hayriye hanım konağı ege / Hayriye Hanım Konağı Ege (Ayvalık, Balıkesir) En Uygun Fiyatlı Rezervasyon | ENUYGUN

Hayriye Hanım Konağı Ege

hayriye hanım konağı ege

HAYRIYE HANIM EGE OTEL (Ayvalık, Türkiye) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Hayriye Hanım Ege Otel ile ilgili Sık Sorulan Sorular

Popüler gezilecek yerlerden hangileri Hayriye Hanım Ege Otel işletmesine yakın?

Yakınlardaki gezilecek yerlerden bazıları Taksiyarhis Kilisesi (0,2 km), Saatli Cami (0,3 km) ve Ayazma kilisesi (0,4 km).

Yakınlardaki gezilecek yerlerin tümüne bakın.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinde sunulan olanaklardan bazıları neler?

Mevcut tesis olanakları içerisinde en popüler olanlardan bazıları ücretsiz wifi, ücretsiz kahvaltı ve havaalanı ulaşım hizmeti.

Tüm işletme olanaklarına bakın.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinde hangi oda olanakları bulunuyor?

En beğenilen oda olanaklarından bazıları mini bar, klima ve sivrisinek cibinliği.

Tüm oda olanaklarına bakın.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinde ne tür yiyecek ve içecek seçenekleri sunuluyor?

Konuklara, konaklamaları süresince ücretsiz kahvaltı olanağı sunulmaktadır.

Daha fazla bilgi edinin.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinin yakınında hangi restoranlar var?

Konum olarak rahat ulaşılabilen restoranlardan bazıları Tik Mustafa's Place, Paşa Çorba Salonu ve Guler Pastanesi Cafe.

Yakınlardaki restoranların tümüne bakın.

Hayriye Hanım Ege Otel, havaalanı ulaşımı sağlıyor mu?

Evet; Hayriye Hanım Ege Otel, konuklara havaalanı ulaşımı sunmaktadır. Kesin bilgi almak için önceden işletmeyi aramanızı tavsiye ederiz.

Daha fazla bilgi edinin.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinde herhangi bir temizlik hizmeti sunuluyor mu?

Evet, konuklara kuru temizleme ve çamaşır yıkama hizmeti hizmetleri sunulmaktadır.

Tüm işletme olanaklarına bakın.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesine evcil hayvan kabul ediliyor mu?

Evet, normalde evcil hayvan kabul ediliyor ancak onay almak üzere önceden işletmenin aranması daha sağlıklı olacaktır.

Daha fazla bilgi edinin.

Hayriye Hanım Ege Otel işletmesinde personel hangi dilleri konuşuyor?

Personel; i̇ngilizce ve türkçe dâhil olmak üzere birkaç dil biliyor.

Tüm işletme olanaklarına bakın.

GENEL BİLGİLER

Hayriye Hanım Ege Otel Yorum

Konaklayanları en iyi olanaklar içinde ağırlayan Hayriye Hanım Konağı, konforlu odaları, gün boyu hizmet veren resepsiyonu ve yemyeşik çevresi ile son derece rahatlatıcı bir tatili sizlere sunuyor.

Hayriye Hanım Ege Otel Öne Çıkan Özellikler

Açık Restoran
Wireless Internet
Hayriye Hanım Ege Otel Nerede?

Hayriye Hanım Konağı, Ayvalık merkezine 500 m ve Edremit Havalimanı'na 42 km mesafededir.

Mesafeler & Kapasite
Yapım Yılı : 2016
Oda Sayısı: 16 adet
Havaalanı Uzaklığı: 42 km
Şehre Uzaklığı: 500 km
Sahil Özellikleri
Denize Uzaklığı: 750 m
Mavi Bayrak: Yok
İskele: Yok
Otel Konsepti

Oda Kahvaltı konseptinde hizmet veren Hayriye Hanım Konağı'nda sabah kahvaltısı açık büfe şeklinde ücretsiz olarak sunuluyor. Tesis genelinde sunulan tüm içecekler ise ücretlidir.

Açılış - Kapanış Saatleri?
07:00 - 10:00Kahvaltı
10:00 - 11:00Geç Kahvaltı
12:30 - 14:30Öğle Yemeği
14:30 - 18:00Ara Yemek - Branch (Fulya Restaurant)
18:30 - 20:00Çocuk Restaurant
18:30 - 21:30Akşam Yemeği
21:30 - 02:00Geç Akşam Yemeği
02:00 - 07:00Erken Kahvaltı

Hayriye Hanım Ege Otel Hakkında

2016 yılında turizm sektöründe hizmete başlayan Hayriye Hanım Konağı, tesiste konaklayan her misafirin memnuniyeti için çalışıyor. Çift kişilik, üç kişilik ve aile odası olmak üzere standart imkânlarda toplam 16 odası vardır.
Denize yaklaşık 750 metrelik mesafede konumlanan otel Ayvalık merkezine ise çok yakındır. 24 saat boyunca resepsiyon hizmetinden faydalanabileceğiniz otelde, gözlerinizi Oda Kahvaltı konseptine göre sunulan sabah kahvaltısı ile açabilirsiniz.

Otel Aktiviteleri
Masaj
Ücretli Hizmet
ODA OLANAKLARI

Standart Oda

Üç kişilik odalarda bir tane çift kişilik ve bir tane tek kişilik yatak olabileceği gibi üç tane tek kişilik yatak da olabiliyor. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir. Bahçe manzaralıdır.

Daha fazla göster

Aile Odası

Aile OdasıAile OdasıAile Odası

Aile odalarında bir tane çift kişilik ve iki tane tek kişilik yatak vardır. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir.

Daha fazla göster

Standart Oda

İki kişilik odalarda bir tane çift kişilik yatak olabileceği gibi iki tane tek kişilik yatak da olabiliyor. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir.

Daha fazla göster


FİYATLAR

YORUMLAR

Hayriye Hanim Ege Hotel

Otelin Konumu
Hayriye Hanim Ege size Ayvalık merkezinde, Saatli Cami ile 4 dakika yürüyüş ve Hayrettin Paşa Camii ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cunda Adası ile 4,1 mi (6,6 km) ve Taksiyarhis Kilisesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Yemek
Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası