gap arena kapalı spor salonu / Gap Arena Kapalı Spor Salonu - Haliliye, Sanliurfa - TurkMIA

Gap Arena Kapalı Spor Salonu

gap arena kapalı spor salonu

kaynağı değiştir]

Teknik özellikler[değiştir

Gap Arena Kapalı Spor Salonu

Haliliye, Sanliurfa adresinde bulunan Gap Arena Kapalı Spor Salonu hakkındaki bilgiler kesindir ve açık kaynaklardan toplanmıştır.

Ofisi bizzat ziyaret etmek istiyorsanız, arabanızın navigasyon sisteme şu koordinatları giriniz: ,

Ayrıca şirket hakkındaki bilgiler bu websitede bulunan kategoriler altında da bulunabilir: Spor salonları, Basketbol.

Bu şirketin yakınında 5 tane ilginizi çekebilir benzer şirket bulunmaktadır. En yakın bulunan şirketin adı Şanlıurfa GAP Stadium ‘dır ve kilometre mesafede bulunmaktadır. En uzak bulunan şirketin adı Sanliurfa Teknik ve Endustri Meslek Lisesi ve kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Bu şirket hakkındaki bilgiler tarihinde güncellenmiştir. Bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.

GAP VADİSİ İKİZ KAPALI HAVUZU
Erkek Tesis Sorumlusu: ABDÜLKADİR TEPE
Bayan Tesis Sorumlusu: RABİA NACAROĞLU 
Adresi: Çevre Yolu üzeri GAP vadisi 3. Etap Şanlıurfa

Bayan ve Erkek ayrı yüzme havuzları bulunmaktadır.

BAYAN GÜNLERİ :  Haftanın altı (6) günü olarak hizmet vermektedir.
ERKEK GÜNLERİ :  Haftanın altı (6) günü olarak hizmet vermektedir.

Hafta İçi Seans Saatleri 
1. Seans : 
2. Seans :  -
3. Seans :  -
4. Seans :  -
5. Seans :  -

Hafta Sonu Seans Saatleri
1. Seans : 
2. Seans :  -
3. Seans :  -
4. Seans :  -
5. Seans :  -
6. Seans :   -

yaş ücretsiz kız çocukları kurs günleri; Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe 
Kurs seansları: - ve -

yaş ücretsiz erkek çocukları kurs günleri; Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe
Kurs seansları: - ve -

 

Havuzlarımız Cuma günleri; genel temizlik ve bakım yapıldığından dolayı kapalı olacaktır. Diğer günler bayan ve erkeklere hizmet vermeye devam edecektir.

HER SEANS 1,5 SAATTİR.  
 

Ücretlendirme Tarifesi
Tam giriş 10 TL , öğrenci 7,5 TL olup ödeme işlemleri URFAKART üzerinden yapılmaktadır.

Yüzme havuzlarımızda her bir seans saat olarak belirlenmiş olup,her seans aralığı 2 saatten oluşmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenle yüzdüğü havuzlarımızda her seans arası normal temizlik,haftada bir gün ise umumi temizlik yapılmaktadır. Haftanın 6 günü hizmet vermekte Cuma günü ise kapalı olup umumi temizliği yapılmaktadır.

Havuzlardan faydalanmak için kimlik,bone, şort ve urfakart funduszeue.info ve şort kullanımı zorunlu olup giriş ücretleri urfakart ile tahsil edilmektedir. Bayan yüzme havuzlarına 4 yaşından büyük erkek çocuklarının, erkek yüzme havuzlarına ise 4 yaşından büyük kız çocuklarının girişi yasaktır. 12 yaş altı çocukların, havuzlardan faydalanabilmesi için velisi ile beraber giriş yapması zorunludur.

Eklenme Tarihi:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası