nazilli pamukkale telefon numarası / Pamukkale Turizm Nazilli Telefon Numaraları | TürkiyeOtobüsFirmaları.com

Nazilli Pamukkale Telefon Numarası

nazilli pamukkale telefon numarası

Pamukkale Turizm Aydın Şube Telefonları Ve Adresleri

ŞubeAdresTelefon

business

Aydın (Merkez) Adnan Menderes Bulvarı

local_phone

 + 

business

Aydın (Merkez) Batı Gazi Bulvar

place

 Meşrutiyet Mah. Batı Gazi Blv. No:

local_phone

 + 

business

Aydın (Merkez) Efeler Girne

place

 Girne Mah. Huzurevi Cad. No: /A

local_phone

 + 

business

Aydın (Merkez) İstasyon Meydan

place

 funduszeue.infoşa Mah. İstiklal Cad. Demiryolu Üstü

local_phone

 + 

business

Aydın (Merkez) Otogar

place

 Otogar Sitesi No: 58

local_phone

 + 

business

Aydın (Merkez) Yunus Emre

place

 Atatürk Bulvarı /A

local_phone

 + 

business

Aydın Çine Otogar

local_phone

 + 

business

Aydın Didim Akbük

place

 Cumhuriyet Mah. Cad. No: 23/B

local_phone

 + 

business

Aydın Didim Altınkum

place

 Göksu pasajı No: 46

local_phone

 + 

business

Aydın Didim Mavişehir

local_phone

 + 

business

Aydın Didim Otogar

place

 Otogar Peron No: 2

local_phone

 + 

business

Aydın Kuşadası Cumapazarı

place

 Candan Tarhan Bulvarı Adagöz Hastanesi Yanı

local_phone

 + 

business

Aydın Kuşadası Güzelçamlı

local_phone

 + 

business

Aydın Kuşadası Otogar

place

 Kuşadası Otogar Peron No:

local_phone

 + 

business

Aydın Kuşadası Terminal

place

 Kuşadası Belediyesi Yanı

local_phone

 + 

place

 Karaçay Mah. Belediye Otogar No: 1

local_phone

 + 

business

Aydın Söke Çarşı

place

 Kemalpaşa Mah. Ömer Koyuncuoğlu Cad. No: 25

local_phone

 + 

business

Aydın Söke Otogar

place

 Söke Otogar Peron No: 3

local_phone

 +

  Gizlilik Bildirimi İletişim

Her hakkı saklıdır. Türkiye Otobüs Firmaları © -

Türkiye Otobüs Firmaları Facebook Sayfası Türkiye Otobüs Firmaları Twitter Sayfası turkiyeotobusfirmalari instagram

Bu sitenin içeriği telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz.

Nazilli otobüs bileti

Nazilli, Türkiye’nin seksen bir ilinden biri olan Aydın’ın ilçelerinden bir tanesidir. Ege Bölgesi’nin sınırları içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda ilçe bağlı bulunduğu ilin nüfus bakımından en gelişmiş ikinci ilçesi olma özelliğini taşımaktadır.

Nazilli ilçesi, Ege Bölgesi’nin en eski yerleşim noktalarından bir tanesidir. Buraya ilk yerleşimin Luviler tarafından Menderes vadisi üzerine gerçekleştirildiği düşünülmektedir. Bölgedeki ilk yerleşim merkezi ise Lidyalılar tarafından kurulmuştur. Nazilli ilçesi aynı dönemler içerisinde dünyanın en önemli ticaret noktalarından birinde bulunuyordu. Bu ticaret noktaları sayesinde farklı etnik grupların akınına uğrayan bölge günümüzde bunun izlerini taşımaktadır. Geçmişi boyunca farklı medeniyetle tarafından yerleşim merkezi olarak benimsenmiştir. Zaman içerisinde bu bölgeyi yerleşim merkezi olarak kullanan uygarlıklar bölgenin gelişim göstermesi için kendi dönemlerinde farklı geliştirme ve yapılandırma çabaları göstermişlerdir.

İlçenin siminin kaynağı ile ilgili çeşitli rivayetler vardır. Bunlardan en bilinenine değinmek gerekirse, ilçe kuruluş dönemlerinden Nazlı isminde oldukça güzel bir kıza ev sahipliği yapmaktadırlar. Bir beyin oğlu ise Nazlı ismindeki bu kıza aşık olur ve babasından alamayınca kızı kaçırır. Bunun üzerine kızın babası kendisini kedere boğar ve derdinden ölür. Buna duyan Nazlı ise köye geri dönerek çok sevdiği babasının acısında kendisini Menderes Nehrinde boğar. Bunun üzerine eşini arayan Nazlı’nın kocası ise olayı öğrendikten sonra kendisini karısı ile aynı nehirde boğar. Önceli bölgenin ismi bu olaydan dolayı “Nazlı ili” olarak anılmışsa da sonradan Nazilli olmuştur. Nazilli otobüs bileti alarak bu ilçeyi daha yakından tanıyabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası