hamit egemen instagram / Hamit Egemen köyünde son yolculuğuna uğurlandı - Haberler Milliyet

Hamit Egemen Instagram

hamit egemen instagram

M&#;ge Anlı'da aranan Hamit Egemen'den acı haber: Hamit Egemen bulundu mu, nasıl &#;ld&#;?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 07,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Müge Anlı'da aranan Hamit Egemen'den acı haber geldi. Hamit Egemen, Çorum’da Hitit Tıp Fakültesi’nde bir yıl eğitim gördükten sonra yatay geçişle İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü’ne geçme kararı aldı. Bu süreçte psikolojik sorunlar yaşayan Hamit Egemen, aniden ortadan kayboldu. 20 yaşındaki Hamit Egemen’in bulunması için aile ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptı. Günler sonra gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Kaldığı, Bahçeköy Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu'ndan 1 Nisan Cuma günü saat sıralarında ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmayan İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Hamit Egemen (20) için ailesi polise kayıp müracaatında bulundu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, iz ve kadavra köpekleri ile Egemen'in kaldığı yurdun çevresinde bulunan ormanda arama yaptı. Aramalara AFAD ekipleri de destek verdi. Yaklaşık bir saat süren aramalarda Egemen'in yurdun yakınındaki ormanda cesedine ulaşılırken, yanında av tüfeği bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelmesi sonrası Hamit Egemen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemelere göre, Egemen'in av tüfeğiyle intihar ettiği değerlendiriliyor.

Olayı haber alarak gelen Egemen'in ailesi sinir krizleri geçirdi. Aileyi yakınları güçlükle sakinleştirdi.

KREDİ KARTI KAYITLARINDAN AV MALZEMESİ SATAN DÜKKANDAN ALIŞ VERİŞ YAPTIĞI ANLAŞILDI

Babası Arif Egemen, oğluna ait kredi kartı ekstresini inceledi. İnceleme sonucu Hamit Egemen'in Eminönü'nde av malzemeleri satan bir iş yerinden alışveriş yaptığı tespit edildi.

YURTTAN ÇIKIŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Hamit Egemen'in kaldığı yurttan son çıktığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Egemen'in turnikelerden geçerek dışarı çıktığı görülüyor.

İTÜ öğrencisi Hamit Egemen'in kayı olarak aranırken dün cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz gencin, satın aldığı av tüfeği ile canına kıydığı anlaşıldı. Acı haberi canlı yayında duyuran Müge Anlı ise aileleri uyardı.

MÜGE ANLI'YA KATILIP YARDIM İSTEDİLER

Tarihler 1 Nisan 'yi gösterdiğinde; İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Hamit Egemen (20) sırra kadem bastı. Egemen'in ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Gözyaşlarına boğulan aile fertleri, evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı.

ACI HABER GELDİ

Ekipler ise genç adamı bulmak için çalışma başlattı. Egemen'in 'da yurda giriş yaptığı, saat sıralarında yurttan ayrıldığı ve yurdun yakınındaki Belgrad Ormanı'na giriş yaptığı anlaşıldı. Bunun üzerine; Egemen'in kaldığı yurdun çevresinde bulunan ormanda arama yapıldı.

 Acı haber ise dün alındı. Yurdun yakınındaki ormanda Egemen'in cansız bedenine ulaşıldı.  Hamit Egemen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HAMİT EGEMEN AV TÜFEĞİ İLE İNTİHAR ETMİŞ

Müge Anlı ise bugünkü canlı yayında talihsiz gencin av tüfeği ile intihar ettiğini açıkladı. Egemen'in namluyu çenesine dayayıp tetiğe bastığı saptandı.

 PSİKOLOJİK SIKINTILARI VARDI

Sabah'ın haberine göre, Müge Anlı, Hamit Egemen'in geçen yıldan bu yana psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı. Anlı bu konuda aileleri de uyardı.
Anlı, "Psikolojik sorunları umursamıyoruz. Çocuklarımızın tedavilerini ihmal etmeyelim" ifadelerini kullandı.

YIKILDILAR

Acı haberi alan Egemen Ailesi ise yıkıldı. Öte yandan talihsiz gencin bir arkadaşı ise sosyal medyadan duygu dolu bir paylaşım yaptı. Egemen'in arkadaşı şu ifadeleri kullandı:

Yıllarımız hep beraber geçti. Beraber yürüdük, beraber eğlendik, beraber sevindik ama hiç beraber ağlamadık.

 Seninleyken her an mutluyduk. Ne birbirimizi üzdük ne kırdık ne de incittik. Çok zeki çocuktun, çok bilgili ve bilinçliydin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası