derece ve kademeye göre öğretmen maaşları / Memur Maaş Hesaplama - 1 - Lisans Mezunu Öğretmen Maaşı - funduszeue.info

Derece Ve Kademeye Göre Öğretmen Maaşları

derece ve kademeye göre öğretmen maaşları

Yüzde 30 zamlı (8/////////4)

Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enfalyon rakamlarını açıkladı. Bu oranlara göre memur ve emekli zamları açıklandı. Erdoğan milyonlarca kişinin merakla beklediği memur zam oranının yüzde 25 olduğunu açıklamıştı. Peki kademe ve dereceye göre öğretmen maaşı ne kadar oldu? Erdoğan " enflasyon oranına göre ocak ayından itibaren geçerli yılın ilk yarısını kapsayan maaş artış oranı yüzde 16,48; SSK ve Bağ-kur emeklilerinde ise olarak çıkmıştır. Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" diye konuşmuştu. Ancak memurların zam oranı yüzde 30 olarak yukaru yönlü revize edildi. Memurlar gibi öğretmen maaşları da yılı Ocak-Haziran döneminde yüzde 30 zamlı ödenecek.

kademe ve dereceye göre öğretmen maaşı

Erdoğan memur maaşlarına yapılan zam oranının yüzde 30 olduğunu duyurdu. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan "Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık En düşük emekli maaş tutarını 3 bin liradan 5 bin liraya çıkartıyoruz." dedi. Yeni orana göre kademe ve dereceye göre öğretmen zamlı maaşları da yeniden hesaplandı.

Yüzde 30 zamlı (8/////////4)

Öğretmen maaşları kademe ve dereceye göre farklılık gösteriyor. Ayrıca yılında Öğetmenlik Meslek Kaanunu ile birlikte uzman öğretmen ve başöğretmen unvanına sahip olanlar maaş farkı da alacak. İşte yüzde 30 zamlı öğretmen maaşları,,,

8'e 1 öğretmen maaşı

Yüzde 30 zam: TL

4'e 1 öğretmen maaşı

Yüzde 30 zam: 15 bin TL

Uzman öğretmen 1/4 maaşı

Yüzde 30 zam: 17 bin TL

En düşük memur maşı ne kadar?

Eğer yüzde 30 zam ile en düşük memur maaşı 11 bin TL olacak.

En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?

Yüzde 30 zamla birlikte en düşük emekli maaşı TL'ye çıktı.

Kademe kademe öğretmen zamlı maaşı kaç TL?

yılı yüzde 30'luk memur zamlarının ardından oluşan kademe ve dereceye göre maaşlar şöyle oldu;

1/4 25 yıl+:  TL

2/3 21 yıl:  TL

3/3 19 yıl:  TL

4/3 16 yıl:  TL

5/3 14 yıl:  TL

6/3 11 yıl:  TL

7/3 8 yıl:  TL

8/3 5 yıl: TL

NOT: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanına sahip olanlar yukarıda belirtilen rakamlara ek ödeme alacaktır. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklamasında "Öğretmenlerimiz, uzman öğretmen olduklarında maaşlarında yılında yaklaşık lira, başöğretmen olduklarında ise yaklaşık lira artış olacaktır." demişti. 

Derecelerine göre öğretmen maaşları ! (%30) Kademe kademe öğretmen maaşları ne kadar oldu? Derece derece öğretmen maaşları!

Kademelerine göre öğretmen maaşları belli oldu mu? öğretmen maaşı kademeye göre ne kadar, kaç TL oldu merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği maaş zam oranını açıkladı. Peki, Derece derece öğretmen maaşları ne kadar oldu? Kademe kademe öğretmen maaşları açıklandı mı? İşte, derecelerine göre öğretmen maaşları hakkında detaylar!

DERECELERİNE GÖRE ÖĞRETMEN MAAŞLARI BELLİ OLDU MU?

Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta toplam yüzde , SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise yüzde zam almaya hak kazandı. Ancak bu oranların üstüne refah payı da eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emeklilerin maaş zammının yüzde 25 olacağını müjdelerken, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamayla yüzde 25'lik maaş artışının yüzde 30'a yükseltildiğini duyurdu.

1/4 kademeli mevcut öğretmen maaşı 12 bin TL idi. 1/4 kademeli mevcut öğretmen maaşına yılı için 3 bin TL zam yapıldı ve yeni maaş 15 bin TL oldu.*

(*) Öğretmen maaşları derecelere göre değişiklik göstermektedir.

Uzman öğretmen maaşı (Derece 1/4) 12 bin TL idi. yılında yeni zamla birlikte 18 bin TL olması bekleniyor.

UZMAN ÖĞRETMEN MAAŞ FARKI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, uzman öğretmen ve başöğretmenlerin yılında alacağı maaş farkını şu sözlerle açıklamıştı:

"Öğretmenlerimiz, uzman öğretmen olduklarında maaşlarında yılında yaklaşık lira, başöğretmen olduklarında ise yaklaşık lira artış olacaktır."

İşte yeni zamlı memur maaşları:

ÖĞRETMEN

Öğretmen: Önceki maaş 12 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 15 bin TL

UZMAN ÖĞRETMEN

Uzman öğretmen: Önceki maaş 12 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 18 bin TL

POLİS MEMURU

Polis memuru: Önceki maaş 13 bin (Derece 8/1)

Zamlı maaş: 18 bin TL

UZMAN DOKTOR

Uzman doktor: Önceki maaş 18 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 24 bin TL

HEMŞİRE

Hemşire (Üniversite mezunu): Önceki maaş 11 bin (Derece 5/1)

Zamlı maaş: 15 bin TL

AVUKAT

Avukat: Önceki maaş 15 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 19 bin TL

MÜHENDİS

Mühendis: Önceki maaş 16 bin (derece 1/4)

Zamlı maaş: 21 bin TL

TEKNİSYEN

Teknisyen (Lise mezunu): Önceki maaş 10 bin (Derece 11/1)

Zamlı maaş: 13 bin TL

BAŞKOMİSER

Başkomiser: Önceki maaş 15 bin TL (Derece 3/1)

Zamlı maaş: 20 bin TL

KAYMAKAM

Kaymakam 1. sınıf: Önceki maaş 27 bin TL (Derece1/4)

Zamlı maaş: 35 bin TL

VAİZ

Vaiz: Önceki maaş 12 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 16 bin TL

PROFESÖR

Profesör: Önceki maaş 25 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 33 bin 57 TL

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

Araştırma Görevlisi: Önceki maaş 15 bin TL (Derece 7/1)

Zamlı maaş: 20 bin TL

GENEL MÜDÜR

Genel Müdür: Önceki maaş 29 bin (Derece 1/4)

Zamlı maaş: 38 bin TL

ŞUBE MÜDÜRÜ

Şube Müdürü (Üniversite Mezunu): Önceki maaş 15 bin (Derece1/4)

Zamlı maaş: 20 bin TL

GündemEkonomiHaberler

Yeni öğretmen maaşları ne kadar olacak, en düşük- en yüksek öğretmen maaşları kaç TL arttı?

Öğretmen maaş zammı için tahminler gelmeye devam ediyor. Ocak ayında netleşecek Aralık enflasyonunun ardından polisinden öğretmenine milyonlarca meslekte yeni zamlı maaşlar netleşmiş olacak. Yeni yılın belirlenen ilk zammı asgari ücret olurken bu açıklama sonrası Türkiye'nin gözü yeni öğretmen maaşlarında.. Peki, kadrolu, ücretli, sözleşmeli öğretmen maaşları yüzde kaç artacak, kaç TL olacak?

ÖĞRETMEN MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Ücretli, sözleşmeli, kadrolu olmak üzere öğretmen maaşları unvana ve görev yapılan yıla göre değişiklik gösteriyor.

TÜİK tarafından açıklanan Kasım ayı enflasyonu aylık bazda 2,88 oranında artış gösterirken yıllık enflasyon ise oldu. Aralık ayı enflasyon rakamları hariç 5 aylık enflasyon farkı toplam oldu.

SÖZLEŞMELİ, KADROLU VE ÜCRETLİ ÖĞRETMEN MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte 1/8 öğretmen maaşı ve 4/b sözleşmeli öğretmen maaşları; sözleşmeli, kadrolu ve ücretli olarak 3 farklı kategoride belirlenecek.

1/4 derecesinde görev yapan Öğretmen Maaşının şimdiki enflasyon farkına göre Ocak ayında 14 bin TL’ye yükselmesi bekleniyor. Aralık ayında açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından öğretmenlerin alacağı zam oranları netleşecek.

EN DÜŞÜK- EN YÜKSEK ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Olası zam senaryoları şu şekildedir: Öğretmenlerin şu anki maaşları 12 bin TL'dir (Derece 1/4). Öğretmen maaşları 'te yüzde 20 zam gelirse 14 bin TL, yüzde 30 zam gelirse 15 bin TL, yüzde 40 zam gelirse 17 bin TL olacak.

Netlik kazandığında haberimizde yer alacak.

En Düşük Öğretmen Maaşı Ne Kadar?

Temmuz zammında sonra en düşük öğretmen maaşı TL ile 9 bin TL arasında farklılık göstermektedir.

En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar?

Memurlara yapılan zam sonrası öğretmen maaşlarında da artışa gidildi. En yüksek öğretmen maaşı 11 bin TL oldu. Ancak bu oran kişinin eş çocuk durumuna göre 12 bin TL'ye kadar yükselebilmektedir.

DERECELERİNE GÖRE YENİ ÖĞRETMEN MAAŞLARI

İşte olası zam senaryoları..

Öğretmen: Şu anki maaş 12 bin (Derece 1/4)

Yüzde 20 zam: 14 bin TL

Yüzde 30 zam: 15 bin TL

Yüzde 40 zam: 17 bin TL

Temmuz ayında gelen zamlarla birlikte kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin maaşı da belli oldu. Derecelerine göre öğretmen maaşları;

1/4 25+: TL

1/4 TL

1/3 TL

1/2 TL

1/1 TL

2/3 TL

2/2 TL

2/1 TL

3/3 TL

3/2 TL

3/1 TL

4/3 TL

4/2 TL

4/1 TL

5/3 TL

5/2 TL

5/1 TL

6. Derece öğretmen maaşı

6/3 TL

6/2 TL

6/1 9: TL

7. Derece öğretmen maaşı

7/3 8: TL

7/2 7: TL

7/1 6: TL

8. Derece öğretmen maaşı

8/3 5: TL

8/2 4: TL

8/1 3: TL

UZMAN ÖĞRETMEN VE BAŞÖĞRETMEN MAAŞ FARKI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, uzman öğretmen ve başöğretmen derecesine geçen öğretmenlere ilişkin yaptığı açıklamada; uzman öğretmen maaşlarına lira, başöğretmen maaşlarına ise yaklaşık olarak lira artış yapılacağını açıkladı.

ARALIK AYI ENFLASYONU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Her ay başında, bir önceki aya ait enflasyon oranları açıklanıyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının, 2 Ocak Pazartesi günü TÜİK tarafından saat 'da açıklanması bekleniyor.

Polis, hemşire, öğretmen, imam, bekçi maaşları 'te ne kadar oldu? Memur maaşı zam oranları
Polis, hemşire, öğretmen, imam, bekçi maaşları 'te ne kadar oldu? Memur maaşı zam oranları

memur maaş zammında son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Asgari ücretin açıklanmasının akabinde gözler memur zammına çevrildi. Ocak ayında polis, öğretmen, bekçi, hemşire, imam gibi memurlara da zam yapılacak. TÜİK Aralık ayı enflasyon rakamının açıklanması ile memur maaş zammı ortaya çıkıyor. Peki, yeni memur zammı belli oldu mu? polis, öğretmen, hemşire, bekçi, imam maaşları ne kadar olacak? İşte konuya ilişkin ayrıntılar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası