay Ulusoy dizide “Peyami” adl&#; bir terziye hayat verecek. &#;ifanur Gül ise, Peyami’nin gelinlik dikti&#;i ve a&#;&#;k oldu&#;u Esvet rolünü canland&#;racak. 

TV8’de ekrana gelmesi planlanan dizinin yap&#;m &#;irketi OGM Pictures’&#;n ortaklar&#; Onur Güvenatam ile Tv8’in patronu Acun Il&#;cal&#;’yla aras&#;ndaki anla&#;ma bozulmu&#;, anla&#;man&#;n bozulmas&#;n&#;n ard&#;ndan Güvenatam, Netflix'le anla&#;m&#;&#;t&#;. Daha sonra dizi, Netflix’e sat&#;l&#;nca da anla&#;mas&#; sadece televizyon projesini kapsayan ba&#;rol oyuncusu Alina Boz diziden ayr&#;lm&#;&#;t&#;.

Alina Boz'un yerine gelen oyuncu Esra Bilgiç'in ise yap&#;m &#;irketiyle sözle&#;me &#;artlar&#; konusunda anla&#;amad&#;&#;&#; iddialar&#;yla diziden ayr&#;ld&#;&#;&#; belirtilmi&#;ti. 

 

Peyami’nin gelinlik dikti&#;i ve a&#;&#;k oldu&#;u Esvet rolünü canland&#;racak oyuncu için ise uzun zamand&#;r görü&#;meler sürüyordu. Salih Bademci, Olgun &#;im&#;ek, Ece Sükan ve Engin &#;enkan gibi ünlü isimleri bulu&#;turan dizinin ba&#;rol kad&#;n y&#;ld&#;z&#; belli oldu.

 

Süslü Korkuluk Dizisi ve Oyuncuları

Süslü Korkuluk adındaki bu dizide başrol oyuncusu olarak Çağatay Ulusoy yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak Süslü Korkuluk Dizisinin Konusu Nedir? Çağatay Ulusoy dizide başrolü hangi partnerle paylaşacak? Süslü Korkuluk Oyuncuları Kimler? İşte tüm merak edilenler

ÇAĞATAY ULUSOY SENARYOYU BEĞENMEDİ! 

Medcezir, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Yeşilçam, Kağıttan Hayatlar, Delibal, içerde gibi başarılı yapılarda oyunculuğunu konuşturan Çağatay Ulusoy’un proje içine sinmedi. Ünlü oyuncunun isteği üzerine dizinin adı ve senaryosu değiştirildi. OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği Yalı Çapkını adlı dizi TV8 ’de ekrana gelmesi planlanıyorken, ani bir kararla senaryonun yeniden yazılması kararı alındı. Adı ve senaryosu değişen dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın henüz diğer oyuncular hakkında bir açıklama yapmadığı ilerleyen günlerde oyuncuların kim olduğunun netlik kazanacağı söyleniyor.     

ÇAĞATAY ULUSOY’UN BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ NE OLACAK? 

       Çağatay Ulusoy’un Yalı Çapkını dizisinden alacağı ücret bölüm başı bin TL olacağı iddia edilmişti. Dizinin değişmesi ve senaryonun tekrar yazılması gibi kararların ardından oyuncunun alacağı ücret  henüz   netlik kazanmadı.  

SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?  

Süslü Korkuluk Dizisinin konusu şimdilik belli değil. Eski adı Yalı Çapkını olan dizinin senaryosu değiştirilmişti. Ekibin toparlanıp tekrar farklı bir senaryo yazdığı biliniyor.         

SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Çağatay Ulusoy ’un başrolünde oynayacağı Süslü Korkuluk Dizisi'nde partnerinin Neslihan Atagül ya da Özge Gürel olacağı iddia edilse de henüz kesin bir isim söylenmedi. Dizide rol alacak diğer oyuncuların kim olacağı hakkındaki görüşmeler devam ediyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy yılında İstanbul’da doğdu. 31 yaşındaki ünlü oyuncu 1,84 metre boyunda ve 81 kilodadır. Galatasaray taraftarı olan oyuncu terazi burcudur. Babası aslen Bulgaristan asıllı olup anne tarafı Boşnak kökenlidir. Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesindeki lisans eğimini Orman Fakültesinde Sulama Sistemleri üzerine tamamladı. yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. İlk dizisi Adını Feriha Koydum'da ekranlarda Emir Sarrafoğlu olarak tanınmış ve oyunculukta kendini kanıtlamıştır

Haber ajanslarından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan yayınlanır. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

\n

Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu \"Süslü Korkuluk\"  dizisinin adı \"Terzi\" oldu. Dizinin yeni başrol kadın oyuncusu Şifanur Gül olarak açıklandı.

\n

Cem Karcı’nın yönettiği dizide Ulusoy'a eşlik edecek olan isim, son olarak Çağan Irmak’ın “Yaratılan” adlı dizisinin ana kadrosunda olan oyuncu Şifanur Gül oldu.

\n

Tv'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çağatay Ulusoy dizide “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek. Şifanur Gül ise, Peyami’nin gelinlik diktiği ve aşık olduğu Esvet rolünü canlandıracak.

\n

TV8’de ekrana gelmesi planlanan dizinin yapım şirketi OGM Pictures’ın ortakları Onur Güvenatam ile Tv8’in patronu Acun Ilıcalı’yla arasındaki anlaşma bozulmuş, anlaşmanın bozulmasının ardından Güvenatam, Netflix'le anlaşmıştı. Daha sonra dizi, Netflix’e satılınca da anlaşması sadece televizyon projesini kapsayan başrol oyuncusu Alina Boz diziden ayrılmıştı.

\n

Alina Boz'un yerine gelen oyuncu Esra Bilgiç'in ise yapım şirketiyle sözleşme şartları konusunda anlaşamadığı iddialarıyla diziden ayrıldığı belirtilmişti.

\n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası