dergi kapağı arkası / TIME BTS SPECIAL Edition Dergi Kapağı | funduszeue.info

Dergi Kapağı Arkası

dergi kapağı arkası

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama ile çok ki&#;iye ula&#;

&#;nternet ortam&#;nda yapt&#;&#;&#;m ara&#;t&#;rmalar sonucunda buldu&#;um dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama program&#; funduszeue.info sayesinde hem kendi online dergimi ç&#;karmaya ba&#;lad&#;m hem de Gamze ile birlikte ba&#;latt&#;&#;&#;m&#;z küçük çapl&#; giri&#;imimize özel bir online dergi yay&#;nlamaya ba&#;lad&#;k. Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamak ve dijital dergi düzenlemek isteyenler için, çok kolay ve ücretsiz olan, YUMPU Publishing‚u tavsiye ediyorum.

Kullan&#;m&#; kolay, ücretsiz ve h&#;zl&#; olan bu e dergi haz&#;rlama arac&#; hayat&#;m&#;zda yepyeni bir sayfa açmam&#;za sebep oldu. &#;lk say&#;lara gelen övgüler de ele&#;tiriler de bizim için &#;ahane bir motivasyon kayna&#;&#;na dönü&#;tü. Gamze’yle dü&#;ündük ta&#;&#;nd&#;k, markam&#;z için yaratt&#;&#;&#;m&#;z online dergiyi daha farkl&#; ve özel bir hale getirmek için tasar&#;mc&#; bir arkada&#;&#;m&#;za dan&#;&#;ma karar&#; ald&#;k.

Arkada&#;&#;m&#;z&#;n özellikle dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusunda bize yeni fikirler verebilece&#;ini dü&#;ündük. Bir de dergideki sayfalar&#; nas&#;l daha göz al&#;c&#;, çekici ve okunakl&#; bir hale getiririz, okuyucular&#; yormadan içeri&#;i tüketirken ald&#;klar&#; keyfi nas&#;l art&#;rabiliriz diye enine boyuna dü&#;ünmeye karar verdik.

Uzun bir süre farkl&#; ayl&#;k dergilerde editör olarak çal&#;&#;m&#;&#; biri olarak gözlerimle &#;ahit oldu&#;um bir &#;ey vard&#;. Derginin sat&#;&#; oranlar&#;n&#; takip ederken, kapa&#;&#;n daha dikkat çekici, yarat&#;c&#; ve renkli oldu&#;u, gündemle daha uyumlu oldu&#;u zamanlarda derginin sat&#;&#;lar&#;nda di&#;er aylara oranla yükseli&#;lerin oldu&#;unu fark etmi&#;tik.

O zamanlarda dikkatimi çeken bu önemli ayr&#;nt&#;y&#; Gamze’yle birlikte yaratma a&#;amas&#;nda oldu&#;umuz markam&#;z&#;n dergisinin ikinci say&#;s&#;nda uygulamaya karar verdim.

Birinci say&#;ya göre daha renkli, göz al&#;c&#; ve canl&#; bir dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamak istedik.

Tasar&#;mc&#; bir arkada&#;&#;m&#;zla dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusunda fikir al&#;&#;veri&#;i yapmak için bir araya geldik.

Arkada&#;&#;m&#;z dergimizin ilk say&#;s&#;na göz att&#;ktan sonra ya&#;ad&#;&#;&#; deneyimden etkilenmi&#; bir &#;ekilde bu online dergiyi nas&#;l olu&#;turdu&#;umuzu sordu. Ona pek çok dergi haz&#;rlama program&#;n&#; deneyip hayal k&#;r&#;kl&#;&#;&#; ya&#;ad&#;ktan sonra buldu&#;um YUMPU Publishing‚dan bahsettim.

Platformun 20 milyondan fazla dergi örnekleri olu&#;turulan içeriklerin milyonlarca okuyucuya eri&#;ti&#;inden bahsetmeyi de unutmad&#;m tabii. Sanattan modaya, seyahatten teknolojiye farkl&#; dallarda milyonlarca sayfa içerik fonksiyonel tasar&#;mlar&#;yla dünyan&#;n her yerinden okuyucularla bulu&#;uyor dedim.

Tasar&#;mc&#; arkada&#;&#;m&#;z &#;nci, duyduklar&#;ndan etkilenmi&#; gibiydi. „Haz&#;rlad&#;&#;&#;n&#;z derginin gerçekten de markan&#;z&#; pazarlaman&#;za yard&#;mc&#; olaca&#;&#;n&#; dü&#;ünüyor musunuz?“ diye sordu. Biz de olu&#;turdu&#;umuz derginin dijital ça&#;&#; yakalad&#;&#;&#;ndan, hedef kitlemize her yerde her an ula&#;mam&#;z&#; sa&#;layabilece&#;inden bahsettik. &#;nci soran gözlerle bak&#;nca detaylar&#; payla&#;t&#;k.

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusunda yarat&#;c&#;l&#;k önemli

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamak için harekete geçti&#;imiz online dergimizin en önemli özelliklerinden biri hiç &#;üphesiz masaüstü dahil tablet ve mobil cihazlarla uyumlu olmas&#;. Yani ürünlerimizi be&#;enen mü&#;terilerimiz istedikleri her an her yerden sahip olduklar&#; tüm cihazlardan markam&#;zla ilgili güncel haberleri ö&#;renebiliyor.

Yeni ç&#;kan ürünlerimizle ilgili videolar&#;, yapt&#;&#;&#;m&#;z moda çekimlerinin kamera arkas&#; görüntülerini diledikleri yerde diledikleri cihazla izleyebiliyorlar.

Hedef kitlemizle etkili ileti&#;im kurmak, ürünlerimizi hedef kitlemize ula&#;t&#;rmak denince akla gelen bir ba&#;ka mecra ise sosyal medya siteleri.

Tüm markalar sosyal medyada seslerini daha fazla ki&#;iye duyurmak, daha fazla takipçi kazanmak için birbirleriyle yar&#;&#;&#;yor. Markalar&#;n payla&#;&#;mlar&#; h&#;z kesmeden sürüyor. Her ne kadar küçük çapl&#; bir marka olsak da bu payla&#;&#;m yo&#;unlu&#;unun ve içerik ak&#;&#;&#;n&#;n içerisinde kendimize bir yer edinmemiz gerekiyor.

&#;&#;te haz&#;rlad&#;&#;&#;m&#;z online derginin en önemli özelliklerinden biri bu noktada imdad&#;m&#;za yeti&#;iyor. Dergi yapma program&#; ile Online dergimizi Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya sitelerinde yerle&#;tirme(embed) özelli&#;ini kullanarak payla&#;abiliyoruz.&#;yi bir dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamam&#;z da bu noktada önem kazan&#;yor.

Çünkü sosyal medyada hedef kitlemizi dergimizi ula&#;t&#;racak linki payla&#;t&#;&#;&#;m&#;zda insanlar&#;n gördü&#;ü ilk görseli dergimizin kapa&#;&#; oluyor.

Derginin kapa&#;&#;ndan ve içeri&#;inden etkilenen mü&#;terilerimiz sosyal medyada payla&#;&#;m yaparsa ne kadar çok say&#;da insana ula&#;abilece&#;imiz ortada. Bu nedenle dikkat çekici ve yarat&#;c&#; bir dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamam&#;z gerekti&#;ini akl&#;m&#;zdan ç&#;karmamal&#;y&#;z.

Ücretsiz sunulan hizmetler &#;a&#;&#;rt&#;yor

Markam&#;z&#;n bir giri&#;im olarak hayatta kalmak için büyük çaba sarfetti&#;i bugünlerde tüm bunlar&#; ücretsiz yapabiliyor olmak bizim için bulunmaz bir nimet!

Tasar&#;mc&#; arkada&#;&#;m&#;n en fazla etkilendi&#;i özelliklerden biri de YUMPU’nun entegre yap&#;s&#; sayesinde online dergimizin içeri&#;inin Google, Yahoo gibi arama motorlar&#;nda ön s&#;ralarda yer alabilecek &#;ekilde optimize ediliyor olu&#;u. Markam&#;z büyüme kaydederse ilerleyen günlerde Google Analytics, reklams&#;z kullan&#;m gibi özellikler içeren uygun ücretli paketlere ba&#;vurmay&#; dü&#;ünüyoruz.

Ancak ilk a&#;amada YUMPU’nun sundu&#;u hizmetler bizim için yetiyor da art&#;yor bile!

Dijital ça&#;&#;n gereklerine uyum sa&#;layan dinamik bir içerik

Tasar&#;mc&#; arkada&#;&#;m&#;z &#;nci, dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusundaki özeninizi anl&#;yorum, bu konuda hakl&#;s&#;n&#;z da ancak en önemlisi içeri&#;inizle farkl&#;la&#;mak de&#;il mi, bunu nas&#;l yapacaks&#;n&#;z diye sordu.

Bu konuda da yaln&#;z de&#;il diyerek online dergimizin içeri&#;ine diledi&#;imiz gibi ses ve video ekleyebildi&#;imizden bahsettim. Moda dünyas&#;yla ilgili bir haber mi veriyoruz, hemen yan&#;na videosunu ekliyoruz.

Ya da yeni sezonda ç&#;kan eteklerimiz oldukça popüler oldu diyelim ki. Eteklerimizden birini deneyen ünlü bir ismin dü&#;üncelerinin yer ald&#;&#;&#; bir ses kayd&#;n&#; içeri&#;in yan&#;na kolayca ekleyebiliyoruz.

Böylece mü&#;terilerimizin içeri&#;imizden s&#;k&#;lmamas&#; için bir nevi önlem alm&#;&#; oluyoruz. Bir yandan da dijital ça&#;&#;n gereklerine uyarak online dergimizi dinamik ve yarat&#;c&#; bir yap&#;ya kavu&#;turuyoruz.

Online dünya zamans&#;z ortaya ç&#;kan teknik sorunlar nedeniyle bazen can s&#;k&#;c&#; bir hal alabiliyor.

YUMPU Publishing bu durumun önüne geçmek ve dergi haz&#;rlarken ya&#;anabilecek aksakl&#;klardan kullan&#;c&#;lar&#;n&#; korumak için detayl&#; bir mü&#;teri deste&#;i sayfas&#; haz&#;rlamay&#; da ihmal etmemi&#;. Tasar&#;mc&#; arkada&#;&#;m&#;za kulland&#;&#;&#;m&#;z platformun özelliklerini anlat&#;nca onun da markam&#;za ve dergimize olan inanc&#; bir nevi tazelenmi&#; oldu.

Böylece daha büyük bir heyecan ve motivasyonla dergi kapa&#;&#;n&#; haz&#;rlamak için yarat&#;c&#; fikirler bulmak üzere beyin f&#;rt&#;nas&#; yapmaya ba&#;lad&#;k.

Umar&#;m tasar&#;m konusundaki çabalar&#;m&#;z rakiplerimizden s&#;yr&#;lmam&#;za bir nebze olsun yard&#;m ederken, hedef kitlemizin dikkatini çekmemizi de kolayla&#;t&#;r&#;r.

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama bazen dergiyi haz&#;rlamaktan daha zordur

Y&#;llard&#;r hem okudu&#;um hem inceledi&#;im hem de tasarlad&#;&#;&#;m dergi kapaklar&#;ndan ç&#;kard&#;&#;&#;m baz&#; sonuçlar&#; sizlerle payla&#;mak istiyorum ve ard&#;ndan size konu ile daha önce hiç ama hiç ilgilenmemi&#; bile olsan&#;z nas&#;l harika dergi kapaklar&#; haz&#;rlayabilece&#;iniz anlataca&#;&#;m.

Her ne kadar bu i&#; profesyonellerin i&#;i olsa da YUMPU gibi internet sitelerinden kopyalar çekerek siz de dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama ustas&#; olabilirsiniz.

Belki de içinizde d&#;&#;a vurulmay&#; bekleyen bir tasar&#;mc&#; vard&#;r kim bilir?

Öncelikle önemli olan &#;eyler, derginin konusu, hangi ortamda ya da ortamlarda sunulaca&#;&#; ve hedef kitlesi hakk&#;nda baz&#; bilgiler olacakt&#;r.

Bunlar&#; haz&#;rlad&#;ktan sonra i&#;imiz yar&#; yar&#;ya kolayla&#;acakt&#;r çünkü art&#;k bir hedef kitlemiz oldu&#;una göre dergi kapa&#;&#;n&#;n herkese güzel görünmesinden ziyade kime güzel görünmesi gerekti&#;ini biliyoruz.

Esteti&#;in, çevresel faktörlerin y&#;llar içinde &#;ekillendirmesi ile ki&#;iden ki&#;iye farkl&#; bir görünümü oldu&#;unu unutmamak gerekiyor. Yani neye güzel dedi&#;imiz ile neyin gerçekten güzel oldu&#;u aras&#;nda bir fark aramamal&#;y&#;z. Herkes kendi yolunda yürür ve bu yolun kendine göre bir esteti&#;i vard&#;r.

Bu yüzden kendi de&#;erlerinizi bir kenara b&#;rakarak sayg&#;l&#; bir &#;ekilde hedef kitleye yönelmeli ve en az&#;ndan onlar&#; anlamaya çal&#;&#;mal&#;s&#;n&#;z. Unutmay&#;n ki al&#;nan dergileri içeriklerinden daha çok kapaklar&#; belirler.

Güzel bir kapak için seçilmesi gereken renkler ve yaz&#;lar

Her ne kadar az önce esteti&#;in ki&#;iden ki&#;iye ve hatta konudan konuya de&#;i&#;ti&#;ini söylemi&#; olsak da baz&#; önemli detaylar var.

Bu detaylar yap&#;lan i&#;i muhte&#;em göstermeseler de asla kar&#;&#; taraf&#; rahats&#;z etmemeye odaklanm&#;&#;t&#;r. Örne&#;in yumu&#;ak tonlarda birlikte kullan&#;lan sar&#; ve mavi asla kar&#;&#; taraf&#; yormaz.

Yada kalabal&#;k bir dergi kapa&#;&#; isteyen bir ki&#;inin bile oranlar&#; güzel belirlenmi&#; sade bir kapa&#;a çirkin demesi çok zordur. Bu yaz&#;da kar&#;&#;m&#;za baz&#; dergi örnekleri alarak ilerlemek daha faydal&#; olacakt&#;r.

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusu hakk&#;nda bir yaz&#; okuyor oldu&#;unuz için bu konuda yeni ya da uzmanla&#;mak isteyen bir tasar&#;mc&#; oldu&#;unuzu var sayarak belirledi&#;im örnek kapak tasar&#;mlar&#;nda nelerin güzel nelerin kötü oldu&#;una vurgular yapmaya çal&#;&#;aca&#;&#;m ve umar&#;m bu konuda sizlere fikir verebilirim.

Dergi kapa&#;&#; örnekleri için YUMPU sitesini seçtim

Dergi haz&#;rlama i&#;inde olanlar bilirler bu aralar i&#;lerin tamam&#; e-dergi format&#;nda geliyor. Asl&#;nda zaten bas&#;l&#; bütün derglerin de hem ayn&#;lar&#; olan hem de varyasyonlar&#; &#;eklinde e-dergileri ya da direk daha zahmetli olsa da kendi siteleri bulunuyor.

Hal böyle olunca da internet ortam&#;nda bir çok sanal dergi haz&#;rlama sitesi ve bunlar&#;n içinde yer alan harika programlar yer almaya ba&#;lad&#;. Bunlardan bir tanesini seçmek orta ölçekli kullan&#;c&#; için oldukça zor olsa da kullan&#;c&#;lar&#;n&#; göz önünde bulundurarak en iyisinin YUMPU oldu&#;una karar verdi&#;imi söylemeliyim.

Birbirinden önemli dergiler sanal ortam dergileri için bu siteyi kullan&#;yorlar ve e&#;er siz de bir gün bir e-dergi haz&#;rlamak zorunda kal&#;rsan&#;z bu siteyi size &#;iddetle öneriyorum. &#;imdilik bu siteyi sadece dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusunda örneklere bakmak için kullanaca&#;&#;z.

YUMPU sitesinin ana sayfas&#;n&#; açt&#;&#;&#;m&#;zda kar&#;&#;m&#;za PDF dosyalar&#;m&#;z&#; e-dergiler haline getirebilece&#;imiz bir platform ç&#;k&#;yor.

Burada e-dergi haline sokulan binlerce dergiyi görebilmek için biraz daha a&#;a&#;&#;lara inmemiz gerekecek. Bu bölümün alt&#;nda en çok okuru bulunan dergi sektörlerinden, moda, spor, motorlu araçlar ve seyahat konular&#; ara ba&#;l&#;k olarak kar&#;&#;m&#;za ç&#;k&#;yor.

Tabi buraya finans, bilim ve tarih gibi çok önemli konular&#; da eklemek gerekiyor olsa bile sonuç olarak dört seçenek haklar&#; varm&#;&#; ve bunlar&#; kullanm&#;&#;lar.

Biz bu sekmeleri atl&#;yoruz çünkü bizim için önemli olan daha fazla konuda da görü&#; bildirebilece&#;imiz daha karman çorman bir ortam.


Bunu da biraz daha a&#;a&#;&#; inerek elde ediyoruz.

Milyonlarca okura eri&#;ebilmek için kendi sitelerinin kullan&#;lmas&#; gereklili&#;ine dair bir yaz&#;n&#;n hemen alt&#;nda dünyaca ünlü yüzlerce dergi ile bunlar&#;n yan&#;nda o kadar da ünlü olmayan ya da benim adlar&#;n&#; hiç duymad&#;&#;&#;m bir sürü dergi yer al&#;yor.

&#;imdi bunlardan baz&#;lar&#;n&#; renk uyumlar&#; aç&#;s&#;ndan de&#;erlendirelim ve ard&#;ndan yaz&#; ve resim/foto&#;raf seçimlerine bir göz atal&#;m.

Dergi kapa&#;&#; için renk seçimi en önemli s&#;navd&#;r

&#;imdi bu dergiler aras&#;ndan birkaç tanesini seçelim ve renk uyumlar&#;na göre de&#;erlendirelim. Burada dikkate almam&#;z gereken özelliklerden bir tanesi ve en önemlisi derginin kendi logosunun rengi.

Mesela National Geographic dergisinin logosunun rengini dü&#;ünelim. Hemen herkesin akl&#;na Netional sar&#;s&#; gelmi&#;tir. Rengin canl&#;l&#;&#;&#; ve aç&#;kl&#;&#;&#; bize arka fon için hem koyu hem de aç&#;k renkler kullanmam&#;za izin veriyor.

Sitenin ana sayfas&#;nda bulunan Haziran National Geographic say&#;s&#;nda bunun ne kadar önemli oldu&#;unun dersi var adeta.

Adamlar arka fon siyah kullan&#;p logonun önüne de beyaz yaz&#; yazarak &#;ov yapm&#;&#;lar adeta.

Bunun harika görünmesi ad&#;na tek yapt&#;klar&#; &#;ey ise logunun d&#;&#; ve iç s&#;n&#;r çizgilerine koyu bir glow vermek olmu&#;. Renk ayn&#; duruyor oysa.

Bunun d&#;&#;&#;nda tek bir ba&#;l&#;k atm&#;&#; ve harika bir antik M&#;s&#;r temal&#; foto&#;raf ekleyerek antik ça&#;lar&#; ke&#;fetmeye davet etmi&#; okuyucuyu.

Derginin içinde tabi mutlaka ba&#;ka konularda da yaz&#;lar olsa da bunlar&#; ana sayfaya eklemeye gerek duymam&#;&#;.

Ne de olsa bilim, tarih ve hatta bilginin herhangi bir i&#;leyi&#; konusunda dünyan&#;n en önde gelen &#;irketi diyebiliriz. Bunun yan&#;nda e&#;er görebilirseniz ad&#; The Rake olan bir dergi var.

Kapak foto&#;raf&#; olarak gri duvarlar&#;n önünde gri bir tak&#;m elbise giymi&#; sakallar&#; bile a&#;arm&#;&#; bir adam seçip, sadece logoyu gri tutmakla kalmam&#;&#;lar yan ve alt yaz&#;lar&#; da gri yapm&#;&#;lar.

Derginin kokusunu almadan bu yaz&#;lar&#; okumak neredeyse imkans&#;z. Acelesi olan, ya da sadece otobüste kar&#;&#;t&#;rmak için bir dergi seçen bir çok okuru bu yap&#;lan büyük hata ile unutabilirsiniz.

Denilebilir ki belki amaç budur. Konu moda olunca daha çok mü&#;teri, daha çok okur ve daha çok para istemeyen bir moda dergisi oldu&#;unu sanm&#;yorum. Varsa aflar&#;na s&#;&#;&#;n&#;yorum.

Dergi kapa&#;&#; haz&#;rlamada di&#;er önemli kriter yaz&#; ve logo fontu

Son olarak yine YUMPU sitesinden seçece&#;imiz baz&#; dergilerin logo ve yaz&#; seçimlerine bakaca&#;&#;z. Tüm tasar&#;mc&#;lar&#;n bildi&#;i sizin de anlamak için zahmet etmeniz bile gerekmeyen bir gerçek hemen göz önüne ç&#;k&#;yor diyebiliriz.

Mavi, beyaz ve k&#;rm&#;z&#;n&#;n iç içe ve ne kadar s&#;k kullan&#;ld&#;&#;&#;na bir göz at&#;n. Tabi sar&#; da bunlar&#;n yard&#;mc&#;s&#; olarak hep yedekte bekliyor. Ancak burada özellikle belirtmeye çal&#;&#;t&#;&#;&#;m &#;ey bu yaz&#;larda ne siyah ne de bu renklerin cans&#;z solgun ve koyu tonlar&#;na rastl&#;yor olmam&#;z.

Derginizdeki fontlar&#; seçerken ise okunabilirli&#;i esas almak en önemli konudur.

Benim haz&#;r ve tekelime ald&#;&#;&#;m bir kitlem var diyorsan&#;z isterseniz çince yaz&#;n, ancak yeni bir olu&#;um pe&#;indeyseniz, aç&#;k renkler, canl&#; renkler, okunabilir, kenarlar&#; t&#;rt&#;ks&#;z fontlar ve k&#;sa ba&#;l&#;klar en önemli konulard&#;r.

Foto&#;rafta alt&#;n oran&#;n i&#;lemedi&#;i bir sektör oldu&#;unu da belirtmeliyiz.

Tabi e&#;er yaz&#; da koymay&#; dü&#;ünmüyorsan&#;z. Konunun özü siz siz olun foto&#;raf&#;n&#;z&#; ya da resminizi haz&#;rlad&#;&#;&#;n&#;z dergi kapa&#;&#;n&#;n tam ortas&#;na yerle&#;tirin ve e&#;er bir insan varsa ve özellikle bir nedeni yoksa bu insan mutlaka kameraya baks&#;n. Daha sonra yine görü&#;mek üzere.

YUMPU Publishingsitesindeki dergilerin kapaklar&#; bize harika &#;eyler ö&#;retiyor

  • E-dergi haz&#;rlaman&#;n en kolay ve en h&#;zl&#; yöntemini geli&#;tirmi&#;ler

  • Rengarenk dergi kapa&#;&#; haz&#;rlama konusunda inceleyebilece&#;iniz binlerce dergileri var

  • Siteden haz&#;rlad&#;&#;&#;n&#;z dergi kapaklar&#;n&#; bütün dünyaya gösterebilirsiniz

  • Dergilerinizi hem YUMPU sitesinde hem de kendi sitenizde yay&#;nlayabilirsiniz

  • Haz&#;rlad&#;&#;&#;n&#;z dergi kapa&#;&#;n&#; ve tüm dergiyi facebook, pinterest ve twitter gibi sosyal payla&#;&#;m a&#;lar&#;nda payla&#;abilirsiniz

  • &#;stedi&#;iniz zaman soru sorabilir ve an&#;nda cevab&#;na ula&#;abilirsiniz

  • Bütün bu imkanlara ücretsiz olarak eri&#;ebilirsiniz

Son zamanlarda, sosyal medya ve online forumlarda, BTS&#;in TIME koleksiyon baskısının kapağını tartışılıyor. Özel sürüm TIME kapağında yer almak mükemmel bir başarı. Ancak bazı ARMY&#;lerde daha iyi bir kapak fotoğrafı seçimi yapılabilirdi düşüncesinin yer aldığı görülüyor.

BTS hayranları kapak fotoğrafının oldukça doygun renklerden oluşmasını ve üyelerin topluca tek bir ortak çekilmiş fotoğrafı yerine farklı farklı çekilmiş fotoğraflarının bir araya getirilmesinin nedenini merak ediyor.

Tabi ki ARMY aklına koyduğu bir işin peşini bırakmaz. Hayranlar, kapaktaki görüntülerin hangi fotoğraflardan kırpıldıklarını da belirledi.

variety: namjoon, hobi, jin
jingle ball: tae
ny&#;s eve: yoongi
elvis duran: jimin
good morning america: jk

Hatta bazı ARMY&#;ler bunun resmi TIME dergisi kapağı olmadığını, yenisinin çıkacağını düşündüklerini belirttiler.

Ancak Aladin web sitesinde, &#;Koleksiyoncu TIME Sürümü: Dünyayı fetheden BTS K-Pop Grubu: Müzik, Yaşam, Fenomen + Özel Röportajlar&#; özel basım derginin KRW (~ $) fiyatında satıldığı görüldü.

Web sitesindeki derginin özeti şöyle yayınlanmış: “TIME BTS (Conquers the World) Dünyayı Fethediyor dünyanın en popüler grubu BTS hayranları için mutlaka okunması gereken bir yayın. Müzisyenler, muhteşem fotoğraflar ve grubun her üyesinin orijinal sanatı &#; RM, J-Hope, V, Suga, Jimin, Jungkook ve Jin ile röportaj. Bu 96 sayfalık tam renkli özel sürüm, grubun müziğini ve videolarını, kendilerini ARMY olarak adlandıran sadık hayranları, K-pop&#;un tarihini ve yıllar boyunca listelerinde zirveye yerleşen diğer erkek gruplarını araştırıyor. ”

Dergi Kore&#;de online olarak satılsa da, hayranlar hala Big Hit Entertainment&#;tan bu konuda resmi bir açıklama beklentisi içinde.

Kapak hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de bir tane alır mıydınız?

BTS

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası