düzce gölyaka yol tarifi / Gölyaka Yol Tarifi - Gölyaka’ya Nasıl Gidilir - Gölyaka Yol Haritası

Düzce Gölyaka Yol Tarifi

düzce gölyaka yol tarifi

Gölyaka nerede

Gölyaka Nerede? Gölyaka Türkiye’nin kuzeyinde bulunan Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde kalır. Gölyaka ilçesinin nüfusu yaklaşık olarak 20 bindir. Gölyaka ilçesine komşu ilçeler Düzce&#;nin ilçelerinden doğuda Kaynaşlı ve Merkez, kuzeyde Çilimli ve Gümüşova ilçeleriyle birlikte güneyde Bolu&#;nun Mudurnu, batıda da Sakarya&#;nın Akyazı ve Hendek ilçeleridir. İlçenin yüzölçümü yaklaşık olarak kilometrekaredir. İlçenin il merkezine olan uzaklığı 20 kilometredir. Gölyaka İlçesi harita konumu olarak 40° 46&#; &#; Kuzey ve 30° 59&#; &#; Doğu gps koordinatları arasında yer almaktadır. Gölyaka’nın ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi metredir. Gölyaka ilçesinde toplamda 9 mahalle vardır.

Gölyaka Nerede? Gölyaka Haritası

Gölyaka nerede

Gölyaka’ya Nasıl Gidilir?

Gölyaka’ya ulaşım en kullanışlı ve rahat olarak tercih edilebilecek toplu taşıma alternatifinde otobüs yer almaktadır. Gölyaka merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Gölyaka merkeze ayrıca, özel araç kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir. Pek çok farklı noktada halk otobüsleri ve minibüs hatları da kullanılabilmektedir.

Gölyaka Nerede, Gölyaka Yol Tarifi, Gölyaka’ya rota oluşturmak için tıklayınız…

Gölyaka Nerede? Karayolu ile Gölyaka’ya Ulaşım

Düzce merkez ilçesinden D Yolu üzerinden yaklaşık 26 dakikada Gölyaka ilçesine ulaşılabilmektedir. Aynı şekilde Kaynaşlı ilçesinden Anadolu Otoyolu/O-4/E80 Yolu üzerinden yaklaşık 25 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Gümüşova ilçesinden D ve Anadolu Otoyolu/O-4/E80 Yolu kullanılarak yaklaşık 32 dakikada Gölyaka ilçesine erişim sağlanabilir. Akçakoca İlçesinden Düzce Akçakoca Yolu/D Yolu üzerinden yaklaşık 57 dakikada Gölyaka’ya ulaşım sağlanmaktadır. Yığılca ilçesinden de Düzce Yığlıca Yolunu kullanarak yaklaşık 59 dakikada Gölyaka’ya ulaşım sağlanmaktadır.

Toplu Taşıma ile Gölyaka’ya Ulaşım

Gölyaka ilçesine şehir içi ulaşımlarda genellikle halk otobüsleri ve minibüsler kullanılmaktadır. Gölyaka’da yaşayanlar genellikle otobüs hatlarını daha aktif kullanmaktadır. Kentte bulunan taksilerde şehir içi ulaşımda bir diğer alternatif olarak tercih edilebilir.

Gölyaka ilçesinde gün boyu halk otobüsleri hizmet etmektedir. Günün her saati belirli aralıklarla halk otobüsleri kullanılabilir. Gölyaka Merkez’den otobüsler gün boyu farklı ilçe ve mahallere hareket etmektedir. Gölyaka Merkez’den çevre ilçelerine halk otobüsleri ve minibüsler kullanarak farklı aktarma araçları ile rahatlıkla ulaşılabilir.

Gümüşova ilçesinden halk otobüsleri kullanılarak gün içinde rahatlıkla ve kısa sürede Gölyaka’ya ulaşılabilir. Kentin farklı noktalarından Gölyaka’ya kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. Gölyaka ilçe merkezinden Düzce merkez ilçesine de hem özel araç hem de halk otobüsleri ile rahatça ulaşabilirsiniz.

Gölyaka İlçesinden Havalimanı’na Ulaşım

Düzce Gölyaka ilçesine ulaşım için hava yolunu tercih edecek olursanız, bulunduğunuz şehrin havalimanından Kocaeli Kartepe ilçesinde yer alan DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na gidebilirsiniz. DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’ndan özel araçla veya toplu taşıma araçlarıyla Gölyaka ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aracınız ile Anadolu Otoyolu/O-4/E80 Yolu Üzerinden yaklaşık olarak 1 saat 5 dakikada DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Yine aracınız ile Kuzey Marmara Otoyolu/O-7 ve Anadolu Otoyolu/O-4/E80 Yolunu kullanarak yaklaşık olarak 1 saat 15 dakikada DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gölyaka Nereye Bağlı? Gölyaka Hangi Bölgemizdedir?

Gölyaka İlçesi Karadeniz Bölgesinde Düzce kentinde yer almaktadır. Gölyaka farklı kültürel ve geleneksel ögeleri yansıtan bir yerdir. Gölyaka İlçesinin tarihi oldukça eski dönemlere dayanmaktadır.

Yüzey şekilleri ovalık ve dağlık yapıdadır. Düzce’nin güneybatı bölümünde yer almaktadır. İklim çeşitliliği yönünden oldukça yoğun bir iklim yapısı görülmektedir. İlçede Karadeniz iklimi hakimdir. Yazları serin kış ayları soğuk geçer. Yağışlar genelde sonbahar ve ilkbahar aylarında görülmekle beraber kuzeybatıdan ve kuzeyden esen rüzgarlar Gölyaka’ya yağmur getirmektedir.

Gölyaka nerede

Düzce Nerede? Düzce Hangi Bölgemizdedir?

Türkiye’nin kuzeyine doğru Karadeniz Bölgesinde Batı Karadeniz bölümünde yer alan Düzce kenti, Kuzeyinde Karadeniz, Doğusunda Bolu ve Zonguldak illeri, güneyinde Bolu ili, batısında ise Sakarya illeriyle komşudur. Topoğrafik yapısı dağlık ve ormanlık alanlardan oluşmaktadır. Düzce İstanbul arası kilometre, Düzce Ankara arası kilometre, Düzce İzmir arası kilometre ve Düzce Konya arası kilometredir.

 Gezilecek yerler yazılarımızı okumak için tıklayınız.

Gölyaka, Düzce, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Düzce şehrinde Gölyaka konumuna Toplu Taşıma

Düzce, Türkiye'deki Gölyaka adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Gölyaka adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Gölyaka adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Gölyaka için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: 63 Pazaryeri; Pazaryeri Göbek; 58; 71 Aziziye; Aziziye; 61 Pazaryeri.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Gölyaka için yol tarifi alın.

Gölyaka adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Düzce konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Gölyaka için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Düzce

Düzce Merkez Düzce Gölyaka Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Merkez, Düzce ile Gölyaka, Düzce arası yol tarifi haritasını inceleyerek Düzce Merkez - Düzce Gölyaka arası yol mesafesi 21,6 km, yol süresi ise ortalama 27 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Düzce Merkez ile Düzce Gölyaka arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Düzce Merkez ile Düzce Gölyaka arası mesafe 21,6 km dir.
Düzce Merkez ile Düzce Gölyaka arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 27 dakika sürmektedir.
Düzce Şehir Haritası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.