ksü spor salonu / KSÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde Öğretmenler Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Ksü Spor Salonu

ksü spor salonu

KSÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açıldı

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve üniversite protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen törenle personel ve öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Yaklaşık 9 milyon liraya mal olan ve ’da hizmet vermeye başlayan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun üniversitemiz, şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanım olduğunu belirten Rektör Can, birçok hizmeti bir arada sunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun bölgenin en donanımlı tesisi olduğunun altını çizdi.

Üniversite personel ve öğrencilerinin bedenen ve ruhen daha sağlıklı koşullara erişebilmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Rektör Can, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun hizmete sunulması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 7 bin metre kapalı alana sahip olan tesis içerisinde; 16 metre genişliğe 25 metre uzunluğa ve 2 metre derinliğe sahip yüzme havuzu, 6 metre genişliğe 16 metre uzunluğa ve santimetre derinliğe sahip eğitim havuzu,  fitness salonu, fizik tedavi salonu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, jakuzi, tuz odası, jimnastik salonu, aerobik salonu, toplantı odaları, mescit ve çalışma ofisleri yer alıyor. Ayrıca havuz bölümünde yaklaşık bin metrekare alana sahip kişilik tribün bulunuyor.

Pandemi öncesinde aboneliği bulunan üyeler abonelik sürelerinin kalan haklarını yeni dönemde kullanabilecekler. Tesis kullanım ücretleri Ocak itibaren güncellenerek yeni abonelikler alınmaya başlanacak, yeni ücretler belirleninceye kadar mevcut fiyatlar üzerinden günü birlik seanslarla hizmet verilecek.

&#;KSÜ Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu temel atma törenine Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Yardımcıları, Yönetim Kurulu ve Senato Üyeleri ile üniversitemiz personeli katıldı.

Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı’nın projeye ilişkin bilgiler sunmasıyla başladı. 2 Şubat ’de sözleşmesi imzalanan, 7 bin metrekare alana sahip olacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun mümkün olan en kısa sürede bitirilmesinin hedeflendiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, projenin teknik detaylarını aktardı.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Genç tarafından yapılan duanın ardından temel atma butonuna Rektör Deveci, Başkan Mahçiçek ve protokol üyeleri birlikte bastı. Temele ilk harcın dökülmesiyle birlikte tekbirlerle kurban kesilerek, dualar edildi.

Törende konuşan Rektör Deveci, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesinin bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, havuzun inşaatını mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı hedeflediklerini ifade etti.&#; Rektör Deveci, içerisinde hamam, fitness, fizik tedavi, sauna gibi birçok farklı aktivite alanının yer alacağı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun tamamlandığında bütün Kahramanmaraş halkına hizmet edeceğini belirtti.

Bünyesinde fitness salonu, fizik tedavi salonu, aerobik salonu, jimnastik salonu, sauna, buhar odası, tuz odası, jakuzi, Türk hamamı, soyunma odaları, çocuk oyun alanı, bebek odası, kafeterya gibi birçok sosyal kullanım alanı barındıran Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, 7 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Proje içerisinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzu 16 metre genişliğinde 25 metre uzunluğunda ve santim derinliğinde olacak. Proje içerisinde bir de 6 metre genişlik 16 metre uzunluk ve santim derinliğe sahip eğitim havuzu yer alacak. kişilik tribüne sahip olacak olan projede, araçlık otopark alanı da mevcut. Proje kapsamında ayrıca 10 bin metrekare alanda peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılacak. Yaklaşık maliyeti 12 milyon bin Türk Lirası olarak hesaplanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesinin yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

KSÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde Öğretmenler Günü Etkinlikleri Düzenlendi

KSÜ Avşar Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak, Prof. Dr. Kadir Saltalı, Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikler öncesinde Spor Bilimleri Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

Program kapsamında Spor Bilimleri Fakültesinin temellerini oluşturan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay, Prof. Dr. Selçuk Gençay, Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu ve Dr. öğretim Üyesi Enver Döşyılmaz’a Rektör Prof. Dr. Niyazi Can tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Belge takdim töreninde konuşan Rektör Can, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun önemli başarılara imza attığını hatırlatarak, Spor Bilimleri Fakültesine dönüşen okulun başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.

Başta Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay olmak üzere fakültenin kurulmasında emeği geçen eski yüksekokul müdürlerine ve öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Can, öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri temennilerini iletti.

 Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay da kısa bir selamlama konuşması yaparak, fakültenin kurulması sürecinde her aşamada destek ve katkı sağlayan Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a şükranlarını sundu ve çiçek takdim etti.

Konuşmaların ardından Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan ‘zumba’ ve Gösteri Sanatları Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan ‘zeybek’ gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu. 

Program Şef Rıdvan Furkan Kutlu yönetimindeki orkestra tarafından verilen konserle son buldu.

 

GAZİ ORTAOKULU İSKUR SPOR SALONU'NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İskur Group desteği ile yenilenen Gazi Ortaokulu İskur Spor Salonu'nun açılışı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, İskur Group İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Tor ve İskur Group Yetkilisi Ziya Karpuzoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

GAZİ ORTAOKULU İSKUR SPOR SALONU'NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

            yılında Gazi Ortaokulu'ndan mezun olan İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul'un eski okuluna yaptığı destek ile gerçekleştirilen yenilikler sayesinde Gazi Ortaokulu İskur Spor Salonu kapılarını öğrencilerine açtı.

            Bu vesile ile yapılan açılış törenine İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, İskur Group İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Tor, İskur Group Yetkilisi Ziya Karpuzoğlu, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Enver Gökşen, öğretmenler, öğrenciler ve bazı velilerimiz katıldı.

            Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Turgut Özer'in ardından İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman katılımcılara seslendi. Öğrencilerimizi sadece akademik olarak değil, sosyal ve sportif olarak da geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, "Bizler öğrencilerimizin her alanda becerikli birer birey olarak yetişmesini gerçekten önemsiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki onların içinde dünya şampiyonu güreşçiler, voleybolcular, futbolcular veya basketbolcular çıkacak. Şampiyonlar durduk yerde çıkmıyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlıklı ve başarılı birer birey olmak istiyorsak spora yeteri kadar önem vermemiz gerekiyor. Bu bakımdan spor salonlarının önemi de daha fazla artıyor." diye konuştu.

Öğretmenler olarak öğrencilerdeki yeteneğin, becerinin ortaya çıkmasını istediklerini belirten İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, "Bu becerileri ve kabiliyetleri ortaya çıkarabilmek için elimizdeki imkânları ortaya koyuyoruz. Bazen bizim gücümüzün yetmediği yer de oluyor ve burada da iş adamlarımız bizlere destek oluyor. Buradaki salona önemli katkılar sağlayan İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ve diğer yöneticilerimize, bu katkının yapılmasına ön ayak olan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Salonumuz okulumuza hayırlı olsun." diyerek sözlerini noktaladı.

İskur Group İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Tor ise İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul'un bu okuldan mezun olmasının çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Bu okula destek vermek, bizim için zevk vericiydi. Çocuklarımızın gözlerindeki coşkuyu ve sevinci görmek, bizi bir kat daha mutlu etti. Umarım başarılarla dolu anıların yaşanacağı bir salon olur. Okulumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

            Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek salon kullanıma açıldı. Salonda yapılan yeniliklerin gezilmesinin ardından program sona erdi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası