minecraft build hileleri / Minecraft Hileleri ()

Minecraft Build Hileleri

minecraft build hileleri

Ateş Direnci etkisi uygulanır.

  • /effect give oyuncuismi glowing

    Minecraft konsol komutları ve hileleri

    Eğer Minecraft'ta istediğiniz başarıyı yakalamıyorsanız, Minecraft konsol komutları, sunucu komutları ve Minecraft hile kodları işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Sanal dünyayı fethetmek için komut satırını açmak, bazı kelimeler ve semboller yazmak ve kendinize elmas zırhlı yapmak, düşündüğünüzden çok daha kolay olabilir.

    Minecraft konsol komutları ve hileleri

    Bir konsol komutu, bir harf dizisinden çok daha fazlasıdır. Etrafınızdaki her düşmanı öldürmekten envanterinizdeki tüm metalleri anında eritmeye kadar dünyayı anında değiştirebilirler. Bu sayede zamandan tasarruf edip, Minecraft projenizi daha hızlı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

    Minecraft konsol komutları ve hileleri

    Minecraft komutlarını nasıl girersiniz?

    Minecraft konsol komutlarının kullanımı son derece basittir. Yeni bir Minecraft dünyası yaratırken, hilelere izin verip vermemeyi seçmeniz istenecek. Evet'i seçip dünyayı yükledikten sonra, tüm hilelerinizi ve komutlarınızı gireceğiniz komut satırını açmak çekmek için “C” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

    Tek oyuncuda girdiğiniz herhangi bir komutun önüne eğik çizgi (/) getirilmesi gerekir; çok oyunculu komutlar bu önekle çalışmaz.

    Bundan sonra tüm yapmanız gereken, istenen komutu yazıp “Enter” tuşuna basmak.

    Minecraft Hileleri ve Konsol Komutları

    Hedef seçici kısayolları

    @p – en yakın oyuncu
    @r – rastgele oyuncu
    @a – tüm oyuncular
    @e – tüm varlıklar
    @s - komutu yürüten varlık

    Hedef seçici değişkenler, tam adlarını yazmadan belirli bir hedef belirler. Minecraft sunucularında oynarken bunları görmeye alışacaksınız.

    Yardım Komutları

    /help [KomutAdı]

    Verilen komut hakkında daha fazla bilgi sağlar.

    Bir eşyayı başka oyuncuya vermek

    /give

    Başka bir oyuncuya envanterinizden bir eşya vermek için kullanılır. Örnek: /give merlin minecraft:planks Bu komut, tek nesne verirken çok gerekli olmasa da çok sayıda vereceğiniz zaman oldukça kullanışlıdır.

    Işınlanma

    /tp [HedefOyuncu] x y z

    Kendinizi veya başka bir oyuncuyu anında dünyanın belirli bir yerine taşımak için kullanılır. Koordinatlar yerine başka bir oyuncunun adını kullanmak, hedefi doğrudan söz konusu oyuncunun konumuna taşıyacaktır. Ayrıca bu Minecraft haritaları ile yeni bir dünyaya ışınlanabilirsiniz.

    Karakterinizi Öldürmek

    /kill

    Karakterinizi öldürür, başka bir oyuncunun adını ekleyerek komut onlara da uygular.

    Hava Durumu

    /weather

    Hava durumunu veya dünyanızı seçmenizi sağlar. Seçenekler şunlardır: rain (yağmur), thunder (gök gürültüsü) ve snow (kar).

    Minecraft konsol komutları ve hileleri

    Yaratıcı mod

    /gamemode creative

    Oyun modunu, oyuncu uçuşuna, sınırsız kaynağa izin veren ve size saldıranların durdurulmasını sağlayan yaratıcı moda çevirir.

    Hayatta kalma modu

    /gamemode survival

    Oyun modunu Hayatta Kalma moduna değiştirir; bu, çetelerin size saldıracağı ve tüm kaynakları eski moda bir şekilde toplamanız gerektiği anlamına gelir.

    Zaman Ayarı

    /set time

    Zamanı günden güne ayarlar. "" yerine şafak için "0", öğlen için "", alacakaranlık için "" ve gece için "" yazın.

    Zorluğu "Barışçıl" olarak değiştirin

    /difficulty peaceful

    Zorluğu Barışçıl moda değiştirir. Diğer zorluk seviyeleri: easy (kolay), normal (normal) ve hard (zor) olarak kullanılabilir.

    Dünyanızın tohum kodunu nasıl bulabilirsiniz?

    /seed

    Bu, dünyanız için bir kod üretecek, bunu not edin, böylece gelecekte aynısını yükleyebilirsiniz.

    Öldüğünüzde envanterinizi tutun

    /gamerule keepInventory true

    Öldükten sonra eşyalarınızı kaybetmemenizi sağlar. Bunu geri almak için "true" yerine "false" yazın.

    Zamanı durdurma

    /gamerule doDaylightCycle false

    Bu, oyunun gün/ışık döngüsünü durduracaktır. Eski haline çevirmek için “/gamerule doDaylightCycle true” yazın.

    Bir nesneyi çağırmak

    /summon

    İstediğiniz bir yaratığı veya nesneyi anında dünyanıza getirir, özellikle birkaç evcil kediniz eksik olduğunda kullanışlıdır.

    Atlantis modu

    /atlantis

    Dünyanın su seviyesini önemli ölçüde yükselterek en yüksek dağlar hariç hepsini sular altında bırakır.

    Yaratık sürmek

    /ride

    Karşılaştığınız yaratığı bir bineğe dönüştürür.

    Anında madeni almak

    /instant mine

    Herhangi bir araçla tek tıklamayla madencilik.

    Mobları dondurmak

    /freeze

    Mobları durdurur.

    Düşüş hasarını kapatmak

    /falldamage

    Düşme hasarını açar ve kapatır.

    Yangın hasarını kapatmak

    /firedamage

    Yangın hasarını açar ve kapatır.

    Su hasarını kapatmak

    /waterdamage

    Su hasarını açar ve kapatır.

    Eşyalarınızı eritmek

    /superheat

    Tüm öğeleri eritilmiş forma dönüştürür.

    Anında bitki

    /instantplant

    Ekilen bir tohumun büyümesini beklemenize gerek kalmaz.

    Tüm eşyalarınız

    /dropstore

    Tüm envanter öğelerini yakınlarda ortaya çıkan bir sandıkta saklar.

    Ürün hasarını kaldırmak

    /itemdamage

    Silahlar artık hasar almayacak veya bozulmayacak.

    Eşya çoğaltmak

    /duplicate

    Sevdiğiniz eşya yığınını çoğaltarak size verir.

    Oyununuzu geliştirmenize ve zamandan oldukça tasarruf etmenize yarayacak, ihtiyaç duyacağınız tüm Minecraft konsol komutları bunlar. Elbette bunları uygulamak oyundan alacağınız keyfi zora sokabilir. Ancak, Minecraft'ta Google Earth gibi haritaları yapanları gördükten sonra, en azından güzel bir bina yapmak için günlerce çalışmak istemiyorsanız da tam size göre olacaktır.

    Minecraft konsol komutları ve hileleri

    İlginizi Çekebilir

    • 'te çıkacak yeni oyunlar

      MK TV'te çıkacak yeni oyunlarBirbirinden güzel oyunların çıktığı yılının funduszeue.infoısı da bir o kadar dolu. Peki yılın geri kalan aylarında hangi oyunlar geliyor?

    • Amazon Prime Day 'te bizi neler bekliyor?

      TeknolojiAmazon Prime Day 'te bizi neler bekliyor?Amazon Prime Day fırsatları, 11 Temmuz tarihinde yüzlerce büyük fırsatla tekrardan geri dönüyor. Oyunlar, konsollar ve aklınıza gelecek birçok şeye tatmin edici seviyede indirimler ve fırsatlar geliyor.

    • Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacak

      Oyun HaberleriMetal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacakKonami'nin PC'deki Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'i önemli bir özellik içermeyecek. Master Collection Vol 1'in son duyurusu, beş ana Metal Gear oyununun 'te birden fazla platforma çıkacağını gösterdi.

    • Final Fantasy 16

      Oyun İncelemeleriFinal Fantasy 16Final Fantasy 16 inceleme içeriğimizde acımasız bir dünyanın tasvir edildiği oyunun genel dinamiklerine yakından bakıyoruz

    • FIFA Kadınlar Dünya Kupası , FIFA 23’e geliyor

      Oyun HaberleriFIFA Kadınlar Dünya Kupası , FIFA 23’e geliyorYeni güncelleme ile birlikte kupa mücadelesine hak kazanan 32 takımdan birinin yıldız oyuncusu olarak takımınızı zafere taşıyacaksınız

    • Nintendo Direct Duyuruları

      Oyun HaberleriNintendo Direct DuyurularıSuper Mario Bros. Wonder ile birlikte WarioWare: Move It!, Detective Pikachu Returns, Batman: Arkham Trilogy gibi yapımlar Nintendo Switch için duyuruldu

    • Call of Duty: Warzone Caldera kapanıyor

      Oyun HaberleriCall of Duty: Warzone Caldera kapanıyor yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Warzone Caldera, 21 Eylül tarihinde oyuncuların erişimine kapanıyor. Activision bu kararın, gelecekteki Call of Duty içeriklerine odaklanmak amacıyla alındığını söyledi

    • Super Mario Bros. Wonder duyuruldu

      Oyun HaberleriSuper Mario Bros. Wonder duyurulduNintendo düzenlediği yeni Direct sunumunda daha önce ilk bilgileri gelen yeni 2D Mario oyunu Super Mario Bros. Wonder'ın duyurusuna da imza attı

    • AMD, İrlanda’ya milyon dolar yatırım

      TeknolojiAMD, İrlanda’ya milyon dolar yatırım AMD, İrlanda'daki operasyonlarını genişletmek için yapacağı bu yatırım ile kişiye kadar yeni istihdam yaratmayı planlıyor

    Minecraft Pocket Edition Hile 1

    minecraft-pocket-edition-vbuildmod-apk-hileliMinecraft Pocket Edition v build 5 HİLELİ APK, sürekli olarak aldığı güncellemeler ile tamamıyla başarıya ulaşacağını düşündüğüm dünyanın popüler oyunlardan birisidir. Amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile küplerden oluşan bir evren içinde kendi dünyanızı oluşturmaktır. Minecraft Pocket Edition içinde yaşanan zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız can hileli ve tüm premium elbiseler açık şekilde sunmak istiyorum bu sayede survival modda ölümsüz olabilir, dilediğiniz skini seçebilirsiniz. Minecraft Pocket Edition v build 5&#;de sadece hatalar düzenlenip, kontrol butonlarında iyileştirme yapılmıştır. Koskoca bir evren parmaklarınızın ucundadır&#; Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store&#;da TL&#;dir &#;den fazla indirilmiştir.

    «Oyuna Devam»

    nest...
  • çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası