mp drivers canon g3010 / Bir Canon Yazıcıda Belge Nasıl Taranır? (Resimlerle) - wikiHow

Mp Drivers Canon G3010

mp drivers canon g3010

Canon P08 Hatası Alıyorsanız Yapmanız Gerekenler

Canon P08 Hatası Alıyorsanız Bunları Yapın

Canon marka yazıcı için P08 hatası ile karşılaşıyorsanız sırası ile alt tarafta verilen işlemleri yazıcınızda uygulamanız gerekmektedir. Bu uyarının nedeni kartuştan kaynaklanmaktadır. Yazıcıda iptal tuşuna basarak iptal tuşu kırmızı renkli daire içerisinde ters üçgen işaretidir.

İptal işlemi yaparak yazıcınıza gönderdiğiniz tüm işlemleri iptal ediniz. Yine iptal tuşuna basınız ve elinizi iptal tuşundan kaldırmadan yazıcı açma tuşuna basınız.

Açma tuşundan bastıktan sonra elinizi iptal tuşundan çekiniz ve açma tuşundan kaldırmayınız. Tekrar iptal tuşuna basıyoruz iptal tuşuna 5 defa basarak elimizi açma tuşundan kaldırıyoruz.

Bu işlem ile yazıcınızı sıfırlamış olursunuz. Yazdırmak istediğiniz belgeyi tekrar gönderere deneyiniz. Uyarı gelmeyecektir. Yine uyarı tekrarlaması durumda yazıcınızda bulunan kartuşu yerinden çıkarınız. Her iki kartuş içinde çıkararak tekrar takınız. Deneyiniz. Uyarı devam ediyorsa kartuş bitmiş olabilir ya da kartuş kurumuş olabilir.

Çok uzun süredin kartuşu kullanmıyorsanız kartuşun mürekkep püskürten delikleri kurumuş olabilir. Delikleri açmak için kartuşunuzu çıkarınız. Her iki kartuş için de mürekkep püskürtme alt kısmına buhar ile temizleme işlemi yapınız.

Sıcak buhar kartuşununda donma olmuşsa çözmenize yardımcı olacaktır. Buharla delikleri açtığına emin olduktan sonra kuru bezle her iki karuşuda silerek yazıcınıza düzgün bir şekilde takınız ve yazdırma işlemini tekrar deneyiniz.

Canon P08 hatasını bu şekilde çözmüş uyarıyı gidermiş olursunuz. İşlemleri en çok karşılaşılan durumlara göre sırası ile verdik. İlk işlemden başlayarak devam edebilirsiniz.

MP Drivers'ı Yükleme

Web sitemize İnternet üzerinden erişebilir ve modeliniz için en son MP Drivers'ı indirebilirsiniz.

  1. Yazıcıyı kapatın

  2. Yükleyiciyi başlatın

    Karşıdan yüklenen dosyanın simgesini çift tıklatın.
    Yükleme programı başlatılır.

    Önemli

    • Yazılım başlatılırken, yüklenirken veya kaldırılırken bir onay/uyarı iletişim kutusu görüntülenebilir.
      Bu iletişim kutusu, bir görevi gerçekleştirmek için yönetici hakları gerektiğini belirtir.
      Yönetici hesabıyla oturum açtığınızda, devam etmek için Evet(Yes) (veya Devam(Continue), İzin Ver(Allow)) seçeneğini tıklatın.
      Bazı uygulamalar devam etmek için yönetici hesabını gerekli kıfunduszeue.info tür durumlarda, bir yönetici hesabına geçin ve işlemi baştan başlatın.
  3. MP Drivers'ı yükleyin

    Ekrandaki uygun eylemi açıklandığı şekilde gerçekleştirin.

  4. Yüklemeyi tamamlayın

    Tamamla(Complete) seçeneğini tıklatın.

Kullanmakta olduğunuz ortama bağlı olarak bilgisayarı yeniden başlatmanızı isteyen bir mesaj görüntülenebilir.Yüklemeyi düzgün tamamlamak için bilgisayarı yeniden başlatın.

Önemli

  • MP Drivers'ı ücretsiz indirebilirsiniz, ancak uygulanan Internet erişimi ücretleri size aittir.
  • En son MP Drivers'ı yüklemeden önce, daha önce yüklenen sürümü silin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası