fal sitesi nasıl kurulur / Çok Sevilen 12 Fal Baktırma Uygulaması

Fal Sitesi Nasıl Kurulur

fal sitesi nasıl kurulur

Sanırım bir çoğunuz artık fal sitelerini yada uygulamalarını biliyor,bu tip sitelerin piyasadaki öncüleri funduszeue.info , funduszeue.info gibi sitelerdir.

Firmamız bu tipte sitelere yazılım ve teknik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Sizinde aklınızda bu tipte bir site kurmak ve yönetmek,gelir elde etmek var ise doğru adrestesiniz.

Fal sitesi yada uygulaması nasıl kurulur,nasıl yönetilir,fal sitesine üye ve fal bakacak yorumcu çekmek için neler yapmamız gerekir sizlere bu yazımızda detaylıca anlatacağım.

1-) Fal Sitesi ve Yazılımı Nasıl Kurulur.

Sitenizi bizim gibi bir yazılım ve script firmasına kurdurabilir,teknik konularda ve kurulumla ilgili detaylıca bilgi alabilirsiniz.Öncelikle yapmanız gereken sitenizin isminin ne olacağına karar vermektir.

Eğer aklınızda kurmak istediğiniz fal sitenizin isminin ne olacağı konusunda bir fikir yok ise bize danışabilir bizlerden site ismi konusunda fikir alabilirsiniz.

Diyelimki site ismine karar verdiniz peki ya sonra ?

Şimdi ise sitemizin dış görünümü yani tasarımı ne şekilde ve renkte olacağını seçmeniz gerekiyor,bunun ile ilgili sitemizde referanslar kısmında örnek tasarımlar bulunmakta,ayrıca dilediğiniz dış görünümdede yapıyoruz.

Tasarım seçimide yaptıktan sonra artık bizimle iletişime geçip sitenizin kurulum ve yazılım ödemesini yapıp sitenizin inşasına başlıyabiliriz.

Bir sitenin kurulumu ortalama gün arasındadıfunduszeue.infoınıza takılan her konuda bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

2-) Fal sitesi yada fal uygulaması nasıl yönetilir ne yapmamız gerekir.

Fal sitenizi yönetebileceğiniz bir site yönetici ekranınız olacak ve siz bu ekrandan kolaylıkla siteniz ile ilgili tüm işlemleri yapabileceksiniz zaten biz sizlere bu yönetim panelini dk boyunca anlatıcak ve sizi bu konuda bilgi sahibi yapacağız.

Size bahsettiğimiz sitenizi yöneteceğiniz örnek yönetici paneline aşağıdaki bilgiler ile bakabilirsiniz.


3-) Fal sitesi yada uygulamasından ne kadar kazanabilirim , başarılı olabilirmiyim.

Fal Sitenizi ve fal uygulamanızı kurduktan ve hazırlandıktan sonra sıra geldi üye ve yorumcu bulmaya.

Üye bulmak için en etkili yollardan biri google reklamlarıdır , googlea reklam vererek sitenize istediğiniz kadar ziyaretçi çfunduszeue.infoıca facebookta gruplar kurup reklamlar yapıp,internetteki seri ilan sitelerin kullanarak sitenizi daha fazla insanın görmesini ve tanımasını sağlıyabilirsiniz.

Bu konular ile ilgili bize iletişim kısmındaki telefon numaralarımızdan da ulaşabilirsiniz.

Kısa özetle her işte olduğu gibi bu iştede ne ekerseniz onu biçersiniz ve kazanmak için çalışmak,sitenize özen göstermek,dürüst olmak ve çalışan yorumculara ödemelerini zamanında yapmak gerekmektedir.

Yani bir fal uygulaması ve sitesi kurulumu,yönetimi ve işletmesi ile ilgili bir çok bilgi paylaştığımız bu yazımızda aklınıza takılan herhangi bir konuda bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.


Örnek Siteler :funduszeue.info

Fiyatlar için :funduszeue.info

Demo için :funduszeue.info

Sürekli 7/24 Mobil Telefon : 63 70

Vergi Dairesi : Nilüfer
Vergi No :

Çalışma Saatlerimiz : Pazar Günü Hariç / Sabah – Akşam
Destek / Satış Skype Adresi: [email protected]

Falcı Bacı ve arkadaşlarından

,

kahve sever fal yorumu için
Falcı Bacı ve arkadaşlarına güveniyor
Falcı Bacı ve arkadaşları

2,,,

    ,

    kahve sever fal yorumu için
    Falcı Bacı ve arkadaşlarına güveniyor
    Falcı Bacı ve arkadaşları

    2,,,

    ÖncekiSonraki
    Kampanyalar, haberler ve Falcı Bacı'dan sürprizler için blogunu takip etmeyi unutma!

    Fal Sitesi Scripti ve Yazılımı (Anahtar Teslim) Fal sitesi kurulumu

    • Üyelik
    • Yaş/Cinsiyet37 / E
    • MeslekYazılım Uzmanı
    • KonumBursa
    • Ad SoyadS** G**
    • Mesajlar26
    • Beğeniler0 / 3
    • Ticaret1, (%)

    Site Adresimiz :funduszeue.info



    fal sitesi scripti ne işe yarar,nasıl para kazanılır?



    Gün boyu internette takılıyorsun ancak hiçbir kazanç sağlayamıyor musun? İnternette harcadığın mesainin karşılığını alamadığını mı düşünüyorsun? Peki, sana küçük bir sır versek… TL gibi Az bir sermaye ile açacağın fal sitesi sana bu emeğin karşılığını misli ile verecektir desek?



    Firmamız size fal sitesi scripti sunan % yerli bir girişimdir. Kodlar tamamen Türkçe olup ücretsiz güncelleme desteği verilmektedir. Ayrıca dilerseniz server hizmeti, kurulum, ayarların yapılması ve site yönetimi ile ilgili eğitim de yine tarafımızdan sizlere verilmektedir.





    Kendinize ait bir fal sitesi kurmak için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip , istediğiniz fal sitesinin detaylarını aktarmanıfunduszeue.info bu doğrultuda istediğiniz tasarım ve özelliklerde scriptinizi programlayıp sitenizi a dan z ye funduszeue.infomlama ve teknik konuda bilginiz yoksa üzülmeyin, bu hizmeti de bizden alabiliyorsunuz.



    İşte size internetten para kazanmanızı sağlayacak olan kapının anahtarı!



    Bu script, piyasadaki muadillerine göre eklenti seçenekleri ve her an kendini güncelleyen yapısıyla farkına fark katıyor. Tüm bunların üzerine uygun fiyatı da ballı kaymak oluyor.





    Hemen kullanmaya başlayın.



    Script Özelliklerimiz : İstediğiniz ek özellikleri programlıyabileceğim gibi,

    Standart olarak;

    kahve Falı , Tarot Falı , Katina Falı , İskambil Falı , El Falı , Görüntülü Fal , Sesli Fal v.b gibi sabit özelliklere sahiptir.



    Ayrıca istediğiniz ek özellikleri telefonda görüşebiliriz.





    Ayrıca ;

    - Reklam politikası ile ilgili daha önceki tecrübelerimizi paylaşıyoruz.

    - Kredi Kartı ve Mobil Ödeme sistemleri hakkında daha önce çalıştığımız firmalara sizi yönlendirebiliyoruz. Şu bir gerçek, müşteriden ne kadar kolay yöntemler ile ödeme alırsanız,kazancınızda bu doğrultuda artar.

    - Bildirim sistemi sayesinde yaşadığınız sorunları maksimum 1 saat içerisinde gideriyoruz.

    - Ayrıca size kredi kartına 12 ay taksit imkanı sunabiliyoruz.

    -Diğer tüm detaylar için sitemizi inceliyebilirsiniz.



    Şimdi bir site kurmak yada scriptimizi satın almak için canlı destek hattımıza bağlanabilir bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.



    Eğer sitemizdeki canlı destek hattımız offline ise bize iletişim menümüzdeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.





    Kurduğumuz sitelerden bazıları ;



    Kahve , Tarot Falı v.b falların gönderi ile ilgili fal sitesi örnekleri

    funduszeue.info

    funduszeue.info

    funduszeue.info

    funduszeue.info

    funduszeue.info

    funduszeue.info



    IVR Sistemi ile çalışan fal sitesi örneklerimiz



    funduszeue.info







    Bildiğiniz üzere fal scripti tarot falı , kahve falı , iskambil falı , katina falı sektöründe yazılımları en çok kullanılan firmadır.



    Demo bilgileri aşağıdaki gibidir.



    Demo’ya giriş yaparak,sistemin özelliklerini inceliyebilirsiniz.







    Fal Scripti Üye Girişi

    funduszeue.info



    kullanıcı adı : showencam



    şifre: test







    Fal Scripti Yorumcu Girişi

    funduszeue.info



    kullanıcı adı : yorumcu



    şifre: test







    Fal Scripti Admin Girişi

    funduszeue.info



    kullanıcı adı : admin



    şifre: test







    Site Adresimiz : funduszeue.info

    Canlı Destek Hattımız : funduszeue.info?key=17D6eMZMDGSobaRsaHyP18DmJD5WzMIe&lang=tr

    Vergi Dairesi / No : Nilüfer -

    Destek/Satış/Whatsup Telefon: 63 70

    Skype:[email protected]

    Fal Alem

    İş bu Kullanım Koşuları funduszeue.info internet sitesi ve uygulaması ile (bundan böyle FAL ALEM olarak anılacaktır) tüm özel ve tüzel kişi ve kurumlar (bundan böyle KULLANICI olarak anılacaktır) arasındaki kullanım şartlarını içermektedir. Üye olmakla KULLANICILAR aşağıdaki Kullanım Koşulları'nı peşinen kabul etmiş olurlar.

    1) KULLANICIlar, üye olmakla FAL ALEM'de 18 yaşından büyük olduklarını veya reşit olmayıp ebeveynlerinin ya da kendilerine bakmakla yükümlü bir kişinin yasal onayına sahip olduklarını; iş bu Kullanım Koşulları'nın tamamını okuduklarını ve içeriğini tamamıyla anladıklarını ve tüm maddelerini kayıtsız şartsız kabul ederek onayladıklarını peşinen taahhüt ederler. Bu KULLANICIlar FAL ALEM tarafından iş bu Site Kullanım Koşulları hükümlerinde yapılan her değişikliği önceden kabul etmiş sayılmaktadır.

     2) FAL ALEM sitesi içeriğinde bulunan fal yorumları tamamen hayal gücü ile eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir şekilde gelecekten haber vermez ve doğruluk içermemektedir. FAL ALEM’de yapılan yorumlar geleneksel fal dilinin sohbet ve eğlence amaçlı sunulmuş bir şeklidir. Yorumcuların sunduğu içerik yanlış anlamalar oluşturabileceğinden çocuklar ve zihinsel yeterliliği olmayanlar için sakıncalı olabilir.  

     3) 18 yaşından küçüklerin FAL ALEM sitesini kullanmaması tavsiye olunur. 18 yaşından küçük KULLANICILAR hangi siteleri ve uygulamaları kullanabilecekleri konusunda ebeveynlerine danışabilirler.

     4) FAL ALEM sitesi ve uygulamasında bulunan tüm içerikler Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, yazı, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları FAL ALEM’e aittir. Bu sitenin ve uygulamanın yapısı ve içeriği, sitede kullanılan her türlü görsel malzeme Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

     5) FAL ALEM sitesinde ve uygulamasında bulunan hiçbir yazı; önceden izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden, kod ve yazılım da dahil olmak üzere, değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, başka bir lisana çevrilemez, yeniden yayımlanamaz, başka bir bilgisayara yüklenemez, postalanamaz, iletilemez, sunulamaz ya da dağıtılamaz, bütünü veya bir kısmı kaynak gösterilmeden başka bir web sitesinde veya uygulamada izinsiz olarak kullanılamaz.

     6) FAL ALEM’de KULLANICI olmak için kullanıcı bilgileri formuna bilgi girişi yaparken istenilen hususların eksiksiz ve açık doldurulması zorunludur. KULLANICIlar bu formla aktarılan bilgilerin doğruluğunu kayıtsız şartsız taahhüt eder.

     7) FAL ALEM tüm KULLANICIların kişilik haklarına ve gizlilik haklarına saygı duymaktadır. Maddelerde yazılı sebepler dışında ve yargı mercileri istemi haricinde, her ne sebeple olursa olsun kişisel bilgileri, hiçbir kurum veya kuruluşa vermeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

     8) FAL ALEM, veri tabanına yapılabilecek saldırılar sonucu KULLANICI bilgilerinin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesi ve bunların kötü niyetli kullanılması halinde doğabilecek sonuçlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

    9) Her türlü kullanım ve yazılımlarda telif hakları ve eser haklarına tecavüz edilmeyecektir. KULLANICIların eklediği içeriklerden dolayı oluşabilecek her türlü telif hakkı ve insan hakları sorumluluğu kullanıcılara aittir. Bu sebeple FAL ALEM’e rücu kesinlikle mümkün değildir. FAL ALEM ve KULLANICI, hukuken tamamen bağımsız taraflardır. Bu iki bağımsız taraf arasında herhangi bir iş ortaklığı ve/veya işçi/işveren ilişkisi bulunmamaktadır.

      10) Yorum isterken veya yaparken verilen bilgilerde kesinlikle yasalara aykırı ve genel ahlak prensibine uygun olmayan kişisel kimliklere saldırı mahiyetinde yazı yazılamaz. Yasalara göre, suç sayılan bir eylem aracı olarak FAL ALEM girdileri kullanıldığı zaman yasal mercilerden bir talep vuku bulursa, kullanıcılar hakkındaki bilgiler gerekli yerlere istem doğrultusunda verilecektir.

     11) KULLANICI site üzerindeki interaktif alanlar yoluyla suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek; yerel ve ulusal yasalara ya da uluslararası anlaşmalara ters düşecek bir durum yaratan ya da böyle durumları teşvik eden, hiçbir tür yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı bilgi postalayamaz ya da iletemez.

     12) KULLANICI, FAL ALEM sitesinde ve uygulamasında yayımladığı, paylaştığı içeriklerden 26/9/ tarihli ve sayılı Türk Ceza kanununda yer alan ve aşağıda sıralanmış hükümler çerçevesinde sorumludur:

     * İntihara Yönlendirme: Başkasını intihara azmettirmek, teşvik etmek, başkasının intihar kararını kuvvetlendirmek suçtur ve kabul edilemez.

     * Çocukların Cinsel İstismarı: On beş yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranış; diğer çocuklara karşı sadece cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir nedene dayalı olarak gerçekleştirilen cinsel davranışlar suçtur ve kabul edilemez. 

     * Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma: Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak amacıyla özel yer, donanım veya malzeme sağlayan, kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi vermek suçtur ve kabul edilemez.

     * Sağlık için Tehlikeli Madde Temini: Sağlık için tehlike oluşturabilecek maddeleri çocuklara, akıl hastalarına veya uçucu madde kullananlara vermek suçtur ve kabul edilemez.

     * Müstehcenlik: Müstehcen görüntülerin, yazı veya sözlerin, içeriğin yayımlanması, paylaşılması suçtur ve kabul edilemez.

     * Fuhuş: Bir çocuğu, bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak, aracılık etmek suçtur ve kabul edilemez.

     * Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama: Çocukların, kişilerin kumar oynaması için yer ve imkân sağlamak suçtur ve kabul edilemez.

     * Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar: Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek veya sövmek suçtur ve kabul edilemez.

     13) FAL ALEM üzerinden kurulan arkadaşlıklarda ve ilişkilerde sorumluluk tamamen KULLANICIlara aittir. FAL ALEM tüm ziyaretçilerine, kişisel bilgilerini açıklama konusunda maksimum dikkat göstermesini ve paylaşmamasını önerir.

     14) FAL ALEM, site dahilindeki interaktif alanlarda KULLANICIların yazdıklarından sorumlu değildir; buralarda yazılan görüşleri paylaşmak durumunda da değildir. FAL ALEM hiçbir sebep beyan etmeden KULLANICIların eklediği içerikleri siteden ve uygulamadan kaldırma hakkına sahiptir.

     15) KULLANICIlar FAL ALEM sitesinde, ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme gönderemez ya da iletemez. Diğer KULLANICIlardan herhangi bir ürün satın almak ya da onlara ürün satmak gibi bir talepte ve reklam faaliyetinde bulunamaz. Banka hesap bilgisi, cep telefonu numarası veya eposta adresi veremez.

     

    16) KULLANICI bir başkasının gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen, telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları tarafından korunan ya da bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlanan hiçbir bilgi, yazılım ya da başka bir malzemeyi sahibinden ya da haklarını elinde tutan kişiden izin almaksızın, postalayamaz ya da iletemez.

     17) KULLANICI verilerinin FAL ALEM’in ihmali görülmeden yetkisiz kişilerce okunmasından (KULLANICInın bilgilerini başka kişilerle paylaşması, siteden ayrılırken çıkış yapmaması, uygulamanın açık olduğu telefonun umuma açık alanda unutulması veya çalınması vb. durumlardan) dolayı gelebilecek zararlardan FAL ALEM sorumlu değildir.

     18) FAL ALEM, hiçbir KULLANICInın davranışından sorumlu değildir. Hiçbir koşulda sitenin ve uygulamanın kullanımı, içeriği, çevrimiçi ya da çevrimdışı konumda olsunlar KULLANICIlar arasındaki iletişim ve etkileşimden doğan sonuçlardan kayıp, hasar, zarar, ölüm, vs. dahi olsa sorumlu değildir.  FAL ALEM sitesi fallara yapılan yorumlardan falcılar sorumludur. Yazılarda insani değerleri küçük düşürücü, yasalara ve devlete karşı herhangi bir propaganda yapmak kesinlikle yasaktır.

     19) Üyeler tarafından beğenmemek ve sair gerekçeler ile yorumların iadesi kesinlikle talep edilemez. FAL ALEM hiçbir sebep beyan etmeden istediği KULLANICIlara yorum talep etmek için kullandıkları yorum ücretini veya Alem Puanı iade ederek hizmet vermeyi reddetme hak ve yetkisine sahiptir. FAL ALEM, üyelik gerektirmeyen servislerini zaman içinde üyelik gerektiren bir duruma dönüştürebilir, ilave servisler açabilir, servislerini kısmen veya tamamen değiştirebilir, süreli ve süresiz sona erdirebilir.

     20) FAL ALEM, KULLANICIların gizliliğini ihlal etmeden, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla uygulama içinde veya web sitesi üzerinde anonim kullanım bilgileri toplama yöntemleri kullanabilir.  FAL ALEM hiçbir sebep beyan etmeden istediği KULLANICIların üyeliklerini iptal etme, sunduğu hizmetin şeklini değiştirme ve/veya iptal etme hak ve yetkisine sahiptir. FAL ALEM’in iptal ettiği veya üyelikleri sözleşme maddeleri gereğince iptal edilen KULLANICIların üyelik bilgileri FAL ALEM tarafından saklanacaktır. FAL ALEM, Kullanım Koşulları'nı tek taraflı olarak değiştirme ya da tadil etme hakkına sahiptir.

    21) YORUMCULAR'ın profilleri için belirledikleri, profil resimlerinden FAL ALEM site yönetimi mesul değildir.

    22) FAL ALEM yorumcuları, ortalama 4 (DÖRT) saat içerisinde yorumlarını yapmaktadır. Herhangi bir sorun, sistem hatası, kullanıcı eksik bilgileri gibi nedenlerden dolayı yorumlar geç teslim edebilmektedir. YORUMCULAR bu tür durumları bildirmek zorundadırlar. KULLANICIlar fal formlarını oluştururken bu maddeyi göz önünde bulundurmakla yükümlüdür.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası