tunceli de açığa alınan öğretmenler / Açığa alınan öğretmenlere Tunceli formülü

Tunceli De Açığa Alınan Öğretmenler

tunceli de açığa alınan öğretmenler

Görevden alınan memurlarla ilgili sürpriz gelişme

Tunceli'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan öğretmen ile 86 memurun büyük bir bölümünün Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla yeniden görevlerine iade edildiği belirtildi.

Tunceli'de görev yapan öğretmenlerin yarısına yakını açığa alınmıştı

TUNCELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Görece iade edilen öğretmen ve kamu görevlileri ile ilgili açıklama yapan Tunceli Valiliği, açığa alınan toplam öğretmen ve kamu görevlisinden 'unun göreve iade edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklama şöyle:

"Milli Eğitim Bakanlığınca İlimizde görev yapmakta olan ve haklarında görevden uzaklaştırma kararı verilen toplam öğretmen ve kamu görevlisinden ’u ilimizde eğitim-öğretime verilen önem ve eğitim-öğretimin aksamaması için görevlerine iade edilmiştir. Göreve iade edilenlerin listeleri okul müdürlüklerine gönderilmiş olup 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Eğitim ve Öğretim Yılında görevlerinin başında olacaklardır.

Yürütülmekte olan soruşturmaların selameti açısından 85 personel hakkında ise görevden uzaklaştırma kararı halen devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

funduszeue.info

 

Açığa alınan öğretmenlere Tunceli formülü

Özlem Akarsu Çelik [email protected]

ANKARA - E&#;itim Sen Genel Ba&#;kan&#; Kamuran Karaca aç&#;&#;a al&#;nan E&#;itim Sen'li ö&#;retmenlerin göreve iadesi için yetkililerle görü&#;tüklerini söyledi. Karaca, "Tunceli'deki iade kararlar&#; tüm Türkiye'ye yay&#;lmal&#;, bu hukuksuzluktan bir an önce dönülmeli" dedi.

Daha önce temasa geçtikleri Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; (MEB) yetkilileriyle bu hafta da görü&#;me talebinde bulunduklar&#;n&#; söyleyen Karaca, Duvar'a &#;u aç&#;klamay&#; yapt&#;:

"E&#;itim-ö&#;retim y&#;l&#; bir kaosla aç&#;ld&#;. Daha da içinden ç&#;k&#;lmaz hale gelsin istenmiyorsa akl&#; selimin kazanmas&#; gerekiyor. Tunceli'deki iadeler de gösteriyor ki bu hukuksuzluktan istendi&#;i an dönülebiliyor çünkü aç&#;&#;a alma kararlar&#; gerçek bir suçlamaya dayanm&#;yor. Tunceli'deki bu uygulaman&#;n tüm Türkiye'ye yay&#;lmas&#; gerekir. E&#;itim Sen olarak hem muhalefet partileriyle hem Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; ile görü&#;üyoruz. Bu haks&#;zl&#;ktan, hukuksuzluktan bir an önce dönülmesi talebimizi iletece&#;iz."

'MEB'DE &#;K&#; GRUP VAR'

MEB'deki bir grubun E&#;itim sen'lileri cezaland&#;rmak istedi&#;ini söyleyen karaca, &#;öyle devam etti: "MEB'de ikili bir duru&#; var. Bir grup bizim hedef haline getirilmemiz için çaba harc&#;yor. Sendikal etkinliklerimizi darbe süreciyle ili&#;kilendirmeye çal&#;&#;&#;yor. Bunlara kar&#;&#;, darbe süreciyle hep mücadele etmi&#;, bedel ödemi&#; ö&#;retmenlerin bu k&#;l&#;fa sokulmamas&#; için çabal&#;yoruz. MEB'deki ikinci grup daha farkl&#; bir yerde duruyor."

'TOPLUMSAL BARI&#; BOZULUR'

Karaca, aç&#;&#;a al&#;nan 11 bin ö&#;retmenin h&#;zla geri döndürülmesi için u&#;ra&#;t&#;klar&#;n&#; de belirtti: "E&#;er bu ülkede hukukun k&#;r&#;nt&#;s&#; kalm&#;&#;sa ö&#;retmenlerin bir an önce görevlerine iade edilmeleri gerekir. Aksi takdirde toplumsal çat&#;&#;ma, okullarda bar&#;&#;&#;n bozulmas&#;, kar&#;&#; kar&#;&#;ya gelmeler ya&#;anacakt&#;r. Arkada&#;&#;, meslekta&#;&#; haks&#;z yere görevden al&#;nan ö&#;retmenin i&#;ini mutlu bir &#;ekilde yapmas&#;na imkan yoktur. Zaten toplumsal kampla&#;ma var. Bütün bunlar&#;n sona ermesi için hakk&#;n, hukukun kazanmas&#; gerekiyor."

Hatay'da ö&#;retmenler bakandan telefon bekliyorHatay'da ö&#;retmenler bakandan telefon bekliyor

Göreve dönen ö&#;retmenden 'i Tunceli’denGöreve dönen ö&#;retmenden 'i Tunceli’den

'E&#;itim Sen'li ö&#;retmenler geri dönecek''E&#;itim Sen'li ö&#;retmenler geri dönecek'

Tunceli&#;de öğretmenlerin yarısı gitti

DUVAR - 15 Temmuz darbe giri&#;imi ve ard&#;ndan hükümet taraf&#;ndan ilan edilen OHAL sonras&#;, Türkiye genelinde 11 binden fazla ö&#;retmen 'teröre destek vermek' suçlamas&#;yla aç&#;&#;a al&#;nd&#;. Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; taraf&#;ndan aç&#;&#;a al&#;nan ö&#;retmenlerin say&#;s&#; her geçen gün artarken, birçok ilde kararlar protesto edilmeye ba&#;land&#;.

Diyarbak&#;r'da ö&#;retmenlere gazl&#; müdahaleDiyarbak&#;r'da ö&#;retmenlere gazl&#; müdahale

tunceliogretmen1 Tunceli Milli E&#;itim Müdürlü&#;ü'ne gelen ö&#;retmenler, isimlerinin listelerde olup olmad&#;&#;&#;n&#; ö&#;renmeye çal&#;&#;t&#;. Muhatap bulamay&#;nca protesto için oturma eylemi yapt&#;lar.

TUNCEL&#;'DE Ö&#;RETMENLER&#;N YARISI G&#;TT&#;

Tunceli’de görev yapan ö&#;retmenden ’i ve 86 MEB personeli olmak üzere kamu emekçisi aç&#;&#;a al&#;nd&#;. E&#;itim-Sen üyesi ö&#;retmen ve 86 memurun görevden uzakla&#;t&#;r&#;lmas&#;yla ilgili Milli E&#;itim Müdürlü&#;ü'ne gidip bilgi almak isteyen ö&#;retmenler, muhatap bulamay&#;nca protesto eylemi yapt&#;. 'i ö&#;retmen, toplam milli e&#;itim çal&#;&#;an&#;n&#;n görevden uzakla&#;t&#;r&#;ld&#;&#;&#;n&#;n duyulmas&#; üzerine Milli E&#;itim Müdürlü&#;ü'ne gelen ö&#;retmenler, isimlerinin listelerde olup olmad&#;&#;&#;n&#; ö&#;renmeye çal&#;&#;t&#;. Onlarca ö&#;retmen, bilgi alacak muhatap bulamay&#;nca bahçede oturma eylemi yaparak bekleyi&#;e geçti.

E&#;itim Sen: Dersim'in ba&#;ar&#;s&#;na sald&#;r&#;

Eylemde bulunan E&#;itim-Sen Tunceli &#;ube Ba&#;kan&#; Süleyman Güler, il genelinde 90 okulda görev yapan toplam ö&#;retmenden 'nin görevden uzakla&#;t&#;r&#;ld&#;&#;&#;n&#; belirterek, "15 Temmuz darbe giri&#;imi sonras&#;, darbecilerle mücadele ad&#; alt&#;nda bütün olarak, bütün muhaliflere dönük bir sald&#;r&#; furyas&#; ba&#;lad&#;. Dersim TEOG s&#;navlar&#;nda Türkiye birincisi oldu. Yine ayr&#;ca LYS s&#;nav&#;nda Türkiye 6'&#;nc&#;s&#; oldu. Biz bu sald&#;r&#;lar&#;, bu aç&#;&#;a alma durumunu, ilin e&#;itim ba&#;ar&#;s&#;na yap&#;lm&#;&#; bir sald&#;r&#; olarak de&#;erlendiriyoruz" dedi.

urfa &#;anl&#;urfa’da da ö&#;retmenin aç&#;&#;a al&#;nmas&#; protesto edildi.

&#;ANLIURFA'DA Ö&#;RETMEN

Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; taraf&#;ndan ba&#;lat&#;lan soru&#;turma kapsam&#;nda Siverek Milli E&#;itim Müdürlü&#;ü'nde görevli ö&#;retmen, ' say&#;l&#; kanuna uygun hareket etmedikleri' ve terör örgütü PKK propagandas&#; yapt&#;klar&#; gerekçesiyle aç&#;&#;a al&#;nd&#;. Görevden uzakla&#;t&#;r&#;lan ö&#;retmenlerle ilgili adli ve idari soru&#;turma ba&#;lat&#;ld&#;.

KESK HAKKAR&#;: YARGISIZ &#;NSAF

KESK Hakkari &#;ubesi Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Demir de, 14 bin ö&#;retmenin görevden uzakla&#;t&#;r&#;lmas&#;na ili&#;kin 'yarg&#;s&#;z infaz' yorumunu yapt&#;. Yusuf Demir, "E&#;itim- Sen, nereden ya da kimden gelirse gelsin, e&#;itim emekçilerinin örgütlü mücadelesini hedef alan, iktidar&#;n bask&#;c&#; ve antidemokratik uygulamalar&#;na zemin haz&#;rlayan her türlü yasa d&#;&#;&#; giri&#;im ve sald&#;r&#;n&#;n kar&#;&#;s&#;nda hukuksal ve örgütlü mücadelesiyle durmay&#; sürdürecektir" dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası