kadikoy sekerci / Şekerci Cafer Erol, Kadıköy | Katie Parla

Kadikoy Sekerci

kadikoy sekerci

Yıllık Efsane: Şekerci Cafer Erol

Şekerci Cafer Erol; kuruluşu bundan yıl öncesine dayanan, fabrikasyon tipi üretime direnerek hala el emeğiyle ve katkı maddesi kullanmaksızın üretim yapan Kadıköy Çarşı&#;ya yolunuz düştüğünde uğramadan geçemeyeceğiniz yerlerden biri.

Kapısından girer girmez, birbirinden renkli akide şekerleri, elma şekerleri, el yapımı marzıpanları, Osmanlı zamanından bu yana tadı değişmeyen lokumları, reçelleri ve lezzet yüklü çikolataları sizi adeta çocukluğunuza götürüyor. Ailenin 5. kuşağının temsilcisi Nurtekin Erol’un söylediğine göre, bu dükkanının sırrı yaptıkları işe duydukları “tutku” ve “temizlik”te saklı… Bize ait olan tatları bizim için koruyan Şekerci Cafer Erol&#;un hikayesini gelin birlikte dinleyelim..

Şekerci Cafer Erol’un oldukça eski bir tarihi olduğunu biliyoruz. Temelleri Eminönü’nde atılan markanızın hikayesini bizimle paylaşır mısınız?

Babamın dedeleri ’lerde Taşköprü’den Eminönü’ne gelmişler ve burada şekercilik yapmaya başlamışlar. Dünya Savaşı&#;na kadar yıldan fazla bir süre bu işi götürmüşler. Fakat I. Dünya Savaşı’nda ekonomi altüst olup bir yangın atlatınca Taşköprü&#;ye geri dönmüşler. &#;te dedem ve babam Cafer Erol, yeniden İstanbul&#;a göç etmişler. Beyoğlu Balıkpazarı&#;nda, Eminönü&#;nde, Kadıköy&#;de üç dükkânla işe başlamışlar. ’den sonra ise babam Kadıköy’e gelip dükkanımızı tekrar açmış. Daha önce biz olan kuruluş tarihimizi bilmiyorduk. Kültür Üniversitesi’ndeki yetkililer yaptığı bir araştırma sonucu bu bilgiye ulaşarak bize bunu belgelerle takdim ettiler.

Babamdan sonra işi ben teslim aldım ve 60 yıldan beri sürdürüyorum. Evimiz de işimiz de hep aynı yerdeydi. Okuldan gelir gelmez işe giderdik, sokakta gezmek o dönem yoktu. Biz de o günden bu yana severek bu işi yapmaya devam ediyoruz. Benim bir oğlum ve bir kızım var. Her ikisi de üniversite eğitimlerini tamamladılar ama bu işten kopmadılar. Kızım Yonca, İstanbul Üniversitesi İletişim fakültesi mezunu ve çeşitli medya kuruluşlarında görevler aldı. Oğlum Hakan ise Yeditepe Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun. İkisi de üniversitede aldıkları eğitimleri doğrultusunda yönetimimizde görevlerini sürdürüyorlar. Bu da bizim için hem avantaj hem de büyük bir mutluluk kaynağı.

Bu aile geleneğinin 5 nesil boyu sürmesinde en önemli etmen nedir sizce? Ürünlerinize bu tadı veren sırrı bizimle paylaşır mısınız?

Öncelikle çekirdek bir aile olarak birbirimizden hiç kopmadığımızı söylemeliyim. Ayrıca yaşadığımız ve çalıştığımız bölge olan Kadıköy’ün yaşam şekli de bunda etkili oldu. Aile olarak biz hiçbir zaman ayrılmadık. Çocuklarımızla çekirdek ailemizi büyüterek, ilişkilerimizi saygı ve sevgi çerçevesinde, birbirimizi rencide etmeden sürdürüyoruz. Baba-kız veya baba-oğul arasında ilişkimiz tamamen arkadaşlık ilişkisine dayanıyor. Bizde “baba ne derse olur” gibi bir durum söz konusu değil. Herkesin fikrini açıkça söyleyebildiği demokratik bir aile yapısına sahibiz. Şirketin iyi yürümesi için babanın “şunu yapın” gibi bir şey söylemesi değil, herkesin fikrini dile getirmesi ve en güzel yolu bulması önemli. Biz mutluluğu bu şekilde yakaladık ve bu mutluluk da işimize yansıdı.

Şeker konusunda Şekerci Cafer Erol’un bir felsefesi olduğundan bahsetmişsiniz, bunu aktarabilir misiniz?

Bir şekercinin ana felsefesi &#;tutku&#;dur. Bu mesleğe âşık olmadan, kaynayan kazanların başında saatler geçirmeden, lezzetli ürünlere ve başarıya ulaşmak oldukça zor olur. Şekercinin felsefesindeki bir diğer temel ilke “temizliktir”. &#;Akide şekerini döktüğünüz işleme taşı temiz olmazsa, şeker oradan kalkmaz. Çok temiz ve hassas olmalı ki, şeker taşı ısırmasın. &#;Şekerin taşı ısırması&#; terimi, temiz olmayan taşa yapışması anlamına geliyor. Eskiye, çocukluğumuza ait lezzetlerin bugün de itibar görmesi beni mutlu ediyor. Tek amacım, halkın güvendiği yerden, kaliteli ürün alması. Bu nedenle şikayetlerini ve memnuniyetlerini bildirmelerini istiyorum. Ancak eleştirilerle daha iyiye doğru yol alabiliriz.

Özellikle akide şekeri ve lokum konusundaki uzmanlığınız ile tanınıyorsunuz. Üretim aşamasında hala aynı reçeteler mi uygulanıyor mu? Şu an kaç çeşit akide ve lokum üretiyorsunuz?

Bizim reçetelerimiz eski Osmanlı sarayından gelen reçetelerin hemen hemen aynısıdır. Değişen bir tek şey şimdiki şartlarda üretimdeki hammaddelerin daha kolay bulunması ve çeşitlerin çoğalması. Eski reçeteleri yeni ürünlere adapte ediyoruz. Biz ürünlerimizde doğal pancar şekeri kullanıyoruz. Hammaddelerimizi yöresel olarak almaya çalışıyoruz. Fıstığı Gaziantep’ten, fındığı Giresun’dan, kayısıyı Malatya’dan, vişneyi Kütahya’dan getirmeye çalışıyoruz. Üretimde hep bu mantık ile ilerliyoruz.

Reçetelerimizin hepsi orijinal, sadece yeni ürünleri bu reçetelere adapte ediyoruz. Ayrıca ürün portföyümüze yeni tatlar ekliyor, yeni ambalajlarla müşterilerimize sunuyoruz. Çünkü mecburen gelişen ve değişen dünyada biz de kendimizi yenilemek durumundayız. Ancak, eski ananeyi, mutfak kültürünü, pişirme düzenini bozmadan bunu yapıyoruz. Örnek olarak şu anda sanayii tipi kiloluk, 1 tonluk lokum pişirme kazanları var. Biz ise hala kiloluk kazanlarda eski usulde devam ediyoruz. Böylece şeker pişerken aynı yoğunluğa sahip oluyor. Ama büyük kazanlarda aynı lezzeti alamazsınız.

25 çeşide yakın akide şekerimiz var. Lokumda ise eskiden pudraşekerli lokumlar vardı. Şimdi yeni bir trend olarak Arapların bizden istediği şekillerle Arap lokumları dediğimiz lokumlarla birlikte toplam 40 çeşide ulaştık. Her gün yeni bir çeşit çıkarmaya çalışıyoruz. Yurtdışındaki müşterilerimizin damak tatlarına uygun yeni ürünler üretiyoruz.

Marzıpanda (badem ezmesi) da oldukça başarılıyız. Biz zaten badem ezmesi yapıyorduk ama yurtdışındaki geziler ve fuarlara gittiğimizde Fransa, Almanya gibi ülkelerde marzıpanın çok revaçta olduğunu gördük. Özellikle oğlum, yeniliğe çok açık olduğu için bu ürünü Türkiye’de üretmek ve müşterilerimize sunmak konusunda ısrarcı oldu. Biz de bu ürünü müşterilerimize sunduk ve çok sevildi. Dükkanımızda sattığımızdan daha çok yurt dışına ve küçük butiklere satış yapıyoruz. Hatta bayram ya da ramazan öncesi çok sipariş geliyor ve tamamı el emeği olduğu için bazen yetiştiremiyoruz.

İş hedeflerinizden bahseder misiniz lütfen? İhracat konusunda planlarınız var mı?

İhracat yapıyoruz ama daha çok butik tarzı bir çalışma şeklimiz söz konusu. Biz sanayii tipi üretim yapmadığımız için yurtdışı için çok fazla ürün üretmiyoruz. Küçük çaplı ihracat yaptığımız İngiltere, ABD ve Rusya gibi ülkeler bizim için önemli pazarlar. Bizim kişilik bir ekibimiz var, ürünlerimizin hepsi de el emeği. Bu nedenle Türkiye’deki iç talebi ancak karşılayabiliyoruz.

İstanbul’da kaç şube ile hizmet veriyorsunuz? Yeni şubeler açmayı planlıyor musunuz? Planlıyorsanız hangi lokasyonları tercih edeceksiniz?

Kadıköy, Göztepe, Akasya AVM, Emar, Aqua Florya AVM, İstinye Park AVM, Sirkeci şubeleri ve Ataşehir’deki fabrika mağazamızla birlikte toplam 8 şubemiz var. İmalat yerimizi de mülkü bize ait olan metrekarelik bir alana taşıyoruz. Ben üretim yerinin hijyenine ve üretim koşullarının uygun olmasına çok özen gösteriyorum.

Biz yüksek oranda şubeleşmeye çok açık değiliz. Çünkü şubelerde, sizin kendi üretim yerinizdeki kalitede bir üretim ve hizmet söz konusu olamayabiliyor. Ancak başında birebir durursanız o hizmeti alıyorsunuz ama bıraktığınız zaman olmuyor. Bu noktada kaliteli eleman yetiştirmek ve bu işi iyi yapan birilerini bulmak da çok zor. Türkiye’de işsizlik olduğunu söylüyorlar ama ben buna inanmıyorum. Sadece işi beğenmeme durumu söz konusu.

Tatlı ve şekerleme endüstrisi sektörünün gelişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye’de şekerleme ve pasta endüstrisi son zamanlarda çok gelişti ve Avrupa ile yarışır duruma geldi. Eskiden yurtdışı fuarlara gitmek ve oralardaki gelişmeleri takip etmek çok mümkün olmuyordu. Ancak şimdi bu konudaki imkanlar oldukça fazlalaştı. Herkes kendini hem fuarlar hem de internet aracılığı ile geliştirmeye başladı ve birbirleriyle rekabet eder duruma geldi. Türklerin el maharetleri de oldukça iyi olduğu için yurtdışı ile yarışta oldukça şanslıyız ve başarılı olacağımıza çok inanıyorum. Önümüzün açık olduğunu söyleyebilirim. Ürünlerimiz her yerde beğeniliyor. Hem Arap hem Avrupalı hem de Uzakdoğulular, şekerleme ürünlerimizi, pastalarımızı ve çikolatalarımızı beğeniyorlar.

Eskiden ambalaj yaparken bile ürün tedarik etmekte sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi Türkiye’de de her türlü ambalaj ürününü bulabiliyorsunuz. Bu da önemli bir gelişme.

 

Benzer İçerikler

Şekerci Cafer Erol, Osmanağa, Kadıköy, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Metro, Tren veya Vapur ile nasıl gidilir?

Uygulamada yol tarifi al

Osmanağa, Kadıköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Şekerci Cafer Erol adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Aşağıdaki toplu taşıma hatları Şekerci Cafer Erol - yakınından geçiyor

Otobüs ile Şekerci Cafer Erol konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Otobüs güzergahına tıklayın.

Tren ile Şekerci Cafer Erol konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Tren güzergahına tıklayın.

Metro ile Şekerci Cafer Erol konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Metro güzergahına tıklayın.

Durak adıMesafe
Rıhtım Caddesi2 dk yürüme
Kadıköy-33 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kadıköy (Dentur)3 dk yürüme
Durak adıMesafe
Carsi4 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü4 dk yürüme
Kadiköy - Sanal Durak Yönü5 dk yürüme
Rihtim - Ibrahimaga Yönü8 dk yürüme
Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü9 dk yürüme
İskele - Peron Yönü9 dk yürüme
  • Şekerci Cafer Erol konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

    Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın duraklar:

    • Rıhtım Caddesi metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadıköy-3 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadıköy (Dentur) metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.
    • Carsi metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadiköy - Sanal Durak Yönü metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Rihtim - Ibrahimaga Yönü metre uzaklıkta, 8 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü metre uzaklıkta, 9 dk yürüme mesafesinde.
    • İskele - Peron Yönü metre uzaklıkta, 9 dk yürüme mesafesinde.
  • Hangi Otobüs hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor?

    Bu Otobüs hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyorB, 14ES, 14M, 14ŞB, 15F, 19F, 19S, 4

  • Hangi Tren hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor?

    Bu Tren hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK), MARMARAY (HALKALI - GEBZE)

  • Hangi Metro hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor?

    Bu Metro hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor:M4

  • Hangi Minibüs / Dolmuş hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor?

    Bu Minibüs / Dolmuş hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor:DOLMUŞ: D, MİNİBÜS: C

  • Hangi Vapur hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor?

    Bu Vapur hatları Şekerci Cafer Erol yakınından geçiyor:BEŞIKTAŞ - KADIKÖY, KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol, tramvay durak ne kadar uzaklıktadır?

    Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın tramvay durak 4 dk yürüme mesafesindedir.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın tramvay durak hangisidir?

    Carsi durak, Osmanağa, Kadıköy içindeki Şekerci Cafer Erol konumuna en yakındır.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol, otobüs durak ne kadar uzaklıktadır?

    Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın otobüs durak 4 dk yürüme mesafesindedir.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın otobüs durak hangisidir?

    Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü durak, Osmanağa, Kadıköy içindeki Şekerci Cafer Erol konumuna en yakındır.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol, vapur durak ne kadar uzaklıktadır?

    Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın vapur durak 3 dk yürüme mesafesindedir.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın vapur durak hangisidir?

    Kadıköy (Dentur) durak, Osmanağa, Kadıköy içindeki Şekerci Cafer Erol konumuna en yakındır.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol, minibüs / dolmuş durak ne kadar uzaklıktadır?

    Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak 2 dk yürüme mesafesindedir.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak hangisidir?

    Rıhtım Caddesi durak, Osmanağa, Kadıköy içindeki Şekerci Cafer Erol konumuna en yakındır.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan ilk Tramvay saat kaçta geçer?

    T3, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır. civarında geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna son Tramvay saat kaçta gider?

    T3, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna giden son Tramvay aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan ilk Otobüs saat kaçta geçer?

    19S, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. civarında geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna son Otobüs saat kaçta gider?

    A, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna giden son Otobüs aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer?

    BEŞIKTAŞ - KADIKÖY, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. civarında geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna son Vapur saat kaçta gider?

    BEŞIKTAŞ - KADIKÖY, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna giden son Vapur aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan ilk Minibüs / Dolmuş saat kaçta geçer?

    MİNİBÜS: C, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumundan geçen ilk Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında geçer.

  • Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna son Minibüs / Dolmuş saat kaçta gider?

    DOLMUŞ: D, Osmanağa, Kadıköy bölgesinde bulunan Şekerci Cafer Erol konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Şekerci Cafer Erol için Minibüs / Dolmuşücreti ne kadar?

    Şekerci Cafer Erol için Minibüs / Dolmuş ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Şekerci Cafer Erol için Otobüsücreti ne kadar?

    Şekerci Cafer Erol için Otobüs ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Şekerci Cafer Erol için Vapurücreti ne kadar?

    Şekerci Cafer Erol için Vapur ücreti yaklaşık ₺ tutar.

Uygulamada yol tarifi al

Osmanağa, Kadıköy şehrinde Şekerci Cafer Erol konumuna Toplu Taşıma

Osmanağa, Kadıköy, Türkiye'deki Şekerci Cafer Erol adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Şekerci Cafer Erol adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Şekerci Cafer Erol adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Şekerci Cafer Erol için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Rıhtım Caddesi; Kadıköy-3; Kadıköy (Dentur); Carsi; Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü; Kadiköy - Sanal Durak Yönü; Rihtim - Ibrahimaga Yönü; Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü; İskele - Peron Yönü.

OtobüsB14ES14M14ŞB15F19F19S4Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M4Minibüs / Dolmuş:DOLMUŞ: DMİNİBÜS: CVapur:BEŞIKTAŞ - KADIKÖYKADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Şekerci Cafer Erol için yol tarifi alın.

Şekerci Cafer Erol adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Osmanağa, Kadıköy konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Şekerci Cafer Erol için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Metro, Tren ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Şekerci Cafer Erol adres: Osmanağa, Kadıköy Osmanaga Mah. Yasa Cad. No: 19 Kadıköy Sokağı

Şekerci Cafer Erol, Osmanağa, Kadıköy

Şekerci Cafer Erol, çevresindeki popüler yerler

En popüler yerlere toplu taşıma ile nasıl gidilir - Osmanağa, Kadıköy

Şekerci Cafer Erol adlı işletme İstanbul Kadıköy Osmanağa adresinde bulunmaktadır. Restoran kategorisinde hizmet veren bu işletme rezervasyonsuz da misafir kabul etmektedir.

Restoranlar genellikle gel-al paket servisi vermektedir. Bunun dışında kalan adrese teslim paket servisi bu işletmede bulunmamaktadır. Yine de bu durumu kesinleştirmek isterseniz işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca Kadıköy bölgesinde bulunan bu restoranın iletişim kartındaki sosyal medya hesabından işletmeye ait en güncel paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bu restoran, işletmenin bizzat kendisi tarafından yönetiliyorsa iletişim kartında bulunan mesaj butonu ile direkt olarak Şekerci Cafer Erol ile iletişime geçebilirsiniz. Burada yer alan mesaj butonu henüz aktif değilse bu işletmenin mesaj alma özelliğini kapattığı yada henüz kendileri tarafından yönetilmediği anlamına gelmektedir. İşletme ile daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmeniz adına restorana ait sabit yada cep telefon numaraları aracılığıyla iletişime geçmenizi öneriyoruz.

Bu işletmede bulunan bilgilerin hatalı, yanlış yada eksik olduğunu düşünüyorsanız ilanın sağ üst kısmında bulunan (Geri Bildirim) işaretine tıklayarak bize geri bildirim de bulunabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası