kalabalık iftar yemeği menüsü / İftar Yemekleri: Kolay, Ekonomik ve Lezzetli İftar Menüleri

Kalabalık Iftar Yemeği Menüsü

kalabalık iftar yemeği menüsü

Kalabalık İftar Sofraları İçin Kısa Sürede Hazırlayabileceğiniz 10 Ana Yemek

F&#;r&#;nda Patl&#;can Kebab&#;

Patl&#;can kebab&#; deyince hemen gözünüz korkmas&#;n. S&#;ra s&#;ra diziyoruz ve f&#;r&#;nl&#;yoruz. Ac&#;s&#;n&#; da biraz azal&#;tt&#;k m&#;, i&#;te Ramazan sofralar&#;n&#;n en güzel tarifi! :)

Kolay Körili Tavuk

Hiç u&#;ra&#;t&#;rmayan aroma yüklü bir köri tarifi. &#;ftarda tek ba&#;&#;na ana yemek olarak servis edebilirsiniz. Yan&#;na da makarna ya da pilav, mis!

Ispanakl&#; Enginarl&#; Güveç

guvec

&#;çinde lezzetli mi lezzetli bir peynir var! Bu yüzden mutluluk yüklü bir tarif. Haz&#;rlan&#;&#;&#; ve yap&#;l&#;&#;&#; hiç zahmet gerektirmiyor ama sonuç mis gibi bir sebzeli güveç. Tabii ki iste&#;e göre kullan&#;lan sebzeleri de&#;i&#;tirebilirsiniz.

Karabu&#;dayl&#; Mantar Sote

Karabu&#;day, gluten içermedi&#;i için özellikle çölyak hastalar&#; için e&#;siz bir besin. Bulgur familyas&#;ndan oldu&#;u için protein ve lif yönünden de zengin. Bu yüzden diyet yapanlar&#;n da tercih etti&#;i besin de&#;eri yüksek bir besin.

Kuru Yufka Köftesi (Ovalamaç)

Yöresel lezzetlere bay&#;l&#;yoruz! Hele bir de Ramazan ay&#;ndaysak iki kat seviyoruz. Üzerine yo&#;urtla birlikte mis gibi bir ana yemek olur kendisi.

F&#;r&#;nda Sebzeli Tavuk Fileto

Ak&#;am yeme&#;i için sa&#;l&#;kl&#; ve kolay, sebzeli tavuk tarifi Tavuk ve sebzeleri baharat ve ya&#;la çe&#;ni kat&#;n sonra do&#;ru f&#;r&#;na Hepsi bu!

Mozzarella Dolgulu Tavuk

Nefis ve kolayl&#;kla yapabilece&#;iniz ak&#;am yeme&#;iniz bu tarifte Mozzarella peyniri ile doldurdu&#;unuz tavuk gö&#;sünü, k&#;zart&#;n, f&#;r&#;nlay&#;n, afiyetle yiyin!

Sucuklu Karnabaharl&#; Güveç

Dü&#;ük karbonhidratl&#; ve glütensiz, ister bir meze ister bir ö&#;ün olarak tüketebilece&#;iniz mükemmel bir alternatif.

K&#;ymal&#; Spagetti

Klasiklerden vazgeçmek olmazd&#;, tabii ki makarnadan bahsediyoruz. Hemen hemen herkesin bay&#;ld&#;&#;&#; bir lezzettir kendisi. Hani yukar&#;da dedik ya, bu yeme&#;in yan&#;na bir makarna yak&#;&#;&#;r diye, i&#;te o makarna bu makarna! :)

Kasede Pizza

Tepsi pizzalar&#;n&#; unutun &#;imdi. Tek kasede istedi&#;iniz malzemeler ile nefis bir pizza yap&#;yoruz. Biraz da gelen misafirlere &#;ov yapal&#;m de&#;il mi? :)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

6 Nisan İftar Sofrası Önerileri: Ramazan Menüsü İçin 30 Dakikada Yapılabilecek 10 Pratik ve Lezzetli Tarif

Haberler

Yemek

6 Nisan İftar Sofrası Önerileri: Ramazan Menüsü İçin 30 Dakikada Yapılabilecek 10 Pratik ve Lezzetli Tarif

Bolluğu ve bereketiyle gelen 11 ayın sultanı Ramazan, tüm Müslümanlar için büyük önem teşkil ediyor. Ramazan'ın en keyifli anlarından bir tanesi de kalabalık iftar sofraları elbette. Ramazan boyunca hem ailemizle hem de sevdiklerimizle oturduğumuz iftar sofralarında kimi zaman ne yemek yapacağımıza karar veremiyoruz. Biz de sizler için düşünme süresini ortadan kaldıralım istedik. İftar menülerinize ekleyebileceğiniz birbirinden lezzetli, pratik ve doyurucu iftar yemek tariflerini derledik. Şimdiden afiyet olsun!

1. Perde Pilavı

1. Perde Pilavı

2. Maş Fasulyesi Salatası

2. Maş Fasulyesi Salatası

3. Fırında Kaşarlı Mantar

3. Fırında Kaşarlı Mantar

4. Paçanga Böreği

4. Paçanga Böreği

5. Fırında Levrek

5. Fırında Levrek

6. İsveç Köfte

6. İsveç Köfte

7. Balaban Kebabı

7. Balaban Kebabı

8. Güveçte Türlü

8. Güveçte Türlü

9. Brokoli Çorbası

9. Brokoli Çorbası

Trileçe

 Trileçe

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası