balıkesir virgin radio / Radyo Pop Türkçe Canlı dinle - Balıkesir, Türkiye | Online Radio Box

Balıkesir Virgin Radio

balıkesir virgin radio

kaynağı değiştir]

Pazar[değiştir

Dünya genelinde yayın yapan radyo gruplarından biri olan ve yılında Karnaval Medya bünyesinde kurularak Türkiye’de yayın yapmaya başlayan Virgin Radio yabancı müzik dalında Türkiye’de en fazla dinlenen üç radyodan biri olmayı başarmıştır. Dinleyicilerine sunduğu yabancı müzik ile adından söz ettiren ve yabancı müzik dinlemeyi sevenler için tercih nedeni olan radyo kanalı kurulduğu günden itibaren ulusal çapta yayın yapmaya başlamış ve günümüzde de yayın hayatına devam etmiştir. Yabancı müzik ile birlikte rap müziğe de yer veren radyo böylece par severler içinde ikinci bir durak konumuna gelmiştir. Yabancı müzik konusunda ve radyo programcılığı konusunda tecrübeli ve deneyimli radyocular ile çalışan Virgin Radio Türkiye, dinleyicileri için yaptığı radyo programları ile de çok popüler bir radyo kanalı haline gelmiştir.

Her kitleden insana ve tüm yaş gruplarına uygun yayın politikası sayesinde kurulduğu günden itibaren radyo dinleyicilerinin ilgisini çeken radyo kanalı günümüzde de bu yayın politikasını sürdürmeye devam etmiştir. Türkiye’den ve dünyadan hit parçaların yayınlandığı, dinlemek istediğiniz yabancı müziklerin yer aldığı radyo kanalı geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmanın yanında kesintisiz olarak yabancı müzik yayını yaptığı için dinleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Farklı mecralardan dinleme imkanına sahip olduğunu radyo kanalı sahip olduğu teknik alt yapı sayesinde de sizlere birçok avantajı aynı anda sunuyor.

Virgin Radyo Yayın Politikası

Kesintisiz yabancı müzik yayını üzerine kurmuş olduğu yayın politikasını kurulduğu tarihten itibaren devam ettiren Virgin Radio, radyo dinleyicileri tarafından çok sevilen programları da dinleyicilerine sunuyor. Geveze Show, Top 40, Hit 40 gibi çok özel programlar ile dinleyicilerini yabancı müziğe doyuran Virgin radio dünya genelinde en çok dinlenen yabancı parçaları da gün içinde sizlere dinleten bir yayın politikasına sahiptir. Bünyesinde yer alan radyocuların tamamı uzuz yıllardır sektörde ve Virgin Radio bünyesinde yer alan radyocular olduğu için profesyonel bir radyo olma özelliğine sahip olan radyo aynı zamanda tüm sanatçılar içinde bir referans olma özelliğine sahiptir. Sanatçıların şarkılarını yayınladığında çok geniş kitlelere ulaştıran ve bu özelliği ile sanatçılar için referans olmayı başaran Virgin Radio, sanatçıların yeni çıkan albümlerini ilk yayınlayan radyo kanalı olma özelliğine de sahiptir.

Virgin Radio Dinleme Seçenekleri

yılında kurulduğunda sadece karasal yayın üzerinden ulusal çapta yayın yapan ve farklı merkezlerde farklı frekanslar üzerinden yayın yapan Virgin Radio, günümüzde dinleyicileri için alternatif yayın seçenekleri sunuyor. Virgin Radyo dinleme seçenekleri şu şekilde sıralanabilir.

1 ) Karasal yayın; Radyo frekansı üzerinden Virgin radyoyu bulunduğunuz merkezden dinleme imkanına sahipsiniz. Bulunduğunuz merkezde yayın yaptığı frekansı bilmiyorsanız resmi web sitesi olan funduszeue.info linkine tıklayarak tüm frekansları öğrenebilirsiniz.

2 ) Mobil Uyumlu cihazlar üzerinden; Radyo dinlemek için alternatif seçeneklerden biri olan mobil uyumluluk özelliği sayesinde telefon ve tablet gibi mobil cihazlarınız ile siteye erişim sağlayabilirsiniz. Site de yer alan canlı yayın sekmesine tıkladığınızda doğrudan Virgin Radio canlı yayınını dinlemeye başlayabilirsiniz.

3 ) İnternet üzerinden; İnternet üzerinden de yayın yapan Virgin Radio günümüzde ülkemizin her köşesinden ve internetin olduğu her noktadan yayın dinleme seçeneğini sizlere sunuyor. İnternet erişimi sağlayabileceğiniz tüm cihazlar üzerinden canlı yayın dinleme imkanına sahip olduğunuz radyoyu ister kendi sitesindeki canlı yayın sekmesine tıklayarak isterseniz radyo dinleme siteleri üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

4 ) Mobil uygulamalar; Teknolojinin gelişmesi ile birlikte teknolojiye ayak uyduran Virgin Radio geliştirmiş olduğu mobil uygulamalar ile dinleyicilerine cep telefonu üzerinden yayın dinleme imkanı sağlıyor. Android ve IOS tabanlı işletim sistemlerine sahip olan mobil cihazlar için geliştirilmiş olan mobil uygulamaları kullanarak dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman radyo Virgin dinleyebiliyorsunuz.

Virgin Radio İnternet Sitesi

Virgin Radio internet sitesini ziyaret ettiğinizde hem keyifli zaman geçirebileceğiniz içeriklere erişebiliyor hem de yayın akışı hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Gün içinde yayın akışında yer alan programlar hakkında bilgilere ulaşabildiğiniz yayın programı dışında aynı zamanda geçmiş yayın kayıtlarına da ulaşabiliyorsunuz. Dinleyiciler için keyifle zaman geçirebilecekleri konser kayıtları, video galeri ve gündem haberlerinin yer aldığı web sitesi Karnaval grup üzerinden hizmet veriyor. Radyo dinlerken bir yandan da keyifli vakit geçirmek istediğinizde siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Virgin Radio Frekanslar

  • İstanbul:
  • Ankara:
  • İzmir:
  • Adana:
  • Antalya:
  • Bursa:

    Virgin Radio Uydu Frekansı

  • Uydu: Türksat 3A, Frekans: , Symbol Rate: , Polarizasyon: H - Yatay, Fec: 2/3
kaynağı değiştir]

Cumartesi[değiştir

Balıkesir Radyoları Dinle

Balıkesir Radyoları Dinle, Ege Bölgesi’nde en sık ziyaret edilen iller arasında yer almaktadır. Şehrin Egeye özel kültürel donanımı yalnızca mutfak lezzetleri değil aynı zamanda müzik konusunda da kendini göstermektedir. Balıkesir’de yaşayan ya da Balıkesirli olan birinin dinleyebileceği birçok radyo kanalı bulunmaktadır. Hemen her müzik türünde hizmet veren kanallar olduğu gibi dini yayın yapan radyo kanalları da bulunmaktadır.

Balıkesir Radyo Frekansları

Balıkesir’de dinlenebilecek radyo frekansları başında Çamlıca FM gelmektedir. ile Çamlıca FM en çok dinlenen radyo kanalı olarak bilinmektedir. Balıkesir Radyoları arasında bunun dışında Radyo Venüs frekansla karışık müzik hizmeti vermektedir. Bunların yanında KRT Radyo, Balıkesir’e özel yayın yapan türkü radyo kanalıdır. KRT Radyo’nun frekansı ’dır.

Balıkesir’de dinlenen diğer radyolar arasında karışık müzik yayınlayan İlkhaber Radyo, Radyo Zeytin, Genç FM kanalları bulunmaktadır. Bunlarla beraber Gönen Radyo Venüs, Gönen Radyo Mega, Akçay Best FM gibi ilçe merkezli olan radyo kanalları olduğu da bilinmektedir. Şehir merkezinde de ilçelerde de radyoya olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Balıkesir radyoları dinle kanallarına ait bütün iletişim adresleri ve ayrı ayarı frekans bilgileri yer almaktadır.

Balıkesir Radyo Frekansları

Gönen Radyo Venüs Çamlıca FM Radyo Venüs
KRT Radyo Gönen Radyo Mega Genç FM
İlkhaber Radyo Radyo Zeytin Akçay Best FM

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası