müslüme otopsisi sonucu son dakika / Müslüme Otopsisi Sonucu Nedir? - Güncel Oku

Müslüme Otopsisi Sonucu Son Dakika

müslüme otopsisi sonucu son dakika

Müslüme neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu, otopsi sonucu açıklandı mı, adli tıp sonucu ne?

Müslüme neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu, otopsi sonucu açıklandı mı, adli tıp sonucu ne, dedesi neden tutuklandı, katil dedesi mi, katil kim? Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın gözaltına alınan aile fertlerindan dede Hasan Yağal tutuklandı. Müslüme'nin anne ve babası dahil diğer aile üyeleri ise savcılıkça serbest bırakıldı. Peki, Müslüme neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu, otopsi sonucu açıklandı mı, adli tıp sonucu ne, dedesi neden tutuklandı, katil dedesi mi, katil kim?

Müslüme neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu, dedesi neden tutuklandı?

 

Gülnar'da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 3 yaşındaki kızı Müslüme'nin cesedi, kaybolduğu 10 Kasım tarihinden 10 gün sonra, çadıra 7 kilometre mesafede metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuş, otopsi işlemlerinin ardından Karaman'da toprağa verilmişti.

3 GECE JANDARMADA İFADE VERDİLER

Kızın cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, Müslüme Yağal'ın anne ve babasının da aralarında olduğu yakınlarını ifadeleri için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Anneanne Müslüme Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Müslüme'yi kim öldürdü, katil kim, dedesi neden tutuklandı?

 

Aile, ifade işlemleri sürdüğü için Müslüme'nin cenazesine katılamadı. Şüpheli sıfatıyla gözaltında 3 gece geçiren baba Mehmet, anne Selvi Yağal, kardeşler ve dede Hasan Yağal ile diğer aile üyeleri, dün adliyeye sevk edildi. Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilen 8 şüpheli, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından olayla ilgili tek tek sorgulandı.

ANNE BABA SERBEST BIRAKILDI, DEDE TUTUKLANDI

Anne, baba ve kardeşlerinin aralarında bulunduğu 7 kişi, savcılık tarafından serbest bırakıldı. Dede Hasan Yağal ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan dede Hasan Yağal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müslüme'yi kim öldürdü, katil kim, dedesi neden tutuklandı?

 

Müslüme Yagal'ın cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak, dün "Müslüme'nin buraya gelmesi mümkün değil. Benim bile gelmem buçuk saati buluyor. Gördüğümde küçük kız sırt üstü yatıyordu. Çocuğun belden aşağısı açıktı. Altında hiçbir kıyafeti yoktu. Ayakkabısı ve şalvarı yakınındaydı. Montu ise biraz ötedeki taşın üzerindeydi. Korktuğum için oradan uzaklaştım. Eşimi aradım. Jandarma gelince de gittim." demişti.

TUTUKLANAN DEDENİN İLK İFADESİ

Arama çalışmalarını da yakından takip eden dede Hasan Yağal, Müslüme'nin kaybolmasının ardından geçen 4 gece sonrasında yaptığı açıklamada, "O günden beri sağ olsun devletimiz tüm gücüyle arıyor ama yok. Ben sürüye gitmiştim, çocuk arabayı çok severdi, arabaya bineceğim diye babasının arkasından kaçmış, anası tutmuş, alıkoymuş ağlarmış. Ondan sonra da yıkılası çadırı düzenleyeyim diye onunla uğraşırken, geç mi haberi oldu, erken mi haberi oldu, bilmiyorum, bir bakmış çocuk yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı. Zayıf bir çocuktu ama hareketliydi" demişti.

Dedenin neden tutuklandığını kimse bilmiyor. Müslüme'nin ağabeyine basın mensupları tarafından sorulan, "Dedeniz neden tutuklandı" sorusu, "Bilmiyorum, her şey bir anda oldu, anlamadık" şeklinde cevaplandı.

DEDENİN TUTUKLANMA NEDENİ BELLİ OLDU

Müslüme'nin dedesinin tutuklanmasıyla ilgili olarak ilk açıklanan bilgilerden biri, Müslüme'nin üzerinde dedeye ait DNA örneği bulunduğu; ancak asıl tutuklanma nedeni bu değil. Asıl tutuklanma nedeninin daha önce aile içinde yaşanmış bir "tecavüz" vakası nedeniyle dedeni olduğu öğrenildi. 

Dedesinin tutuklanması Müslüme'nin ölümüyle alakalı değil. Müslüme'nin ölüm nedeni ile ilgili resmi kurumlardan şu ana kadar hiçbir açıklama yapılmadı. Dedesinin tutuklanma nedeni aile içindeki taciz ve tecavüz vakalarının ortaya çıkmasıydı. Müslüme'nin ölüm nedeniyle alakalı bir bilgi olmaması alınan "yayın yasağı" olabilir. 


 

Müslüme Yağal

Müslüme bebek son dakika! Müslüme'nin ölümünde şoke eden otopsi raporu! DNA raporunda dedesi biyolojik babası çıktı

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan ve 10 gün sonra yapılan arama çalışmalarında cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın tutuklanan 70 yaşındaki dedesinin, biyolojik babası olduğu ortaya çıktı.

Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı.

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10'uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı. Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 8 aile üyesi gözaltına alınırken 7'si serbest bırakıldı. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Adli Tıp tarafından yapılan DNA çalışmasında ise Müslüme Yağal'ın biyolojik babasının, dedesi Hasan Yağal olduğu belirlendi. Hasan Yağal'ın tedbiren tutuklanmış olabileceği belirtiliyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir