louis moinet erkek saat / Dünyanın en havalı saati. Fiyat nasıl belirlenir

Louis Moinet Erkek Saat

louis moinet erkek saat

1- The Chopard Karat - 25 Milyon $

Üzerinde adet nadir elmas barındıran The Chopard Karat dünyanın en pahalı saatidir. İsminden de anlaşılacağı gibi üzerinde karatlık mücevher vardır. Bu kadarı da fazla diyorsanız işte o The Chopart Karattır. 

2- The Patek Philippe Supercomplication - 11 Milyon $

parçalı bu 18 karat altından yapılmış saati tamamlamak tam 5 yıl sürmüştür. The Patek Philippe Supercomplication bu zamana kadar yapılmış en komplike saattir. İçerisinde 26 adet komplikasyon barındıran bir cep saatidir. 11 Milyon Doları cebinize sığdırmak isterseniz The Patek Philippe Supercomplication sizin için çok iyi bir seçim.

3- Patek Philippe Ref Wristwatch - 5 Milyon $

'te yapılan bu saat bir şaheserdir. Üzerindeki 18 ayar ömür boyu çalışan takvimiyle, 23 mücevheriyle, matlandırılmış altınları ve daha fazlasıyla eşsiz bir saattir.

4-  Breguet & Fils, Paris Precision Stop Watch - Milyon $

 Breguet & Fils, Paris Precision Stop Watch da dünyadaki en pahalı saatlerden birisidir. Zamanında franka Londralı bir adam olan Gracias'a satılan bu saatin şimdiki piyasa değeri Milyon $'dır.

5- Louis Moinet “Meteoris” Watch - Milyon $

Evet bu saat meteorlardan yapıldı. Bu saat yapılırken meteor avcısı Luc Labenne ile birlikte çalışıldı ve Ay'dan, Marstan ve astreodilerden getirilen parçalar kullanıldı.

6- The Patek Philippe Platinum World Time - 4 Milyon $

The Patek Philippe Platinum World Time Dünya'daki bir çok önemli şehrin saatini içerisinde barındıran özgün bir saattir. Bu şehirlerden birine gittiğinizde saat otomatik olarak kendisini o şehrin saatine göre ayarlar. Piyasa değeri ise 4 Milyon $'dır.

7- Patek Philippe Single-Button Chronograph Watch - Milyon $

Hayatta kalan nadide tek taşlı kronograf saatlerden biri olan Patek Philippe Single-Button Chronograph Watch yılında imal edilen ve beyaz altından aypılan eşsiz bir saattir.

8- Piaget Emperador Temple Watch - Milyon $

Piaget Emperador Temple Watch ince kesim elmaslar ve beyaz altınlarla dolu eşsiz bir saattir. Nadide olan bu eser satışı konulduğu gibi hemen sahibini bulmuştur. 

9- Patek Philippe Model Heures Universelles Watch () - Milyon $

18 karat altınla yapılmış bu eşsiz ürün Kuzey Amerika diyagramını barındırmaktadır. yapımı bu antika eser yılında bir antika ihalesinde $2,,'a satılmıştır.

Cartier Secret Watch with Phoenix Décor Watch - Milyon $

18 karatlık rodyum tabakalı ve beyaz altınlı bu nadide Cartier eseri ince kesim elmas ile süslenmiştir. Elmaslar Toplamda karat etmektedir.

Saatlerin Rolls Royce’ları

Mühendislik ve tasarım açısından sınırları zorlayan gözalıcı saatleri ve onların sıra dışı detaylarını öğrenmek ister misiniz?

Saatler, insanların sadece dış görünüşünü değil, kişiliğini ve sosyal statüsünü de yansıtır. Bu nedenle pek çok insan saat tercihini kaliteli markalardan yana kullanır. Bazıları için sadece zamanı gösteren bir araç olmaktan öte gitmeyen saat, özellikle bazı erkekler için onlarca kaliteli modele sahip olsalar bile asla sonu gelmeyecek bir arzu nesnesidir. İşte bu durumun farkında olan birçok marka da ürettikleri muhteşem ve ilginç tasarım modellerle, nadide bileklerde yer almanın yollarını bulmaya çalışır. İşte bu yazımızda dünyanın en pahalı beş saatine ve onların ilginç detaylarına bakacağız.

Patek Philippe üretimi bu saatin değeri tam olarak milyon dolar. Bu fantastik saatin tasarımı dışında en ilgi çekici özelliği ise ay ve gün isimlerini göstermesinin yanısıra gece olduğunda beliren yıldızlarla, bilekte son derece şık bir görüntü sağlaması.

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

Patek Philippe Sky Moon Tourbillion

 

İsviçreli üretici Vacheron Constantine in ürettiği milyon dolar değerindeki bu saat, tasarımında kullanılan detaylarla dikkat çekiyor. yılında üretimine başlanan ve 18 ayar altından üretilen saatin camında, mavi safirin ışığı yansıtmama özelliğinden faydalanılıyor.

Vacheron Constantine Tour de L lle

Vacheron Constantine Tour de L lle

 

Dünyadaki en pahalı saatlerden bir diğeri olan Secret Cartier tam olarak milyon dolara satılıyor. Metal kısımları 18 ayar beyaz altın kaplama olan ve rodyum tabakadan oluşan saat, ayrıca üzerinde adet karat elmasla, son derece pahalı ve göz alıcı duruyor.

Secret Cartier

Secret Cartier

 

Louis Moinet Meteoris; güneş sisteminde bulunan dört cismi temsil eden serinin dördüncüsü. Serinin diğer saatleri olan; Tourbillion Asteroid, Tourbillion Rosetta Stone ve Tourbillion Mars modellerinde de meteor parçalarının kullanıldığı belirtilen bu saatlerin her birinin değeri ise milyon dolar.

Louis Moinet Meteoris

Louis Moinet Meteoris

Louis Moinet Meteoris

Louis Moinet Meteoris

 

Üzerinde bir yıl içinde toplanan ve en düşüğü 3 karat değerinde olan, özenle seçilmiş adet elmas bulunan Hublot Big Bang, şu an için dünyanın en pahalı kol saati. Bu eşsiz saatin değeri ise kulaklarınıza inanamayacaksınız ama tam 5 milyon dolar.

The Hublot

The Hublot

The Hublot

The Hublot

The Hublot

The Hublot

The Hublot

The Hublot


TAGS
beyaz altın kaplama, Dünyadaki en pahalı saatler, dünyanın en pahalı beş saati, dünyanın en pahalı kol saati, elmas, fantastik saat, Hublot Big Bang, İsviçreli üretici Vacheron Constantine, Kol saatleri, Louis Moinet Meteoris, Lüks kol saatleri, Luxury watches, Patek Philippe, Patek Philippe Sky Moon Tourbillion, Saat, saat tercihi, Saatler, Saatlerin Rolls Royce’ları, Secret Cartier, The Hublot, Tourbillion Asteroid, Tourbillion Mars, Tourbillion Rosetta Stone, Vacheron Constantine, Vacheron Constantine Tour de L'lle, Watches

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası