kardeşlerim 1 bölüm / Kardeşlerim 1. Bölüm - قصة عشق

Kardeşlerim 1 Bölüm

kardeşlerim 1 bölüm

Kardeşlerim bölümleri listesi

Bölüm Bölüm adı Yönetmen Senarist Yayın
tarihi Reyting
(TOTAL) Sıra
(TOTAL) Reyting
(AB) Sıra
(AB) Reyting
(ABC1) Sıra
(ABC1) Bölüm “Olur mu dersin? Karanlık sokakların üstüne, günün birinde güneş doğar mı dersin?” Serkan BirinciGül Abus Semerci11 Eylül 2. 3. 2. Bölüm “Umut belki de gelecek sayfadadır, hemen kapatma kitabı” 18 Eylül 1. Bölüm “Uçmak için kuş olmak gerekmez, küçük sevinçleriniz olsun yeter” 25 Eylül 4. Bölüm “Güvenimi boşa çıkaran insanın, çaya batırınca yarısı elimde kalan bisküviden farkı yok” 2 Ekim 3. Bölüm “Tek ihtiyacım, birazcık sen” 9 Ekim 2. 2. Bölüm “Kardeşlerim gülsün yeter, tamam onu da ben ağlarım!” 16 Ekim Bölüm “Yeter ki umudum olsun, o ışık elbet bir yerden doğar hayatına!” 23 Ekim Bölüm “Ama sen yılma, durma, koş, erguvanlar içine doğ” 30 Ekim Bölüm “Belki bir gün aynı sabaha uyanırız, sen bunu bir düşün!” 6 Kasım 1. Bölüm “Güneşin sözü var bize, bir gün bizim için doğacak.” 13 Kasım 2. Bölüm "Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız, biz yere göğe sığdıramıyoruz!" 20 Kasım 1. Bölüm "Hiçbir şey yolunda gitmezken, sen nasıl gittin" 27 Kasım 2. 3. Bölüm "Yerle bir oldum da, senle bir olamadım." 4 Aralık 2. Bölüm "İnceldiğimiz yerden değil, incindiğimiz yerden kopuyoruz." 11 Aralık 3. Bölüm "Mutluluğu bulan, konum atsın!" 18 Aralık 4. Bölüm "Sabır vazgeçmek değil, umudu yarına ertelemektir." 25 Aralık 4. Bölüm "İleride güzel günler var demişlerdi, daha ne kadar gideceğiz?" 15 Ocak 3. Bölüm "Cam gibi gençlerdik, kırdılar keskinleştik." 22 Ocak 2. 5. 5. Bölüm "Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar." 29 Ocak 4. 3. Bölüm "İnsanlığa davet etsek, yol tarifi isteyecek olanlar var!" 5 Şubat Bölüm "Sakar bir kalbim var, sürekli sana çarpan" 12 Şubat 5. Bölüm "Gülmek bir gün bize de yakışacak" 19 Şubat 3. Bölüm "Çok pahalısın be mutluluk, o kadar param yok!" 26 Şubat 4. 4. Bölüm "Öyle güzel gülüyorsun ki ağlatmaya kıyamam" 5 Mart 5. Bölüm "Bende bozuk vardı, sen neden kendini harcadın?" 12 Mart 4. 3. Bölüm "Hani mutlu olmaya çalışıyorsunuz ya, çalıştığınız yerden sormuyorlar bilesiniz!" 19 Mart Bölüm "Fırtına ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği sadece tozdur!" 26 Mart 5. 4. Bölüm "Sevgisi gökyüzü kadar büyük olanın, gülüşü de güneş kadar parlak olur." 2 Nisan 8. 5. Bölüm "Belki bir gün lazım olur diye; kıyıya köşeye biraz mutluluk saklamalıydık" 9 Nisan 4. 3. Bölüm "Adam olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür; size yanlış ögretmişler." 16 Nisan 5. 4. Bölüm "Cebimizde kalan son şey umutsa, kaybetmiş sayılmayız" 23 Nisan 2. 4. 3. Bölüm "Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar müsait bir yerde indiler." 30 Nisan 4. Bölüm "Umutsuzluk bizde kelebeğin ömrü kadar" 7 Mayıs 1. 2. 2. Bölüm “Ben kazanmamışsam eğer, o oyun hala bitmemiş demektir!” 14 Mayıs 2. 5. 3. Bölüm ”Güneşi örnek al kendine; korkma batmaktan, yılma doğmaktan!” 21 Mayıs 3. Bölüm "Kalbin kemiği yok diye kırılmaz mı sandın?" 28 Mayıs 3. 4. 3. Bölüm "Biz sadece kaybettiklerimizi özleriz, vazgeçtiklerimizi değil!" 4 Haziran 1. 2. 2. Bölüm
(Sezon Finali) "Küme düşse de hayallerim, şampiyonluğa oynar gülüşlerim!" 11 Haziran

ATV'nin fenomen dizisi Kardeşlerim son bölümüyle yine nefes kesti. Dizinin heyecanlandıran final sahnesi sonrası bitmesiyle hayranlarını yeni sezon merakı sardı. Dizinin yeni sezonunu merak eden fanları  fragmanı ve yayın tarihini aramaya başladı. Peki Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı Kardeşlerim dizisi bu hafta yayınlanacak mı?

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü Eylül 'te atv'de!

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ

KARDEŞLERİM DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

atv'nin beğeniyle izlenen Kardeşlerim dizisi bölümüyle 10 Haziran'da sezon finali yaptı.

KARDEŞLERİM YENİ SEZON OLACAK MI?

Kardeşlerim yeni sezon biletini kaptı. Yeni sezonda da  ATV'de hayranlarıyla buluşacak. 

KARDEŞLERİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

ATV'nin sevilen dizisi bölümüyle 10 Haziran'da sezon finali yapan Kardeşlerim'in yeni sezonu ise 23 Eylül Cuma 'da ATV'de.

atv‘nin yeni sezonda da izleyiciyle buluşturacağı Kardeşlerim yeni sezonda ekrana gelecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 10 Haziran Cumartesi günü  bölümde sezon arası verecek olan dizinin ekibine yeni bir oyuncu katıldı. Sinem Kotil fenomen diziye dahil oldu.

Kotil “Kardeşlerim” dizisinin yeni oyuncusu oldu. Güzel oyuncu “Elçin” karakterini canlandıracak. Elçin, dizinin final bölümünde yemek programı yapan Orhan’la (Cüneyt Mete) bağlantılı olarak hikâyeye katılacak.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır