edit fotor / Fotor vs Photo Editor by Aviary : Aralarındaki fark nedir?

Edit Fotor

edit fotor

Kenarlıklar, eğim kaydırma efekti ve daha fazlasını ekler

Fotor, pozlamayı, parlaklığı, kontrastı, beyaz dengesini ve doygunluğu ayarlamanıza, keskinleştirmeye / bulanıklaştırmanıza, bir skeç eklemeye veya kırpmamaya, düzeltmenize, döndürmenize ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan fotoğrafları hızla işler.

“Sahneler”, kötü ışıkta çekilen veya yeniden dokunulması gereken fotoğrafları iyileştirebilen 13 farklı 1 dokunuşla iyileştirme seçeneği sunar. Profesyonel fotoğrafçılar ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Efektler ve Sınırlar da çok sayıda seçenek var. Klasik, Lomo, B & W, Sanat ve Vignette'lerin yanı sıra 30'un üzerinde farklı stil stili içeren 60'tan fazla efekt var. Fotor, fotoğraflarınıza sadece profesyonel kalitede DSLR fotoğraf makinelerinde görülen alan derinliğini veren etkileyici Tilt-Shift efektini de içeriyor.

Şaşırtıcı derecede kolay kullanım

Tüm bu özelliklere rağmen, Fotor kullanımı çok kolaydır. Çoğu efekt ve geliştirmeler bir kaydırıcı kullanılarak gerçekleştirilir ve ayrıca fotoğraflarınızı anında oradan almak için sosyal medya ağıyla entegrasyon da vardır.

Mükemmel sonuçlar

Fotor'i kullanan son ürün, grafik tasarım uzmanı olmak zorunda kalmadan Photoshop esque sonuçları verir. Kaygan arayüze eklendiğinde, fotoğraflarınızı bir zevk haline getiriyor.

Sonuç

Fotor, Photoshop'u nasıl kullanacağınızı öğrenmek ve öğrenmek zorunda kalmadan profesyonel görünümlü sonuçlar isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir.

Fotoğrafınızın kalitesini, hissini ve görünümünü etkileyen değişiklikler uygulamak ister fotoğraflarınızı üstüne bilgi eklemek isterseniz, Windows'daki Fotoğraflar uygulaması size fotoğraf ve videolarınızın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için her türlü seçeneği sunar.

Fotoğraf düzenleme

Fotoğraflar uygulamasıyla kolayca kırpabilir, döndürebilir, genel görünümü ayarlayabilir, filtre ekleyebilir, iletişim kurmak ve bağlam sağlamak için fotoğrafınızı yazabilir veya çizebilirsiniz.

Görev çubuğundaki arama kutusuna Fotoğraflar yazın. Listeden Fotoğraflar'ı seçin. Ardından, değiştirmek istediğiniz fotoğrafı seçin.

  1. Ekranınızın üst kısmındaki Resmi düzenle (Ctrl+E)Dağ çizimi ve bir köşe boyunca açılı bir kalem içeren bir simge gösterir.seçin.

  2. Düzenlemeye başlamak için Kırp, Ayarlama, Filtre veya İşaretle'yi seçin.

  3. Fotoğrafınızın ışığını, rengini, görünümünü ve hissini ayarlamak için bu özellikleri kullanın.

Windows 11 bir fotoğrafı düzenlemek için seçilen kırpma seçeneğini gösterir.

İpucu: Fotoğrafınıza uygulanan tüm düzenlemeleri iptal etmek için ekranınızın sol üst kısmındaki Sıfırla'yı seçin.

Her özelliğin yaptığı

İstenmeyen parçaları el ile kırpmak veya önceden ayarlanmış en boy oranlarını kullanmak için fotoğrafları kırpın, çevirin veya döndürün. Ayrıca bir fotoğrafı 90 derece sola ve sağa ya da artımlı dereceye göre döndürebilir ya da bir görüntüyü derece çevirebilirsiniz.

  1. Bir görüntüyü görüntülerken, ekranınızın üst kısmından Resmi düzenle'yi seçin.

  2. Kırp'ı seçin ve ardından alttaki araç çubuğundan bir seçenek belirleyin:

    • Saat yönünde Saat yönünde ok bulunan bir simge gösterir.veya saat yönünün tersine Saat yönünün tersine ok içeren bir simge gösterir.döndürme

    • Önceden ayarlanmış en boy oranını Daha büyük bir karenin içinde küçük kare bulunan bir simge gösterir.kullanma

    • Görüntüyü dikey Yukarı ve aşağı okları olan bir simge gösterir. veya yatay olarak Sol ve sağ okları olan bir simge gösterir.çevirme

    • Kaydırıcıyı kullanarak fotoğrafınızı serbestçe döndürün

Windows 11'de kırpılan bir görüntüyü, arkasında saydam özgün resimle birlikte gösterir.

Fotoğrafların ruh halini ve kalitesini ayarlamak için ışığı ve rengi ayarlayın.

  1. Ekranınızın üst kısmında Resmi düzenle'yi seçin.

  2. Ayarlama'yı seçin ve ardından sağ taraftaki ayarlama panelinden ışık ve renk kaydırıcılarını ayarlayın.

  3. Orijinal fotoğrafı görüntülemek için ara çubuğuna tıklayıp basılı tutabilir veya basabilirsiniz .

Windows 11 fotoğrafları düzenlemek için açık ve renk seçeneklerini gösterir.

Görüntülerin tonunu daraltmak için filtreleri kullanın veya yalnızca bir tıklamayla fotoğrafları dönüştürmek için özel efektler ekleyin. Başlamak için bir fotoğraf açın.

  1. Ekranınızın üst kısmında Resmi düzenle'yi seçin.

  2. Filtre'yi seçin ve sağ taraftaki Filtre panelinden kullanılabilir on beş filtreden birini seçin. Herhangi bir filtre uygulamak istemiyorsanız endişelenmeyin; her zaman Özgün seçeneğini kullanabilirsiniz.

  3. Orijinal fotoğrafı görüntülemek için ara çubuğuna tıklayıp basılı tutabilir veya basabilirsiniz .

Windows 11'da fotoğrafları düzenlemek için filtre seçeneklerini gösterir.

İşaret fotoğrafları. Bazen, hikayede resimlerin kendi başlarına iletebileceklerinden daha fazlası vardır. Fotoğraflarınıza çizim yaparak en sevdiğiniz anlara kişisel bir dokunuş ekleyin.

kalem renkleri ve genişlikleri de dahil olmak üzere Windows 11 fotoğraflar için işaretleme seçeneklerini gösterir.

Başlamak için işaretlemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu açın.

  1. Ekranınızın üst kısmında Resmi düzenle'yi seçin.

  2. İşaretle'yi seçin ve ardından araç çubuğundan üç çizim aracından birini (2 kullanılabilir kalem ve bir vurgulayıcı) seçin.

  3. Kalem seçeneklerinden çizgi türünü (düz çizgi, tek oklu çizgi, çift oklu çizgi) ve rengi ve boyutu seçin.

  4. Devam edin ve görüntünüzün üzerine çizim yapın ve hata yaparsanız endişelenmeyin; Silgi aracıyla beğenmediğiniz işaretleri istediğiniz zaman silebilirsiniz. Veya Silgi aracının yanındaki Tüm mürekkep vuruşlarını temizle'yi seçerek çiziminizin tamamını temizleyin.

Kalem renkleri, çizgi genişlikleri ve ok seçenekleriyle işaretleme aracı menüsünü gösterir.

Fotoğraf düzenleme

Fotoğraflar uygulamasıyla fotoğraflarınızı kolaylıkla kırpabilir, döndürebilir, filtre ekleyebilir ve otomatik olarak iyileştirebilirsiniz.

Görev çubuğundaki arama kutusuna fotoğraflar yazın. Listeden Fotoğraflar'ı seçin. Ardından, değiştirmek istediğiniz fotoğrafı seçin.

  1. Ekranınızın üst kısmındaki Düzenle & Oluştur'u seçin.

  2. Düzenle'yi, ardından Kırp ve döndür, Filtreler veya Ayarlamalar öğelerinden birini seçin.

  3. Bu özellikleri ince ışık, renk ve netlik ayarları yapmak ya da kırmızı gözleri kaldırmak için kullanın.

Düzenlemek için Fotoğraflar uygulaması seçenekleri

İpucu: Küçük değişiklikler yapmak veya lekeleri rötuş yapmak için Düzenle & Oluştur > Düzenle > Ayarlamaları'na tıklayın. Ardından Kırmızı göz veya Spot düzeltme'yi seçin.

Daha yaratıcı seçenekler için Düzenle & Oluştur'u ve ardından 3B efektler ekle'yi veya Paint 3D ile düzenle'yi seçin.

Fotoğraflarınızda ve videolarınızda yaratıcı değişiklikler yapma

Bazen hikaye, resimlerin ve videoların aktarabileceğinden daha fazlasıdır. Fotoğraflarınızın ve videolarınızın üzerine çizim yaparak en sevdiğiniz anlarınıza kişisel bir dokunuş ekleyin.

Microsoft Fotoğraflar uygulamasında üzerine çizim yapılan fotoğraf

Başlamak için iyileştirmek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu açın.

  1. Ekranınızın üst kısmından Düzenle & Oluştur'u seçin.

  2.  Çiz  öğesini, ardından araç çubuğundan üç çizim aracından birini seçin.

  3. İstediğiniz aracı ikinci kez seçip renk ve boyut seçeneklerini görün.

  4. Doğrudan resminizin üzerine çizin. Beğenmezseniz sorun değil, sevmediğiniz çizgileri Silgi aracıyla istediğiniz zaman silebilirsiniz. Ya da Tüm mürekkep vuruşlarını temizle'yi seçerek çiziminizin tamamını temizleyin.

Microsoft Fotoğraflar uygulamasında çizim seçenekleri

Daha yaratıcı seçenekler için Düzenle & Oluştur'u ve ardından 3B efektler ekle'yi veya Paint 3D ile düzenle'yi seçin.

Eserlerinizi paylaşma

Çiziminizden memnun olduğunuzda paylaşın! Yeni görüntünüzün veya çiziminizin animasyonlu kayıttan yürütme görüntüsünü paylaşmak için eseriniz açıkken Paylaş  simgesini seçin.

Videolar hakkında daha fazla bilgi için Video oluşturma bölümüne bakın.

Ayrıca Bkz.

Paint 3D ile fotoğrafın arka planını kaldırma

Fotoğrafları yüzlere göre gruplandırma

Tüm fotoğraflarınızı görün

Android telefon ve tabletinizi kullanarak en güzel fotoğrafları çekmek, daha sonra bunları efektlendirmek bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Yiğit Ekim Demir -

Fotor uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış ve ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir fotoğraf ve resim düzenleme uygulaması. Uygulamanın sahip olduğu kolay kullanılır arayüze bir de kamera özelliklerini, fotoğraf düzenleme seçeneklerini ve diğer tüm filtre ile efektlerini de eklerseniz eskisinden çok daha iyi fotoğraflar elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

Uygulamanın en dikkat çekici yanlarından bir tanesi kamera uygulamasının sahip olduğu özel düzenlemeler sayesinde fotoğraflarda titreme ve bulanıklığın minimuma indirilmesi, aynı zamanda zamanlayıcı, büyük buton, hızlı çekim gibi farklı modlara da izin vermesi.

Eğer elinizdeki mevcut fotoğrafları da düzenlemek ve kötü görünenlerin daha iyi hale gelmesini istiyorsanız sadece tek dokunuşla otomatik olarak fotoğrafınızı düzenleyen butonlar da uygulamada unutulmamış. Böylece bütün özellikler ile sizin uğraşmanıza gerek kalmadan fotoğraftaki mevcut değerlere göre yeniden düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Fotor'un sahip olduğu geniş filtre, efekt ve çerçeve seçenekleri fotoğraflarınızın dilediğiniz gibi görünmesine yardımcı oluyor. Bu filtreler arasında eskitilmiş fotoğrafefektlerinden tutun da renk sıcaklıklarını değiştiren filtrelere kadar onlarca seçenek yine kullanılmak üzere sizleri bekliyor. Tüm bu özelliklerin gerçek zamanlı olarak uygulanması ise anında sonuçları görmenize imkan tanıyor.

DSLR fotoğraf makinelerinde mevcut olan alan derinliği gibi özelliklerin de unutulmaması profesyonel görünen fotoğraflar çekmek isteyenlere büyük katkı sağlayacaktır. Çektiğiniz veya düzenlediğiniz fotoğrafların daha sonra sosyal ağlarda da paylaşılmasını yine içerisindeki butonlarla kolayca sağlayabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır