pubg mobile sistem / PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri | Perdigital

Pubg Mobile Sistem

pubg mobile sistem

PUBG MOBILE'i GameLoop Emulator ile PC'ye indirin

PUBG Mobile

PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri – PUBG Mobile Kaç GB?

PUBG Mobile mobil üzerinde oldukça popüler şekilde devam ediyor. Sadece mobil üzerinden değil, PUBG Mobile bilgisayar üzerinden de oldukça fazla oynanıyor. Tencent Gaming‘in yayınladığı Gameloop emülatörü sayesinde PUBG Mobile’ı çok rahat bir şekilde bilgisayardan oynayabiliyorsunuz hatta sadece PUBG Mobile’ı değil çoğu popüler mobil oyunları oynayabilirsiniz. Tabii ki bilgisayardan oynandığı için belirli bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyuyor bizde bu yazımızda sizlere PUBG Mobile sistem gereksinimlerini ve Kaç GB olduğunu söyleyeceğiz.

PUBG Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ve 10
  • İşlemci: Intel Dual-core, AMD – 1.8 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600
  • RAM: 3 GB
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.

PUBG Mobile Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ve 10 (64 Bit)
  • İşlemci: Intel Core I3 8100 veya AMD Ryzen 5 2600
  • Ekran Kartı: GTI Nvidia GTX 660, GeForce GTX 1050 veya AMD Radeon HD 7850
  • RAM: 8 GB DDR 4 Ram Corsair Vengeance
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 120 GB ADATA SSD / 1 ​​TB HDD

PUBG Mobile Kaç GB ?

PUBG Mobile telefonda ortalama 1-2 GB bir depolamaya ihtiyaç duyuyor ve neredeyse aynı şekilde bilgisayarda o kadar depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Emülatör ile birlikte maksimum 3 GB gibi bir depolama alanına ihtiyaç duyuyor.

PUBG Nedir?

PlayerUnknown’s Battlegrounds, ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100’e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Oyuncuların temel amacı çeşitli yerlerden buldukları çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır. Oyun esnasında adanın haritasındaki güvenli alan gittikçe küçülmeye başlar. Harita küçüldükçe oyuncular daha küçük bir alana yoğunlaşırlar ve birbirlerini görüp saf dışı bırakmaları ihtimâli kolaylaşır. Oyunda en son hayatta kalan oyuncu/takım oyunu kazanır.

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır. Çıkışından yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı. Oyunun ilk ana sürümü Windows platformunda 20 Aralık 2017’de erken erişimden çıkarak yayınlandı. Xbox One versiyonu 12 Aralık 2017’de piyasaya sürüldü. Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 9 Şubat 2018’de Çin’de ilk çıkışını yaptıktan sonra 19 Mart 2018’de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.

Cihazlara Göre Minimum PUBG Sistem Gereksinimleri Listesi

Yüksek performans ve maksimum eğlenceyle PUBG oynayabilmek için gereken sistem gereksinimi cihazlara göre değişkenlik gösterebilir. Bilgisayarda PUBG oynamak için sistem gereksinimlerini karşılamak için işlemci, RAM, ekran kartı ve bellek gibi donanımların yeterli seviyede olması gereklidir. Bilgisayarın işletim sistemi, Windows 7, 8, 8.1 ya da 10 olmalıdır. PUBG minimum sistem gereksinimlerini karşılayacak işlemciler; Intel Core Dup Processor 34700, Intel DualCore, AMD Ryzen 5 1600 ve AMD FX-6300 olarak öne çıkar.

PUBG önerilen sistem gereksinimlerini ideal bir şekilde karşılayacak ekran kartı ve RAM modelleri mevcuttur. Bilgisayarlar için bellek işlevi gören RAM, oyun performansını doğrudan etkileyen bir bileşendir. Kesintisiz, kaliteli ve akıcı bir şekilde PUBG oynamak için gerekli donanım, minimum 3 GB RAM’dir. Ancak maksimum seviyede performans için önerilen RAM 8 ila 16 GB arasıdır. Nvidia GeForce 8600/9600GT ve ATI/AMD Radeon HD2600/3600 ekran kartları PC PUBG sistem gereksinimlerini karşılar.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.