küfürsüz rap şarkıları / Küfürlü Rap mp3 indir

Küfürsüz Rap Şarkıları

küfürsüz rap şarkıları

Rap S&#;zleri: En İyi Ve En Sevilen T&#;rk&#;e Rap Şarkılarında Ge&#;en G&#;zel Rap S&#;zleri (Kısa S&#;zler)

Son Dakika Haberler

G&#;zel S&#;zlerRap S&#;zleri: En İyi Ve En Sevilen T&#;rk&#;e Rap Şarkılarında Ge&#;en G&#;zel Rap S&#;zleri (Kısa S&#;zler)

seafoodplus.info?tid=

  1. ikonik sansar salvo repliği. hatta bu repliğin geçtiği şarkıyı neşternino direkt bu isimle yüklemiş. 'de geçmekte.



  2. Hahahahahaha bu ne amk :D Neyse gençliğine veriyorum purplehej'de günlük hayatımda küfür etmiyorum demişti.
  3. işin ironik kısmı, sansarın birçok parçası küfürsüzdür. adamı dinlenebilir kılan da bu. mesela no1-in her parçasında en az bir kere "sik" kelimesi geçiyor. no1-i de seviyorum ama olmaz ki. ya rakı ya sik ya rakı ya sikoglum yeter da!
  4. adam gibi adam beyanıdır. bu söz ne kendini aklamak için, ne de başkasını topa tutmak için söylenir. gerçek olan budur ve öyledir.

    sansar'ı cartı curtu bırakın herhangi bir mcyi, sözlükteki yazarlara bile değinir bu konu. herkesin yazar kişiliği ile gerçek kişiliği farklıdır. entrylerimizden am göt meme eksik olmaz. ona küfret buna küfret kulak memesine dokunmadığımız insan kalmamıştır. bu bizi gerçekte kişilik yoksunu karaktersiz biri mi yapıyor, hayır. aranızda sözlükten biriyle buluşup da yüz yüze gelmiş iki muhabbet edip çay içen yazarlar vardır. mesajlaştığın adamla buluştuğun adam aynı mı, alakası yok. o anasına babasına söven, toprağın altındakilere göz diken, sur dibinde at kesen heriflerin yerine birbiriyle beyefendilik yarışına girmiş iki çirkin adam görürsünüz. sansar'ın parmak basmak istediği nokta tam da burası.

    rapçi; oturum,münazara,müzakere,fuar,seminer,sunum cart curt etkinliklerinde el kaldırıp söz isteyen adam değildir. ben bunu ekin olarak gayet iyi yapabiliyorum diyor ki adam cidden yapmış (bkz: sansar salvo rap müzik tezi)
    dolayısıyla rapçinin hareketi gerçek kişilikten ayrıdır. efendilikten yoksundur. küfür içerir, ve bunu idrak ettirir. big l gibi peygambere sövdürür, biggie gibi ana bacı kız üçlü yaptırır vesaire. eleştiri dozu serbesttir. şimdi sen hiçbir sınırlamanın olmadığı, dilediğin kutsal hakkında kalemi eline alabildiğin bir ortamda "abi küfür etmeniz şart mı ya?" diye amcık ağızlılık yapıyorsan; orospu çocuğunun önde gidenisin. bırak da adam işini yapsın. asıl korkulması gereken adam, küfretmeyen adamdır. herkese sevimli görünmeye çalışan, herkesin sevdiği adam olmaya çalışan, aman onla papaz olmayalım, bunla iş görelim diyen sinsi, çıkarcı, iki yüzlü karakter fukaralarıdır. demedi deme.

Türkiye'nin En Muhalif 18 Rap Şarkısı

Haberler

Video

Türkiye'nin En Muhalif 18 Rap Şarkısı

Protest sert ve muhalif kimliğiyle Türkçe sözlü rap müzik üretenlerin listesi. Sanırım bu şarkılar sayesinde bu müziği sevmeye başladım ahali. Atladığım sanatçılar muhakkak vardır. Bildiklerim karşınızda.

1. Saian - Boykot ( Kinetik Tipografi)

2. Saian - Feleğin Çemberine 40 Kurşun - Kinetik Tipografi

3. Doğu Akdeniz - Reddet (Video Klip)

4. Göker Toraman - Ben Bir

5. KC - Postmodern Faşizm

6. Da Poet & Hayki - Hiç Sevmedim Seni ( Lyric Video ) Produced by Da Poet - Scratch by Dj Sivo

7. Raziel Nisroc feat Saian SS - Aldanma

8. Göker Toraman - Kuşatma

9. Stabil - Ben Kimim ?

Fuat Ergin

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.