güneşevler kahramanmaraş / Son Dakika Güneşevler Mahallesi Haberleri - Güneşevler Mahallesi Son Dakika

Güneşevler Kahramanmaraş

güneşevler kahramanmaraş

Güneşevler, Karamanmaraş Merkezi, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Karamanmaraş Merkezi şehrinde Güneşevler konumuna Toplu Taşıma

Karamanmaraş Merkezi, Türkiye'deki Güneşevler adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Güneşevler adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Güneşevler adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Güneşevler için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: İkizkent Sitesi; Yaşam Parkı; Yunus Emre Taziye Evi; 12 Şubat İlçe Emniyet.

Otobüs:H18H24H30

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Güneşevler için yol tarifi alın.

Güneşevler adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Karamanmaraş Merkezi konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Güneşevler için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Karamanmaraş Merkezi, Kahramanmaraş

Gunesevler-mah Posta Kodu

Posta Kodu Nedir?

Posta kodu rakamları evrak ya da kargo gönderimi yapmak için gerekli olan bilgilerin başında gelir. Alıcı adresi kadar alıcının bulunduğu il ve ilçenin posta kodu da bilinmelidir. Alıcının ikamet ettiği adrese ilişkin posta kodu bilgisi eklenirse teslimatın ulaşması daha hızlı ve kolay olur. Gönderilecek postanın ya da teslim alınacak kargonun alıcı kısmındaki bilgilerde posta koduna yer vermek oldukça önemlidir.

Posta Kodu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Şehrin plaka kodu, dağıtım birimi ve grubu ile belirlenen posta kodu rakamları, posta dağıtım şirketlerinde gönderinizin daha kolay sınıflandırılmasını sağlar. Yukarıda yer alan posta kodu sorgulama sayfası üzerinden il, ilçe ve mahalle değişkenlerine göre belirlenen posta kodu numaralarını sorgulamak mümkün. Posta, kargo, fatura gönderiminde oldukça önemli olan bu rakamları seafoodplus.info posta kodu sorgulama ekranı üzerinden öğrenebilirsiniz.

Posta kodu; evrak, kargo, mektup gönderimi yaparken kullanılan 5 haneli rakama verilen isimdir. Her ile, ilçeye, mahalleye özgü olan posta kodu rakamları, gönderim yapılacak ürünlerin tasnifi ve alıcı adresinin tespit edilmesi için kullanılır. Gönderim sürecinde problem yaşanmaması için bu rakamlar il, ilçe, mahalle bazında farklılık gösterir. Örneğin posta kodu ilçe, mahalle gibi değişkenlere bağlı olarak şekillenir. Böylece adrese doğru ve hızlı şekilde ulaşmak mümkün olur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir