kediler cinlerden korkar mı / kediler cinleri görebiliyor mu sorunsalı - uludağ sözlük

Kediler Cinlerden Korkar Mı

kediler cinlerden korkar mı

– Cinlerin, insan üzerinde en sevdiği şeylerden biri sigaradır. Cinler sigara dumanı, kokusu ve görüntüsünü o kadar severler ki, siz içerken onlarda dumanı içine çekerler.
– Bazı cinler, düşüncelere aşık olurlar.
– Kötü cinler, korkuyla beslenirler. Ve onları düşündüğümüzde bizi korkutmaya bayılırlar. Bazen onları düşününce tüylerimizin diken diken olmasının sebebi budur.
– Cinler, bize adlarımızla seslenirler. Hatırlıyor musun? Bazen durduk yere isminin söylendiğini duymuştun.
– Banyoda uzun süre kalırsanız, bir cin size aşık olabilir ve sahip olabilir.
– Cinler her zaman sizi izlemez. İzledikleri zamanda sebebi, ya onun hakkında konuşmanızdır ya da size sahip olmak istemeleridir.
– Cinler insan kılığına girebilir, ama onların gölgeleri yoktur.

– Eğer cinler bize görünmek isterlerse hızlarını yavaşlatırlar ve biz bunu bulanık gaz olarak görüşürüz. Yani ateş olmayan yerde bulanık bir gaz görürseniz bir cine çok yakınsınız demektir.
– Eğer bir cinin aşık olduğu kişiye bulaşırsanız kötülük yaparsanız o cin sizi ömür boyu bırakmaz musallat olur.
– Cinler korkak insanlarla daha haşir neşir olurlar.
– Cinler tuvalete doğum yapar ve tuvalette yavruları gelişimini devam ettirir ve eğer tuvaletin içine sıcak su dökerseniz onların çocuklarını öldürürsünüz ve ailenize musallat olurlar.
– Cinler genelde, kendilerine inanmayan ve dalga geçen insanlara musallat olurlar. Onlardan korkuyorsanız da musallat olma ihtimalleri vardır.
– Cinler, erkeklerden çok kadınlara musallat olurlar.
– Yatmadan önce besmele çekin. Çünkü cinler boş yatakta yatarlar ve besmele çekmeden yatarsanız onlara eziyet etmiş olursunuz.
– Cinleri görebilirsiniz fakat bunun sonucunda akıl sağlığınızı yitirme olasılığınız çok yüksektir.
– Ormanlık alanda veya herhangi bi açık mekanda tuvaletimizi yaparken çömelmeliyiz. Çünkü ayakta yapmak cinleri rahatsız eder.

– Arap bedevi cinleri pek bilinmeyen cin kabilesidir. sağırdır ve kafirdirler. İnsanlardan korkarlar ama insanlar onlara zarar verdiği takdirde musallat olurlar. Sağır oldukları için okunan dua’lardan etkilenmezler. Ölene kadar sizle uğraşırlar.
– Köpekler cinleri görebilir ve hissedebilir. İnsanları cinlere karşı korudukları içinde köpekler en sadık hayvanlardır.
– Bazen evin içinde garip garip sesler duyuyor musunuz umursamamış gibi yapın sakın korkmayın panik yapmayın çünkü cinler korkudan beslenir.
– Cinlerin ağzı kapalıdır ve hızlı konuşurlar.
– Cinlerin her hangi bir mezarı yoktur, öldüğü yere gömülür.
– Osmanlı zamanında cinler mermi taşımak için kullanılırdı.
– Cinler akılı insanlardan uzak durur, daha çok güçsüz, aşık olan, annesiyle babasıyla kavga eden, stresli insanları sever.
– Mümkünse geceleri sıcak su yerine, ılık su ile yıkanın.

-Papaz cini en tehlikeli cinlerden biridir, kafirdir. İnsanlara büyü yoluyla musallat olur ölene dek bırakmaz, musallat olduğu kişinin midesini ufalar.
-Kiki en uzun boylu cindir boyu 2 metredir. Kafirdir. Kibritle çağırılır. Dileklerinizi yapar, tabi çağırmaya cesaretin varsa..
-Bedevi cini Müslümandır, tuvalet ve banyo hariç her yere girer. Şuan bile odamızın bir köşesinde.. Besmelesiz iş yapmayın..
– Zuzula en tehlikeli cinlerden biridir. Definenin yerini bilirler, kafir ve sapkın cin taifesidir.
-Son olarak behnilem cin, gece gündüz bizi izlerler, yemek kırıntılarıyla beslenir, içimize girer çıkar(birden titrer veya ürperirsin) zararsızdır. Kol büyüklüğündedirler

Yoksa üç harfli kedi mi?

Kedi sahipleri çok iyi bilir.
Evin içinde bir köşede mışıl mışıl uyuyan kediniz bir anda fırlayıp gözünü tavana dikebilir.
Oradan duvarlara. Sonra evin çeşitli köşelerine...
Gözlerini pörtletip panik ve korku içinde sürdürdüğü bu takipten sonra birden evin içinde, birinden kaçıyormuş ya da birini kovalıyormuş gibi deliriverir.
Kendini oradan oraya atar, koşar, koşar, koşar.

BOŞ VER, KORKMA!
Ben yıllardır evimi kedilerle paylaşan biri olarak, bu korku filmi sahnesine bir türlü alışamadım. 'Cacık', önceki gece de delirtti mesela beni.
Birden fırladı yattığı yerden.
Gözlerini belertti, bakındı, bakındı ve başladı evde deli gibi koşmaya. "Kızım bismillah, ne gördün yine?" derken bir yandan da bu olayı sanal ortamda arkadaşlarımla paylaştım...
Ve bütün gece anlatılan "Benim kedi de şunu yapar" hikayeleriyle çok güldüm çok eğlendim. 'Cacık'ın evde yarattığı 'cin'sel durumun gerginliğini bile unuttum.
Acun'un hemen her gece ekrana kurduğu çadır tiyatrosunu izlemekten çok daha keyifli bir akşam geçirdiğim kesin bir kere. "Üç harfli kedi kovalıyordur o, boş ver korkma" diyenler çoğunluktaydı mesela. İçimi rahatlattılar!
Sevgili Ekin Olcayto, kedisi 'Porto'nun arada sırada kovaladığı o 'görünmez varlığa' isim bile takmış hatta: Edward!
Kıskandım ben de.
Hem olayı böyle sulandırınca bir daha ki paranormal aktivitede yine korkmam hiç değilse. "Jane Eyre geldi" der, geçerim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası