osman sayın spor salonu / Osman Sayın Spor Salonu

Osman Sayın Spor Salonu

osman sayın spor salonu

Osman Sayın Spor Salonunda Her Gün Sahur ve İftar Yemeği Veriliyor

Şehrin imarı, hayatın normale dönmesi ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında ülkenin dört bir yanından yardıma gelen kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve STK’ların da destekleriyle çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Osman Sayın Spor Salonu’na iftar çadırı kurulduğunu duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden gelen açıklamada, Osman Sayın Spor Salonu’ndaki iftar çadırının Ramazan ayı boyunca hizmet vereceği ve tüm vatandaşların iftara ve sahura davetli olduğu belirtildi Açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Osman Sayın Spor Salonu’nda her gün bin kişilik iftar verecek. Hazırlanan gönül sofralarına tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin

ETİKETLER: kahramanmaraş osman sayın spor salonu sahur iftar

Kadınlar İçin Fitness Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, şehirde sağlıklı yaşam için sporu teşvik etmek adına kadınlara yönelik Osman Sayın Spor Salonu’nda uzman eğitmenler tarafından hafta içi her gün seanslar halinde fitness, aerobik ve pilates eğitimleri düzenliyor. Başvurular Osman Sayın Spor Salonu’ndan yapılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, şehirde sağlıklı yaşam için sporu teşvik etmek adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kadınlar için fitness, aerobik ve pilates eğitimleri düzenliyor. Osman Sayın Spor Salonu’nda uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimler sayesinde kadınlara sporla içi içe, sağlıklı bir yaşamın kapısı aralanıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi her gün 18’er kişilik seanslar halinde düzenlenen spor faaliyetlerinden yararlanmak isteyen 18 – 55 yaş arası kadınlar Osman Sayın Spor Salonu’ndan başvuru yapabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen kadın vatandaşlarımız 25 14 numaralı hat üzerinden yetkililerle irtibata geçebilir” ifadelerine yer verildi.

18 – 55 Yaş Arası

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde vatandaşlarımızı spora yönlendirmek için çeşitli çalışmalar hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda, Osman Sayın Spor Salonu’nda alanında uzman eğitmenler tarafından geniş, ferah ve modern spor salonumuzda kadınlar için fitness, aerobik ve pilates eğitimleri düzenliyoruz. 18 – 55 yaş arası kadın vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen eğitimlerin aylık ücreti 70 TL’dir” ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu, Ulaşım ve Konaklama Önerileri

Şubat tarihleri arasında Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu&#;nda gerçekleştirilecek Salon Türkiye Kulüpler Kupası öncesi, konaklama ve ulaşımla ilgili bazı önemli bilgileri paylaşıyoruz:

ULAŞIM

Kahramanmaraş Otogarı&#;ndan: H33, H24, H32, H11, H26 veya BB hat numaralı otobüsler ile,
Kahramanmaraş Havaalanı&#;ndan: H44, H43 veya H16 hat numaralı otobüsler ile Spor Salonuna erişebilirsiniz.

KONAKLAMA ÖNERİLERİ

TGTOF Organizasyon Kurulu, bir kısım otellerden özel fiyat almıştır. Bu oteller ayrıca belirtilmiştir. Kulüplerimiz Federasyon referansı ile bu otellerde özel fiyata kalabilirler.

KAHRAMANMARAŞ OSMAN SAYIN SPOR SALONU YAKININDAKİ OTELLER

Hotel Laville
Adres: Menderes, Trabzon Blv. No, Dulkadiroğlu/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 86 00

Kentpark Exclusive Otel
Adres: Egemenlik, Sk. No:1, Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş Merkez/Dulkadiroğlu/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 20 60

OTEL BLC (**)
Adres: İsa Divanlı, Şeyh Adil Cd. No, Kahramanmaraş Merkez/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 66 99 Rezervasyon & Bilgi: 0 82 09

Otel Büyük Maraş (**) &#; TGTOF Özel Fiyatlı
Adres: İsmet Paşa Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi No: 7 &#; Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 35 00 +90 35 00
Tek kişilik Oda: 80 TL / Çift Kişilik Oda: TL / Üç Kişilik Oda: TL / Dört Kişilik Oda: TL

OTEL ALCAZAR (***) &#; TGTOF Özel Fiyatlı
Adres: İsmet Paşa, Dedezade Cd. No:2, Kahramanmaraş Merkez/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 49 49
Tek kişilik Oda: TL / Çift Kişilik Oda: TL / Üç Kişilik Oda: TL / Dört Kişilik Oda: TL

Sular Hotel (****) &#; TGTOF Özel Fiyatlı
Adres: Kurtuluş, Şeyh Adil Cd. No:4, Kahramanmaraş Merkez/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 66 11 Telefon: 0() 20 60
Tek kişilik Oda: TL / Çift Kişilik Oda: TL / Üç Kişilik Oda: TL

Saffron Hotels (****)
Adres: Hayrullah, Sk. No:3, Kahramanmaraş Merkez/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 00 00

Clarion Hotel Kahramanmaraş (*)
Adres: Hayrullah, Malik Ejder Cd. No, Onikişubat/ KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 11 11 Rezervasyon & Bilgi:

KAHRAMANMARAŞ ÖĞRETMENEVİ VE MİSAFİRHANELER

Kahramanmaraş Merkez Öğretmenevi
Adres: İsmetpaşa Mahallesi. Zübeyde Hanım Caddesi. No: KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 55 80

Türkoğlu Öğretmenevi
Adres: İstasyon Mahallesi. Atatürk Caddesi. Akasya Sokak. No Türkoğlu – KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0()

Kahramanmaraş Polisevi
Adres: Haci Bayram Veli Mahallesi. 5. Sokak. No: KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 00 76

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi
Adres: Hacı Bayram Veli Mah. Sait Zarifoğlu Bulvarı No Oniki şubat, KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 44 01

Onikişubat Toplum Sağlığı Merkezi Misafirhanesi
Adres: Selçuklu Mah. Sk. No:2 Oniki şubat, KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 38 12

Şehit Hanifi Çakallıoğlu Öğretmenevi
Adres: İsmetpaşa Mah. Zübeyde Hanım Bul. No: 22 Dulkadiroğlu KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0() 55 80

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası