mortal kombat x apk data / MORTAL KOMBAT X Apk İndir – Hileli Mod - Oyun İndir Club - Full PC ve Android Oyunları

Mortal Kombat X Apk Data

mortal kombat x apk data

Mortal Kombat X v MOD APK – MEGA HİLELİ

Mortal Kombat X v PARA HİLELİ APK, kıyasıya mücadele ve dövüş oyunlarını seven hocalarım için düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Warner Bros stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız dövüşçüler ile bulunduğunuz arenada rakiplerinize karşı mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Mortal Kombat X içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız souls hileli, sınırsız koins hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz karakterleri seçebilir, istediğiniz gibi geliştirip savaş alanının yenilmez takımlarını kurabilirsiniz. Özel yeteneklere sahip dövüşçüler, bitmek bilmeyen mücadeleler, farklı oyun modları ve dahası sizleri bekliyor. Mortal Kombat X v sürümünde Cadılar Bayramı teması hakim olup, yeni karakterler ve ekipmanlar sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. MORTAL KOMBAT X Play Store’da ’den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler

UYARI : oyun normal quest modunda bazı cihazlarda takılabilir, çözümü yok yoktur, diğer modlar sorunsuz çalışmaktadır.

KURULUMU

MORTAL KOMBAT X v SD DATA DOSYALARI bölümünden cihazınıza uygun olan SD DATA dosyasını indirip rardan çıkaralım &#;funduszeue.info&#; ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yok siz oluşturun)

MORTAL KOMBAT X v MOD APK DOSYALARI bölümünden cihazınıza uygun olan APK dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Mortal Kombat X para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda para miktarına bakmanız yeterlidir.

Mortal Kombat X souls hile apk : oyuna giriş yaptığınızda souls miktarına bakmanız yeterlidir.

MKX koins hile apk : oyuna giriş yaptığınızda koins miktarına bakmanız yeterlidir.

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

UYARI

MORTAL KOMBAT X oyunu farklı GPU birimlerine göre farklı APK dosyaları olarak oluşturulmuştur dolayısıyla cihazınıza uygun APK ve SD DATA dosyalarını kullanmak zorundasınız aksi halde oyun açılmaz veya grafiksel sorunlar yaşarsınız.

Aşağıya belirli ve çok kullanılan cihazların GPU birimlerini ekliyorum.

  • LG G2 &#; ADRENO
  • LG G3 &#; ADRENO
  • LG G4 &#; ADRENO
  • LG G5 &#; ADRENO
  • LG G6 &#; ADRENO
  • SAMSUNG GALAXY S4 &#; POWERVR
  • SAMSUNG GALAXY S5 &#; ADRENO veya MALI
  • SAMSUNG GALAXY S6 &#; MALI
  • SAMSUNG GALAXY S7 &#;  ADRENO veya MALI
  • SAMSUNG GALAXY S8 &#; MALI
  • SAMSUNG GALAXY S8 PLUS  &#; MALI
  • SAMSUNG GALAXY S9 &#; MALI
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 9 &#; MALI
  • HTC One M8 &#; ADRENO
  • HTC One M9 &#; ADRENO
  • SONY XPERIA Z3 &#; ADRENO
  • SONY XPERIA Z2 &#; ADRENO
  • ASUS ZENFONE 5 &#; POWERVR
  • ASUS ZENFONE 6 &#; POWERVR
  • LG NEXUS 5 &#; ADRENO
  • Samsung Galaxy Tab 3 &#; POWERVR
  • Samsung Galaxy Tab 4 &#; ADRENO
  • General Mobile Discovery &#; POWERVR
  • OnePlus serisi &#; ADRENO

Yukarıda yazmadığım cihaz modelleri için internette araştırma yaparak GPU modelini bulabilirsiniz.

örn : lg g5 gpu model

İndirmeler Hakkında
Bilgilendirme 1 : funduszeue.info üzerinden dosya indirirken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle funduszeue.info dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (funduszeue.info) yenileyip tekrar deneyin, defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme

androidoyunclub-kaspersky

RAR'dan ÇIKARMA VİDEOLU ANLATIM

funduszeue.info dosya indirme VİDEOLU ANLATIM

Bilgilendirme
Aşağıdakilerden başka sosyal medya hesabım veya herhangi bir forumda - sitede üyeliğim yoktur.

Mortal Kombat

Mortal Kombat X, Mortal Kombat oyunundan karakterleri kontrol ettiğiniz bir 2D dövüş oyunudur. Benzer becerilerle diğer karakterlere karşı savaşmak için Sub-Zero, Reptile, Johnny Cage, Rayden, Smoke ve Kitana gibi karakterler arasından seçim yapabilirsiniz.

Oyun kurgusu eski konsollarda ve PC versiyonunda olduğu gibidir; ancak belli sebeplerden dolayı, klasik kontrollerin yerini daha sezgisel bir sistem almıştır, burada rakibinize vurmak için ekranda parmaklarınızı kaydırmanız gerekir.

Daha fazla savaşta yer aldıkça, karakterleriniz deneyim kazanır ve yavaş yavaş başlangıçtaki listenize yeni karakterler ekleyebilirsiniz. Bu yüzden, bu versiyonunda kilidini açmanız gereken kartlar ve karakterler formunda toplanabilir rakipler vardır.

Görsel olarak konuşmak gerekirse, Mortal Kombat X muhteşem bir oyundur. Karakter modelleri bir konsolda görebileceğiniz kadar iyidir. Özellikle Android cihazda muhteşem görünen ünlü ölümler bahsetmeye değer niteliktedir.

Mortal Kombat X dövüş oyunları kategorisinde Android üzerinde bulunabilecek en iyi alternatiflerden biridir. Kontrol etmek için muhteşem karakterlere ve inanılmaz grafiklerin yanı sıra, iyi adapte olunan tuşlara da sahiptir.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Notlar

Cihazınızın hafızasında en az gigabayt boş alan olması gerekir.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası