ağda kalıntısı nasıl çıkar / Ağda Lekesi Nasıl Çıkar? | İPUÇLARIM

Ağda Kalıntısı Nasıl Çıkar

ağda kalıntısı nasıl çıkar

ağda, ağda yağı dışında başka nasıl temizlenir?

10. hindistan cevizi yağı kullanmanızı önermiyorum, komedojenik yağlardan çünkü. onun yerine (link: https://www.beneficialbotanicals.com/comedogenic-rating/ bu bağlantıdan) dilediğiniz yağın komedojenik olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. ben avokado yağı kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

bospwhoreus
cinsiyet:kadın
ten rengi:koyu buğday tenli
cilt tipi:normal
göz rengi:koyu kahverengi
saç şekli:kıvırcık
saç tipi:normal
yaş:22
cilt alt tonu:warm
alerjik cilt:hayır
saç rengi:koyu kestane
saç kalınlığı:ince telli
kepekli saç:hayır

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın, epilasyon, ağda, jilet ya da iğneli epilasyon gibi bir çok çeşitli yöntemi var. Tabii ki yıllardır kullanılan ve vazgeçilemeyen yöntem ise ağdadır fakat kullandığınız ağdayı da vücuttan temizlemenin yolunu bilmeniz gerekmektedir.

Evde yapılan sir ağda sonrası kalan kalıntıların temizleneceğini düşündükçe ağda yapmak gözde daha da büyüyor. Sir ağdalar çam reçinesinden üretildiği için  su ve sabun ile temizlenemez. Peki sir ağda kolay ve hızlıca nasıl temizlenir?

Sir Ağda Kalıntıları Nasıl Temizlenir?

Sir ağda sırasında kumaş bez yerine kağıt ağda bezi kullanılır ise daha az ağda kalıntısı kalmış olur. Ağda işlemi sonrasında da kalan büyük ağda kalıntılarını ağda bezi ile alarak işinizi kolaylaştırmış olursunuz. Ağda kalıntısını temizleyecek bir çok yönteminiz bulunmaktadır. Bunlar; Zeytinyağı, alkol, buz, vazelin, sıcak su kompresi ve ağda temizleme yağıdır. O zaman bu yöntemleri nasıl kullanacağınıza bakalım.

Ağda Temizleme Yağı

Ağda sonrası kalıntıları temizlemek için kullanılan ve bir çok çeşidi bulunan bir yağdır. Sir ağdayı cilt üzerinden tamamen temizler ve cildin nemlenmesine de yardımcı olur. Kuru ciltler için ideal olan bu ürün cildin parlamasına yardımcı olur. Ağda kalıntılarını temizleyen yağ, ağda sonrası tahrişi de engeller.

Vi-Vet E VitaminliVe Portakallı Ağda Temizleme Yağını tercih edebilirsiniz!

Alkol İle Ağda Kalıntısı Temizleme

Sizi şaşırtan bir yöntem, belki de hiç duymadınız. Ama alkol de ağda temizlemekte kullanılan bir çeşittir. Bir pamuk pedini alkole batırıp, dairesel bir hareketle ağda kalıntısı soyulana kadar ovalayın. Cİldiniz tahriş olmaması için bir nemlendirici losyon kullanmanızı tavsiye ederim!

Vazelin

Ağda kalıntısını temizlemek için kullanacağınız vazelini bol miktarda ağda kalan bölgeye sürün. 5 dakika bekledikten sonra ağda olan bölgeyi temiz bir pamuk ile silin, ve ağda kalıntısının temizlendiğini göreceksiniz.

Zeytinyağı

Ağda kalıntısını temizlemenin bir diğer yolu da zeytinyağı ile cilde masaj yapmaktır. Zeytinyağı ile ağda kalıntılarının kolayca çıktığına ve cildinizin parladığına şahit olabilirsiniz. Aynı zamanda ağda kalıntılarını temizleyen zeytinyağı, cildinizdeki kuruluğun giderilmesine de yardımcı olur.

Buz

Biraz soğuk bir yöntem olsa da, ağda sonrası uygulayacağınız buzun serinliğini çok seveceksiniz. Buz küpünü 30 saniye boyunca ağda kalıntısının olduğu bölgede tutun ve ardından gevşeyen ağdayı cildinizden çıkarın.

Sıcak Su Kompresi

Ağda kalıntısını sıcak su kompresi yaparak temizleyebilirsiniz. Temiz bir bezi sıcak suya batırın ve ardından ağda kalıntısına yapıştırın yapıştırdığınız bezi ağda kalıntısının üzerinde 60 saniye bekletin böylece ağda yumuşamış olacak.

Gördüğünüz üzere ağda kalıntısını temizlemenin bir çok yolu var ve istediğinizi deneyebilirsiniz. Ama en kolay ve tertemiz yapan yöntem ağda temizleme yağıdır.

Vi-Vet E Vitaminli Ağda Yağını incelemek ve satın almak için tıklayınız!

Vi-vet Portakallı Ağda Yağını incelemek ve satın almak için tıklayınız!

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası