fırında somon balığı oktay usta / Fırında Somon Balığı Tarifi

Fırında Somon Balığı Oktay Usta

fırında somon balığı oktay usta

Fırında Pazılı Somon Balığı Tarifi

Birisi sebze diğeri balık; farklı iki lezzet birleşince ancak böyle mükemmel bir sonuç, harika bir lezzet çıkabilir ortaya. Hazırlaması pratik, görüntüsü muhteşem, lezzeti ancak tadıldığın da yorumlanabilecek yeni bir tarif. Balık demişken Alabalık Kızartması Tarifi de var&#;

fırında somonlu balık tarifi

MALZEMELER

  • 1 bağ pazı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Somon Balığı

Fırında Pazılı Somon Balığı Tarifi

  1. Pazıyı yıkayarak doğrayalım.
  2. Kuru soğanı da temizledikten sonra ay şeklinde ince ince doğrayalım.
  3. Kırmızı biberi de ince ince doğrayalım.
  4. Hazırladığımız malzemeleri derin bir kabın içine alalım.
  5. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirelim.
  6. Harmanladığımız bu karışımı fırın tepsisine veya borcama dökelim.
  7. Somon balıklarını parçalayarak bu karışımın üzerine dizelim.
  8. Balıkların da üzerini tuzlayalım.
  9. Ardından ısıtılmış fırına sürelim.
  10. Balıklar kızarana dek pişirelim.

Ellerinize sağlık, afiyet olsun&#;

Etiketler:

TARİFİ BEĞENDİNİZ Mİ?

TEŞEKKÜR EDERİZ

Oktay Usta Yemek Tariflerinden en çok merak edilen tariflerden birisi olan fırında somon balığı tarifi nasıl yapılır? Pişirmede ince püf noktaları nelerdir? Hepsi ve daha fazlasını Oktay Usta sizlere anlatıyor. Basit yapımı ile gönüllere taht kuracak bu tarifi sizler de evinizde pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

oktay-usta-firinda-somon

Oktay Ustadan Fırında somon balığı tarifi geldi. Tadı inanılmaz güzel oldu, mutlaka yapmanızı tavsiye ederiz. Portakal ve limon müthiş bir aroma kattı. Hem sağlıklı hem hafif ve lezzetli bu tarif için aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterli.

Tadına doyum olmayan fırında somon balığı tarifi denenmiş ve çok beğenilen Oktay Usta&#;nın tarifi sizlerle&#;

Deneyeceklere şimdiden afiyetler olsun&#;

FIRINDA SOMON BALIĞI TARİFİ NASIL YAPILIR? &#; OKTAY USTA

OKTAY USTA'dan FIRINDA SOMON BALIĞI Nasıl pişirilir?

Malzeme Listesi;

  • Dört parça somon (1 kilo)
  • Bir adet havuç
  • İki adet patates
  • Bir adet brokoli
  • Beş diş sarımsak
  • Bir adet limon
  • Bir adet portakal
  • Dört adet defne yaprağı
  • Bir tutam biberiye
  • Tuz Karabiber
  • Zeytin yağı

Hazırlanışı:

Sosun içine rahat gitmesi için fileto somona kürdan batırıyoruz ve üzerini portakal suyu, limon suyu, tuz, karabiber, biberiye ve zeytinyağı ile lezzetlendiriyoruz. Bu şekilde yarım saat 1 saat arası buzdolabında beklerse lezzetli olur. Videomuzda gösterdiğimiz şekilde sebzeleri yani patates, havuç, brokoli ve sarımsağı karıştırma kabının içine alıyoruz. Lezzetlendiriyoruz ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sebzelerimizi döküp yayıyoruz. Üzerine somon dilimlerini koyup limon ve portakal dilimleri ilave ediyoruz. Islatılmış yağlı kağıt ile üzerini kapatıp derecelik önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişiriyoruz. Hafif ve lezzetli bir yemek..

Ailenizin aşçısı mutfaklara geri döndü

Back to blog

Fırında Somon Fileto

Fırında Somon Fileto, Fırında Somon Fileto nasıl yapılır, Fırında Somon Fileto yapılışı, oktay usta, oktay usta Fırında Somon Fileto, yemek tarifleri

Fırında Somon Fileto

Malzemeler :
gr. somon fileto
2 defne yaprağı
1 patates
1 limon
10 arpacık soğan
1 su b. krema
1 kase mantar
tane karabiber
zeytinyağı
tuz
Hazırlanışı :
Mantarları iri olarak kesin.Fırın kabına mantarları dizin. Üzerine 2 parça defne yaprağını ilave edin.Üzerine somonu alın.
Üzerine tane karabiber ilave edin.1 adet patatesi ince olarak kesin. Somon balığının üzerine ince kesilmiş patatesi ilave funduszeue.infosin üzerine Arpacık soğanı ekleyin.Üzerine tuz ve zeytinyağı ilave edip fırında somon fletoyu hazırlayın.Önceden ısıtılmış olan derecelik fırında pişfunduszeue.info piştikten sonra somonun üzerine kremayı üzerine alıp tekrar dercelik fırına verip yaklaşık 10 dakika fırında pişirin.

Oktay Usta Tariflerini Paylaşmak İstermisiniz Buyrun Paylaşın:

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası